2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ben ıcıyorum canım 6tane ılacım var bı de ,demır ılacını ac karnına aksam yemektenonce ıcıyorum yogurt yemezsem tabı aksam yemegınde, demır ılacının sut urunlerıyle bırlıkte ıcılmemesı gerek,yumurta peynır ve s.oglen yemekten sonra magnezıum ıcıyorum tadı cok kotu ama yudum yudum ıc ,bı de prevıt vıtamını ıcıyorum

Canim çok geçmiş olsun. Agri da yapıyor sanirim o

kaçıncı haftadasın ben yanlıs mı alıyorum ılaçları acaba?
18 haftadayım gunde bır demır. gunde bır elevıt gunde bır balık hapı gunde bır folık asıt

Hoş geldin canim. Amin inşallah

Bebegimi gordum:)cinsiyeti hakkinda yorum yapmadi doktor,bende sormadim.saglikli olsunda,diger kontrolumde ogrenirim.kesinlesir ozaman iyice:)hopluyodu annesinin bitanesii:)

Maşallah bebeğine.

Bende haftaya pazartesi Allah nasip ederse bu saatlerde cinsiyetini öğrenmiş olacağım. Benim için önceliği sağlıklı olması ama bir kızım daha olsa fena olmaz.

Geçmiş Olsun canım dikkat et kendine
bende pilates yapmak istiyoruuuummmmmm
Ben çok istiyorum ama ilk başta aletlerleirni almam lazım .

Hoşgeldin Canım ...Amin canın inşallah senind eher şey yolunda gider.

selamlar annisler benim bebisim ultrasonda hic hareket etmiyo dr o kadar sarsti yok rahat rahat uyuyo sipam bu persembe giderken cikolata ye oynar diyorlar denicem mutlaka kesin cinsiyeetini de ogrencez insallah

selamlar annisler benim bebisim ultrasonda hic hareket etmiyo dr o kadar sarsti yok rahat rahat uyuyo sipam bu persembe giderken cikolata ye oynar diyorlar denicem mutlaka kesin cinsiyeetini de ogrencez insallah

Canım bende yolda çikolata yemiştim ama uyuyodu etki etmedi :) Öksürttü öyle hareketlendi

yolda dgıl 2 saat onceden yenmelı tatlı

Banada arkadaşım yolda ye yarım saatten sonra hareketten yorulup tekrar uyuyor demişti. Doktora da söyledim okadar çikolata yedim diye. Birdaha yeme demişti. Bazen hareket etmemesi gerekiyor ölçümleri yaparken zor oluyor demişti. Ama böyle kımıl kımıl hareketinide görmek istiyorum senin dediğini de deneyim bi seferlik :)

Ben de gynoferon demir ilacını kullanıyorum sabah akşam aç karnına. Bende de bulantı yapıyor
Ben de o ilacı alıyorum. Eczacı süt ürünleri tüketme bunu almadan önce ve sonra dedi. Tok aç farketmez dedi. Benim sabahları hep bulantım var zaten. Öğlen iyi olduğumda yemekten sonra içiyorum ilacı ve içtikten sonra bulantım olmuyor.

Son düzenleme:
Bundan sonra ben de öyle yapayım bari

Ben de çikolata yemiştim geçen hafta gittiğimde bizimki ööyle yatıyordu hiç hareket etmedi. Doktora dedim hareket etmiyor diye. Doktor hafif dürttü bunu öyle bi zıpladı ki :)

Meyve suyu falan içmek gerekiyormuş, hani kana daha hızlı karışıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…