2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Selam annisler :)
Bugun kontrolumuze gittik cok sukur hersey yolunda fakat oncelikle sunu soylemek istiyorum umarim bir daha bu sayfada "bebegimin kalbi durdu" haberi paylasilmaz yani rabbim kimseye bunu yasatmaz cunku o kdr cok etkilenmisimki ultrasona girdik o an oyle bir dua ettimki allahim insallah bebegimin kalbi atiyordur dedim o anki korkumu anlatamam cinsiyetimiz kesinlesti artik %100 erkek :) ve de bebisimizi 4 boyutlu ultrasonda gosterdi ellerini ayaklarini oynatiyor keyfi yerindeydi kilosu boyu haftasi hepsi normal cikti masallah :)) bu arada biz daha bisey demeden ve de doktorumuz bize sormadan 4lu test icin bizi kan almaya yonlendirdi allahtan 60 lira odedik sonuc 1 hafta snra cikicakmis da sasirdigim konu o haftalara kadar geldikmi ben daha gec saniyordum birde detayli ultrason istedi bi doktora yonlendirdi bizi ocagin 10na kdr yaptirmamiz gerekiyormus yani yavas yavas testlerin bi kismini atlatioz sanirim zaman cok cabuk geciyor :)))

günaydın kızlar dikiş atılan arkadaşlara çok geçmiş olsun. cinsiyet öğrenenelere de tebrikler. bol bol dinlenin kızlar hele bir de çalışmıyosanız evin tadını çıkarın kısacası yiyin için yatın :)

Kızlar hava çok güzel, caddeyi de suslemisler esim çıkalım bir az gezelim diyor kendini kapatma eve,yatarak gecmez bu hamilelik diyor. Ciksammi ki acaba

günaydın fıstıklarrneler yapıyorsunuz bakalım biz kahvaltımızı yaptık bebişimle babamız çalısıyor bugün hava da çok güzel yaa eve kapandık maleseff babamız olmayıncakızlar dün gebe egıtımının tanıtımına gıttık artık cumartesı gunlerı 4 hafta boyunca 3saat bebeısımız ıcın egıtım alcaz babamızı da ıkna ettık sonunda hep bırlıkte gıtcez ınsallah

Benimde rahim kalp seklinde oldugundan sol ust koseye yerlesmisti kese. Onceden onlem almis olmasi doktorun tecrubesi. Sanslisin cok sukur bende sansli hissediyorum:) cunku serklaj yuzde doksan saglikli dogumla sonuclanmasini sagliyor
Benim de solda bebek. Doktorum benim şansım oldu. Allah'ıma şükür görebildiler perdeyi. Çoğu doktor göremiyormuş, sanırım tecrübeyle ilgili

Oyy ne güzel gormussun minnosu... Sağlıkla büyüsün :)
Darısı bizee :))

Kizlar dr kahvaltida beyaz peynir yeme dedi, toxoplazmos olma olasiligi varmis, cok garip geldi. Yillarca yedik birsey olmadi. Siz de bunu duydunuz mu birinden, kahvaltida baska ne yenir, seker yasak, zeytin bulanti yapiyor. Ne yiyecegimi sasirdim!

Kizlar dr kahvaltida beyaz peynir yeme dedi, toxoplazmos olma olasiligi varmis, cok garip geldi. Yillarca yedik birsey olmadi. Siz de bunu duydunuz mu birinden, kahvaltida baska ne yenir, seker yasak, zeytin bulanti yapiyor. Ne yiyecegimi sasirdim!
ben hiç öyle bişey duymadım peynirde varsa tüm süt ürünlerinde de vardır o zaman hiç kalsiyum almıcaz mıbenim doktorum hiç kısıtlama yapmadı yiyecekle ilgili canın ne istiyorsa ye dedi normal hayatınıza devem edin dedi bazı doktorlar da balık yemeyin civa olabilir diyorlarmış ne yicez ki biz

Selam iyi oldugunuza sevindim hayirli olsun ) ben de cok kotu etkilendim ya insallah dedigin gibi o haber paylasilmaz artik Allah hepimizin bebeklerini korusun salikla kucagimiza alalim insallah biz seninlemi gebelik haftasi hakkinda konusuyorduk? simdi kac haftalik gosterdi ultrason? O kadar endise var ki icimde ruyada dktrumdaydim ultrasonda bakacakti uyandim, 4 gun gecse de ben de gorsem bebisimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…