2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
İnşallah canım ben kötü bir şey diyeceğini sanmıyorum ağrı kesici verir canım
sağol cnm kalsiyum eksikliğide yaparmış bu sancıları ama dediğim gibi daha çok erken ilerleyen dönemlerde vücut kendini doğuma hazırlarken ağrırmış benim şimdiden bu kadar ağrıması hiç doğal gelmedi...

Tabiki bebeklerimizin sagligi ve zamaninda dogmasi herseyden onemli ama mesela baska bisey icin baska doktora gittigimde kac haftaliksin diye soruyor ilac yazmak icin bende o an hangisini solicem konusunda kararsiz kaliyorum birde tabi haftalik hamilelik takibi uygulamalarinda hangisini dikkate alip okusam diyorum 15.haftayimi 16.haftayimi :)

Doktor kalsiyum takviyesi verir günde alman gereken kalsiyumumu alıyormusun ben mesala ilk başları daha çok dikkat ediyordum sütten tiksindim ama kokmuş süt içdiğmden dolayı tiksindim kutu süt içüyordum şimdi onuda içmek içimdem gelmiyor.

Günaydın kkızlar ruya görmekten biktim aglayacam a artik ayni rüyaları görmekten çok sıkıldım ya

süt bende içmiyorum cnm aram yok hiç ama peynir yoğurt her gün yemeye çalışıyorum ne kadar etkiliyor beslenmemi azmı alıyorum yoksa idealmi bilemiyorum işte

Gunaydin annisler maalesef gripten dolayi bugun ise gidemedim burnum o kdr doluki afedersiniz sil sil yine doluyor ve nefes alamiyorum tat alamiyorum yediklerimden uhuhuhu doktora gidicez kahvaltidan sonra

Günaydın kızlar. Geçen gün akıntım oldu korkuyorum bişey olur mu diye. Beyaz renkte süt çürüğü gibiydi. Çok değil bi damla bişeydi. Deneyimi ya da bilgisi olan var mı. Cuma dr gideceğim ama bunu kafama çok taktım. Bi de arada kasıklarımda batma oluyor normal mi acaba

@herwood
Belki şimdi az kalsiyum aldığındn dolayı değilde hamilelik öncesi kalsiyumuna baktırdınmı hiç sınırdaydı hamile olunca ihtiyaç artı ondan dolayı da olabilir.

Canım kasıklarda ağrı veya batma olması normal benim sürekli o dediğin şekilde akıntım oluyır buda sonderece olması gereken seymiş akıntının ren kehve ve kokulu sa o zaman farklı ama yani kafaya takma her şey olağan

Canim venimde oyle bi sorunum var rahim buyudugu icin genisliosun ondan kemik agrisida batmada yapar dedi doktorum

Arkadaşlar merhaba, bende bugün itibari ile 14 haftalık hamileyim :) Danışmak istediğim iki konu var :)İstanbul da Avrasya hospital'e giden var mı acaba? bi de haftaya 15 haftalık olacağım acaba cinsiyet için gitsem mi doktora bilemedim :S

Günaydınlarr
Doktordan geldik, ikili sonucumu aldım, iyi çıktı, risk için 1/29900 yazıyor, doktorum çok beğendi ve baska teste gerek yok aylık kontrollerimize devam dedi
Cinsiyet için yine kız dedi, bende ilk cicisini aldım hemen, bu bile öyle heyecanlandırdı ki beni yaşadığım iki kayıptan sonra hep bunu hayal ediyodum...
Hepimiz sağlıkla doğduğu günleride görelim insallah...

@herwood
Belki şimdi az kalsiyum aldığındn dolayı değilde hamilelik öncesi kalsiyumuna baktırdınmı hiç sınırdaydı hamile olunca ihtiyaç artı ondan dolayı da olabilir.
yok hiç baktırmadım ama dişlerimdende kalsiyumun azaldığını hissediyorum çünkü normalde fırçalarken hiç kanamazdı şimdi aşırı kanıyor birde durup dururken sızlamaya başlıyorlar..

Canim venimde oyle bi sorunum var rahim buyudugu icin genisliosun ondan kemik agrisida batmada yapar dedi doktorum

sanada geçmiş olsun cnm doğrudur bende öyle düşünüyorum ama çok canım yanmaya başladı iki haftadır ara ara ağrıyordu ama iki gündür baya sancı çeker gibi acı çekiyorum kemiklerimden dolayı..

Hayırlı olsun inşallah :) Kaç haftalık şuan ? Bende cinsiyeti çok merak ediyorummm :)

Bu arada sağlık ocağına gidip kayıtta yaptırdım, kan verdim yarın alıcam sonuçları.
Tetanos aşısını sordum, ben lise zamanında 5'li aşısını olmuştum tetenozun, o zaman bana ilerde hamile kaldığında vurunmana gerek yok demişlerdi. Bunu da söyledim, aşı kartımı istedi, kayıt aldı senin vurunmana gerek yok daha dedi.
Bilginiz olsun

Ense kalınılığının normal değerlerini bilen var mı? Doktorum ölçümde normal dedi 1.49 çıktı. Sizlerin nasıl ? Tabi belki haftaya göre de değişiyordur ama???
2-2.5 kadar normal kabul edıyor doktorlar,senın de ıyı canım merak edeceyın bı sey yok

magnezıum u sor doktorna belkı sana da yazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…