2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
annesi erkekse biraz daha geç doğabilir hee, sen gönlünü mayısa kaptırma içimden bir ses "Bizımlasın" diyor ;D

Devlette de ücretli mi?
hayır devlet hastanesinde ücretsiz. neden özelde yolduruyorsunuz kendinizi anlamadım. çalışan anneler için mecbur gibi bişey oluyo da çalışmayan veya haftaiçi randevuyla gidebilenler için en güzeli devlet hastanesi. özeller "tamamen duygusal" yaklaşıyor olaya

Canim içine sinmiyorsa başta değiştir bence. İkiz bekliyorsun sonuçta. Seni bilgilendirmesi gerek. Hem daha bilgili olduğunu söylüyorsun.

Canim tebrik ederim. Maşallah kocaman olmuş bebişin.

Iyi akşamlar yüklülerim nasılsınız? Triod testi ve idrar tahlilimi öğrendim 2.20ydi ilk bakıldığında şimdi de 2 çıktı. 2.5 altı olmaliymis hamileler için. Idrar tahlilim temiz çıktı ilk haftalarda enfeksiyon çıkmıştı çok su içtim geçmiş şükür.

İyi akşamlar canim. İdrar enfeksiyonun geçmiş, gözün aydin.

Kızlarrr canımm çok fena kokorec istiyorrr ıykkk diyeniniz olur belki ama ben resmen ölüyorum. Zararlı hamilelikte bakteri vs.den dolayı. Normalde sucuk salam bile yemiyordum.ama canım çok istiyo bikerecik yesem ne olur ya?

devlet çok kalabalık evet ama ben testlerimi devletten yaptırmayı düşünüyorum. özeller yoluyor resmen . anneyiz iyi bakılsın edilsin istiyoruz normal olarak ama bunu kullanıyorlar resmen

Bugun doktorumun söyledigi beni cok sasirtti sizlerede söyliyim kizlar. Benim dislerim hafiften çürümeye baslamis. Dis etlerim kanıyor. Doktorum ddis doktoruna git dedi. Bu haftalarda tedavi olunuyormus ilerde dis sorunu erken doguma bile neden olabiliyormus. Cok sasirdim

bi kerecikten bişey olmaz sanırım.ben de geçende çiğköfte yedim göz hakkı yaa olsun o kadarcık

canım ben hiç yemem bilmem de pek ama ben olsam yerdım bırazcık o kadar bişey olmaz herhalde remen aşeriyosun çünkü bide bildiğin temiz yapan bi yer varsa orayı tercih et derim

canım ben hiç yemem bilmem de pek ama ben olsam yerdım bırazcık o kadar bişey olmaz herhalde remen aşeriyosun çünkü bide bildiğin temiz yapan bi yer varsa orayı tercih et derim
Az yicem zaten isteğim gitsin normalde hayatımda bi kaç kez yemisimdir ben de ama deli gibi istiyo suan canım birazdan gitcez yemeye dayanamiyorum

Az yicem zaten isteğim gitsin normalde hayatımda bi kaç kez yemisimdir ben de ama deli gibi istiyo suan canım birazdan gitcez yemeye dayanamiyorum
eşin de demiştir ne oluyor bizim hatuna gece gece diye bişey derse bebek istedi dersinbende hamılelıgımı ogrendıgımden berı hıc tatlı yemıyordum az once bıskıvı yedım ay kocam bı sasırdı bı hosuna gıttı çok hoş oluyor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…