2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Cok dikkat etmelisin canim. Korkutmak icin degil kesinlikle. Zamaninda cok uzuldugum icin soyluyorum. 2014 temmuz annesi olacaktim agrisiz sizisiz gttigim bi kontrolde 18 haftalik bebegimin asagi indgini 3 cm aciklik oldugunu ogrendim. Yatis yapildi 3 gün sonra bebegimi kaybettim uc aydan sonraki agrisiz dusukler rahim agzi yetmezlgnin belirtisi ve malesef dusuk yapmadanda teshis konulamiyor. Doktor ikinci gebelikte mutlaka serklaj dikisi atilmasi gerektiğini soylemisti. Simdi hamileyim haftayaa serklaj dusunuyordu doktor. Kontrole gittigimdee hemen iki saat sonra dikis atilmasi gerektgini soyledi ve uc gun once dikisim atildi. Biraz uzun oldu ozur dilerim ama demek istedgim su ki cok onemli ve ihmale gelmeyen bi konu...

geçmiş olsun canım..Allah kucagına almanı nasip etsin..aslında bir ayrıntı var..benim ağrım var..bende ağrısız olduğunu okumuştum..bakalım Rabbim ne gösterecek..dikişin atılmış ferah tut içini..dinlen ne kadar yatman gerekiyorsa yat..

Benim hamileliğin başından beri ağrım oluyordu doktor düşük tehlikesine karşı ilk kontrolümde progestan vermişti. İyi ki vermiş. Yani ağrı olması sıkıntı olabilir canım. Ben çok ayakta kaldığımda çok hareket ettiğimde yine ağrıyor dinleniyorum geçiyor. Canım kendine çok dikkat etmen lazım yorma kendini yat dinlen bol bol...

öyle yapıyorum arkadaşım..kasık agrısı bi dercede rahimde hissettiğim ağrı korkutuyor beni..ben etrafta çok gezmemle bilinirdim..bu kızın varlığını öğrendiğimizden beri eve bağladı beni:)

Amin seninde ins serviks boyun normal gider. Zaten heyet raporu verdi doktor bende annemlerde full yatiss . Arada bi tuvalete gezmeye cikiyorum okadar:)) rabbim hepimizin yardimcisi olsunn. Sende istirahatte misin?

Amin seninde ins serviks boyun normal gider. Zaten heyet raporu verdi doktor bende annemlerde full yatiss . Arada bi tuvalete gezmeye cikiyorum okadar:)) rabbim hepimizin yardimcisi olsunn. Sende istirahatte misin?

ohh keyif yapın kuzuyla:)cumadan beri dinleniyorum canım..pazartesi durum tehlikeli gözükürse annemlere transfer olurum artık:)

kızlar hepinize geçmiş olsun umarım bu süreci sorunsuz bi sekılde atlatırsınız Allah yardımcınız olsun ve hepimizin bebegini korusun inşallah..

Geçmiş olsun arkadaşlar. Allah sağlıkla kucaklarınıza almanızı nasip etsin.

Bu arada bu ağrılar tam olarak nerede oluyor ve teşhis nasıl konuluyor.

13.haftama girdigim icinmi kendimi hamile gibi hissetmemeye basladi. kasikta baski wc trafig bitti agrim sizim goguste hassasiyet zaten yoktu sadece rengi degisiyor. koku hassasiyetimde azaldi bugun bikere ogurdum sadece. internette uc ay bitimi gebelik belirtisi gecmeye baslar diyor sizin nasil gidiyor? bi hamileyim kesin diyemedim tekmelesee bii

Endişelenme canım. Bu haftalarda hemen hemen bütün belirtiler geçiyor.

Gerçi biz pazartesi Allah nasip ederse 17 haftalık olacağız ve ben hala wc ye sık gidiyorum. Gece bile en az 3 kere.

Cok sukur icim rahat hissediyorum kucagima alip koklayacagim bu defa ins hissediyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…