- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #9.921
Yaşasın bebislerrrr hersey onlar içineşin de demiştir ne oluyor bizim hatuna gece gece diye bişey derse bebek istedi dersinbende hamılelıgımı ogrendıgımden berı hıc tatlı yemıyordum az once bıskıvı yedım ay kocam bı sasırdı bı hosuna gıttı çok hoş oluyor yaa
eveettt canımmm çok güzel ve özel bi dönem gerçekten umarım isteyen herkes yaşar hamileliği ve umarım herkesın esı bızımkıler gıbı anlayıslı olurYaşasın bebislerrrr hersey onlar içindört dönüyor eşler etrafta cidden komik ve güzel oluyor
Hmm hakikaten daha titiz görünüyor...daha çok güvendiysen bence onunla devam edebilirsin canim...Güzel Annişler birşey danışmak istiyorum sizlere. İki hafta önce bir kanama geçirdim bir gece hastanede yattım sabaha kadar serum verdiler sonra kanama kesildi. Sebep olarak hastane doktoru yaştan olabilir, ikiz gebelik normaldir falan dedi hastaneden çıkar çıkmaz kendi doktoruma gittim kanama niye olmuş olabilir dedim o da belli bir sebebi yok ama 10 gün daha akıntı gibi sürebilir korkacak birşey yok korkma falan dedi. Şimdi ben özel muaynehaneye gidiyorum ve her ay 140 TL para veriyorum. Geçenlerde de bahsetmiştim yine gece iğne için hastaneye gittiğimde oradaki doktora muayene oldum diye adam burun kemiklerine ense kalınlıklarına kadar ölçtü yarım saat inceledi. Kanaman oldumu senin diye sordu evet oldu dedim Çünkü ikizlerden birinin eşi aşağıda 15. hafta sonuna kadar kanama devam edebilir dikkatli olman lazım dedi. Bunu kendi doktorum söylememişken veleddalin amin bir hastanenin doktoru söyledi.... Şimdi kendi doktorumu bırakıp bu doktor ile devam etmek istiyorum bana sanki daha bilgili gibi geldi üstelik de muayene ücreti 25 TL.... Sizce ne yapayım?
Yok canim tamamen farkli bi seyo ne ya boyoz gibi birşeymi:)
Hangi doktora guveniyorsan ona devam et . Bundan uc sene once ilk gebeligimde yedi ay 120 lira verip ozel bi doktora gittim ama bazı durumlar beni huzursuz etti ve 7.ayda doktor degstrdimGüzel Annişler birşey danışmak istiyorum sizlere. İki hafta önce bir kanama geçirdim bir gece hastanede yattım sabaha kadar serum verdiler sonra kanama kesildi. Sebep olarak hastane doktoru yaştan olabilir, ikiz gebelik normaldir falan dedi hastaneden çıkar çıkmaz kendi doktoruma gittim kanama niye olmuş olabilir dedim o da belli bir sebebi yok ama 10 gün daha akıntı gibi sürebilir korkacak birşey yok korkma falan dedi. Şimdi ben özel muaynehaneye gidiyorum ve her ay 140 TL para veriyorum. Geçenlerde de bahsetmiştim yine gece iğne için hastaneye gittiğimde oradaki doktora muayene oldum diye adam burun kemiklerine ense kalınlıklarına kadar ölçtü yarım saat inceledi. Kanaman oldumu senin diye sordu evet oldu dedim Çünkü ikizlerden birinin eşi aşağıda 15. hafta sonuna kadar kanama devam edebilir dikkatli olman lazım dedi. Bunu kendi doktorum söylememişken veleddalin amin bir hastanenin doktoru söyledi.... Şimdi kendi doktorumu bırakıp bu doktor ile devam etmek istiyorum bana sanki daha bilgili gibi geldi üstelik de muayene ücreti 25 TL.... Sizce ne yapayım?
Evet erkek gec geliyor benim oglum 41. Haftada zorla dogduannesi erkekse biraz daha geç doğabilir hee, sen gönlünü mayısa kaptırmaiçimden bir ses "Bizımlasın" diyor ;D
Cigkofte etli olmadiktan sonra zararli degil cig et zararlibi kerecikten bişey olmaz sanırım.ben de geçende çiğköfte yedim göz hakkı yaa olsun o kadarcık
Ayyy bayılırım kokoreçe. Acılı acılı ohhh. Birde midye dolmayla kalamarı çok özlüyorum. Gözümde tutuyorlar resmen.Kızlarrr canımm çok fena kokorec istiyorrr ıykkk diyeniniz olur belkiama ben resmen ölüyorum. Zararlı hamilelikte bakteri vs.den dolayı. Normalde sucuk salam bile yemiyordum.ama canım çok istiyo bikerecik yesem ne olur ya?
Ayy canim çok sağol. Diş etlerin kaniyor arada. İlgileneyim o zaman.Bugun doktorumun söyledigi beni cok sasirtti sizlerede söyliyim kizlar. Benim dislerim hafiften çürümeye baslamis. Dis etlerim kanıyor. Doktorum ddis doktoruna git dedi. Bu haftalarda tedavi olunuyormus ilerde dis sorunu erken doguma bile neden olabiliyormus. Cok sasirdim
Tebrik ederim canim...Iyi akşamlar kızlar
Bugun ogrendim oğlusummmmolacak Allah nasip ederse
canım bende bugün ikili test yaptırdım ense kalınlıgına bakıldı bebegın boyu ölçüldü kan verdım kan sonucu 1 hafta sonra cıkacak benım doktorum soylemedı erken dedı ama belkı senınkı bı tahmınde bulunabılır tarihlerimiz de aynıymıs bu aradaArkadaşlar Merhaba ptesi ikili tarama testi yaptircm sizlere sorum bu testi yaptrirken detayli bakildgi icin cinsiyetni ogrenebilirmiyiz sizler bebegnznvcinsiyetini ne zaman ogrendnz acaba
Canim sen.sinoptami oturuyorsunAyyy bayılırım kokoreçe. Acılı acılı ohhh. Birde midye dolmayla kalamarı çok özlüyorum. Gözümde tutuyorlar resmen.
Gunaydin anneler ve tatil bebisleriGüzel bir haftasonu olsun inşallah bol bol dinlenelim.
günaydın kızlar size ve bebişlerinizeeGünaydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?