2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kız anneleri olarak çoğalıyoruz yaşasınnn :) hayırlı olsun cnmmm
sağol canım o kadar mutluyum ki kaç gündür. ben onu hiç hissedemiyorum ama kıpır kıpır bebişim
ense kalınlığı ölçüldü mü senin. 12+2 de gittim 1,8 çıktı bnm doktor normal dedi. ben yine de atrastırıyorum acaba bişey var mı diye

oy maşşallh kızın hayırlısıyla gelisn inşallah baldan tatlı onlar :)

merhaba kizlar bebislerinin cinsiyetlerini ogrenen arkadaslari tebrik ederim saglikla kucaklarina alsinlar insallah,darisi benim basima 10 gun kaldi bebisimi gormeye 1 aydir da gormuyorum zaten cook ozledim , seytan diyor ki evin yanindaki hastneye git 3D ultrasona gir ahh acaba bebegim iyimi? merak ediyorum

Cumartesini bekliyorum sabirsizlikla.
Artik insallah kesin ogreniriz cinsiyeti.
Erkek gibi diyolar ama kesin bilgi istiyorum. Hayirlisi artik.
Hemen cumartesi olsun....

Bu dozu neye göre ayarlıyorlar acaba, ikisi arasında fark hissediyor musun? 0,4'lükle 0,6'lık arası?

Tatlım ikisi arasında pek fark hissetmiyorum, aynı acı aynı yanma, sadece bu biraz morarma yapıyor bazen.
Dozunu öyle bişey yaparak ayarlamadı, sadece 2.gebeliğimde 0.4'lüğün işe yaramadığını görünce 0.6'lığa çıkardı ve coraspinde ekledi, şimdilik yolunda herşey şükür, bu günleri görebildim darısı sağlıkla kucağımıza almaya...

Canım çook sevindim, kız anneleri olarak çoğalıyoruz ne güzel Harika bi duygu gerçekten, Sağlıkla kucağımızaa alalım hepimiz umarım...

Arkadaşlar dün gece ilk defa aşerme denen seyi yaşadım resmen
Rüyamda deli gibi mantı yiyodum, ki normalde pek yemem :) (Kolay bulunan ve yapılan sey olduğu için yazıyorum kusura bakmayın) Zaten 3 gündür rüyamda yemek iyip duruyorum mide bulantıalrım geçtiğinden beri ama bu çok farklıydı
Bi uyandım ki dilim damağıma yapışmış, bardak bardak su içtim ve onu yemenin hayalini kurarak uyumaya calıştım
Öyle heyecanlandım ki bu duruma bile sizle paylaşmak istedim hemen
Akşamı iple çekiyorum esim gelsede girip yesek diye, o bile öyle sevindi ki bu duruma

kasıklarım ağırıyorrr!doktora bir hafta var telaş etmelimiyim..hafif sızı şeklinde ama ağırıyo sürekli

Daha önce hiç adını bile duymadığım ve şuanda benim için çok şey ifade eden HARMONY test …
Öyle bir an gelirki hersey ne kadar iyi giderken bi anda kötü kara bulutlar çöker hayatınıza…
Eşimle birlikte yeni doğacak bebeğimiz için heyecanlı bir süreç başlamıştı ara ara tartışmalarımız olsada biz çok mutluyduk . Hamileliğimin ilk 3,5 ayı bulantı ve kusmalarla geçti. 2 li testim ve tarama testlerim çok güzel geçince içim çok rahattı. Doktorum bir de 4 lu test yapmak istedi.
Tam rahat edeceğimiz ve cinsiyetini öğrenip heycanımıza heycan katacak 4. Aya geldik derken
dörtlü test sonucumuzda yüksek risk çıktı ve bianda hayatımız kabusa döndü...
Doktor sonuç için sabah 9.05 de aradı. 1:130 risk çıkmıştı. Telefonu kapatır kapatmaz ağlamaya başlamıştım çünkü bebeğimin hasta olma risk oranı çok yüksek çıkmıştı. Acilen detaylı ultrason ve amniyosentez yapmamı istedi. Dünyam başıma yıkılmıştı.Sanki bütün hayatım ayaklarımın altından kayıp gitti biranda…
Sonra araştırmaya başladım.Bir çok profösore mail attım test sonuçlarımı .2 li testimin iyi olduğunu ve 4 lü testimin bir şanslılık üzerine riskli çıktığını söylediler. Hemen ayrıntılı ultrasona girdik.
Bebeğimin tüm organları teker teker kontrol edildi , ölçüldü. Ve herşeyin normal olduğunu raporda yazdılar. Yüzümüzü biran olsun güldü…
Ancak maddi durumunuz elverişli ise Abd ye gönderilen fetal dna (harmony testini) testini yaptırıp içinizi rahatlatabilirsiniz dediler. Klinikten çıktık ve doktorumuzla görüştük.Üç hafta sonra tekrar ayrıntılı ultrasona girmemizi istedi.Doktor endişe etmemiz gereken bir durum olduğunu ifade etti.
Elab labaratuarına gidip ABD ye gönderilen o harmony testi ( prena test diğer adi) yaptırmak üzere kanımi verdik. Amniyosentez yaptırmak istemedıgım için.Doktordan dörtlü test sonucunu alalı bir hafta oldu testi yaptıralı 3 gün oldu ve daha 10 gün süre var önümüzde…Şimdi günler geçmek bilmiyor.Ama bir umudumuz var en azından…
Evet çok canımız sıkkın.Ve ben çok ağladım. 10 gün sonra sonucu öğreneceğiz.Kızımı çok seviyorum. Yeni yıla güzel haberlerle girmek istiyorum…Çok zor bir dönem …Dualarınızı bekliyorum…

Allah yar ve yardimcin olsun arkadasim..benhereryin gonlune gore olacagini dusunuyrm ..

Valla geceleri uyurken o hareketleri bende hissediyorum cnm şimdiye kadar hep bağırsak hareketi diyordum ama yok bu bebisimin hareketleri artik buna inanıyorum içim gidiklaniyor resmen simdiye kadar neden bagirsak hareketini hissetmiyirdum yok yok bebegim ya o ben erken hissettigime inanıyorum

Canım benim miigrenim yok ama başım ağırığı zamanlarda parolu içiyorum .

Hayırlı olsun Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almaya nasip etsin canım.

İnş herşey güzel sonuçlanır allah yardımcın olsun bebegin sağlıklı bi şekilde ddünyaya gelsin inş

Kızlar geceleri kafami yastiga koyduğumda nabzimin atışını hissediyorum bi de bazen boğazımda yanma gibi bisey yaşıyorum aranızda bunları yasayan var mi ?

Canım her şey inşallah yolunda gider ve test sonuçların temiz çıkar.

Kızlar geceleri kafami yastiga koyduğumda nabzimin atışını hissediyorum bi de bazen boğazımda yanma gibi bisey yaşıyorum aranızda bunları yasayan var mi ?

Canım Nabız atışını bende hissediyorum bazen, ve bazen nefes almam bile değişiyor, hamileliğe bağlıyorum ama sırf bu yüzden her ihtimale karsı tansiyon aleti sipariş ettim.
Reflün var mı, boğazındaki yanma ondan olabilir yani yatınca asit boğazına gelip yakabilir, bende öyle oluyor çünkü, biraz yüksek yastık kullanabilirsin, diğer ihtimal de faranjitin olabilir oda boğazda kaşınma, yanma yapıyor çünkü....

Doktor kontrolumden geliyorum şimdi. Ense kalınlığı olduğu için ikili test 1/155 oranında riskli çıktı. Doktor amniyosentez öneriyo tabi. Onun dışında şu an gelişimi gayet iyi herşey normalmiş ense kalınlığı da normal gözüküyomuş artık ama risk için o haftadaki ölçüme bakılıyo tabi ki. Ense ölçümünden beri amniyosentez için düşüncelerdeyim ama hala karar veremedim. yaptırmak istemiyorum ama şüpheyle durmak da zor. 10 gün içinde randevu alıp yaptırmam gerekiyomuş. Allah ım bebeğim inşallah sağlıklıdır... cinsiyet konusuna pek fazla takılmıyorum ama doktor kesin olmamakla birlikte kıza benzettim dedi. free beta hcg değerine erkek gözüküyo. Allah ım hakkkımızda hayırlısını eylesin sağlıklı bebekler versin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…