- 8 Şubat 2014
- 108
- 31
- 303
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #9.001
Ben varim.
Ayrıca sadece burada benimle ayni gününde 2 arkadaş daha var. Yalniz değilsin
Ay vala cok heycanliyim yaw bidaha kontrol ay basinda ozman ogrenirim ins senin hic tahminde bulundumu doktorun cnm
canım seni o kadar iyi anlıyorum ki Rabbim yardımcın olsun inşallahh güzel sonuçlar çıkacaktır.
canım inşallahh korkulacak birşey yoktur kalbini ferah tutmaya çalış
inşallah canım
çok geçmiş olsun canım aman dikkat
hamile platesi cd leri varmış ebru şallının ben de ondan alacağım canım
canım inşallahhhh
amin cnm inşallah hepimiz içinİnşallah bir aksilik çıkmaz canim. Kan değerlerine gore belirlenseydi doktorlar söylerdi zaten. Dediğin gibi insallah hepimizin hakkında hayirlisi olur
Benn ogrenemdm 12. Haftada yuzde 51 erkek demisti .artik yarin kontrolum var bakalim kedinlesecek miKizlar bnm gibi 16 hafta olupta cinsiyetini halen ogrenemeyen varmi ya doktor net solemiyor bi doktor kiza benzetti digeri erkege ay kafayi yicem meraktan
açıkçası 4 boyutludan sonra konuşacağız dedik bilmiyrum pek yaptırma taraftarı değilim hakkımızda hayırlısı...harmony konuştuk doktorumla ama 100/100 güvenmiyor testi yaptırıp arkasından amniyosentez yaptırmak zorunda kalan hastaları olmuş ama tabi senin durumundakiler için iyi bir altarnatif. sen yaptıracakmısın bu testi
bizde kuzenime gidicektik bir akşam oturmaya davetliyiz ara sor lig tw varmı diyor baştan şaka filan sandım baktım ciddi hatta çocuğu arayıp sordu sizde varmı diye yokmuş 9:30 da gittik oturmaya mac biteceğine yakın :) :) çok güldürdün beni demek arkadaşlarına anlatıyor bide yorumları çok iyi diyeValla birazdan yavaş yavaş lig TV acilmaya baslanir bizim evde. Bir kere markete gittik. Huysuzlanip duruyor. Ne oldu dedim yarim saat sonra mac başlayacak dedi Markette eve yakin hani. Canim ben 1,5 yillik evliyim. Onunla izleye izleye arada yorum yapmaya basladim. Arkadaşlarına anlatıyor sonra gururlanarak çok güzel yorum yapıyor diye. Beşiktaş ta bu sene maşallah 3 kulvarda da cok iyi. Bu sene sürekli maçla geçer sanirim
hayırlı olsun :)kızımız olacak inş
bide ilk haftalardaki kalp atım hızı var...Kizlar cinsiyeti belli olanlar teorilerden hangisiyle ortusuyor cin takvimi ultrasyon resmi beta hcg bi deyiverinde bizde ihtimal olarak hic olmassa merak giderelim:)
Lavabo acicisinin :)Neyin rengi ayol
Onu sormak hic aklima gelmedi usg kagidinda yazmiyor ki bisey artik beklicez napalim.bide ilk haftalardaki kalp atım hızı var...
demekki bizim bebisler akilli uslu olacaklarCanım bende yolda çikolata yemiştim ama uyuyodu etki etmedi :) Öksürttü öyle hareketlendi
aynen esimin ailesine cekmisSeninki miskin demekki annesi
masallah canimm bakalim bizimki de ziplayacak mi cok heyecanliyimBen de çikolata yemiştim geçen hafta gittiğimde bizimki ööyle yatıyordu hiç hareket etmedi. Doktora dedim hareket etmiyor diye. Doktor hafif dürttü bunu öyle bi zıpladı ki :)
hmmm bunu bilmiyordum deneyecegim canim saolMeyve suyu falan içmek gerekiyormuş, hani kana daha hızlı karışıyor ya
oyyy masallah canim ya seninki olimpik yuzme havuzumda hisseduyo demekki bizimki agir vasita galiba hic bana babasina cekmemis sipamÇok geçmiş olsun annecik
Nazar değmiş annecikeÇok geçmiş olsun canım. Umarım ilerde sorun çıkartmaz sana mis gibi bir hamilelik geçirirsin
Hayırlı olsun annecik hoşgeldin aramıza
Demir ilacını, süt ürünlerini tükettikten 2 saat sonra içebilirsiniz kızlar.
Bizimki bugün uyuyodu ilk başta ama doktor teyzesi biraz gıdıkladı sonrasında bir taklalar bir zıplamalarannesi gibi hareketli olcak heralde guzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?