- 29 Haziran 2013
- 319
- 141
- 53
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #9.901
annesi erkekse biraz daha geç doğabilir hee, sen gönlünü mayısa kaptırmaİyi akşamlar arkadaşlar,
sanırım benim doğumum mayısa geliyor zaten internete fazla giremiyorum nedense hep bi uyku hali var bugün doktorda kotrolümüz vardı. 17+5 olmuşuz Cinsiyetimiz kesin kesin ErKek :) hayırlısıyla 4lü test için kan verdik işte bugün 10 gün sonra görüşürüz dedi. 17-18grmış boyumuz 230 gr da kilomuz.
hayır devlet hastanesinde ücretsiz. neden özelde yolduruyorsunuz kendinizi anlamadım. çalışan anneler için mecbur gibi bişey oluyo da çalışmayan veya haftaiçi randevuyla gidebilenler için en güzeli devlet hastanesi. özeller "tamamen duygusal" yaklaşıyor olayaDevlette de ücretli mi?
Canim içine sinmiyorsa başta değiştir bence. İkiz bekliyorsun sonuçta. Seni bilgilendirmesi gerek. Hem daha bilgili olduğunu söylüyorsun.Güzel Annişler birşey danışmak istiyorum sizlere. İki hafta önce bir kanama geçirdim bir gece hastanede yattım sabaha kadar serum verdiler sonra kanama kesildi. Sebep olarak hastane doktoru yaştan olabilir, ikiz gebelik normaldir falan dedi hastaneden çıkar çıkmaz kendi doktoruma gittim kanama niye olmuş olabilir dedim o da belli bir sebebi yok ama 10 gün daha akıntı gibi sürebilir korkacak birşey yok korkma falan dedi. Şimdi ben özel muaynehaneye gidiyorum ve her ay 140 TL para veriyorum. Geçenlerde de bahsetmiştim yine gece iğne için hastaneye gittiğimde oradaki doktora muayene oldum diye adam burun kemiklerine ense kalınlıklarına kadar ölçtü yarım saat inceledi. Kanaman oldumu senin diye sordu evet oldu dedim Çünkü ikizlerden birinin eşi aşağıda 15. hafta sonuna kadar kanama devam edebilir dikkatli olman lazım dedi. Bunu kendi doktorum söylememişken veleddalin amin bir hastanenin doktoru söyledi.... Şimdi kendi doktorumu bırakıp bu doktor ile devam etmek istiyorum bana sanki daha bilgili gibi geldi üstelik de muayene ücreti 25 TL.... Sizce ne yapayım?
Canim tebrik ederim. Maşallah kocaman olmuş bebişin.İyi akşamlar arkadaşlar,
sanırım benim doğumum mayısa geliyor zaten internete fazla giremiyorum nedense hep bi uyku hali var bugün doktorda kotrolümüz vardı. 17+5 olmuşuz Cinsiyetimiz kesin kesin ErKek :) hayırlısıyla 4lü test için kan verdik işte bugün 10 gün sonra görüşürüz dedi. 17-18grmış boyumuz 230 gr da kilomuz.
İyi akşamlar canim. İdrar enfeksiyonun geçmiş, gözün aydin.Iyi akşamlar yüklülerimnasılsınız? Triod testi ve idrar tahlilimi öğrendim 2.20ydi ilk bakıldığında şimdi de 2 çıktı. 2.5 altı olmaliymis hamileler için. Idrar tahlilim temiz çıktı ilk haftalarda enfeksiyon çıkmıştı çok su içtim geçmiş şükür.
Devlette de ücretli mi?
Bugun doktorumun söyledigi beni cok sasirtti sizlerede söyliyim kizlar. Benim dislerim hafiften çürümeye baslamis. Dis etlerim kanıyor. Doktorum ddis doktoruna git dedi. Bu haftalarda tedavi olunuyormus ilerde dis sorunu erken doguma bile neden olabiliyormus. Cok sasirdimbaldamlam teşekkür ederim canım paylaşımların için kızlar benim bunların dışında bildikleriniz varsa sizde paylaşın bilmeden bebişlerimizi riske sokmayalım bilgilenelim :)
kızlar birazda bildiklerimizi paylaşalım belki birimizin bildiğini diğeri bilmiyordur.
benim bildiklerim ve yapmamız gerekenler; avm lerde ve işyerlerinde x-ray cihazından gecmemiz gerekiyor, her balık türü yenmiyormuş bazılarında fazla sayıda civa olduğu için direkt bebeğe zararlı besin ulaşıyormuş, yememiz gereken türleri netten bakabiliriz, kafeinli içeçekler de bebeğin gelişimini geriletiyormuş yine kafeinli içeçekler listesine netten bakabiliriz, sol tarafımıza yatmamız gerekiyor bebeğe daha rahat oksijen gitmesi ve organlarımızın üst üste gelmemesi için, her kremi kullanmamamız gerekiyormuş örneğin hamilelere silverdin bile yasakmış deriden kana geçip içeriğindeki kimyasallar bebeğe ulaşıyormuş, ciğer işkembe gibi sakatatlarıda yememiz gerekiyormuş ve de etli çiğ köfte. mikrodalga fırın kullanmamız ve de yakınında durmamız gerekiyormuş yaydığı zararlı ışınlar nedeniyle, şuan bunlar geldi aklıma sizinde bildikleriniz varsa lütfen paylaşın kızlar :)
Kızlarrr canımm çok fena kokorec istiyorrr ıykkk diyeniniz olur belkiama ben resmen ölüyorum. Zararlı hamilelikte bakteri vs.den dolayı. Normalde sucuk salam bile yemiyordum.ama canım çok istiyo bikerecik yesem ne olur ya?
Ikinci aserisim valla. Yemezssem sisecek biyerimbi kerecikten bişey olmaz sanırım.ben de geçende çiğköfte yedim göz hakkı yaa olsun o kadarcık
canım ben hiç yemem bilmem de pek ama ben olsam yerdım bırazcık o kadar bişey olmaz herhalde remen aşeriyosun çünkü bide bildiğin temiz yapan bi yer varsa orayı tercih et derimKızlarrr canımm çok fena kokorec istiyorrr ıykkk diyeniniz olur belkiama ben resmen ölüyorum. Zararlı hamilelikte bakteri vs.den dolayı. Normalde sucuk salam bile yemiyordum.ama canım çok istiyo bikerecik yesem ne olur ya?
Az yicem zaten isteğim gitsin normalde hayatımda bi kaç kez yemisimdir ben de ama deli gibi istiyo suan canım birazdan gitcez yemeye dayanamiyorumcanım ben hiç yemem bilmem de pek ama ben olsam yerdım bırazcık o kadar bişey olmaz herhalde remen aşeriyosun çünkü bide bildiğin temiz yapan bi yer varsa orayı tercih et derim
Oglusuma arkadaş geliooooIyi akşamlar kızlar
Bugun ogrendim oğlusummmmolacak Allah nasip ederse
eşin de demiştir ne oluyor bizim hatuna gece gece diye bişey derse bebek istedi dersinAz yicem zaten isteğim gitsin normalde hayatımda bi kaç kez yemisimdir ben de ama deli gibi istiyo suan canım birazdan gitcez yemeye dayanamiyorum
tesekur ederim canim sagolOglusuma arkadaş geliooootebrik ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?