- 3 Ekim 2013
- 159
- 107
- 53
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #8.821
Benim yaş 26 ilk bebeğim erkek olacak inşallah 14.06.2014'deDUYURU 2
Cinsiyeti kesinleşmiş annişlerimiiizzz , tabloya eklemeye başlayacağım...
Bu mesajımı alıntılayıp yazarlarsa sevinirim
Aynen canim eşimin mac programına göre :)) Fanatik beşiktaşlıdır kendisi. Aksam ki mac besiktasın olunca ayri bir sıkıntı. Saatler önce mac heyecanına girmesi gerekiyormus. Futbolcular eşim kadar stres olmuyordur eminim
aynen canım cay felanda içme demişti bende dun cok ıcetea içtim o yuzden yatarken ilacı içmedimCanım ben onu hamile olmadan önce kullanmıştım.Dediği gibi hayvansal gıda ve kafeinde alma oda emilimi azaltıyor.
2hafta sonra sende öğreneceksin canım, gönlünden geçen olur inşallah ama en önce sağlıklı ve hayırlı evlat olmalarıhay maaşallahherkesin paşası olacak bizim topikte. %80 erkek sanırım benimki belli değil daha
Cooook gecmis olsun. Bizde bu hafta cinsiyet icin gidecegiz uc hafta once yuzde 51 erkek demisti. Bir oglum var zaten bakalim artıkmerhaba anneler gunaydın... uzun zamandır yoktum rahatsızım dıye yazmıştım ve astım atak geçirdiğimi öğrendim 2 gun hava aldım ama suan ıyıyım çok şükür .. bebiş de iyiymi. çarşamba ikili teste gıdecegız bakalım.. sizin nasıl gıdıyor ??
Pasamiz hayırlı olsun daha onceki gidisinde hic tahminde bulunmusmuyduGünaydın tatlı annelerbenim tarafımda herşey yolunda ve benden de bir erkek bebek haberi cümlemize sağlıklı haftalar dilerim
Sizlere de gunaydın annişler :))) geçenlerde biri daha sormuştu ama cevabını göremedim bende aynı şeyi merak ediyorum benim son ad. tarihim 30 agustos buna gore hesaplayınca muhtemel d.t 06.06.2015 oluyordu fakat doktor bebiş 1 hafta onde gidiyor dediği için haftamı hesaplarken ultrason tarihini dikkate alıyor şimdi bu şekilde hesaplayınca bugun 16.haftam yani 4 aylık oluyorum ama takvim hesabına gore sacma oluyor eksik oluyor haftayı atlamış gibiyim sanki bide bu durumda bebek erkenmi dogacak yoksa zamanında mı ?
Cooook gecmis olsun. Bizde bu hafta cinsiyet icin gidecegiz uc hafta once yuzde 51 erkek demisti. Bir oglum var zaten bakalim artık
Olabilir canim ac diye yazdiklari icin ac aldim ama yarin da denicem yine aynisi olursa doktora sorarim benim gunde 1 kez yaziyor senin neden 2 kez acaba?
14. Haftanın sonuna doğru gitmiştim öğrenebilir miyiz diye, erkek gibi demişti. Cumartesi günü de %99 erkek dediP
Pasamiz hayırlı olsun daha onceki gidisinde hic tahminde bulunmusmuydu
herkese günaydın kızlaar yepyeni çok güzel bi hafta olsun hepimize. cuma günü bebişimizi gördük eşim ben böyle güzel çocuk görmedim hiç diyo :)) ama cok güzel gercekten nasıl tatlı Rabb'im anne olmak isteyen herkese bu duyguyu tattırsın. Rabb'im sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder inşAllah.ultrasonun o kadar özellikli bi makine olduğunu bilmiyodumdaha önce gittiğimizde sadece yandan bakmıştık bu sefer her acıdan gösterdi doktor. yüzü okadar güzel ki. veee cevirdi bide alttan baktı KIZIMMM oluyoo müthiş bi duygu gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?