2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Hadi insallah cumartesi iyi haberlerle donersin

Teşekkür ederim evet Bursa dayım.Çekirge doruk ta Evrim Aydın'a gidiyorum.İlk hamileliğimde de ona gitmiştim memnunum ama hastane kalabalık sıra bekleniyor.Siz hangi dr.a gidiyorsunuz?

Bursalılar var demekk : ))
bu ara evrim hanım pek popüler : ))
hayırlı doğumlar olsun inş.
hastanesini değiştirse terih edebilirdim ama çekirge dorukta olduğu sürece tercih etmem sanırım :)

benimde 4,5 yaşında bir oğlum var onda hiç sıkıntı yaşamamıştım. ama bu sefer özellikle yemek yedikten sonra bi rahatsızlık hissim var.

Tatlım benim de ara ara ağrılarım oluyor, o gayet normal vücudumuz yeni bir oluşuma adapte olmaya çalışıyor :)
Ben bu perş gideceğim kalp atışı için bakalım, ne güzel sen ne zaman dinledin? Darısı bize olsun inş. çok merak ediyorum.

yapmam gereken bir dünya iş var ama gebeliğimi öğreneleri 2 gün oldu çıkmıyorum bu sayfadan:) ve daha çevremde eşimle kızkardeşimden başka kimseyede söylemedim en azından kalp atışlarını duyayım ondan sonra diye düşündüm arkadaşlar

Canım burda yurtdısındayım hAp iciyorum progestan yok ama bol suu icip dinleniyorum inşallah bişi olmaz..
tatlım hap ne hapı içiyorsun?progestan bulma şansın yokmu eczaneden? progestanın bebeğe hiçbir zararı yok çünkü...Birde korkma sakın hep iyi olacak diye düşün bişey olmayacak inş.

Hayırlı olsun tatlım, benimde haftaya pzt doktora tez savunmam var ve ben de bu sitedeyim düşün :) insan büyük bir mutluluk ve merak yaşıyor o yüzden kızma kendine. Bence yakınlarına söylemeye başlayabilirsin, rabbim korur meleğini

Benimde bir oglum var tabiki bir kizim olursa cook sevinirim yinede en onemlisi saglikli olmasi.cevremdeki cogu kisi gecen senenin kiz senesi dolayisiyla bu seneninde erkek senesi oldugunu soyluyor. herseyin hayirlisi
evet bu sene erkek doğuran çok oldu ben 2015 yılı kız senesimi erkekmi diye merak ettim bakalım hayırlısı

oo senin işin daha zor canım benim Allahtan evrak işleri. dediğin gibi öyle mutluyumki . kalp atışlarını duymadan söylemeyeyim diye düşündüm o yüzden bekliyorum ama içim içimide yemiyor değil.

selam arkadaşlar.

Yeni hamile arkadaşlarımız gelmiş hepsine hoşgeldiniz diyorum.

Nasılsınız kızlar.

Benim bulantı haricinde şikayetim yok.

oo senin işin daha zor canım benim Allahtan evrak işleri. dediğin gibi öyle mutluyumki . kalp atışlarını duymadan söylemeyeyim diye düşündüm o yüzden bekliyorum ama içim içimide yemiyor değil.
Aynen sınavda annelikle ilgili şeyleri sorsunlar bilirim :) biz 5 haftalıkken çok yakınlarımıza söyledik. Tabi senin kendi tercihin tatlım.

Tabi kotu dusunmuyorum ben onu icimde hissediyorum kalbinj dinlememis olsamda henuz kizlar doktorlar ozelde istege bagli sezeryan yaiolarmi bilgisi olan varmı panik atak hastasiyim korku ataklari gecirince bayiliyorum kan verirken bayildim iki gun once sizce normal dogum diye diretirlerm kii off ben neden bole olumsuzluklari dusunuyorunnnn

muhtemelen yapar.

Ben kızımı normal doğumla dünyaya getirdim bende nedense sezeryandan korkuyorum. İnş. bunda da normal doğum yapmak nasip olur.

canım benim ilk doğumum sezeryandı ve şimdi keşke normal doğum yapsaydım diyorum ve ssvd destekleyen doktorlarla görüşeceğim. hangi şehirdesin bilmiyorum ama gebelik eğitimlerine katılsan gereksiz korkularındanda arınmış olursun. birde lütfen olumsuz hiçbirşeyi getirme aklına biz farketmesek bile bebeklerimiz etkileniyor.

BEnce de hemen söylemeyin canım ben ilk gebeliğimde 5 haftalıkken söyledik ve ertesi gün düşük kanama başladı. şuan 7+2yim haftaya allah izin verirse kalp atışlarını dinlicez ondan sonra söylemeyi düşünüyoruz.

canım çok üzüldüm cidden çok haklısın bende o yüzden bekliyorum aklıma kötüyü getirmiyorum olacağı varsa olur tabii. 7-8 haftada kalp atışlarını dinlemeye giderim diye düşünmüştüm ama öncesi gebeliği netleştirmek için cumartesi doktora gideceğim inşallah kan tahlili yaptırmadım çünkü bakalım hayırlısı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…