2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

hhahahaa :)) benımkı de aynı.. fanatik gs lı. komşular asansörde laf sokuyorlar bize :))
yıne dun gece yıktı senınkı ortalığı diye :)
bizimki sabahtan havaya girer. forma kahvaltı zamanı giyilir yatana kadar çıkarılmaz üstten :)
çocuk gibi benim kocam bu konuda zaafı var napalım ben onu bu huylarıyla çok seviyorum emınım oğlumuzu da kendi gibi yapcak asıl o zaman yandım ben :))

Cooook gecmis olsun. Bizde bu hafta cinsiyet icin gidecegiz uc hafta once yuzde 51 erkek demisti. Bir oglum var zaten bakalim artık

Tatlım burda bu konuda baya yazışmalar oldu. Benimkide 1 hafta önden gidiyor ama imzam SAT a göre. Cihazlar bebeklerin boyutuna göre otomatik haftasını veriyor ama 40 haftalık bi süreç geri de kalabilir önde de geçebilir. Sen yine Sat a göre yapıcaksın hesabını. Yeğenimde hep önden gidiyordu biraz kilolu doğdu sadece Umarım aydınlatabilmişimdir.

Merhaba arkadaslar size bi sorum olck ti benim gobegim kasinmaya basladi karnimin büyümesi icin erken deil mi neden olabilir baska

Selam kizlar :)

Bi hayli uzak kaldim buralardan, 1 aydir raporluydum önce lekelenmeler sonrada bel agrilarim beni evde kalmaya zorladi..
Bugün bile zor geldim ise :/

Cinsiyet ögrenenler olmus bu yil erkek yili sanirim ilk sayfadaki cinsiyetlerin çogu erkek

Biz daha ögrenemedik cinsiyetimizi, bu cuma kontrolüm var insallah ozaman ögreniriz :)

Hissetmeye basladiniz mi? Benim ilk çocugum ama erken basladim hissetmeye sanki.. Ve gün geçtikçe güçleniyor hissettiklerim

Hemen cuma olsa

Cooook gecmis olsun. Bizde bu hafta cinsiyet icin gidecegiz uc hafta once yuzde 51 erkek demisti. Bir oglum var zaten bakalim artık

benimde 1 kızım var doktor banada kıza benziyo dedi net değil dedi bakalım bir sonraki kontrolüm ocakta bi de oğlum olsun istiyorum hayırlısı. dua edelim birbirimize

11+ 2 günlükken tahminde bulunmuştu yanılmaz gibi geliyo ama bi umut işte hayırlısı artılk

Olabilir canim ac diye yazdiklari icin ac aldim ama yarin da denicem yine aynisi olursa doktora sorarim benim gunde 1 kez yaziyor senin neden 2 kez acaba?

hiç bilmiyorum cnm ya c.tesi başladım bende, diğer arkadaşlar nasıl kullanıyor paylaşırsa çok sevinirim.

P

Pasamiz hayırlı olsun daha onceki gidisinde hic tahminde bulunmusmuydu
14. Haftanın sonuna doğru gitmiştim öğrenebilir miyiz diye, erkek gibi demişti. Cumartesi günü de %99 erkek dedi %1 de benim minik biraz utangaç bacaklarını tam açmadı çok uğraşmasına rağmen

kızlar günaydın dun gece uyku sersemi elim karnımdayken sanki bişeyin takla attığını hissettim bugüde sol tarafımda böyle tarif edemeyeceğim bişeyler oldu kıpır kıpır 14+3 üm sata göre ama bebek biraz daha büyük olabilir bağırsak hareketi olsa anlaşılır gibi geliyor zaten

kızlar günaydın dun gece uyku sersemi elim karnımdayken sanki bişeyin tepe takla olduğunu hissettim bugüde sol tarafımda böyle tarif edemeyeceğim bişeyler oldu kıpır kıpır 14+3 üm sata göre ama bebek biraz daha büyük olabilir bağırsak hareketi olsa anlaşılır gibi geliyor zaten zayıfım doktor derinin 4 cm altında bebeğin demişti arada yağ tabakası falan yok acaba bebeğimin hareketini mi hissettim ya erken mi ben mi uyduruyorum acaba :)

Mrb kizlar uzun zamandir yazamiyorm..nasilsiniz..13+4 dedoktora gittim cinsiyeti ognemdik.ikli testnde zamanini kacrmisiz.3 hafta sonra 4lu tst yaptrcaz..ense kalinligi 1.9 insallah hayirli saglikli bebeklerimiz olur..size birsey sorcam..lutfen yardimci olun.migren hastasiyim ve durmadan basim agriyor..acaba ilac kullanan var mi aramizda..parol atan..

Demir ilâcımı bende günde 1 kez sabah aç karnına alıyorum bide vitaminim var onuda gece yatmadan tok karnına içiyorum bi gün Demir bi gün vitamin şeklinde ayarladı drm ama bu hafta magnezyum ve kalsiyumda başlıycam varmı aranızda kullanan eğer varsa içme düzeniniz nasıl vitamine ve Demirede devam ediyormusunuz???

herkese günaydın kızlaar yepyeni çok güzel bi hafta olsun hepimize. cuma günü bebişimizi gördük eşim ben böyle güzel çocuk görmedim hiç diyo :)) ama cok güzel gercekten nasıl tatlı Rabb'im anne olmak isteyen herkese bu duyguyu tattırsın. Rabb'im sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder inşAllah.ultrasonun o kadar özellikli bi makine olduğunu bilmiyodum daha önce gittiğimizde sadece yandan bakmıştık bu sefer her acıdan gösterdi doktor. yüzü okadar güzel ki. veee cevirdi bide alttan baktı KIZIMMM oluyoo müthiş bi duygu gercekten

kız anneleri olarak çoğalıyoruz yaşasınnn :) hayırlı olsun cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…