- 5 Mayıs 2010
- 106
- 47
- 298
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #10.081
BIzde yaptik kahvaltumizi ...temizlikte tamam ama corum soguk... yinede biraz cikariz disari.Amma açiz annisler...
Herkese afiyet bal şeker olsun...biz daha yeni yapıyoruz kahvaltıyi...:)
Haa güzelse hiç durmayın çıkın gezmeye biraz hava alın miss gibi...ben doğruu nakış kursuna :) opuldunuz...
Kizlar dr kahvaltida beyaz peynir yeme dedi, toxoplazmos olma olasiligi varmis, cok garip geldi. Yillarca yedik birsey olmadi. Siz de bunu duydunuz mu birinden, kahvaltida baska ne yenir, seker yasak, zeytin bulanti yapiyor. Ne yiyecegimi sasirdim!
BIzde yaptik kahvaltumizi ...temizlikte tamam ama corum soguk... yinede biraz cikariz disari.
Kizlaar hamile camasirlarini kullanmaya basladiniz mi... bebek bakim cantasi baktiniz mi....ve kac kilo aldiniz
Ben bebeğe ilk cinsiyeti öğrendiğimde bir tulum bir de ayakkabı aldım o anın verdiği gazla başka bişey almadım iyice kesinlessin öyle alcamKizlaar hamile camasirlarini kullanmaya basladiniz mi... bebek bakim cantasi baktiniz mi....ve kac kilo aldiniz
Kızlar hava çok güzel, caddeyi de suslemisler esim çıkalım bir az gezelim diyor kendini kapatma eve,yatarak gecmez bu hamilelik diyor. Ciksammi ki acaba
Günaydın annislerrrr ve tatlı bebisleribiz uyandik kahvaltımizi hazırlayıp hapur hupur yiyecegiz. Bi iştah bi iştah sormayin bu gidişle ulasimimi yuvarlanarak saglayacagim hepinizi öpüyorum mutlu pazarlarŕ
Agrin oluyormu peki dikisi hissediyormusun? Yaaa ben vajinal temizlik nasil yapmamiz gerek bilmiyorum. Dikiste en onemli sey enfeksiyon kapmamasiymis. Bi bilgin varmi bu konuda arkadasim?Benim de solda bebek. Doktorum benim şansım oldu. Allah'ıma şükür görebildiler perdeyi. Çoğu doktor göremiyormuş, sanırım tecrübeyle ilgili
Canım 1 haftadır geçti bulantım. Inan neler çektim yiyemedim bişey yediğim kuş kadar şey de geri çıkıyordu. Halsiz kaldım beslenemedim hep böyle devam edecek sandım ama geçti çok şükür. Senin de eli kulağındadir bugün yarın iştahın yerine gelir canım seni çok iyi anliyorumCanım şu an sana nasıl imrendim anlatamam. Ne güzel iştahın var. Ben sabahları zar zor yiyebiliyorumAslında kahvaltı en sevdiğim öğündür. Şu bulantılarım bi bitse her hafta bi yere bruncha gidicem. Senin ne zaman bitti bulantıların?
karnim bes aylik gibi neden bilmiyorum amaaa:))) hamile pantolonlari giyiyorum ztn. 3. Aydayim 2 kg aldimmmKizlaar hamile camasirlarini kullanmaya basladiniz mi... bebek bakim cantasi baktiniz mi....ve kac kilo aldiniz
Canim doktor bana sadece çiğ et ton balığı yeme dedi onun dışında istediğin her şeyi yiyebilirsin dedi bende öyle yapiyorum beyaz peynir yemeden duaramm ilk senden duydumKizlar dr kahvaltida beyaz peynir yeme dedi, toxoplazmos olma olasiligi varmis, cok garip geldi. Yillarca yedik birsey olmadi. Siz de bunu duydunuz mu birinden, kahvaltida baska ne yenir, seker yasak, zeytin bulanti yapiyor. Ne yiyecegimi sasirdim!
hamile pantalonu aldim o kadar bebeke son aylar da almayı düşünüyorum kıyafet bende 1700 gram aldın 53.500 dim 55.200 olmuşun ama hic midem bulanmadi ve istahim normalde de olan biriyim ama saglikli şeyler yiyorumKizlaar hamile camasirlarini kullanmaya basladiniz mi... bebek bakim cantasi baktiniz mi....ve kac kilo aldiniz
Hafif ağrım var. O konuda çok bilgim yok normal temizliğimi yapıyorum. Zaten sabun falan kullanmamamız gerekiyor. Ben enfeksiyonu önlemek için bol bol su içiyorumAgrin oluyormu peki dikisi hissediyormusun? Yaaa ben vajinal temizlik nasil yapmamiz gerek bilmiyorum. Dikiste en onemli sey enfeksiyon kapmamasiymis. Bi bilgin varmi bu konuda arkadasim?
Tekrar gecmis olsun bi gun daha bitti ben gun saymaya basladim bile. Sukurleer olsun ins saglikli bi sekilde kucagimiza aliriz:)Hafif ağrım var. O konuda çok bilgim yok normal temizliğimi yapıyorum. Zaten sabun falan kullanmamamız gerekiyor. Ben enfeksiyonu önlemek için bol bol su içiyorum
Cnm doktorun toxoplazma tahlil sonuclarına gore konusmustur...Kizlar dr kahvaltida beyaz peynir yeme dedi, toxoplazmos olma olasiligi varmis, cok garip geldi. Yillarca yedik birsey olmadi. Siz de bunu duydunuz mu birinden, kahvaltida baska ne yenir, seker yasak, zeytin bulanti yapiyor. Ne yiyecegimi sasirdim!
Amiiin inşallah. ben inanıyorum bebişim sağlıklı bir şekilde zamanında gelecek :)Tekrar gecmis olsun bi gun daha bitti ben gun saymaya basladim bile. Sukurleer olsun ins saglikli bi sekilde kucagimiza aliriz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?