- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #9.961
ay cok tatlııAy sag ol canm iyi o zaman insallah iyidir bebegim psikolojim bzuldu ya
Evet benim 10 aylikkendusundum de kendi bebeklik fotomu koyiyim dedim
hamılelık uyuzu bu kasıntının adı doktorlar kasımayın dıyorlar,yoksa karsısı alınamıyormus,benım de bı tek belım kasınıyor cok fena amaKaşıntı bahsi geçti ben bile kaşınmaya başladım psikolojik mi ne. Onun çok fena geçti doğuma kadar sürdü hiçbirşey kar etmedi .bacakları falan yara olmuştu kaşımaktan.kaşıntıda öyle birşeyki kaşıdıkça kaşıyasın geliyor.herkesin farklı elbette aklına getirmemeye çalış inş çabucak geçer
Pskolojik olabilir ben birisinin karsısında kasınınca oda kaşınıyor sendede aynı olmuştur.Deniyorum canım düşünmeme ye çalışıyorum ama elimde değil...Kaşıntı bahsi geçti ben bile kaşınmaya başladım psikolojik mi ne. Onun çok fena geçti doğuma kadar sürdü hiçbirşey kar etmedi .bacakları falan yara olmuştu kaşımaktan.kaşıntıda öyle birşeyki kaşıdıkça kaşıyasın geliyor.herkesin farklı elbette aklına getirmemeye çalış inş çabucak geçer
Hayırlı olsun sağlıklı şekilde inşallah sağlıklı bir şekilde almayı kucağına almayı nasip eder.Kizlar coook mutluyum sizlerlede paylasmak istedim.allah izin verirse insallah kizim olacak.bir oglum vardi ins birde kizim olacak.♥♥
ay cok tatlıı,dusunme sen bunları canm menım de 15 gun var daha kontrola sonucta her gun doktorun kapısında yatacak degılız Allaha emanet bebıslerımız
yok cnm hamilelik surecinde kullandım şukur oglumda bişi yok :) bugun gittim dr a 3 şişe renee mi aldım geldim :)Bebisler doğunca mi? Offf onlar yasamasin birşey...aynen ne yesem...öğlene doğru aciktigimda da başlıyor benim yanma.çubuk kraker bastırdı sanki. Birazda soda
aa süpper belki görüşmek nasip olur bize orda :)Canim bizde merkez deniz. Annemler yazin tasindi sinop a. Bizde artik daha sık gideriz
hamılelık uyuzu bu kasıntının adı doktorlar kasımayın dıyorlar,yoksa karsısı alınamıyormus,benım de bı tek belım kasınıyor cok fena ama
caresı malesef yok hamılelıkte canım kasımamak ferek,ama dedıgım gıbı doktorlar losyon yazıyorlar her halde cılt doktoruna gozukunce yazar sana da gecırmıyor ama rahatlatıyor bır azResimlerdeki kabarcıklarla benimki benziyor ve çok çabuk yayıldı kaısnan yerlerde her yerde çıktı ama kasınamamk elde dğilki canım benim d ebel bölgemden başladı nediyecem onun çaresi varmı .
ama gidince karaciğer enzimlerimi gidince isteyecem ginede çünkü olabilirmiş karaciğer de yavaşlık ona bağlı olarak yememem gereken şeyler var.Bakalım Salı günüe daha var.caresı malesef yok hamılelıkte canım kasımamak ferek,ama dedıgım gıbı doktorlar losyon yazıyorlar her halde cılt doktoruna gozukunce yazar sana da gecırmıyor ama rahatlatıyor bır az
Okumakla olmuyor demekki:) benimki tecrubesizlik..bebisler gazdan agliyorlar diye bilirim bi tek.ilk bebislerimiz olucak lar kismetse..2 gün çok fena yandi midemden boğazıma kadar.ama geçti şükür...yok cnm hamilelik surecinde kullandım şukur oglumda bişi yok :) bugun gittim dr a 3 şişe renee mi aldım geldim :)
Tatlim benim de çok fena kasiniyor bazen karnim... Bi baktım ki derim soyulmus böyle... Senin de öyle mi... O kadar kasiniyorki bazen birakasim gelmiyor... Lakin badem yyağıni bırakınca azaldı kasinma m belki de ona alerji olmuşumdur dedim. .Günaydın Herkese
Dün gece kaısntıda uyuyamadım kızlar bakalım az kaldı salı gününe doktor ne diyecek
Benimde evet derim derim pullanıyor hatta karnım çatladı ona bağlı olarak yara yaptım tırnak izleir var bütün vücüdumda onun dışında küçük siner ısırıgı şeklinde kızlarıklar pullanma ve kaşındıkca büyüdü bütün vücüda yayıldı benm de bebek yağında ilik reaksiyon gösterdi mantardan böyle oldu tam iyleşmişkne bu çıkdı Salı cildiye gidecem hayırlısı.Bebekelr sağlıklı olsundaTatlim benim de çok fena kasiniyor bazen karnim... Bi baktım ki derim soyulmus böyle... Senin de öyle mi... O kadar kasiniyorki bazen birakasim gelmiyor... Lakin badem yyağıni bırakınca azaldı kasinma m belki de ona alerji olmuşumdur dedim. .
Hmm senin durumun daha üzücü...bir an önce geçsin canim... Benim çatlak yoj birde kaşırken göbeğime dokundurmuyorum elbise üstünden kasiyorum canim... Allah yardim etsin...Benimde evet derim derim pullanıyor hatta karnım çatladı ona bağlı olarak yara yaptım tırnak izleir var bütün vücüdumda onun dışında küçük siner ısırıgı şeklinde kızlarıklar pullanma ve kaşındıkca büyüdü bütün vücüda yayıldı benm de bebek yağında ilik reaksiyon gösterdi mantardan böyle oldu tam iyleşmişkne bu çıkdı Salı cildiye gidecem hayırlısı.Bebekelr sağlıklı olsunda
Yok canim sinopluyum ama kocaeli de oturuyorum.Canim sen.sinoptami oturuyorsun
hayır devlet hastanesinde ücretsiz. neden özelde yolduruyorsunuz kendinizi anlamadım. çalışan anneler için mecbur gibi bişey oluyo da çalışmayan veya haftaiçi randevuyla gidebilenler için en güzeli devlet hastanesi. özeller "tamamen duygusal" yaklaşıyor olaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?