2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar cinsiyeti belli olanlar teorilerden hangisiyle ortusuyor cin takvimi ultrasyon resmi beta hcg bi deyiverinde bizde ihtimal olarak hic olmassa merak giderelim:)

Kizlar cinsiyeti belli olanlar teorilerden hangisiyle ortusuyor cin takvimi ultrasyon resmi beta hcg bi deyiverinde bizde ihtimal olarak hic olmassa merak giderelim:)

Canım benim doktorum kıza benzetti, bu duruma göre de çin takvimi ve ultrason resmindeki konumu tutmuş oldu
beta hcg'yi bilmiyorum, çarşamba alcam sonucumu çünkü

Hehehh catlicaz bu gidisle cinsiyet ne die
Bi formulde ben okumuştum nette...
Lavabo aciciyi bir kaba koyuyosun ustune idrarini dokuyorsun...
Yesile donerse erkekti sanirim sari renk olursa kiz

Haklisin aslında canım. Aldırmadan değil de ne bileyim hazırlıklı olmak açısından ama sonuçlar yüzde yüz değil dediğin gibi. Durup durup bişeyler üretip duruyorum işte. Ilk hamileliğin verdiği heyecan ve herseyin mükemmel olmasını istemek işte. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsun inşallah.

QUOTE="Rain60, post: 38332461, member: 532495"]Canım benim doktorum kıza benzetti, bu duruma göre de çin takvimi ve ultrason resmindeki konumu tutmuş oldu
beta hcg'yi bilmiyorum, çarşamba alcam sonucumu çünkü
[/QUOTE]
Hayirlisiyla iyi sonuc alirsin insallah benim usg ye gore erkek cine gore kiz. Erkek olacak gibi hissim var ama oda bebek iri kemiklindedi yani anasi gibi ama bende usg de erkek cikmisim. Onun etkisiyle mi erkek hissettim bilmiyorum. Offf ruya da gormuyom kiii

Hehehh catlicaz bu gidisle cinsiyet ne die
Bi formulde ben okumuştum nette...
Lavabo aciciyi bir kaba koyuyosun ustune idrarini dokuyorsun...
Yesile donerse erkekti sanirim sari renk olursa kiz
Ayy ne diyosuunnn denerim baaak. Ne kadar beklicem acaba ... bekleyin anacim geliyom smdiiii:)

[QUOTE="PaytiPo, post: 38332592, member: 5822

Ayy ne diyosuunnn denerim baaak. Ne kadar beklicem acaba ... bekleyin anacim geliyom smdiiii:)[/QUOTE]
Kiz durrrr
Lavabo açıcisının markasini soylemedim

[QUOTE="PaytiPo, post: 38332592, member: 5822

Ayy ne diyosuunnn denerim baaak. Ne kadar beklicem acaba ... bekleyin anacim geliyom smdiiii:)
Kiz durrrr
Lavabo açıcisının markasini soylemedim [/QUOTE]
Kiz Allah iyilini versin evde ne varsa onu kullandim ama az kasin bayiliyordum o ne dehset bir koku basima feci agri saplandi . Aman diyimm yapacak olan acik alanda yapsin:)

Bu arada renk koyu turuncu cikti. Koyu olursa erkek acik olursa kizmis:)

Iyi aksamlar kizlar
Cinsiyeti ogrenen akadaslari tebrik ederim darisi benim gibi ogrenemeyenlerin basina.
Bende cinsiyeti cok merak ediyorum persembe gunu randevum var insalah ogrenirim cok heyecanliyim Allah hepimizin gonlundeki cinsiyeti nasip etsin insallah

Kizlar bnm gibi 16 hafta olupta cinsiyetini halen ogrenemeyen varmi ya doktor net solemiyor bi doktor kiza benzetti digeri erkege ay kafayi yicem meraktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…