- 25 Kasım 2011
- 126
- 98
- 123
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #8.741
ben daha yaptırmadım 4 boyutlu bende cuma yaptırcam bakalım... ben amniyosentez yaptıramıyorum plasenta çok ince benim düşük riskim çok yüksek zaten bile bile lades diyemembenim doktorumun ulrasonu zaten 4 boyutlu başından beri onda konrtol ediyor ve her şey çok normal diyor hatta ense kalınlığı 0.8 mm çıktı konrolü yaptığı gün çok sağlıklı bir bebek dedi kan sonuçlarını alınca şok olduk. insan düşünmeden yapamıyor ben amniyosentez için gün aldım 6 ay bunu düşünerek geçmez son 10 gün bile geçmek bilmiyor. ama çok araştırdım hatta doktorumun bir hastasının ikili testi 8/1 4 lü testi 11/ 1 çıkmış ama amniyos3entez sonucu iyi çıkmış bebek sağlıklıymış
ben daha yaptırmadım 4 boyutlu bende cuma yaptırcam bakalım... ben amniyosentez yaptıramıyorum plasenta çok ince benim düşük riskim çok yüksek zaten bile bile lades diyemem
harmony tes yaptırdın mi bence harmony yaptırdıysan amniyosentez yaptırmana gerek yok%98 doğru harmony testi
Ben ikili testi yaptirmadim diğerlerini de yaptirmayacagim. Bosyere stres yapiyor herkes kendine. Allah kkorusun bi sorun ciksa aldiracakmiyim? Hayir. Kimsenin de kolay kolay evet diyeceğini sanmiyorum. O halde yaptirmaya gerek var mi?
En önemlisi su ilgimi çekti. Doktorlar herkese bu yaptirilmak zorunda gibi davraniyor. Banada devlete son gittiğimde senin ikili zamanin geçmiş dedi. geri dönülmez bir hata yapmisim gibi bide üstüne 10 gün sonra üçlüye gel dedi. İçimden bekle gelirim dedim.
yaptırmamak en mantıklısı yaptırdım işte ne oldu hayatım kabusa döndü
Canim inşallah sonuçların çok güzel cikar. Ben de sirf senin dediğin gibi aklimi karistirmasin diye yaptırmak istemiyordum. Bakalim carsamba sonuçları almaya gideriz bizde. İnşallah hayirlisiyla atlatiriz bu surecidecanım benim eşimde doktor ve kesinlikle bu testlere güvenmiyor kesin sonuç amniyosentez diyor ama güvenilmez olduğunu bilsekte insan düşünmeden üzülmeden duramıyor ben gün sayıyorum amniyosentezim var 10 gün sonra ve bir gün sonra ilk sonuç çıkıyormuş bu ayım kabusa döndü resmen öyle şeyler okudumki ikilisi 20000de 1 çıkıp 4 lü testi 10 da 1 çıkanlar neler var neler kesinlikle brdahaki hamileliğimde yaptırmıycam hatta testi iki farklı labaratuara yaptırdım ikisinde sonuç farklı çıktı .Doktorum bile kendi hamileliklerinde yaptırmamış bu testleri hayatımı kabusa çevirdi.
Canim inşallah sonuçların çok güzel cikar. Ben de sirf senin dediğin gibi aklimi karistirmasin diye yaptırmak istemiyordum. Bakalim carsamba sonuçları almaya gideriz bizde. İnşallah hayirlisiyla atlatiriz bu surecide
Valla birazdan yavaş yavaş lig TV acilmaya baslanir bizim evde. Bir kere markete gittik. Huysuzlanip duruyor. Ne oldu dedim yarim saat sonra mac başlayacak dedibi yaşıma daha girdimmaç heycanına girmek diye biirşey var yani
ben oran yırtıyorum sadece maç başladığı anda girio heycana :)kaç yıllık evlisin ben spor yorumcularını bile tanır oldum 4 yılda :):)
arkadaşım benimde kanda risk 1/378 benimde ense kalınlığı 1.2 hiç problem yoktu öğrendiğim gün sabaha kadar ağladım zor zaman geçmek bilmiyor ...
bende harmony test çok düşündüm ama dr um korkulcak birşeyyok detaylı ultraon yeterli olacak diye ikna etti...
inanıyorum ikimizinde bebişinde hiç birşey yok sağlıklı doğacaklar sende içini ferah tut
İnşallah canim bir sikinti cikmaz, sende bebişinin güzel haberlerini verirsin buradanlÜTFEN DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN 4BOYUTLU ULTRASON GÖRÜNTÜLERİ VAR ELİMDE BEBEĞİMİN .ELLERİNİ KOLLARINI OYNATIYO AYAKLARINI HAVAYA KALDIRIYO HER GÜN SAATLERCE ONU SEYREDİYORUM BÜTÜN ARKADAŞLAR LÜTFEN DUA EDİN BİZİM İÇİN
Bende senin gibi düşünüyorum canim. Yaptirdim ama inan ki aklima gelmiyor. Boşuna yaptirdim biliyorum. Neyse diğerlerini kesinlikle yaptirmiyorum. Kimse caydiramaz beniBen ikili testi yaptirmadim diğerlerini de yaptirmayacagim. Bosyere stres yapiyor herkes kendine. Allah kkorusun bi sorun ciksa aldiracakmiyim? Hayir. Kimsenin de kolay kolay evet diyeceğini sanmiyorum. O halde yaptirmaya gerek var mi?
En önemlisi su ilgimi çekti. Doktorlar herkese bu yaptirilmak zorunda gibi davraniyor. Banada devlete son gittiğimde senin ikili zamanin geçmiş dedi. geri dönülmez bir hata yapmisim gibi bide üstüne 10 gün sonra üçlüye gel dedi. İçimden bekle gelirim dedim.
Azralar karisti sanirim canim sen azra52 den bahsediyorsun ama onun dedigi azranin azranaz gibi biseydi sanirim kullanici adi :))
Iyi akşamlar annelerrrisim konuşalım mi biraz. Erkek bekliyoruz hayırlısıyla ilk ismi kesin mustafa olacak. Ikinci isim için önerileriniz var mı? Mustafa ege düşündüm ben nasıl sizce?
lÜTFEN DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN 4BOYUTLU ULTRASON GÖRÜNTÜLERİ VAR ELİMDE BEBEĞİMİN .ELLERİNİ KOLLARINI OYNATIYO AYAKLARINI HAVAYA KALDIRIYO HER GÜN SAATLERCE ONU SEYREDİYORUM BÜTÜN ARKADAŞLAR LÜTFEN DUA EDİN BİZİM İÇİN
Kızlar nasıl bir bacak agrim oldu sabah kramp şeklinde müthiş acidı geçti şimdi ama korktum bayaderken hamilelik takvimi mi okudum da bacak ağrısı olabilir diyor valla seviyorum şu takvim olayını :) rahim büyüyor demek ki hadi hayırlısı
Kizlar rüyamda yine bebegin cinsiyeti erkek diyorlardı. Hatta ben son haftalarda bebek sabunlari yapmayi düşünüyorum rüyamda mavi sabun yapiyordum. 2 hafta sonra doktor erkek derse hic sasirmayacagim.
lÜTFEN DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN 4BOYUTLU ULTRASON GÖRÜNTÜLERİ VAR ELİMDE BEBEĞİMİN .ELLERİNİ KOLLARINI OYNATIYO AYAKLARINI HAVAYA KALDIRIYO HER GÜN SAATLERCE ONU SEYREDİYORUM BÜTÜN ARKADAŞLAR LÜTFEN DUA EDİN BİZİM İÇİN
Ben de düşünmustüm bunu canım kesinlikle en en karizma isim,olabilir tabi hatırlattın bana tekrar teşekürler :)Mustafa kemal en güzeli olur..gayet karizma bir isim..ben oğlum olursa koymayı düşünüyorum
Bu 9 ay 10 günlük süreçte ortak birçok duygu paylaşacağız burda canım iyi ki var burasiGece sabaha karşı sağ bacağım o kadar ağrıdı ki anlatamam inledim resmen yatakta çok kötüydü geçti allahtan bi süre sonra bi tek bende olmadığını görünce iyi bari diyorum .. çok enteresan ağrıları da hep birlikte yaşıyoruz
Çok güzelmis anlamı canimCanim anlamına bakarak seciyoruz. Anlamı da güzel olsun istiyorum. Ahsen: çok güzel, olaganustu güzel demekmiş
Canim herkesin vücudun yapısı farklı olabilir görünce ne de domates mesala alerji yapmış hamile likde oluyor ama doktoru na sor canim benim de işte küçük kırmızı leke ya mantar dedi bebe yağını kullanma dedi krem verdi tam mantarlar iylesdi derken su an çok farklı bir şey cikdi bütün vücudum kasiniyir lekeler var ve onun dışında pullanma var daha cildiye ya gitmeme on gün var ne yapacami bilmiyor unbenimde göğüslerimde kırmızı lekeler oldu, ben de bebe yağına başlamıştım, acaba ondan mı oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?