2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Endişelenme canım. Bu haftalarda hemen hemen bütün belirtiler geçiyor.

Gerçi biz pazartesi Allah nasip ederse 17 haftalık olacağız ve ben hala wc ye sık gidiyorum. Gece bile en az 3 kere.
ben cok su icersem cikiyorum. dun baski vardi cikiyodum surekli. bugun normal ciktim. bazen sol kasikta hafif sanci batma oluo hemen gecio bazen hicbisey olmuyor amaan bi gun bir gunu tutmuyor panik oluyorum

Aynisi bende de olmustu ve korkmustum. Bir sure devam etti rahatlik sonra gene arada kasik agrilari geldi ve sabah ilk uyandigimda mide bulantisi. Gerci herkesin bulanti biter benim yeni basladi nasil işse. Yani canim sikinti yoktur hic korkma sen.

ben cok su icersem cikiyorum. dun baski vardi cikiyodum surekli. bugun normal ciktim. bazen sol kasikta hafif sanci batma oluo hemen gecio bazen hicbisey olmuyor amaan bi gun bir gunu tutmuyor panik oluyorum

Aynen öyle günleri bırak saatler bile birbirini tutmuyor.

inş. herkes sağlıkla kucağına alır.

C
Bi problem çıkmadı değil mi senin de? Bi de kanaman ne kadar sürdü?
COk sukur bi problem yok. Cars serklaj oldum persembe cuma oldu kanama. Tabi azalarak. Bugun cooookk az pembe akinti oldu sabah. Suan sukurler olsun birsey yok artik. Doktor kanamada tehlike yok defi o bebekten degil dikisin kanamadi dedi

insallah canim ya benim bulantilarimda siddetli degildi zaten kokular yogun olursa ogurtu oluyordu yemek yapmaktan tiksiniodum. bugun yaprak bile sardim goguslerin nasil dolgun hassasiyet var diyenler oluyorda benim hep yumusak acimio sadece ucu renk tonu degisior. herkes farkli iste iki dusuk olunca korkuyorum hep. daha uc hafta var kontrolume gecmiyor vakit

Geçmiş olsun arkadaşlar. Allah sağlıkla kucaklarınıza almanızı nasip etsin.

Bu arada bu ağrılar tam olarak nerede oluyor ve teşhis nasıl konuluyor.
Benim hamileliğimi öğrenmeden kasık ağrım vardı karın ağrısı, böyle adet ağrısı gibi. Teşhis de 5 haftalık hamileyken öğrendim doktor ultrasonda gördü benim perde olduğunu.

C

COk sukur bi problem yok. Cars serklaj oldum persembe cuma oldu kanama. Tabi azalarak. Bugun cooookk az pembe akinti oldu sabah. Suan sukurler olsun birsey yok artik. Doktor kanamada tehlike yok defi o bebekten degil dikisin kanamadi dedi
Ben de her tuvalete gittiğimde bir damla gördüm korktum. Demek ki normalmiş

Agrin varmi peki?? Bu arada cok gcmis olsun kacinci cocuk ve nasil karar verdi doktor serklaja
Benim ilk bebeğim. Rahmimde perde olduğunu bebişimizin kesesini görmeye gittiğimizde öğrendik. Doktor yüzde 60-70 erken doğum olur. Serklajla bebeği 32. haftaya kadar tutabiliriz inşallah dedi. 12. haftada yapılmasına karar verdi.

Aynen benimde goguslerimde oyle hic hassasiyet aci falan yok. Damarlar belirginlesti sadece. Birde akintim oluyordu. Sonra birden tum hersey bitmisti akinti hic gelmedi.Benimde 1 tane düşüğüm var bende cok tedirgin olup doktora gitmiştim tum belirtiler bitti diye. Doktorda kalp atisini duyuncada hüngür hüngür aglamistim. O kadar emindim ki birsey olduguna.nasil bir psikoloji iyi bilirim. Ama anladim ki artik belirtiler kafasina göre takiliyor. Bir oluyor bir olmuyor. O yuzden sende hic uzerinde durma. Bende kendimi takip etmeyi biraktim artik yasadigim tecrubeden sonra.

Vajinal ultrasonda mi görünüyor perde acaba?

Kizlar çok geçmiş olsun. Dinlenin bolca, yormayin kendinizi. Allah yavrularinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. :)

Benimde rahim kalp seklinde oldugundan sol ust koseye yerlesmisti kese. Onceden onlem almis olmasi doktorun tecrubesi. Sanslisin cok sukur bende sansli hissediyorum:) cunku serklaj yuzde doksan saglikli dogumla sonuclanmasini sagliyor

bende kendimi hamile gibi hissetmiyorum diye gitmistim bebegim iyiydi. simdi gidemiyorum her defasinda doktorami kosacam diye kendimi tutuyorum. tekme hissetmedikce hamile oldguma inanmayacam sanirim.allahim nasip ederde saglikli hayirlisiyla bunlari kucagimiza aliriz ins

Benimde rahim kalp seklinde oldugundan sol ust koseye yerlesmisti kese. Onceden onlem almis olmasi doktorun tecrubesi. Sanslisin cok sukur bende sansli hissediyorum:) cunku serklaj yuzde doksan saglikli dogumla sonuclanmasini sagliyor

Gecmis olsun arkadasim saglikla kucagina al bebegini insallah,rahimin kalp seklinde oldugunu hamile olduktan sonrami ogrendin yoksa onceden biliyrmuydun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…