- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #8.901
11-6 cikti bugun mesela tuzu kestim hemsire ise yaramis dedi
Stresten yukseldi demek ki devamli kontrolde olucaz artik saglikla kucagimiza alalim da
merhaba arkadaşlarrr
nasılsınız kuzularınızın keyfide yerindedir inşallahh.
ben de hamdolsun diyorum. geçenlerde bahsetmiştim kaşıntım olduğundan gastroentoloji doktoruma gittim ultrason çektirdi ve safra kesemde taşlar oluşmuş malesef kaşıntıyıda onlar yapıyormuş. yakın takibe aldık tek ümidim taşların uyuması eğer aktif hale geçerse hamileyken ameliyat olmak zorunda kalabilirmişim. atarax verdi kaşıntı için ama güvenemedim bugün kadın doğum doktorumla görüştüm oda iyiki kullanmamışsın dedi ovadril losyon verdi inşallahh işe yarar bi nebze. onun dışında iyiyiz çok şükür ikili testimizde sıkıntı çıkmadı büyümeye devam ediyor kuzum.
Çocuk ta yaparım tatilde:) bu yaz gidenem kabul ettim de 1 yaşları dolar inş o vakit..bende erken cikmayi düşünüyorum kısmet olursa..:)) ikizlerle zor cnm ya sen biraz daha büyümelerini beklicen mecbur. cnm işten falan erken ayrılıcam sanırım yaparım ben hazırlığımı da inş:)
telaş etmek genlerimizde var cnm hepimiz aynıyızdır. ama merak etme bebişler iyidir. herkeste aynı psikoloji var.
brende ıkı haftada bir gidiyorum haftaya cmtesi gidicem benımde heyecan doktor koltuğuna oturduğumda tavan yapıyor :)
Merhaba canım =)Çocuk ta yaparım tatilde:) bu yaz gidenem kabul ettim de 1 yaşları dolar inş o vakit..bende erken cikmayi düşünüyorum kısmet olursa..
Çok buyuk heyecan..Dr yanina girdiğimizde bi acayip oluyorum sanki.onlar kipirdasin,ben agliyorum..Rabbim cumlemize sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin
Daha önce hiç adını bile duymadığım ve şuanda benim için çok şey ifade eden HARMONY test …
Öyle bir an gelirki hersey ne kadar iyi giderken bi anda kötü kara bulutlar çöker hayatınıza…
Eşimle birlikte yeni doğacak bebeğimiz için heyecanlı bir süreç başlamıştı ara ara tartışmalarımız olsada biz çok mutluyduk . Hamileliğimin ilk 3,5 ayı bulantı ve kusmalarla geçti. 2 li testim ve tarama testlerim çok güzel geçince içim çok rahattı. Doktorum bir de 4 lu test yapmak istedi.
Tam rahat edeceğimiz ve cinsiyetini öğrenip heycanımıza heycan katacak 4. Aya geldik derken
dörtlü test sonucumuzda yüksek risk çıktı ve bianda hayatımız kabusa döndü...
Doktor sonuç için sabah 9.05 de aradı. 1:130 risk çıkmıştı. Telefonu kapatır kapatmaz ağlamaya başlamıştım çünkü bebeğimin hasta olma risk oranı çok yüksek çıkmıştı. Acilen detaylı ultrason ve amniyosentez yapmamı istedi. Dünyam başıma yıkılmıştı.Sanki bütün hayatım ayaklarımın altından kayıp gitti biranda…
Sonra araştırmaya başladım.Bir çok profösore mail attım test sonuçlarımı .2 li testimin iyi olduğunu ve 4 lü testimin bir şanslılık üzerine riskli çıktığını söylediler. Hemen ayrıntılı ultrasona girdik.
Bebeğimin tüm organları teker teker kontrol edildi , ölçüldü. Ve herşeyin normal olduğunu raporda yazdılar. Yüzümüzü biran olsun güldü…
Ancak maddi durumunuz elverişli ise Abd ye gönderilen fetal dna (harmony testini) testini yaptırıp içinizi rahatlatabilirsiniz dediler. Klinikten çıktık ve doktorumuzla görüştük.Üç hafta sonra tekrar ayrıntılı ultrasona girmemizi istedi.Doktor endişe etmemiz gereken bir durum olduğunu ifade etti.
Elab labaratuarına gidip ABD ye gönderilen o harmony testi ( prena test diğer adi) yaptırmak üzere kanımi verdik. Amniyosentez yaptırmak istemedıgım için.Doktordan dörtlü test sonucunu alalı bir hafta oldu testi yaptıralı 3 gün oldu ve daha 10 gün süre var önümüzde…Şimdi günler geçmek bilmiyor.Ama bir umudumuz var en azından…
Evet çok canımız sıkkın.Ve ben çok ağladım. 10 gün sonra sonucu öğreneceğiz.Kızımı çok seviyorum. Yeni yıla güzel haberlerle girmek istiyorum…Çok zor bir dönem …Dualarınızı bekliyorum…
ben daha omega 3 e başlamadım doktora sorcam kontrole gıdınce kullandıgın ılacın adı ne canımevet cnm omega 3 ve multivitamin de kullanıyorum
Allah kolaylık versin canim. Gerçekten zor bir süreç. İnşallah sonuçlar güzel gelir...Daha önce hiç adını bile duymadığım ve şuanda benim için çok şey ifade eden HARMONY test …
Öyle bir an gelirki hersey ne kadar iyi giderken bi anda kötü kara bulutlar çöker hayatınıza…
Eşimle birlikte yeni doğacak bebeğimiz için heyecanlı bir süreç başlamıştı ara ara tartışmalarımız olsada biz çok mutluyduk . Hamileliğimin ilk 3,5 ayı bulantı ve kusmalarla geçti. 2 li testim ve tarama testlerim çok güzel geçince içim çok rahattı. Doktorum bir de 4 lu test yapmak istedi.
Tam rahat edeceğimiz ve cinsiyetini öğrenip heycanımıza heycan katacak 4. Aya geldik derken
Doktor sonuç için sabah 9.05 de aradı. 1:130 risk çıkmıştı. Telefonu kapatır kapatmaz ağlamaya başlamıştım çünkü bebeğimin hasta olma risk oranı çok yüksek çıkmıştı. Acilen detaylı ultrason ve amniyosentez yapmamı istedi. Dünyam başıma yıkılmıştı.Sanki bütün hayatım ayaklarımın altından kayıp gitti biranda…
Sonra araştırmaya başladım.Bir çok profösore mail attım test sonuçlarımı .2 li testimin iyi olduğunu ve 4 lü testimin bir şanslılık üzerine riskli çıktığını söylediler. Hemen ayrıntılı ultrasona girdik.
Bebeğimin tüm organları teker teker kontrol edildi , ölçüldü. Ve herşeyin normal olduğunu raporda yazdılar. Yüzümüzü biran olsun güldü…
Ancak maddi durumunuz elverişli ise Abd ye gönderilen fetal dna (harmony testini) testini yaptırıp içinizi rahatlatabilirsiniz dediler. Klinikten çıktık ve doktorumuzla görüştük.Üç hafta sonra tekrar ayrıntılı ultrasona girmemizi istedi.Doktor endişe etmemiz gereken bir durum olduğunu ifade etti.
Elab labaratuarına gidip ABD ye gönderilen o harmony testi ( prena test diğer adi) yaptırmak üzere kanımi verdik. Amniyosentez yaptırmak istemedıgım için.Doktordan dörtlü test sonucunu alalı bir hafta oldu testi yaptıralı 3 gün oldu ve daha 10 gün süre var önümüzde…Şimdi günler geçmek bilmiyor.Ama bir umudumuz var en azından…
Evet çok canımız sıkkın.Ve ben çok ağladım. 10 gün sonra sonucu öğreneceğiz.Kızımı çok seviyorum. Yeni yıla güzel haberlerle girmek istiyorum…Çok zor bir dönem …Dualarınızı bekliyorum…
ben ferum fort alıyorum demır ılacı ac karnına,ama demır ılacı alınca dıkkat etmen gereken sut urunlerı,yumurta yogurt yememen ardından o yuzden sabah degıl aksam ac karnına alıyorum ıcılmesı cok kolayOlabilir canim ac diye yazdiklari icin ac aldim ama yarin da denicem yine aynisi olursa doktora sorarim benim gunde 1 kez yaziyor senin neden 2 kez acaba?
İnşallah bir aksilik çıkmaz canim. Kan değerlerine gore belirlenseydi doktorlar söylerdi zaten. Dediğin gibi insallah hepimizin hakkında hayirlisi olurDoktor kontrolumden geliyorum şimdi. Ense kalınlığı olduğu için ikili test 1/155 oranında riskli çıktı. Doktor amniyosentez öneriyo tabi. Onun dışında şu an gelişimi gayet iyi herşey normalmiş ense kalınlığı da normal gözüküyomuş artık ama risk için o haftadaki ölçüme bakılıyo tabi ki. Ense ölçümünden beri amniyosentez için düşüncelerdeyim ama hala karar veremedim. yaptırmak istemiyorum ama şüpheyle durmak da zor. 10 gün içinde randevu alıp yaptırmam gerekiyomuş. Allah ım bebeğim inşallah sağlıklıdır... cinsiyet konusuna pek fazla takılmıyorum ama doktor kesin olmamakla birlikte kıza benzettim dedi. free beta hcg değerine erkek gözüküyo. Allah ım hakkkımızda hayırlısını eylesin sağlıklı bebekler versin.
Ben de o ilacı kullanıyorum sabah akşam aç karnına. Bende de bulantı yapıyorKizlar bugün ilk kez demir ilacina basladim adi gynoferon ac olarak yaziyordu ictikten 10 dk sonra mide bulantisi ve malesef ilaci cikardim yarin tekrar icmeye korkuyorum acikcasi aranizda bu ilaci kullanan yada boyle olan var mi?
canım seni o kadar iyi anlıyorum ki Rabbim yardımcın olsun inşallahh güzel sonuçlar çıkacaktır.Daha önce hiç adını bile duymadığım ve şuanda benim için çok şey ifade eden HARMONY test …
canım inşallahh korkulacak birşey yoktur kalbini ferah tutmaya çalışDoktor kontrolumden geliyorum şimdi. Ense kalınlığı olduğu için ikili test 1/155 oranında riskli çıktı. Doktor amniyosentez öneriyo tabi. Onun dışında şu an gelişimi gayet iyi herşey normalmiş ense kalınlığı da normal gözüküyomuş artık ama risk için o haftadaki ölçüme bakılıyo tabi ki. Ense ölçümünden beri amniyosentez için düşüncelerdeyim ama hala karar veremedim. yaptırmak istemiyorum ama şüpheyle durmak da zor. 10 gün içinde randevu alıp yaptırmam gerekiyomuş. Allah ım bebeğim inşallah sağlıklıdır... cinsiyet konusuna pek fazla takılmıyorum ama doktor kesin olmamakla birlikte kıza benzettim dedi. free beta hcg değerine erkek gözüküyo. Allah ım hakkkımızda hayırlısını eylesin sağlıklı bebekler versin.
çok geçmiş olsun canım aman dikkatkızlar ben dün banyoda düştüm ama darbe almayayım diye kendimi kontrollü yere attım sadece bacağım biraz açıldı yarım saat yattım ama çok şükür hiç ağrım vs. olmadı ama bugün bacaklarımın üst iç kısmı çok ağrıyor ve yürürken acıyor hamilelikten mi düşmeden midir
hamile platesi cd leri varmış ebru şallının ben de ondan alacağım canımbende pilates yapmak istiyoruuuummmmmm
canım inşallahhhhGeçmiş olsun canım. İnş. ameliyata gerek kalmadan bebeğini kucağına alırsın.
Migren bende de var canım 5 haftalıkken falan çok ağrımıştı başım. Doktor parol içebilirsin demişti. Hatta acile gitmiştik parol takmışlardı damardanMrb kizlar uzun zamandir yazamiyorm..nasilsiniz..13+4 dedoktora gittim cinsiyeti ognemdik.ikli testnde zamanini kacrmisiz.3 hafta sonra 4lu tst yaptrcaz..ense kalinligi 1.9 insallah hayirli saglikli bebeklerimiz olur..size birsey sorcam..lutfen yardimci olun.migren hastasiyim ve durmadan basim agriyor..acaba ilac kullanan var mi aramizda..parol atan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?