2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Gönlüne göre olsun herşey, ben eminim ki sen burdan bize güzel haberi vereceksin 10 gün sonra, sonra kendine kızacaksın stres yapıp güzel prensesini üzdüğün için...
Dört gözle güzel haberlerini bekliyorum canım...

Allah hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin canım. benim de ikili riskli çıktı ve amniyosentez öneriyo doktor. yaptırmaktan korkuyorum. Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah. Dua etmekten başka elden gelen bşy yok

Canım en ufak seyi stres yapar hale gelmişken sana burdan sakin ol demek saçma olur sanırım...
Ama sen bebişini düşün ve kendini fazla yıpratma, çünkü bu testler bi varsayım bunu unutma, bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın inşallah...

Cnm faranjit de var reflu de ondan olsa gerek bi de ben yastiksiz yatarim yastığa kafami koymak yerine ona sarilmayi yegliyorum o da zararlı sanırım ama iste alışkanlık bi de şimdiden yuzustu yatmayi özledim sağa sola doğru yatıyorum hep o da biraz bel ve sırt ağrısı yapmaya başladı bende ama mecbur iste son aylarda napcaz bakalım hayirlisiyla o günlere gelelim de inş.

Canım ben henüz demir ilacına başlamadım ama ofiste bi arkadaşım da hamile benden 9 hafta önde öğlen yemeğine yarım saat kala alıyor. Sabah alıyorsan eğer bir de bu şekilde dene bence.
sanırım böylesi daha iyi olacak benım için canım yarın bide o şekilde deneyeyim teşekkür ederimmm

İnş.Canım
bende yastıksız yatardım ama bu sorunla karşılaştığım günden beri yastık kullanıyorum, doktorum yastığını yüksekte tut diyince denedim ve işede yaradı, çünkü benim boğazımda ödem bile oluşturmuştu bu durum, alışkanlıklarımızdan bi süreliğine vazgeçmek gerekiyor mecbur çünkü yatma pozisyonu benim içinde işkence , bu yüzden son zamanlarda bölük pörçük uyuyorum

Kızlar ben demir ilacı kullabmistim bitti sizler tekrar mi alıyorsunuz yoksa ben erken mi almısım dr um yeniden yazmadı da ?

aslında bende ferro sanol da vardı ama hamile kalmadan önce yazılmıstı bakalım bunun yan etkılerı olursa doktora sorup degıstırırım canım vitamin ve omega 3 kullanıyor musun bu arada?

Cnm geçmiş olsun öncelikle inş bebegin iyidir ve ssağlıkla kucağına alırsın ense kalınlığın kac çıkmıştı senin ? Boyle ikili test uçlu test vs riskli çıkıp da bebekleri sapasağlam ddünyaya gelen o kadar çok insan var ki umarım bi yanlislik vardı r Cnm içini ferah tutmaya çalış inş herşey güzel olacak Cnmaallahım bu saatten seni hic birimizi uzecek haberlerle karşı karşıya getirmesin inş.

bu güne kadar niye hissetmedim bu bağırsak hareketini diyorum bende bebektir bence tabi 19. haftalarda daha farklı olur çünkü bebeişlerimizin kasları kuvvetleniyor daha sert olacaktır ama şimdi dokun kaç gibi bi durum:)

Selam kızlar nasılsınız? Şükür ben ve bebeğim iyiyiz.

Aşılardan bahsedilmiş, benim ikinci çocuğum olacak Allah nasip ederse.

2. hamileliği olanlar ilkinde 2 doz aşı vurundukları için ikinci bebekte 28. haftada tek doz vurunacaklarmış aile hekimim öyle söyledi.

Cevabin icin tesekkur ederim canim
Bizde tesadufen ogrendik kontrolde
Gun icinde cok degisiyor
Cok tehlikeli doktor tuzu kes dedi
Bende kestim bebegim saglikli olsunda
2.bebegini de saglikla kucagina alirsin insallah

Yani tansiyon tamam tehlikeli ama tansiyonla beraber idrarda protein çıkması çok daha tehlikeli.

Ben çok korkuyordum ama doktorum başkalarının hikayeleri bizi ilgilendirmez 35+6 günlükte olsa sağlıklı bir bebek dünyaya getirdin biz kendi hikayemize bakacağız dedi.

Tansiyon problemi genelde 20. haftalardan sonra çıkar dedi, sizde erken çıkması beni şaşırttı inş. heyecandandır.

Birde alyansınız sizin için bir ayar olsun, eğer bir sabah kalktığınızda alyansınız parmağınıza oturmuşsa ve ellerinizde çok fazla şişlik varsa mutlaka doktora gidin dedim. Çünkü vücut ödem tutmaya başlamış oluyor.

bacağının neresinden vuruyordun? bir de ikinci hamileliğinde iğne kullanmıyor musun?

sebepsiz infertilite olduğu için şuan iğne kullanmıyorum cnm bacağımın üst kısmına vuruyordum iğneyi tombul kısımlarına cnm ama karnında iyice yer kalmayınca bacaklarına geç çünkü bacaktan sonra kollara vurmak zor oluyor tek başına yardımla daha iyi oluyor kollar haberin olsun rabbim kolaylık versin cnm..

aynen bende bir şey hissedemiyorum, doktorum sen hissetmiyorsun ama o halinden çok memnun fıldır fıldır dönüyo içeride dedi ikili testi yaptırdık 1,1 mm çıktı bizimde kan testleri de gayet iyiymiş çok şükür rabbime.İçini ferah tut hep pozitif düşün kötü şeyler getirme aklına annesi hissediyolarmış endişelerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…