2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Doktorum pesin pesin emin olmadan soylemicem dedi. 13+0 idi. Söylemedi. Bir sonraki randevum 26 aralikta. Bakalim gösterirse ogrenicez inşallah :)

Ay vala cok heycanliyim yaw bidaha kontrol ay basinda ozman ogrenirim ins senin hic tahminde bulundumu doktorun cnm

harmony konuştuk doktorumla ama 100/100 güvenmiyor testi yaptırıp arkasından amniyosentez yaptırmak zorunda kalan hastaları olmuş ama tabi senin durumundakiler için iyi bir altarnatif. sen yaptıracakmısın bu testi
açıkçası 4 boyutludan sonra konuşacağız dedik bilmiyrum pek yaptırma taraftarı değilim hakkımızda hayırlısı...

bizde kuzenime gidicektik bir akşam oturmaya davetliyiz ara sor lig tw varmı diyor baştan şaka filan sandım baktım ciddi hatta çocuğu arayıp sordu sizde varmı diye yokmuş 9:30 da gittik oturmaya mac biteceğine yakın :) :) çok güldürdün beni demek arkadaşlarına anlatıyor bide yorumları çok iyi diye

Ben de çikolata yemiştim geçen hafta gittiğimde bizimki ööyle yatıyordu hiç hareket etmedi. Doktora dedim hareket etmiyor diye. Doktor hafif dürttü bunu öyle bi zıpladı ki :)
masallah canimm bakalim bizimki de ziplayacak mi cok heyecanliyim

oyyy masallah canim ya seninki olimpik yuzme havuzumda hisseduyo demekki bizimki agir vasita galiba hic bana babasina cekmemis sipam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…