2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Çok geçmiş olsun annecik
Nazar değmiş annecike Çok geçmiş olsun canım. Umarım ilerde sorun çıkartmaz sana mis gibi bir hamilelik geçirirsin
Hayırlı olsun annecik hoşgeldin aramıza
Demir ilacını, süt ürünlerini tükettikten 2 saat sonra içebilirsiniz kızlar.
selamlar annisler benim bebisim ultrasonda hic hareket etmiyo dr o kadar sarsti yok rahat rahat uyuyo sipam bu persembe giderken cikolata ye oynar diyorlar denicem mutlaka kesin cinsiyeetini de ogrencez insallah
Bizimki bugün uyuyodu ilk başta ama doktor teyzesi biraz gıdıkladı sonrasında bir taklalar bir zıplamalar annesi gibi hareketli olcak heralde guzum

Eveeeet sol tarafım ağrıyor diyordum ya.. Pimpirikli bendeniz öğlen dayanamadım, ilk gittiğim özel doktorumu bir ziyaret ettim Ağrıların olabileceğini söyledi, normal dedi. Herkes öyle dedi ama doktordan duymam gerekiyordu sanırım. Cinsiyet tahmini ise KIZ çok uğraştı bacak arasında birşeyler göreyim diye ama göremedik
Erkek annişlerinden taliplerimizi bekliyoruz

Tebrikler canm saglikla kucagina al insallah benimle beraber 2 3 kisi ogrenemedik hala darisi bizim basimiza

Tebrikler canm saglikla kucagina al insallah benimle beraber 2 3 kisi ogrenemedik hala darisi bizim basimiza
benim de aslında 2 hafta sonraydı normal kontrolüm. Doktor kesin değil dedi ama bir çıkıntı da göremedim erkek olsaydı şöyle olurdu böyle olurdu diye anlattı. Bakalım umarım değişmez

Cinsiyet öğrenen anneler beni de özendiriyorsunuz. Normalde hiç merak etmiyordum cinsiyetini ama sizi okudukça meraklandım. 2li taramada söylemedi dr. Ben de sormadım hiç. 3lü teste 30 aralıkta gidicem. 16 haftalık olcak. O zaman kesin belli olur.

Canim benim iyi olmana sevindim. Cinsiyeti öğrenmişsin tebrik ederim...

benim de aslında 2 hafta sonraydı normal kontrolüm. Doktor kesin değil dedi ama bir çıkıntı da göremedim erkek olsaydı şöyle olurdu böyle olurdu diye anlattı. Bakalım umarım değişmez

insallah gonlunce olur , benim doktorum hic bakmadi cinsiyete erken dedi hep 10 gun kaldi insallah bi ogrensem cook merak ediyorum

Ben de çok merak ediyorum ama çok erken daha bizim için. 2li taramada sordum görünmüyor mu diye. Doktor %50 kız dedi

Kizlar bebegi hisseden var mi ? Ben cok merak ediyrm artik nadil bir his. Kacinci haftada hissedilyr acaba ?
18 haftadan sonra hissediyor kızlar biraz daha zor hissediliyor erkekler daha hareketli oluyor
ikisinide hissettiğim için biliyorum :)

ama şimdikinin cinsiyetini öğrenemedim
zaten benim çocuklarım göstermese konusunda biraz cimriydi biz anca renkli ulrasonda öğrenebildik. bakalım bu nasıl olcak

Canim çok geçmiş olsun. İnşallah bir aksilik yaratmaz canim.

Kizlar bebegi hisseden var mi ? Ben cok merak ediyrm artik nadil bir his. Kacinci haftada hissedilyr acaba ?

Ilk çocuksa 20-22 haftayi bulur diyorlar ama nasil oluyorsa bazi kadinlarin yapisi geregi erken hissetmeye baslayanlarda var.. Mesela ben 14üncü haftada basladim hissetmeye ve gittikçe güçlü bi sekilde hissediyorum 17inci haftamdayim..

Özellikle karninda çok fazla yag tabakasi bulunmayan kadinlar erken hissedebiliyor..

Karninin alt kisminda (kasiklarda) pit pit bisey cirpiniyor gibi oluyor, anlatilmaz ki yasanir anca, insallah kisa zamanda hisseder isteyen herkes

Artik her hissettigimde yüzümü güldürüyor Önceden emin olamiyordum gaz mi diye ama farki cabuk anliyorsunuz

Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!

Hatm-i Şerif başlattık 2.ayımızdayız... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)

Öpüyorum güzel anneleri

2.Hatmimizin cüzlerini dağıtma vaktiii :) Bismillahirrahmanirrahim...

1.Cüz: Bst1608
2.Cüz: SirriEyvan
3.Cüz: Bst1608
4.Cüz: Bst1608
5.Cüz: seyma2009
6.Cüz: PaytiPo
7.Cüz: PaytiPo
8.Cüz: meleklerimbenim
9.Cüz: S skelebeks
10.Cüz: G gznn
11.Cüz: S srpksy
12.Cüz: SADEANNE
13.Cüz: @riseboz
14.Cüz
15.Cüz
16.Cüz:
17.Cüz:
18.Cüz
19.Cüz:
20.Cüz:
21.Cüz: mirac75
22.Cüz: mirac75
23.Cüz: mirac75
24.Cüz: mirac75
25.Cüz: mirac75
26.Cüz: gulsah1489
27.Cüz: @jnaz
28.Cüz: @jnaz
29.Cüz: @jnaz
30.Cüz: @melegim66

hilal1653 23.cüz, @edahafiz 25.cüz,
Belirttiğim annişler okuudklarını bildirirlerse ona göre hatim duasını yapacağım 1.hatmimizin inşaAllah...

Cinsiyeti bugun öğrendik kız olacakmış ♥ yaşım 23
Tatlım bilgilerini kaybettim , toptan hepsini bir mesajda toplayabilir misin :) kusura bakma ...

Seni çok merak ettim yaa...
Bir daha habersiz kaçma buralardan ...
Kanaman vardı sonra kayboldun gittin.. vallahi kaç kere aklıma geldin dua ettim :))
Çok şükür her şey yolundaymışş..
Ve kim ne derse desin bende hissediyorum... bebişim bir hafta bir gün önde gidiyor şu an kızım 16.haftada...
önceden göbeğim vs yoktu karnım çabuk çıktı yağ tabakam yok yani , bunun etken olduğunu düşünüyorum bende...çok farklı çünkü hissettiklerim... o benim bebeğimmm

Oyy bir kız haberi dahaaaa....
Hoşgeldi minik, damattan bol bir şey yok bu topicte :)

Ayneeeen katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…