2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Geçmiş olsun canım. İnş. ameliyata gerek kalmadan bebeğini kucağına alırsın.

ne güzel ya 2-3 haftaya inş. yolu yarılamış olacağız. Kontrolleri saya saya 15. haftayı geride bıraktık.

Kaldı 175 gün.

Çocuk ta yaparım tatilde:) bu yaz gidenem kabul ettim de 1 yaşları dolar inş o vakit..bende erken cikmayi düşünüyorum kısmet olursa..

Çok buyuk heyecan..Dr yanina girdiğimizde bi acayip oluyorum sanki.onlar kipirdasin,ben agliyorum..Rabbim cumlemize sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin

Merhaba arkadaşlar..
böyle muhabbete sonra dahil olmak zor oluyor ama ben de katılmak istedim.. 2013te mayıs annesi oldum şimdi 2015 haziran annesi adayıyım.. süpriz bi bebek geliyor.. yarın kontrolümüz var bakalım neler göreceğiz.. ilk hamilelikten hiç bi farkı yok insan yine heyecanlanıyor yine sabırsızlanıyor =) herkes yavrusuna sağlıkla kavuşsun inşallah

Merhaba canım =)
iki bebek kolay olmaz mutlaka ama biz mayıs doğumlu oğlumla 2,5 aylıkken 8 saat yol kat edip amasyaya, 4 aylıkken de antalyaya gitmiştik tatile.. minik bebeklerle çoook daha rahat yaparsınız tatilinizi ağustosta mesela çok rahat edersiniz.. 1 yaş emin ol daha zor çünkü hem çook hareketli oluyorlar hem de laf sözden anlamıyor oluyorlar.. tavsiyem bu yazı es geçmeyin

Dualarımız seninle canım umarım iyi haberlerle gelirsin. Bu detaylı ultrason ve harmony test dedikleri cidden çok pahalı bizde cumartesi günü Detaylı ultrason yaptırdık ikiz bebek oldukları için ikili test yapılamıyormuş bu şekilde bakacağız dediler. Tekil gebelikler için 350 TL alıyorlar bizim ikiz olduğu için 450 TL aldılar 10 hafta sonrasına tekrar çağırdılar. Devlet büyükleri 3 çocuk 3 çocuk diye bas bas bağırmasını biliyorlar ama bu tür şeylerin fiyatlarını da denetim altında tutmuyorlar herkesin maddi gücü bir değilki verebilsin... Devlet hastanelerinin durumu malum 10 dk'da bir hasta alıyorlar ne soru sorabiliyorsun ne bilgi alabiliyorsun bence Aile Planlama Bakanlığı bu işlere el atmalı....

benim şahsı fıkrım eger ayarlayabılıyorsanız harmony test 1500 tl yaptırın. ama gercekten pahalı. obur turlu cocuklarınızı rıske sokmayın

Allah kolaylık versin canim. Gerçekten zor bir süreç. İnşallah sonuçlar güzel gelir...

Olabilir canim ac diye yazdiklari icin ac aldim ama yarin da denicem yine aynisi olursa doktora sorarim benim gunde 1 kez yaziyor senin neden 2 kez acaba?
ben ferum fort alıyorum demır ılacı ac karnına,ama demır ılacı alınca dıkkat etmen gereken sut urunlerı,yumurta yogurt yememen ardından o yuzden sabah degıl aksam ac karnına alıyorum ıcılmesı cok kolay

arkadaşlar ben 4,5 aylıgım aldıgım ılaclar.
demir hapı, solgarın folık asıt, solgarın balık hapı, elevıt

İnşallah bir aksilik çıkmaz canim. Kan değerlerine gore belirlenseydi doktorlar söylerdi zaten. Dediğin gibi insallah hepimizin hakkında hayirlisi olur

Kizlar bugün ilk kez demir ilacina basladim adi gynoferon ac olarak yaziyordu ictikten 10 dk sonra mide bulantisi ve malesef ilaci cikardim yarin tekrar icmeye korkuyorum acikcasi aranizda bu ilaci kullanan yada boyle olan var mi?
Ben de o ilacı kullanıyorum sabah akşam aç karnına. Bende de bulantı yapıyor

amnıyosentez cok rısklı dıyorlar bırde yapılacaksa cok ıyı doktor olması lazımmıs. zeynep kamıl dıyorum eger harmony test yaptırmayacaksınız

canım seni o kadar iyi anlıyorum ki Rabbim yardımcın olsun inşallahh güzel sonuçlar çıkacaktır.
canım inşallahh korkulacak birşey yoktur kalbini ferah tutmaya çalış
çok geçmiş olsun canım aman dikkat
bende pilates yapmak istiyoruuuummmmmm
hamile platesi cd leri varmış ebru şallının ben de ondan alacağım canım
Geçmiş olsun canım. İnş. ameliyata gerek kalmadan bebeğini kucağına alırsın.
canım inşallahhhh

Bebegimi gordum:)cinsiyeti hakkinda yorum yapmadi doktor,bende sormadim.saglikli olsunda,diger kontrolumde ogrenirim.kesinlesir ozaman iyice:)hopluyodu annesinin bitanesii:)

Migren bende de var canım 5 haftalıkken falan çok ağrımıştı başım. Doktor parol içebilirsin demişti. Hatta acile gitmiştik parol takmışlardı damardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…