- 16 Kasım 2014
- 1.153
- 1.050
- 88
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #10.061
Sikayet yokki ztn cnm bendede. Doktor bebek buyudukce rahim agzinda cekme yapar ve acilma olur dedi. Cunku kese kosede. Ondan dikis sartti.
Günaydın annişler...inşallah herkes için güzel bir pazar olur...
Günaydinlaaarr
hepinize günaydın annişler ve bebişlerii. hadi kahvaltı zamanı bebişleri doyuralımHerkese günaydın kizlar.
Hava güneşli, çok güzel. Tam gezmelik hava var. Kahvaltıdan sonra bu güzel günü değerlendirmek gerek
Annem seni cok seviyorum deyince hersey unutuluyorAmin tskler cok. Bu cocuk nasil hakkimi ödeyecek bilmiyorum:)
Kucuk gez ama dinlene dinleneKızlar hava çok güzel, caddeyi de suslemisler esim çıkalım bir az gezelim diyor kendini kapatma eve,yatarak gecmez bu hamilelik diyor. Ciksammi ki acaba
Benim de solda bebek. Doktorum benim şansım oldu. Allah'ıma şükür görebildiler perdeyi. Çoğu doktor göremiyormuş, sanırım tecrübeyle ilgiliBenimde rahim kalp seklinde oldugundan sol ust koseye yerlesmisti kese. Onceden onlem almis olmasi doktorun tecrubesi. Sanslisin cok sukur bende sansli hissediyorum:) cunku serklaj yuzde doksan saglikli dogumla sonuclanmasini sagliyor
Normal ultrasonda farketti önce sonra vajinal ultrasonla da baktı.Vajinal ultrasonda mi görünüyor perde acaba?
Oyy ne güzel gormussun minnosu... Sağlıkla büyüsün :)Selam annisler :)
Bugun kontrolumuze gittik cok sukur hersey yolunda fakat oncelikle sunu soylemek istiyorum umarim bir daha bu sayfada "bebegimin kalbi durdu" haberi paylasilmaz yani rabbim kimseye bunu yasatmaz cunku o kdr cok etkilenmisimki ultrasona girdik o an oyle bir dua ettimki allahim insallah bebegimin kalbi atiyordur dedim o anki korkumu anlatamamcinsiyetimiz kesinlesti artik %100 erkek :) ve de bebisimizi 4 boyutlu ultrasonda gosterdi ellerini ayaklarini oynatiyor keyfi yerindeydi kilosu boyu haftasi hepsi normal cikti masallah :)) bu arada biz daha bisey demeden ve de doktorumuz bize sormadan 4lu test icin bizi kan almaya yonlendirdi allahtan 60 lira odedik sonuc 1 hafta snra cikicakmis da sasirdigim konu o haftalara kadar geldikmi ben daha gec saniyordum birde detayli ultrason istedi bi doktora yonlendirdi bizi ocagin 10na kdr yaptirmamiz gerekiyormus yani yavas yavas testlerin bi kismini atlatioz sanirim zaman cok cabuk geciyor :)))
Tamam canım teşekkür ederim.gecmis olsun tekrarNormal ultrasonda farketti önce sonra vajinal ultrasonla da baktı.
ben hiç öyle bişey duymadım peynirde varsa tüm süt ürünlerinde de vardır o zaman hiç kalsiyum almıcaz mıKizlar dr kahvaltida beyaz peynir yeme dedi, toxoplazmos olma olasiligi varmis, cok garip geldi. Yillarca yedik birsey olmadi. Siz de bunu duydunuz mu birinden, kahvaltida baska ne yenir, seker yasak, zeytin bulanti yapiyor. Ne yiyecegimi sasirdim!
Selam annisler :)
Bugun kontrolumuze gittik cok sukur hersey yolunda fakat oncelikle sunu soylemek istiyorum umarim bir daha bu sayfada "bebegimin kalbi durdu" haberi paylasilmaz yani rabbim kimseye bunu yasatmaz cunku o kdr cok etkilenmisimki ultrasona girdik o an oyle bir dua ettimki allahim insallah bebegimin kalbi atiyordur dedim o anki korkumu anlatamamcinsiyetimiz kesinlesti artik %100 erkek :) ve de bebisimizi 4 boyutlu ultrasonda gosterdi ellerini ayaklarini oynatiyor keyfi yerindeydi kilosu boyu haftasi hepsi normal cikti masallah :)) bu arada biz daha bisey demeden ve de doktorumuz bize sormadan 4lu test icin bizi kan almaya yonlendirdi allahtan 60 lira odedik sonuc 1 hafta snra cikicakmis da sasirdigim konu o haftalara kadar geldikmi ben daha gec saniyordum birde detayli ultrason istedi bi doktora yonlendirdi bizi ocagin 10na kdr yaptirmamiz gerekiyormus yani yavas yavas testlerin bi kismini atlatioz sanirim zaman cok cabuk geciyor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?