2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
merhaba kızlar dr dan geldil şükür herşey yolunda haftamızla uyumlu devam ediyoruz 12 haftada dr erkege benziyo demişti ama bu sefer oyle bir kitlemişki bacaklarını dr ne yaptıysa açamadı :)) ınatcı kuzum benim ... dr haftaiçi gel yine bakalım dedi oglus durmuyo yanlız gidemem eşimnde işler yogun oyuzden 22 ocaga kaldı ozmn ogrencez inşallah :)
bu arada kızlar detaylı ultrason tarihimiz yaklaşıyo ist. avrupa yakasında bilgiğiniz uygun yerler varmı 250 den aşağı yok galiba bi nisa hastanesi var 150 ama dr için kotu yorumlarda var nette

Ay sag ol canm iyi o zaman insallah iyidir bebegim psikolojim bzuldu ya
Evet benim 10 aylikken dusundum de kendi bebeklik fotomu koyiyim dedim
ay cok tatlıı,dusunme sen bunları canm menım de 15 gun var daha kontrola sonucta her gun doktorun kapısında yatacak degılız Allaha emanet bebıslerımız

hamılelık uyuzu bu kasıntının adı doktorlar kasımayın dıyorlar,yoksa karsısı alınamıyormus,benım de bı tek belım kasınıyor cok fena ama

Pskolojik olabilir ben birisinin karsısında kasınınca oda kaşınıyor sendede aynı olmuştur.Deniyorum canım düşünmeme ye çalışıyorum ama elimde değil...

Kizlar coook mutluyum sizlerlede paylasmak istedim.allah izin verirse insallah kizim olacak.bir oglum vardi ins birde kizim olacak.♥♥
Hayırlı olsun sağlıklı şekilde inşallah sağlıklı bir şekilde almayı kucağına almayı nasip eder.

kızlar iki hastaneden fiyat aldım
cennette doğan hastanesi 250 lira cd ve ultrason resimleri veriyolar dr ları mehmet aygün
yenibosna nisa hastanesi 225 lira cd ve ultarason resmi veriyolar dr ları reyhan demirbaş

Bebisler doğunca mi? Offf onlar yasamasin birşey...aynen ne yesem...öğlene doğru aciktigimda da başlıyor benim yanma.çubuk kraker bastırdı sanki. Birazda soda
yok cnm hamilelik surecinde kullandım şukur oglumda bişi yok :) bugun gittim dr a 3 şişe renee mi aldım geldim :)

hamılelık uyuzu bu kasıntının adı doktorlar kasımayın dıyorlar,yoksa karsısı alınamıyormus,benım de bı tek belım kasınıyor cok fena ama

Resimlerdeki kabarcıklarla benimki benziyor ve çok çabuk yayıldı kaısnan yerlerde her yerde çıktı ama kasınamamk elde dğilki canım benim d ebel bölgemden başladı nediyecem onun çaresi varmı .

Resimlerdeki kabarcıklarla benimki benziyor ve çok çabuk yayıldı kaısnan yerlerde her yerde çıktı ama kasınamamk elde dğilki canım benim d ebel bölgemden başladı nediyecem onun çaresi varmı .
caresı malesef yok hamılelıkte canım kasımamak ferek,ama dedıgım gıbı doktorlar losyon yazıyorlar her halde cılt doktoruna gozukunce yazar sana da gecırmıyor ama rahatlatıyor bır az

caresı malesef yok hamılelıkte canım kasımamak ferek,ama dedıgım gıbı doktorlar losyon yazıyorlar her halde cılt doktoruna gozukunce yazar sana da gecırmıyor ama rahatlatıyor bır az
ama gidince karaciğer enzimlerimi gidince isteyecem ginede çünkü olabilirmiş karaciğer de yavaşlık ona bağlı olarak yememem gereken şeyler var.Bakalım Salı günüe daha var.

yok cnm hamilelik surecinde kullandım şukur oglumda bişi yok :) bugun gittim dr a 3 şişe renee mi aldım geldim :)
Okumakla olmuyor demekki:) benimki tecrubesizlik..bebisler gazdan agliyorlar diye bilirim bi tek.ilk bebislerimiz olucak lar kismetse..2 gün çok fena yandi midemden boğazıma kadar.ama geçti şükür...

Bi gece ilik bi bardak sütü kaşık kaşık içer gibi bir saatte iç dediler..öyle yaptım..inş tekrarlamaz...

Pazartesi gorumcem kipirdakla sipirdagimi inş.çok özledim onları..

Günaydın Herkese
Dün gece kaısntıda uyuyamadım kızlar bakalım az kaldı salı gününe doktor ne diyecek
Tatlim benim de çok fena kasiniyor bazen karnim... Bi baktım ki derim soyulmus böyle... Senin de öyle mi... O kadar kasiniyorki bazen birakasim gelmiyor... Lakin badem yyağıni bırakınca azaldı kasinma m belki de ona alerji olmuşumdur dedim. .

Benimde evet derim derim pullanıyor hatta karnım çatladı ona bağlı olarak yara yaptım tırnak izleir var bütün vücüdumda onun dışında küçük siner ısırıgı şeklinde kızlarıklar pullanma ve kaşındıkca büyüdü bütün vücüda yayıldı benm de bebek yağında ilik reaksiyon gösterdi mantardan böyle oldu tam iyleşmişkne bu çıkdı Salı cildiye gidecem hayırlısı.Bebekelr sağlıklı olsunda

Son düzenleme:
Hmm senin durumun daha üzücü...bir an önce geçsin canim... Benim çatlak yoj birde kaşırken göbeğime dokundurmuyorum elbise üstünden kasiyorum canim... Allah yardim etsin...

Kızlar bebeğimin ilk tekmesini 2 gün önce hissettim ve gördüm. Çok heyecanlandım. Nette anne karnındaki bebek için klasik müzikler die bir video denk geldi. Meraktan açmıştım. Müzik başlayınca karnımda bi hareketlilik hissettim ve açtım karnıma bakıyordum. O an sıçradı mı tekme mi attı bilmiyorum ama karnım kalkıp indi bi anda. Ben de erken hissedenlerdenim. Çok güzel bir duyguymuş. O günden beri de hareket ediyor sık sık farkediyorum. Siz de bu müzik olayını deneyin isterseniz.

Son düzenleme:
Saol Cnm. Evet ben herseyimi devlette yaptiriyorum gerekli ilgiyi de görüyorum özeli sadece ddoğuma bir ay kala ve doğumda düşünüyorum muayenelere vereceğim parayı dogumuma verecem inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…