2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Günaydın hamişler
Size bir şey danışmak istiyorum çatlaklar için bir önlem alıyor musunuz?

Günaydın hamişler
Size bir şey danışmak istiyorum çatlaklar için bir önlem alıyor musunuz?
Canım Günaydın benim vücüdümda alerji çıkmasaydı su an deli gibi kaşınıyor.ben lierac alacakdım yada onun dışında badem yağı kakao yağıda çok iyi geliyormus.

Canım Günaydın benim vücüdümda alerji çıkmasaydı su an deli gibi kaşınıyor.ben lierac alacakdım yada onun dışında badem yağı kakao yağıda çok iyi geliyormus.
Geçmiş olsun canım kaşıntılarını düşünmemeye calış kendini meşgul etmeyi dene seni anlayabiliyorum benimde genel olarak alerjik bi yapım var hiç anlamadığım sebeplerden birden kaşıntım başlar vucudum dışarı atar suan ilaçda alamıyorsun tabi Allah yardımcın olsun
Badem yağını hamilelik günlüğünde de okudum acaba doğal diye onu mu alsam baya kaşıntı olmaya başladı bende zaten kuru bir cildim var

Gunaydin kizlar nasilsiniz? guzel , huzurlu haftasonu dilerim hepinize
Bu arada kizlar ben bebegimin hareketini 2 hfta falan once hissetmistim hani diyordunuz yaa kelebek ucar gibi ama simdi hissetmiyorum acaba bebegim iyimi cok merak ediyorum bebgini kaybedenleri gordukten sonra psikolojim bozuldu yaa kontrole 5 gun var daha

sağol canım badem yağı evet işe yarıyormus onun dışında kardeşim vaselin in krmeini getirdi od açok iyi nemlendiriyormusş doktora gittikten sonra kullanacam .Biraz rahatlamak düşünmemek için klaisk müzk dinliyorum o iyi geldi.

Çok geçmiş olsun kaşıntı çok zor ya teyzemden biliyorum.umarım çabuk geçer.

Sağol canım inşallah çabuk geçer ama ne yaparım bilmiyorum geçmezse herkes kaşıma diyor ama elimde değilki kasınıyor yani her tarafım.. Senin teyzen neyden kaısnıyor du ilaç verince geçtimi belki losyon verir doktor bana inşallah

Günaydın canım benim hafta sonum bir gün bugün gine 18:00 kadr çalışıyoruz.Aynı durum bendede var birde biraz dikkatsiz birisiyim eğilirken kalkarken uzanırken bebeği unutuyorum acaba bir şey olmuşmudur diye düşünüyorum sınra Allaha sığınıyorum bende Salı Gününün olmaısnı sabırsızlıkla bekliyorum.

o bebek hareketı degıl hıssetdıyın canım ılk bebegın erken hıssedılmesı zor,20 cı haftaya dogru hısedebılırsın,o yuzden merak etme her sey ıyıdır ınsallah.Yanı ben 12 cı haftamdan hısedıyorum o kelebek ucmasını bebek hareketı olmadıgını anladım artıkbu arada prf resmındekı senmısın yoksa

doktor bı losyon verıyor ısmnı unuttum canım cok ıyı gelıyormus hamılelıkte kasınmalara sor ıstersen doktorna

Allah kolaylik versin sana canm , insallah bebeklerimiz iyidir

Ay sag ol canm iyi o zaman insallah iyidir bebegim psikolojim bzuldu ya
Evet benim 10 aylikken dusundum de kendi bebeklik fotomu koyiyim dedim

doktor bı losyon verıyor ısmnı unuttum canım cok ıyı gelıyormus hamılelıkte kasınmalara sor ıstersen doktorna
Canım devlete cildiyeye gidecemm oradaki doktor verir KAraciğer enzimelrinin testini isteyevem inşallah iyi doktordur.
Birde kendi doktoruma gidecem muyane için bakalım artık tam cinsiyete belli olur doktor erkek e benzetti görecez

Allah kolaylik versin sana canm , insallah bebeklerimiz iyidir
Amin canım inşallah iyiidr ya bazen diyorum keske cep utrasonu alıpda bebeği sürekli izlesek . :)

Evet canim ya cok guzel olurdu yoksa kafayi yiyicem ya gunler cabuk gecsiiin bebegimi goreyim

Kaşıntı bahsi geçti ben bile kaşınmaya başladım psikolojik mi ne. Onun çok fena geçti doğuma kadar sürdü hiçbirşey kar etmedi .bacakları falan yara olmuştu kaşımaktan.kaşıntıda öyle birşeyki kaşıdıkça kaşıyasın geliyor.herkesin farklı elbette aklına getirmemeye çalış inş çabucak geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…