- 22 Şubat 2011
- 1.818
- 1.174
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #8.941
Çok geçmiş olsun annecikkızlar bi kaç gundur kuyruk sokumumun bittiği yerde popomun orda bi şişkinlik vardı yag bezesi gibi bugun baya şişti abse gibi oldu doktora gittik kıl donmesi olmuş dedipansuman yaptı ama hamile olduğun için ameliyat yapamayız dogumdan sonra mutlaka ameliyat ol dedi bi kaç gun daha pansuman yaptırcam ama bu durum benim işime gelicek gibi cunku dogum iznim bittikten sonra bu ameliyatı yaptırıp rapor alırım dogum iznimi uzatırım diye düşündüm inş o zmna kadar sürekli sorun cıkarmaz bana :)
Nazar değmiş annecikemerhaba arkadaşlarrr
nasılsınız kuzularınızın keyfide yerindedir inşallahh.
ben de hamdolsun diyorum. geçenlerde bahsetmiştim kaşıntım olduğundan gastroentoloji doktoruma gittim ultrason çektirdi ve safra kesemde taşlar oluşmuş malesef kaşıntıyıda onlar yapıyormuş. yakın takibe aldık tek ümidim taşların uyuması eğer aktif hale geçerse hamileyken ameliyat olmak zorunda kalabilirmişim. atarax verdi kaşıntı için ama güvenemedim bugün kadın doğum doktorumla görüştüm oda iyiki kullanmamışsın dedi ovadril losyon verdi inşallahh işe yarar bi nebze. onun dışında iyiyiz çok şükür ikili testimizde sıkıntı çıkmadı büyümeye devam ediyor kuzum.
Hayırlı olsun annecik hoşgeldin aramızaMerhaba arkadaşlar..
böyle muhabbete sonra dahil olmak zor oluyor ama ben de katılmak istedim.. 2013te mayıs annesi oldum şimdi 2015 haziran annesi adayıyım.. süpriz bi bebek geliyor.. yarın kontrolümüz var bakalım neler göreceğiz.. ilk hamilelikten hiç bi farkı yok insan yine heyecanlanıyor yine sabırsızlanıyor =) herkes yavrusuna sağlıkla kavuşsun inşallah
Demir ilacını, süt ürünlerini tükettikten 2 saat sonra içebilirsiniz kızlar.ben ıcıyorum canım 6tane ılacım var bı de ,demır ılacını ac karnına aksam yemektenonce ıcıyorum yogurt yemezsem tabı aksam yemegınde, demır ılacının sut urunlerıyle bırlıkte ıcılmemesı gerek,yumurta peynır ve s.oglen yemekten sonra magnezıum ıcıyorum tadı cok kotu ama yudum yudum ıc ,bı de prevıt vıtamını ıcıyorum
Bizimki bugün uyuyodu ilk başta ama doktor teyzesi biraz gıdıkladı sonrasında bir taklalar bir zıplamalarselamlar annisler benim bebisim ultrasonda hic hareket etmiyo dr o kadar sarsti yok rahat rahat uyuyo sipam bu persembe giderken cikolata ye oynar diyorlar denicem mutlaka kesin cinsiyeetini de ogrencez insallah
Eveeeet sol tarafım ağrıyor diyordum ya.. Pimpirikli bendeniz öğlen dayanamadım, ilk gittiğim özel doktorumu bir ziyaret ettimAğrıların olabileceğini söyledi, normal dedi. Herkes öyle dedi ama doktordan duymam gerekiyordu sanırım. Cinsiyet tahmini ise KIZ çok uğraştı bacak arasında birşeyler göreyim diye ama göremedik
Erkek annişlerinden taliplerimizi bekliyoruz
benim de aslında 2 hafta sonraydı normal kontrolüm. Doktor kesin değil dedi ama bir çıkıntı da göremedim erkek olsaydı şöyle olurdu böyle olurdu diye anlattı. Bakalım umarım değişmezTebrikler canm saglikla kucagina al insallah benimle beraber 2 3 kisi ogrenemedik hala darisi bizim basimiza
Canim benim iyi olmana sevindim. Cinsiyeti öğrenmişsin tebrik ederim...Eveeeet sol tarafım ağrıyor diyordum ya.. Pimpirikli bendeniz öğlen dayanamadım, ilk gittiğim özel doktorumu bir ziyaret ettimAğrıların olabileceğini söyledi, normal dedi. Herkes öyle dedi ama doktordan duymam gerekiyordu sanırım. Cinsiyet tahmini ise KIZ çok uğraştı bacak arasında birşeyler göreyim diye ama göremedik
benim de aslında 2 hafta sonraydı normal kontrolüm. Doktor kesin değil dedi ama bir çıkıntı da göremedim erkek olsaydı şöyle olurdu böyle olurdu diye anlattı. Bakalım umarım değişmez
Ben de çok merak ediyorum ama çok erken daha bizim için. 2li taramada sordum görünmüyor mu diye. Doktor %50 kız dediTebrikler canm saglikla kucagina al insallah benimle beraber 2 3 kisi ogrenemedik hala darisi bizim basimiza
18 haftadan sonra hissediyor kızlar biraz daha zor hissediliyor erkekler daha hareketli oluyorKizlar bebegi hisseden var mi ? Ben cok merak ediyrm artik nadil bir his. Kacinci haftada hissedilyr acaba ?
Canim çok geçmiş olsun. İnşallah bir aksilik yaratmaz canim.merhaba arkadaşlarrr
nasılsınız kuzularınızın keyfide yerindedir inşallahh.
ben de hamdolsun diyorum. geçenlerde bahsetmiştim kaşıntım olduğundan gastroentoloji doktoruma gittim ultrason çektirdi ve safra kesemde taşlar oluşmuş malesef kaşıntıyıda onlar yapıyormuş. yakın takibe aldık tek ümidim taşların uyuması eğer aktif hale geçerse hamileyken ameliyat olmak zorunda kalabilirmişim. atarax verdi kaşıntı için ama güvenemedim bugün kadın doğum doktorumla görüştüm oda iyiki kullanmamışsın dedi ovadril losyon verdi inşallahh işe yarar bi nebze. onun dışında iyiyiz çok şükür ikili testimizde sıkıntı çıkmadı büyümeye devam ediyor kuzum.
Ben de çok merak ediyorum ama çok erken daha bizim için. 2li taramada sordum görünmüyor mu diye. Doktor %50 kız dedi
Kizlar bebegi hisseden var mi ? Ben cok merak ediyrm artik nadil bir his. Kacinci haftada hissedilyr acaba ?
Darisi bize canim. İnşallah tez zamanda hissederiz...
Tebrikler canm saglikla kucagina al insallah benimle beraber 2 3 kisi ogrenemedik hala darisi bizim basimiza
Kizlar bebegi hisseden var mi ? Ben cok merak ediyrm artik nadil bir his. Kacinci haftada hissedilyr acaba ?
Tatlım bilgilerini kaybettim , toptan hepsini bir mesajda toplayabilir misin :) kusura bakma ...Cinsiyeti bugun öğrendik kız olacakmış♥ yaşım 23
Selam kizlar :)
Bi hayli uzak kaldim buralardan, 1 aydir raporluydum önce lekelenmeler sonrada bel agrilarim beni evde kalmaya zorladi..
Bugün bile zor geldim ise :/
Cinsiyet ögrenenler olmus bu yil erkek yili sanirim ilk sayfadaki cinsiyetlerin çogu erkek
Biz daha ögrenemedik cinsiyetimizi, bu cuma kontrolüm var insallah ozaman ögreniriz :)
Hissetmeye basladiniz mi? Benim ilk çocugum ama erken basladim hissetmeye sanki.. Ve gün geçtikçe güçleniyor hissettiklerim
Hemen cuma olsa
Eveeeet sol tarafım ağrıyor diyordum ya.. Pimpirikli bendeniz öğlen dayanamadım, ilk gittiğim özel doktorumu bir ziyaret ettimAğrıların olabileceğini söyledi, normal dedi. Herkes öyle dedi ama doktordan duymam gerekiyordu sanırım. Cinsiyet tahmini ise KIZ çok uğraştı bacak arasında birşeyler göreyim diye ama göremedik
Ilk çocuksa 20-22 haftayi bulur diyorlar ama nasil oluyorsa bazi kadinlarin yapisi geregi erken hissetmeye baslayanlarda var.. Mesela ben 14üncü haftada basladim hissetmeye ve gittikçe güçlü bi sekilde hissediyorum 17inci haftamdayim..
Özellikle karninda çok fazla yag tabakasi bulunmayan kadinlar erken hissedebiliyor..
Karninin alt kisminda (kasiklarda) pit pit bisey cirpiniyor gibi oluyor, anlatilmaz ki yasanir anca, insallah kisa zamanda hisseder isteyen herkes
Artik her hissettigimde yüzümü güldürüyorÖnceden emin olamiyordum gaz mi diye ama farki cabuk anliyorsunuz
Sana cevap vermeye çabalıyordum tam yukarıda tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?