2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Yaşasın bebislerrrr hersey onlar için dört dönüyor eşler etrafta cidden komik ve güzel oluyor

Asermedwn bahsetmişsiniz ya benim çocukluğum avusturyada geçti gecenlerde canim oralara ait bir şey çekti...ama ağzımda onun tadıyla dolaniyorum...:):)
İmkansiz bulamam artık tarifini buldum yapmaya çabalayacagim derken babam birden aradı kızım 3 günlüğüne sempozyuma gidiyorum avusturyaya dedi...Rabbime şükür dedim git git bana getir şu şeyi... Yani hiiiic olmadık zamanda gidecegi tuttu iui ki tuttu :):):)

Hmm hakikaten daha titiz görünüyor...daha çok güvendiysen bence onunla devam edebilirsin canim...

Hangi doktora guveniyorsan ona devam et . Bundan uc sene once ilk gebeligimde yedi ay 120 lira verip ozel bi doktora gittim ama bazı durumlar beni huzursuz etti ve 7.ayda doktor degstrdim

[QUOTEbebmeFollowing, post: 38412342, member: 75409"]Güzel Annişler birşey danışmak istiyorum sizlere. İki hafta önce bir kanama geçirdim bir gece hastanede yattım sabaha kadar serum verdiler sonra kanama kesildi. Sebep olarak hastane doktoru yaştan olabilir, ikiz gebelik normaldir falan dedi hastaneden çıkar çıkmaz kendi doktoruma gittim kanama niye olmuş olabilir dedim o da belli bir sebebi yok ama 10 gün daha akıntı gibi sürebilir korkacak birşey yok korkma falan dedi. Şimdi ben özel muaynehaneye gidiyorum ve her ay 140 TL para veriyorum. Geçenlerde de bahsetmiştim yine gece iğne için hastaneye gittiğimde oradaki doktora muayene oldum diye adam burun kemiklerine ense kalınlıklarına kadar ölçtü yarım saat inceledi. Kanaman oldumu senin diye sordu evet oldu dedim Çünkü ikizlerden birinin eşi aşağıda 15. hafta sonuna kadar kanama devam edebilir dikkatli olman lazım dedi. Bunu kendi doktorum söylememişken veleddalin amin bir hastanenin doktoru söyledi.... Şimdi kendi doktorumu bırakıp bu doktor ile devam etmek istiyorum bana sanki daha bilgili gibi geldi üstelik de muayene ücreti 25 TL.... Sizce ne yapayım?[/QUOTE]
Canim bende de ayni sorun var ve kanama yapiyor cok iyi doc bi doktora gidiyordum malesf adam bi sey soylemedi indirimli 260 tl muayinesu dusun, alttan bakiyordu, ilisku serbest demisti malesef bunlar daha da artirdi kanamami.Malesef her doktor anlamiyor bunu simdi bi prof gidiyorum ve o ilk soyledi bana.Yalniz benim anlamadigim 15 hafta neden? Bu olay plasenta previa dir, ve 25 haftaya kadar cikmazsa erken dogum cok kanckaybi oluyor.Bizim avantaj ilk aylarda olmasi bebek buyuyunce kaldira bilir esi.Insallah oyle olur.yoksa sezeryan sart, sen iyice dinlen canimyine de, agirlik kaldirmak yok, yurus yasak, ilisku yasak

Ayyy bayılırım kokoreçe. Acılı acılı ohhh. Birde midye dolmayla kalamarı çok özlüyorum. Gözümde tutuyorlar resmen.

Ayy canim çok sağol. Diş etlerin kaniyor arada. İlgileneyim o zaman.

Arkadaşlar Merhaba ptesi ikili tarama testi yaptircm sizlere sorum bu testi yaptrirken detayli bakildgi icin cinsiyetni ogrenebilirmiyiz sizler bebegnznvcinsiyetini ne zaman ogrendnz acaba

Arkadaşlar Merhaba ptesi ikili tarama testi yaptircm sizlere sorum bu testi yaptrirken detayli bakildgi icin cinsiyetni ogrenebilirmiyiz sizler bebegnznvcinsiyetini ne zaman ogrendnz acaba
canım bende bugün ikili test yaptırdım ense kalınlıgına bakıldı bebegın boyu ölçüldü kan verdım kan sonucu 1 hafta sonra cıkacak benım doktorum soylemedı erken dedı ama belkı senınkı bı tahmınde bulunabılır tarihlerimiz de aynıymıs bu arada

Slm kızlar benimde randevum iki hafta sonraydı ama ben bu haftaya aldım üç haftadır gitmiyorum hareketlerinide hisstemediğim için çok merak ediyorum inş herşey yolundadır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…