- 26 Ekim 2014
- 571
- 374
- 78
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #10.021
Cok dikkat etmelisin canim. Korkutmak icin degil kesinlikle. Zamaninda cok uzuldugum icin soyluyorum. 2014 temmuz annesi olacaktim agrisiz sizisiz gttigim bi kontrolde 18 haftalik bebegimin asagi indgini 3 cm aciklik oldugunu ogrendim. Yatis yapildi 3 gün sonra bebegimi kaybettimsu anda servikal yetmezlik mi bilemiyorum rahim ve kasık agrısı cekmem sonucu doktora gittim ölçüm yapıldı ve 3 cm çıktı..ve bu zamanla dahada kısalırmış..2.5 altı riskmiş ama benim kasılmalarım oldugu için bende riskli sayılıyormuşum..pazartesi tekrar ölçüm yapılacak ona göre yol izlicez..senin teşhis kondumu..dikiş atıldımı?
Maşallah kuzuyaa :)Ben sanki minicik hareket hissettim simdi karnimda.
Cok dikkat etmelisin canim. Korkutmak icin degil kesinlikle. Zamaninda cok uzuldugum icin soyluyorum. 2014 temmuz annesi olacaktim agrisiz sizisiz gttigim bi kontrolde 18 haftalik bebegimin asagi indgini 3 cm aciklik oldugunu ogrendim. Yatis yapildi 3 gün sonra bebegimi kaybettimuc aydan sonraki agrisiz dusukler rahim agzi yetmezlgnin belirtisi ve malesef dusuk yapmadanda teshis konulamiyor. Doktor ikinci gebelikte mutlaka serklaj dikisi atilmasi gerektiğini soylemisti. Simdi hamileyim haftayaa serklaj dusunuyordu doktor. Kontrole gittigimdee hemen iki saat sonra dikis atilmasi gerektgini soyledi ve uc gun once dikisim atildi. Biraz uzun oldu ozur dilerim ama demek istedgim su ki cok onemli ve ihmale gelmeyen bi konu...
Benim hamileliğin başından beri ağrım oluyordu doktor düşük tehlikesine karşı ilk kontrolümde progestan vermişti. İyi ki vermiş. Yani ağrı olması sıkıntı olabilir canım. Ben çok ayakta kaldığımda çok hareket ettiğimde yine ağrıyor dinleniyorum geçiyor. Canım kendine çok dikkat etmen lazım yorma kendini yat dinlen bol bol...geçmiş olsun canım..Allah kucagına almanı nasip etsin..aslında bir ayrıntı var..benim ağrım var..bende ağrısız olduğunu okumuştum..bakalım Rabbim ne gösterecek..dikişin atılmış ferah tut içini..dinlen ne kadar yatman gerekiyorsa yat..
Benim hamileliğin başından beri ağrım oluyordu doktor düşük tehlikesine karşı ilk kontrolümde progestan vermişti. İyi ki vermiş. Yani ağrı olması sıkıntı olabilir canım. Ben çok ayakta kaldığımda çok hareket ettiğimde yine ağrıyor dinleniyorum geçiyor. Canım kendine çok dikkat etmen lazım yorma kendini yat dinlen bol bol...
Amin seninde ins serviks boyun normal gider. Zaten heyet raporu verdi doktor bende annemlerde full yatiss . Arada bi tuvalete gezmeye cikiyorum okadar:)) rabbim hepimizin yardimcisi olsunn. Sende istirahatte misin?geçmiş olsun canım..Allah kucagına almanı nasip etsin..aslında bir ayrıntı var..benim ağrım var..bende ağrısız olduğunu okumuştum..bakalım Rabbim ne gösterecek..dikişin atılmış ferah tut içini..dinlen ne kadar yatman gerekiyorsa yat..
çok geçmiş olsun canım inşallah hamileliğinin bundan sonrası çok güzel geçer ve saglıkla kavusursun bebegıneKızlar ben dün serkülaj ameliyatı oldum. Allah'a şükür ben de bebeğim de iyiyiz. Bugün taburcu oldum. Dualarınız için çok teşekkür ederim :)
Amiiin çook teşekkür ederim canım :)çok geçmiş olsun canım inşallah hamileliğinin bundan sonrası çok güzel geçer ve saglıkla kavusursun bebegıne
Amin seninde ins serviks boyun normal gider. Zaten heyet raporu verdi doktor bende annemlerde full yatiss . Arada bi tuvalete gezmeye cikiyorum okadar:)) rabbim hepimizin yardimcisi olsunn. Sende istirahatte misin?
AYni kaderi paylasiyomusuz gecmis olsin bende carsamba gunu oldum:)Kızlar ben dün serkülaj ameliyatı oldum. Allah'a şükür ben de bebeğim de iyiyiz. Bugün taburcu oldum. Dualarınız için çok teşekkür ederim :)
Allah kolay gecirsin bu gunleri ne diyelim:)ohh keyif yapın kuzuyla:)cumadan beri dinleniyorum canım..pazartesi durum tehlikeli gözükürse annemlere transfer olurum artık:)
13.haftama girdigim icinmi kendimi hamile gibi hissetmemeye basladi. kasikta baski wc trafig bitti agrim sizim goguste hassasiyet zaten yoktu sadece rengi degisiyor. koku hassasiyetimde azaldi bugun bikere ogurdum sadece. internette uc ay bitimi gebelik belirtisi gecmeye baslar diyor sizin nasil gidiyor? bi hamileyim kesin diyemedim tekmelesee bii
Cok sukur icim rahat hissediyorum kucagima alip koklayacagim bu defa ins hissediyorum:)almila000 G gznn M mehtapmhtp88 arkadaslar cok gecmis olsun. Insallah bu süreci kolay bir sekilde atlatirsiniz. En azindan cozumu olan dertler bunlar. Elinizden geldince dikkat edersiniz. Allah dermansiz dert vermesin. Icinizi ferah tutun.
Bi problem çıkmadı değil mi senin de? Bi de kanaman ne kadar sürdü?A
AYni kaderi paylasiyomusuz gecmis olsin bende carsamba gunu oldum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?