2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar benimde kontrolüm cuma kalp için gidicez geçen cuma bebişi gördük hadi hayırlısı

denizcim ben baktıramıyorum malesef çok kasıyorum kendimi birde bir kere çatalda bakmak istedi doktor o masaya çıkınca çok kötü hissediyorum kendimi

Heycandan ölcem calisamiyorum resmen.
Agrim gitti migdem buanmiyor. Kasiklarm artk cokkkk hafif agriyor.
4+6 ken gittim kese vardi bebek yoktu.
Aslinda cumartesi randevum tam 7 hafta oluyorum ama dayanamiyorum.
Yarin sabah mi gitsem ? 6+5 oluyor. Kalbini duyabilirmiyiz ? Altan baktiriyorum ben o konuda sikintim yok. Doktorum cok tatli. Eskiden vajinismus hastasi olmama ragmen okadar rahatlatiyoki beni. Hayaller kurdurup oyle muayene ediyor.
Altan bakarsa kalbini duyariz dimi erkende olsa ? Bi fikir verin

canım benim ilk hamileliğimde 5+5 te kese göründü 6+5 te kalp duyuldu 4+6 da bebeğin görünmemesi o kadar normal ki kafana takma sakın kasıkların hafif ağrıyosa bile bu bir belirtidir kafanı bulandırma sakın bel ağrısı sık wc ye çıkma kasık ağrısı mide bulantısı bunlardan herhangi birini hissediyorsan bebiş seninledir hatta hiçbir belirti hissetmeyenler bile oluyor erken dönemlerde.

evet büyük benimki canım sen keseyi görmemişsindir henüz dimi?
daha doktora gidemedim ben sadece evde tahlil yaptım o kadar cumartesi günü doktora gideceğim inşallah kan tahlilinide o zaman yaptırabilirim anca 4+2 deyiz daha. birde burda sağlık ocağı ve devlet hastanesinde bakmıyorlar kandan

anladım canım cumartesi umarım kesen görünür erken dönem olduğu en erken reglden 1 hafta sonra görüyolar.

Tatlım alttan muayene ile 15oo değerinde, üstten ile 6000 de görülebiliyor kese, dr lar da mı bir problem var acaba bilemiyorum, başka dr a gitme şansın varmı?
Aynen katılıyorum hatta ilk 3 ay alttan muayene ile ultrasonda çok daha ayrıntılı gözlenebiliyor herşey ve dr lar düşük riski oluşturmadığını söylüyor. Yarın kalp atışı için dr a gideceğim, eğer üstten göremezse alttan bakmasına müsade edeceğim, sonradan telaş yapacağıma böyle olması daha iyi diye düşünüyorum.
Tatlım eğer sıkıntı yaptıysan git bence, okuduğum makalelerde 6 ila 8 hafta arasında kalp atışının görüleceği söyleniyor, yarın bende 6+5 im dr geçen gittimde 10 gün sonra gel demişti, o yüzden yarın öğleden sonra randevum var ve gerekirse alttan muayene olmayı düşünüyorum. Duyamasakta sıkıntı yapmayalım bence geç döllenme olabilir.

Canım bu benim gittiğim dördüncü doktor ilki ümraniye araştırma devlet diğer ikisi zeynep kamil bugünkü için özele ve özellikle erkek doktora gittim bir anlasam bende şaşırdım

Canım bu benim gittiğim dördüncü doktor ilki ümraniye araştırma devlet diğer ikisi zeynep kamil bugünkü için özele ve özellikle erkek doktora gittim bir anlasam bende şaşırdım
Hepsi mi aynı konuşuyor? Keseni ilk gördüğünde kaç mm ydi hatırlıyormusun? Genel olarak kesenin hergün ortalama 1 mm büyümesi gerekiyormuş. Ultrason cihazları kötü dicem hepsi mi kötü? Çok farklı dr a gitmekte insanı allak bullak ediyor seni çok iyi anlıyorum bende oyüzden sinir olmuştum 1 tanesine

bende kendimi dısarı atıp geziyorum bir başıma..melankoli bizdede had safhada:)

siz bizden büyüksünüz öyleyse benim sat 15 eylüldü

Canim benimde 13 eylul ve degerim 29unda 3901 di kese gorundu acaba nezaman gtsem kalp atislarini duyabilirim ya cok hevesleniyorum erkende gitmek istemiyorum ama degerim katladiysa kalp atislarida duyulur herhalde degilmi

Ah kızlar ne güzel sohbetler paylaşımlar yapıyorsunuz içim gidiyor ama bulantılarım sizlere katılmama müsaade etmiyor.

İnşallah kısa zamanda geçerde hem normal yaşantıma dönerim hemde sizlerle sohbet ederim. dua edin bana.

Kızlar sizi takip ediyorum ama yazmadım pek fazla son regl 26 ağustos tahmini haziran 2 hala doktora gitmedim kan testleri tabi yaptırdım ama USG ye girmedim cumartesi randevum var çok heyecanlıyım sizler naptınızz

Kisa zamanda gecer insallah canim.insallah kolay atlatiriz hepbirlikte bu donemi

Canım gozun aydın ıcını ferah tut.bakalı ben ne gorcem cumayı ıple cekıyorum cuma gunu 6+2 olcak ınsallah kalp atısı da duyulur ama sanırım benımkı gec dollenme cunku adetı Sekız gun gectıhınde bhcg 135 dı saglık olcagımdakı ebe yenı daha demıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…