- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #8.981
Kizlar cinsiyeti belli olanlar teorilerden hangisiyle ortusuyor cin takvimi ultrasyon resmi beta hcg bi deyiverinde bizde ihtimal olarak hic olmassa merak giderelim:)
Hehehh catlicaz bu gidisle cinsiyet ne dieKizlar cinsiyeti belli olanlar teorilerden hangisiyle ortusuyor cin takvimi ultrasyon resmi beta hcg bi deyiverinde bizde ihtimal olarak hic olmassa merak giderelim:)
Haklisin aslında canım. Aldırmadan değil de ne bileyim hazırlıklı olmak açısından ama sonuçlar yüzde yüz değil dediğin gibi. Durup durup bişeyler üretip duruyorum işte. Ilk hamileliğin verdiği heyecan ve herseyin mükemmel olmasını istemek işte. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsun inşallah.Canim ben sonuç ne olursa olsun yaptirmamayi düşünüyorum. Olasilik sonucta. Mesela kız ya da erkek olma olasılığı 1\2. Benim bir velimin 5 kızı vardı, oğlu hic yoktu ya da tam tersini biliyorum. 5 oğlu olup kızı olmayan. 100.000 de 1 olasilik olsa bile sagliksiz olabilir ya da yuksek bir olasılık çıkıp saglikli olabilir. Ne olursa olsun aldirmam diyorsan bence aklını karıştırır. Ben keşke ikili testi yaptirmasaydım diyorum. Bakalım çarşamba öğreneceğiz, hayirlisi...
Çok sagolasın almila000Hoşgeldin :)
Ayy ne diyosuunnn denerim baaak. Ne kadar beklicem acaba ... bekleyin anacim geliyom smdiiii:)Hehehh catlicaz bu gidisle cinsiyet ne die
Bi formulde ben okumuştum nette...
Lavabo aciciyi bir kaba koyuyosun ustune idrarini dokuyorsun...
Yesile donerse erkekti sanirim sari renk olursa kiz
Tesekkurler superoxideHoş geldin canım. Amin inşallah hepimize saglikli hamilelikler...
Col sagolasın gamze0634Hayırlı olsun canım
Sagol canm... Allah seninkileride bagislasin.insallah selametle kucagimiza aliriz kuzularimiziaaa çok sevindim cnm allah bağışlasın. benim kızım da 16 kasım 2012 doğumlu. rabbim nasip ederse haziran da bir de oğluşum olcak inş.
Canim çin takvimine gore erkek ama doktorum kıza benzetti.Kizlar cinsiyeti belli olanlar teorilerden hangisiyle ortusuyor cin takvimi ultrasyon resmi beta hcg bi deyiverinde bizde ihtimal olarak hic olmassa merak giderelim:)
Kiz durrrr[QUOTE="PaytiPo, post: 38332592, member: 5822
Ayy ne diyosuunnn denerim baaak. Ne kadar beklicem acaba ... bekleyin anacim geliyom smdiiii:)
Yaa bende guya merak etmiyodum burda paylasimlar olunca o takvim bu takvim bakmaya basladim. Benim dr . Bisey gormedi yapisal olarak iri diyince erkek gecti icimdenCanim çin takvimine gore erkek ama doktorum kıza benzetti.
Allah bagislasin canmBenimde 2012 ocak dogumlu bir oglum var
Neyin rengi ayolBu arada renk koyu turuncu cikti. Koyu olursa erkek acik olursa kizmis:)
Kizlar bnm gibi 16 hafta olupta cinsiyetini halen ogrenemeyen varmi ya doktor net solemiyor bi doktor kiza benzetti digeri erkege ay kafayi yicem meraktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?