- Konu Sahibi SirriEyvan
-
Hadi insallah cumartesi iyi haberlerle donersinMerhaba gözünüz aydın ben betahcg yaptırmadım daha doğrusu yaşadığım ilçede ne devlet hastanesi nede sağlık ocağında yapılmıyor. kısmet olursa cumartesi günü doktora gideceğim. değerleriniz gayet iyi geç döllenmede olabilir tabii
Teşekkür ederim evet Bursa dayım.Çekirge doruk ta Evrim Aydın'a gidiyorum.İlk hamileliğimde de ona gitmiştim memnunum ama hastane kalabalık sıra bekleniyor.Siz hangi dr.a gidiyorsunuz?
insallah gecer canim birde eksi elmayi dene cok faydasini gordum ben her bulandigida bir isirik aliyordum koca bir elmayi anca bir gunde bitiriyordum
inşallahh zeytincim.Hadi insallah cumartesi iyi haberlerle donersin
Tatlım benim de ara ara ağrılarım oluyor, o gayet normal vücudumuz yeni bir oluşuma adapte olmaya çalışıyor :)Insallah canim :)
Ben dün gittim canim biraz agrilarim vardi muhtemelen bisey degildi ama hemde bidaha görmek istedim ultrasonda o kalp atisini... En son geçen hafta görmüstüm :)
Insan görmedigi, bilmedigi, tanimadigi varligi özleyebiliyormus bunu anladim... Her an görsem yine bikmam
Allahim sen isteyen herkese nasip et lütfen Rabbim
tatlım hap ne hapı içiyorsun?progestan bulma şansın yokmu eczaneden? progestanın bebeğe hiçbir zararı yok çünkü...Birde korkma sakın hep iyi olacak diye düşün bişey olmayacak inş.Canım burda yurtdısındayım hAp iciyorum progestan yok ama bol suu icip dinleniyorum inşallah bişi olmaz..
Hayırlı olsun tatlım, benimde haftaya pzt doktora tez savunmam var ve ben de bu sitedeyim düşün :) insan büyük bir mutluluk ve merak yaşıyor o yüzden kızma kendine. Bence yakınlarına söylemeye başlayabilirsin, rabbim korur meleğiniyapmam gereken bir dünya iş var ama gebeliğimi öğreneleri 2 gün oldu çıkmıyorum bu sayfadan:) ve daha çevremde eşimle kızkardeşimden başka kimseyede söylemedim en azından kalp atışlarını duyayım ondan sonra diye düşündüm arkadaşlar
evet bu sene erkek doğuran çok oldu ben 2015 yılı kız senesimi erkekmi diye merak ettim bakalım hayırlısıBenimde bir oglum var tabiki bir kizim olursa cook sevinirim yinede en onemlisi saglikli olmasi.cevremdeki cogu kisi gecen senenin kiz senesi dolayisiyla bu seneninde erkek senesi oldugunu soyluyor. herseyin hayirlisi
oo senin işin daha zor canım benim Allahtan evrak işleri. dediğin gibi öyle mutluyumki . kalp atışlarını duymadan söylemeyeyim diye düşündüm o yüzden bekliyorum ama içim içimide yemiyor değil.Hayırlı olsun tatlım, benimde haftaya pzt doktora tez savunmam var ve ben de bu sitedeyim düşün :) insan büyük bir mutluluk ve merak yaşıyor o yüzden kızma kendine. Bence yakınlarına söylemeye başlayabilirsin, rabbim korur meleğini
Aynen sınavda annelikle ilgili şeyleri sorsunlar bilirim :) biz 5 haftalıkken çok yakınlarımıza söyledik. Tabi senin kendi tercihin tatlım.oo senin işin daha zor canım benim Allahtan evrak işleri. dediğin gibi öyle mutluyumki . kalp atışlarını duymadan söylemeyeyim diye düşündüm o yüzden bekliyorum ama içim içimide yemiyor değil.
Tabi kotu dusunmuyorum ben onu icimde hissediyorum kalbinj dinlememis olsamda henuz kizlar doktorlar ozelde istege bagli sezeryan yaiolarmi bilgisi olan varmı panik atak hastasiyim korku ataklari gecirince bayiliyorum kan verirken bayildim iki gun once sizce normal dogum diye diretirlerm kii off ben neden bole olumsuzluklari dusunuyorunnnn
hoşbulduk canım bulantılarında gitsin bir an önceselam arkadaşlar.
Yeni hamile arkadaşlarımız gelmiş hepsine hoşgeldiniz diyorum.
Nasılsınız kızlar.
Benim bulantı haricinde şikayetim yok.
ilk bebeğimde bende dayanamamıştım canım ama şimdi biraz daha bekleyeyim diyorum ama ne kadar onu bilemem:)Aynen sınavda annelikle ilgili şeyleri sorsunlar bilirim :) biz 5 haftalıkken çok yakınlarımıza söyledik. Tabi senin kendi tercihin tatlım.
canım benim ilk doğumum sezeryandı ve şimdi keşke normal doğum yapsaydım diyorum ve ssvd destekleyen doktorlarla görüşeceğim. hangi şehirdesin bilmiyorum ama gebelik eğitimlerine katılsan gereksiz korkularındanda arınmış olursun. birde lütfen olumsuz hiçbirşeyi getirme aklına biz farketmesek bile bebeklerimiz etkileniyor.Tabi kotu dusunmuyorum ben onu icimde hissediyorum kalbinj dinlememis olsamda henuz kizlar doktorlar ozelde istege bagli sezeryan yaiolarmi bilgisi olan varmı panik atak hastasiyim korku ataklari gecirince bayiliyorum kan verirken bayildim iki gun once sizce normal dogum diye diretirlerm kii off ben neden bole olumsuzluklari dusunuyorunnnn
yapmam gereken bir dünya iş var ama gebeliğimi öğreneleri 2 gün oldu çıkmıyorum bu sayfadan:) ve daha çevremde eşimle kızkardeşimden başka kimseyede söylemedim en azından kalp atışlarını duyayım ondan sonra diye düşündüm arkadaşlar
canım çok üzüldüm cidden çok haklısın bende o yüzden bekliyorum aklıma kötüyü getirmiyorum olacağı varsa olur tabii. 7-8 haftada kalp atışlarını dinlemeye giderim diye düşünmüştüm ama öncesi gebeliği netleştirmek için cumartesi doktora gideceğim inşallah kan tahlili yaptırmadım çünkü bakalım hayırlısı artık.BEnce de hemen söylemeyin canım ben ilk gebeliğimde 5 haftalıkken söyledik ve ertesi gün düşük kanama başladı. şuan 7+2yim haftaya allah izin verirse kalp atışlarını dinlicez ondan sonra söylemeyi düşünüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?