- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #10.001
Amiiiiiiin. İnşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalımCoook kocaman geçmiş olsun arkadasim guzel gunler gor
Kızlar ben dün serkülaj ameliyatı oldum. Allah'a şükür ben de bebeğim de iyiyiz. Bugün taburcu oldum. Dualarınız için çok teşekkür ederim :)
Kızlar ben dün serkülaj ameliyatı oldum. Allah'a şükür ben de bebeğim de iyiyiz. Bugün taburcu oldum. Dualarınız için çok teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim canım. Benim rahmimde perde var o yüzden yapıldı. Rahim ağzında bi kısalma yok şimdilik, önlem amaçlı yapıldı.merhaba ölçümün kaçtı acaba?benimde olma ihtimalim var da..geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım. Benim rahmimde perde var o yüzden yapıldı. Rahim ağzında bi kısalma yok şimdilik, önlem amaçlı yapıldı.
Ama benim yüzde 60-70 erken doğum olur dedi doktorumanladım canım..aman olmasın kısalma falan..kabusum oldu
Ama benim yüzde 60-70 erken doğum olur dedi doktorumSenin kısalma var mı?
Ama senin de zamanın var daha. Bence bu rahatsızlıkta en önemli tedavi mümkün olduğunca uzanacaksın kendini yormayacaksın. Benim düşme ihtimali de çok yüksek demişti öğrendiğimden beri mümkün olduğunca dinleniyorum. İşe gidiyorum ama gelince yatıyorum sürekli. Yemeği bile eşim yapıyor artık. Çok şükür şimdiye kadar kanamam olmadı inşallah bundan sonra da olmaz. Ben de hamileliğin en başından beri progestan kullanıyorum.3cm..2.5 altı problemmiş ama benim ağrım var..kasılmalar kısalmaya sebep olabiliomuş..pazartesi tekrar ölçecek..ona göre konuşuruz dedi..şiimdilik iğne ve progestan tedavisi verdi..senin zamannda serklaj yapılmış istirhatle sonuna kadar götürürsün inşallahh
AYyy ne guzel bende cook istedim ama pasama bir erkek kardes geliyorKizlar coook mutluyum sizlerlede paylasmak istedim.allah izin verirse insallah kizim olacak.bir oglum vardi ins birde kizim olacak.♥♥
Ama senin de zamanın var daha. Bence bu rahatsızlıkta en önemli tedavi mümkün olduğunca uzanacaksın kendini yormayacaksın. Benim düşme ihtimali de çok yüksek demişti öğrendiğimden beri mümkün olduğunca dinleniyorum. İşe gidiyorum ama gelince yatıyorum sürekli. Yemeği bile eşim yapıyor artık. Çok şükür şimdiye kadar kanamam olmadı inşallah bundan sonra da olmaz. Ben de hamileliğin en başından beri progestan kullanıyorum.
Korkma canım 3 cm yani çok kısa değil. İnşallah böyle devam eder. Rabbim en kısa zamanda güzel haberler versin inşallah sana...
Ben çalışıyorum ama evde mecburen yatıyorum. Eşimden Allah razı olsun hem eve hem bana o bakıyor. Annen yakınındaysa gidersin rahat olur :)inşallah canım...bende sürekli yatıyorum..siz çalışan annelere hayranım zaten..Allah emeğinizin karşılığını versin..sürekli yat falan derse anneme gitcem kocayı evde bırakıp:)
Ben çalışıyorum ama evde mecburen yatıyorum. Eşimden Allah razı olsun hem eve hem bana o bakıyor. Annen yakınındaysa gidersin rahat olur :)
Valla canim yok kesenin yeriymis,yok cin takvimiymis bilumum hersey erkegi gosteriyordu bizimde hatta ben alistirmistim kendimi ve cevremdekileri.allah hepmize saglikli,sihhatli elimize almayi nasip etsin,hayirli evlat nasip etsinAYyy ne guzel bende cook istedim ama pasama bir erkek kardes geliyor
Bebişlerimiz için mecburen yatacağız. İlk zamanlar ben de çok zorlandım, boş boş yatmaktan sıkıldım. Bizim izin doğuma yakın oluyor, ama doktor tehlike görürse rapor falan verebilir, heyet raporu falan alınabilir.benim eşim ev konusunda beceriksşz canım..temizlik yaparda yemek yapamaz:)düşük tehlikem varken 20 gün annemde kaldım o da geldi gitti ama düzenin bozulması çok zor..yalnız evde psikolojim bozuldu gel ben bakayım sana ama evde sesin olsun diyo:)e eve geçince bir iki illa işe kalkışıyorsun..e artık bebiş nasıl rahat etcekse öyle yapcaz doğuma kadar..:)doğuma yakınmı izne ayrılıyorsunuz siz?
Bebişlerimiz için mecburen yatacağız. İlk zamanlar ben de çok zorlandım, boş boş yatmaktan sıkıldım. Bizim izin doğuma yakın oluyor, ama doktor tehlike görürse rapor falan verebilir, heyet raporu falan alınabilir.
Merhaba servik boyundan bahsetmissiniz. Bende servikal yetmezlik var sendede mi ayni durum merak ettim. Kismetse bende haziran annesi olacagim.kızlar servik boyu sınırda olan biri vardı bana yazabilirmi?ağrılarım arttı doktora yine gittim alttan ölçüm yapıldı erken doğum riskim varmış..pazartesş tekrar ölçüm yapılacak..dua edin
Merhaba servik boyundan bahsetmissiniz. Bende servikal yetmezlik var sendede mi ayni durum merak ettim. Kismetse bende haziran annesi olacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?