2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Cimbomlu olana eşime fotosunu attım oda snamış bna heidye geldi diye Çok güzel ikiside eşim hastane çıkısı bile galatasaraylı olsun istiyor fanatik galatasaraylı

@mzyynmrt

BİR VEYA 4 DE BENDE KEŞKE ÇIKABİLSEM BENİM CUMARTESİ GÜNÜ DE 09:00 18:00 ARASI ÇALIŞAN BİRİSİYİM HİÇ BİR RESMİ TATİLDE TATİL DEĞİLİZ KIZLAR BETERİN BETERİ VAR

çok zor yaaa ne kadar anlayışsız insanlar var benim resmi tatillerimin hepsi var işte cumarteside tatil olaydı bir oğlum var 5 yaşında onu bile zor görüyorum bakalım buda doğsun allahın izniyle bir daha çalışmayı düşünmüyorum zaten...

Cimbomlu olana eşime fotosunu attım oda snamış bna heidye geldi diye Çok güzel ikiside eşim hastane çıkısı bile galatasaraylı olsun istiyor fanatik galatasaraylı

Bizde de aynı durum canım ne zaman çarşıya falan çıksak bi GS Store bulup hastane çıkışlarını inceliyor eşim, tabi benimde ondan aşağı kalır yanım yok Bizde hastane çıkışını galatasaraylı alıcaz yani canım bunun hayalini eşim taa evlendiğimizde kuruyordu

Zor canım ama çalışmak zorunda olunca çekiyorsun ne yazıkki

Bizimkinin böyle bir haylinin olduğunu tesaüdefen öğrendim bende Kardeşim hastane çıkışı alacam deidği zaman gs alacam dedi o şekidle öğrendim

Bayıldım yaa...:):)
Bizde gs liyz... Hayalinizi sevsinleerrr :)

aminn canım öncelik zaten sağlıklı olmaları Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah hayırlısı olsun hakkımızda cinsiyet için tekrar ne zaman gideceksin canım

selam güzel annelerr bugün ikili test sonuçlarını aldık iyi çıktı çok şükür fb-hcg değerim 66,2 ng/ml yazıyor buna göre cinsiyeti tahmin edenler vardı 50 nin üzeri ne oluyordu ve tutan var mı kızlar aranızdaaa??

bugün bide ilk kez eşimle hastanenin düzenlediği gebe okuluna gittik bilgilendik eğlendik pilates ve yoga yaptık çok güzel geçti zamanın nasıl geçtiğini anlamadımbide eğitimi veren ebe ve kadın doğum uzmanı watsapp grubu yaptılar artık aklımıza takılan herşeyi oradan birbirimize sorabileceğizz çok güzel bi etkinlik kızlar imkanınız varsa sizde gidin bence

Arkadaşlar cinsiyet ne zaman belli olur? Ben 6. haftaya giriyorum.

Maşallah canim iyi oldugunuza çok sevindim..
Allah tamamini nasip etsin. Erkegide kizida hayirlisi olsun inşallah

Ayyyy maşallah ogluslarina ve sana..vallahi ağrıları muz biraz erken vaslicak sanırım.benimde sırtın agriyor ..kız bende kilo saldıracak şeyler yasak diye yemiyorum ama 4.5 aldım.bana birşey demedi Dr...

Kafam karışmaz testlerle.. Ayrintilida yüzleri netlesiyormus..meraklaniyorum..

Amannn sağlıklı olsun karda ahmet mehmet koyarız:)

Kizlar doktora gittim bugun gayet iyiydi bebisimiz karin cevresi bas cevresi femur kemigi uzunlugu olculdu cok iyi dedi 81gr bebisim hareketliydi cok sukur veee bacak arasini gosterdi net olarak kiz dedi artik eger istisnai bi durum cikmazsa Artik netlesti gibi cinsiyeti cok mutlu oldum bugun hersey yolunda kendimi de 4.aya girince daha iyi hissediyorum insallah hep boyle yolunda gider

Canim gözün aydin cinsiyetini ogrenmissin. Saglikli, hayirli evlat olsun önemli olan bu.

Tebrik ederim canim. İnşallah hep saglikli olurlar.

Canim ikili test sonucuna göre benim 50 ustuydu. Bebisimin cinsiyeti kız. Bende tuttu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…