2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

ca

ne aşısı canım bu bana kimse aşı falan demedi aşı mı olmamız gerekiyor

kızlar ben dün banyoda düştüm ama darbe almayayım diye kendimi kontrollü yere attım sadece bacağım biraz açıldı yarım saat yattım ama çok şükür hiç ağrım vs. olmadı ama bugün bacaklarımın üst iç kısmı çok ağrıyor ve yürürken acıyor hamilelikten mi düşmeden midir

Canim batma gibiyse bende yasiyorum. Tek tarafli ama benimki sağ tarafta. Şiddetli olmadığı için normal geldi bana. Rahim genişlediği için. Sorun olmaz sanırım

Gazi gidalar demir emilimini engelliyor. Bu da hapi kullanan dahi pek etkili olmamasına neden oluyor. Mesela süt ve süt ürünleri, çay demirin emilimini zorlastirir. Eczaneci bundan dolayı söylemiştir canim

gecmis olsun canm merak etme bebegine bi sey olmamisdir bacak agrilari bulundugun haftalarda oluyor damar genislemesinden dolayi hic merak etme annem bana hamileyken kaymis spagat acmis hic bi seyde olmamis saglikli dogmusum vaktinde

Darisi bize canim. İnşallah tez zamanda hissederiz...

canım benimde bu hafta kontrolum var cuma gıtmeyı dusunuyorum benımde o zaman 13+4 oluyor bende ıkılı testı o zaman yaptırmayı dusunuyordum doktor bısey demedıgı ıcın kacıncı haftaya kadar yapıldıgını net bılmıyordum ama kımısı 14. haftaya kadar yapılır dıyor neyse gıdınce bı sorarım artıkbende de skolyoz var ve cok bel agrısı cekıyorum bu aralar ortopedı uzmanı da aıle hekımı de ağrı kesici olarak minoset içebilirsin dedı hatta bugun rapor almaya gıttım mınoset yazmıs cok guclu olmayan parasetamol ıceren haplar ıcılıyor geçmiş olsun canım

Hayirli olsun canim...

Yerim onun dokun kaçınıııı Allahım daha gugüzel duygular yasamamizi hareketlerini daha da hissedebilecegimiz günleri tez zamanda yasatsin inş

Canım gebelik tansiyonu çok farklı
birşey herkeste olacak diye bir durum yok,
içini rahat tut derim.

cnm benim de tansiyonum dusuktur hep ama bak biraz once arkadasin dedigi tv8 izledim dr dusuk tansiyonum diyen hamile bayana cok guzel dedi dusuk tansiyon iyimis cnm yuksek olmasin

kızlar bi kaç gundur kuyruk sokumumun bittiği yerde popomun orda bi şişkinlik vardı yag bezesi gibi bugun baya şişti abse gibi oldu doktora gittik kıl donmesi olmuş dedi pansuman yaptı ama hamile olduğun için ameliyat yapamayız dogumdan sonra mutlaka ameliyat ol dedi bi kaç gun daha pansuman yaptırcam ama bu durum benim işime gelicek gibi cunku dogum iznim bittikten sonra bu ameliyatı yaptırıp rapor alırım dogum iznimi uzatırım diye düşündüm inş o zmna kadar sürekli sorun cıkarmaz bana :)

Çok geçmiş olsun. İnşallah o zamana kadar sana sorun çıkartmaz.

11-6 cikti bugun mesela tuzu kestim hemsire ise yaramis dedi
Stresten yukseldi demek ki devamli kontrolde olucaz artik saglikla kucagimiza alalim da

merhaba arkadaşlarrr
nasılsınız kuzularınızın keyfide yerindedir inşallahh.
ben de hamdolsun diyorum. geçenlerde bahsetmiştim kaşıntım olduğundan gastroentoloji doktoruma gittim ultrason çektirdi ve safra kesemde taşlar oluşmuş malesef kaşıntıyıda onlar yapıyormuş. yakın takibe aldık tek ümidim taşların uyuması eğer aktif hale geçerse hamileyken ameliyat olmak zorunda kalabilirmişim. atarax verdi kaşıntı için ama güvenemedim bugün kadın doğum doktorumla görüştüm oda iyiki kullanmamışsın dedi ovadril losyon verdi inşallahh işe yarar bi nebze. onun dışında iyiyiz çok şükür ikili testimizde sıkıntı çıkmadı büyümeye devam ediyor kuzum.

çok geçmiş olsun canım

11-6 cikti bugun mesela tuzu kestim hemsire ise yaramis dedi
Stresten yukseldi demek ki devamli kontrolde olucaz artik saglikla kucagimiza alalim da

inşallahh bir dahada yükselmez canım stres çok etkiliyor cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…