2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Hanımlar merhaba. İnşallah hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız bebeklerimizi. Benim b12 , hemoglobin ve d vitamini değerlerim hep çok düşük çıkıyor. Dr. Cok kızdı. Eşimle her gün kavga halindeyiz et yemiyorum diye. Anlatamıyorum yiyemedigimi.ne yapacağımı şaşırmış durumdayım :-( :-(

Amma açiz annisler...
Herkese afiyet bal şeker olsun...biz daha yeni yapıyoruz kahvaltıyi...:)
Haa güzelse hiç durmayın çıkın gezmeye biraz hava alın miss gibi...ben doğruu nakış kursuna :) opuldunuz...
BIzde yaptik kahvaltumizi ...temizlikte tamam ama corum soguk... yinede biraz cikariz disari.

Kizlar dr kahvaltida beyaz peynir yeme dedi, toxoplazmos olma olasiligi varmis, cok garip geldi. Yillarca yedik birsey olmadi. Siz de bunu duydunuz mu birinden, kahvaltida baska ne yenir, seker yasak, zeytin bulanti yapiyor. Ne yiyecegimi sasirdim!

Benim canim ne isterse yiyorum takmiyorum ya ama peynir sut urunleri alirken pastorize oldugundan emin olup oyle aliyorum doktorlara kalsa acliktan olcez benim drum ne istersen ye diyor

Kizlaar hamile camasirlarini kullanmaya basladiniz mi... bebek bakim cantasi baktiniz mi....ve kac kilo aldiniz

Kizlaar hamile camasirlarini kullanmaya basladiniz mi... bebek bakim cantasi baktiniz mi....ve kac kilo aldiniz

Ben sadece hamile kulotlu corabi aldim daha giymedim simdlik ihtiyac yok,bebek icin alis veris bence erken sonra bakarim insallah,kilo hic almadim hatta verdim druma gidince tartiyor hep galiba bir az kilo almisim gibi 4 gun snra grcez

Ben bebeğe ilk cinsiyeti öğrendiğimde bir tulum bir de ayakkabı aldım o anın verdiği gazla başka bişey almadım iyice kesinlessin öyle alcam kendime dün baya bişey aldım 3 elbise 2 pantolon ve bluzlar aldim.pantolonlarim sıkıyor artık giymeye başlarım. Ben bulantılardan dolayı 3.5 kilo vermiştim iştahım yeni yerine geldi 1 kilo aldım. Bu gidişle bu aydan itibaren sismeye baslarim

Kızlar hava çok güzel, caddeyi de suslemisler esim çıkalım bir az gezelim diyor kendini kapatma eve,yatarak gecmez bu hamilelik diyor. Ciksammi ki acaba

Canım çık tabiki ben senin yerinde olsam bu fırsatı kaçırmam. Benim eşim çalışıyor Yanımda biri olmadan çıkmıyorum bende. Bence hemen çıkmalısın. Bebişle birlikte temiz hava alırsınız. Ohh ne güzel

Günaydın annislerrrr ve tatlı bebisleri biz uyandik kahvaltımizi hazırlayıp hapur hupur yiyecegiz. Bi iştah bi iştah sormayin bu gidişle ulasimimi yuvarlanarak saglayacagim hepinizi öpüyorum mutlu pazarlarŕ

Canım şu an sana nasıl imrendim anlatamam. Ne güzel iştahın var. Ben sabahları zar zor yiyebiliyorum Aslında kahvaltı en sevdiğim öğündür. Şu bulantılarım bi bitse her hafta bi yere bruncha gidicem. Senin ne zaman bitti bulantıların?

Benim de solda bebek. Doktorum benim şansım oldu. Allah'ıma şükür görebildiler perdeyi. Çoğu doktor göremiyormuş, sanırım tecrübeyle ilgili
Agrin oluyormu peki dikisi hissediyormusun? Yaaa ben vajinal temizlik nasil yapmamiz gerek bilmiyorum. Dikiste en onemli sey enfeksiyon kapmamasiymis. Bi bilgin varmi bu konuda arkadasim?

Canım 1 haftadır geçti bulantım. Inan neler çektim yiyemedim bişey yediğim kuş kadar şey de geri çıkıyordu. Halsiz kaldım beslenemedim hep böyle devam edecek sandım ama geçti çok şükür. Senin de eli kulağındadir bugün yarın iştahın yerine gelir canım seni çok iyi anliyorum

İyi pazarlar diliyorum hepinize.

Kahvaltımızı yaptık, kızımla babası tiyatroya gittiler, onlar gelincede alışverişe çıkacağız inş.

Yarın kontrolüm var, bebeğimin sağlığını çok merak ediyorum.

İnşallah güzel haberlerle dönerim.

Bebek kalp atışları duran arkadaşları gördükten sonra cinsiyet falan umurumda değil, yeter ki sağlıklı olsun.

Rabbim o arkadaşlarımıza da en kısa zamanda tekrar sağlıklı bebekler göndersin inş.

Kizlar dr kahvaltida beyaz peynir yeme dedi, toxoplazmos olma olasiligi varmis, cok garip geldi. Yillarca yedik birsey olmadi. Siz de bunu duydunuz mu birinden, kahvaltida baska ne yenir, seker yasak, zeytin bulanti yapiyor. Ne yiyecegimi sasirdim!
Canim doktor bana sadece çiğ et ton balığı yeme dedi onun dışında istediğin her şeyi yiyebilirsin dedi bende öyle yapiyorum beyaz peynir yemeden duaramm ilk senden duydum
hamile pantalonu aldim o kadar bebeke son aylar da almayı düşünüyorum kıyafet bende 1700 gram aldın 53.500 dim 55.200 olmuşun ama hic midem bulanmadi ve istahim normalde de olan biriyim ama saglikli şeyler yiyorum

Agrin oluyormu peki dikisi hissediyormusun? Yaaa ben vajinal temizlik nasil yapmamiz gerek bilmiyorum. Dikiste en onemli sey enfeksiyon kapmamasiymis. Bi bilgin varmi bu konuda arkadasim?
Hafif ağrım var. O konuda çok bilgim yok normal temizliğimi yapıyorum. Zaten sabun falan kullanmamamız gerekiyor. Ben enfeksiyonu önlemek için bol bol su içiyorum

Hafif ağrım var. O konuda çok bilgim yok normal temizliğimi yapıyorum. Zaten sabun falan kullanmamamız gerekiyor. Ben enfeksiyonu önlemek için bol bol su içiyorum
Tekrar gecmis olsun bi gun daha bitti ben gun saymaya basladim bile. Sukurleer olsun ins saglikli bi sekilde kucagimiza aliriz:)

Cnm doktorun toxoplazma tahlil sonuclarına gore konusmustur...
Daha once gecirmediysen vücudunda bagisiklik yoktur...
Evt beyaz peynir ve koy peynirinden uzak durman lazim...
Ayrica sebze ve yesilikleri cok iyi yika...
Sirkeli suda 5 dk beklet...
Kedilerden uzak dur...
Rabbim korusum cumlemizi :)

Bebeklerinin kalbi duran arkadaşlarımıza sabır diliyorum. Kalp durmasının bir belirtisi varmı ? Bizim anlamamız mümkünmü böyle bişeyi? Ben doktorumun beni çağırdığı zamanlar dışında kontrole gitmiyorum. 2 gündür çok karnım ağrıyo ama doktora gitmeme daha 2 hafta var

Mrb kızlar, bayadır girmiyorum geçmişi okuyamadım inş iyisinizdir.. Ben bgn evde kalmışken kendimi deneyeyim istedim, bulantı hapımı içmedim, şimdilik iyiyim bakalım kahvaltımı da yaptım güzelce.. Eğer bgnü başarıyla atlatırsam artık içmicem.. Doktora gitmek için de şafak sayıyorum, son 3 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…