- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #13.301
Evet canım ev kredileri insanın elini ayağını bağlıyor her şeyin hayırlısıAyy canım benim Allah kolaylık versin. Kesinlikle çalıştığın ortamda huzurlu olmak gerek yoksa insan işe bile gitmek istemiyor. İnşallah bir an önce düzelir. Ev kredileri bitiriyor bizi
kilo almaman çok güzel bir şey canım şu an kilosun ben hareketli birisiyim iş yerinde sürekli kat çıkarinerim evdede yemeğimi falan yaparım her gün servis durumundan dolayı birde yirmi dakika yürüyorumValla canım ne yalan söylim ben hiç sağlıklı beslenmedim pilav makarna tatlı gece onikide ekmek arası bunun acısı çıkıcak bekliyorum :) iki tane çocuğum var onlarla uğraşıyorum hiç oturmuyorum doğru düZgün yediğimi yakıyorum herhalde :)
Canım biz ayrıntılı olarak yirminci haftada gittiğimizde konusacaz doktorumla ama telefonlda aradığımda söyledi 22.haftada yapılamsı gerekiyor dedi bazı doktorlar istemiyormus haklısın canım fiyatı pahalı 220 TLKızlar hepiniz ayrıntılı ultrason yaptıracak misiniz? Benim doktorum aşırı rahat biri.eger çok paran varsa git yaptır dediama ben burda kendi muayenemde yapıyorum radyoloji uzmanına falan gondermiyorum dedi.gel 22.haftanda ben bakarım dedi ha zaten kalbinde vs.bisey görsem suan için yapacak hiçbişey yok doğumu bekleyeceğiz dedi. Çok kararsizim başka hastanede yaptırsam mi. Şubat tatiline girmeden önce kendi doktoruma baktirip Şubat tatilinde izmirde olcam izmirde ayrıntılı ultrason mu yaptırsam karar veremedim
Evet canım cidden pahalı ama yaptircam sanırım başka bi hastanede nedense doktorumun rahatlığı beni tedirgin ediyorCanım biz ayrıntılı olarak yirminci haftada gittiğimizde konusacaz doktorumla ama telefonlda aradığımda söyledi 22.haftada yapılamsı gerekiyor dedi bazı doktorlar istemiyormus haklısın canım fiyatı pahalı 220 TL
Eder canım benimkisi de mesala yemek konusund ane yemem yemem gerekiğini söylememişdi ben o zamn tedirgin olmmuştum sorudm hatta neden söylemiyrsunuz diye oda mide soorunları olanalr sunu ye dediçe baskı olur dedi o yüzdenEvet canım cidden pahalı ama yaptircam sanırım başka bi hastanede nedense doktorumun rahatlığı beni tedirgin ediyor
Canım bence bu doğru herkes bebeğini cinsiyeti belli olmadan erkek olacak dedi bana yüüzme güzelik gelmişmiş nitkeim erkek bebek bekliyorumBu arada kızlar halk arasında konuşulan hurafelere inanmazdim ama inanmaliymisim megerkız bebek annenin güzelliğini alıp götürür erkek bebek güzellik katar derler hep, aynen öyleymis. Normalde cildim cok güzeldi ne bi leke ne de sivilce ama ergenlige geri döndüm resmen alnim falan küçük küçük sivilce doldu. ergen ergen dolaşıyorum ortalıkta. tatlı kızım napiyosun anneye
Kızlar hepiniz ayrıntılı ultrason yaptıracak misiniz? Benim doktorum aşırı rahat biri.eger çok paran varsa git yaptır dediama ben burda kendi muayenemde yapıyorum radyoloji uzmanına falan gondermiyorum dedi.gel 22.haftanda ben bakarım dedi ha zaten kalbinde vs.bisey görsem suan için yapacak hiçbişey yok doğumu bekleyeceğiz dedi. Çok kararsizim başka hastanede yaptırsam mi. Şubat tatiline girmeden önce kendi doktoruma baktirip Şubat tatilinde izmirde olcam izmirde ayrıntılı ultrason mu yaptırsam karar veremedim
Kızlar hepiniz ayrıntılı ultrason yaptıracak misiniz? Benim doktorum aşırı rahat biri.eger çok paran varsa git yaptır dediama ben burda kendi muayenemde yapıyorum radyoloji uzmanına falan gondermiyorum dedi.gel 22.haftanda ben bakarım dedi ha zaten kalbinde vs.bisey görsem suan için yapacak hiçbişey yok doğumu bekleyeceğiz dedi. Çok kararsizim başka hastanede yaptırsam mi. Şubat tatiline girmeden önce kendi doktoruma baktirip Şubat tatilinde izmirde olcam izmirde ayrıntılı ultrason mu yaptırsam karar veremedim
Ayni durum 11haftalikken erkek gibi dedi simdi kiz gibi diolar hep kapali bacaklar:) insan metaktan catliyoriyi günler kızlar dün biraz rahatsızlandım doktora gittim çok şükür şimdi iyiyim. 3 lü testim de yapıldı 2 li test için gittiğimde 11+2 günlüktü doktor kıza benziyor demişti şimdi gittiğimde de erkeğe benziyor dedi hangisine inansam acaba çok şaşkınım bi kızım var Allah inşallah gönlümdekini verir
hakkımda ne hayırlıysa o olsun.
Koşulsuz güvenmek istiyorum doktoruma ama işte içimde kurt yok değilEder canım benimkisi de mesala yemek konusund ane yemem yemem gerekiğini söylememişdi ben o zamn tedirgin olmmuştum sorudm hatta neden söylemiyrsunuz diye oda mide soorunları olanalr sunu ye dediçe baskı olur dedi o yüzden
Canım bence bu doğru herkes bebeğini cinsiyeti belli olmadan erkek olacak dedi bana yüüzme güzelik gelmişmiş nitkeim erkek bebek bekliyorum
Aynen canım ben bakcam zaten diyor ama benim içime sinmio iştebenim doktorumda herseye bakıyor..dediki ayrıntılı ultrason öneririm neden?ben burda bir göz olarak bakıyorum bir ikinci gözde baksin derim dedi..ama illa yaptır demedi birde fiyatlar ucuk dedi..yoksa herseye doktorda bakıyor kemik kafa ölçümü kalbi vs
aynen canım ikili testten sonra afp testi yaptı bana başka bişeye gerek yok dedi.ben de yaptircam sanırım ayrıntılı canım içime sinmicek yoksaCanım benim doktorum henüz daha ayrıntılı ultrasondan bahsetmedi, sanırım bahsetmicekte, rahat ve kendinden emin birisi güveniyorum ama ben yaptırcam. Mesela 2li testim şükür güzel çıktı diye bundan sonra başka teste gerek yok, rutin kontrollere devam demişti...
Ben aynı zamanda başka bi hastanede başka doktorada gidiyorum(kendi doktorumun arkadası) Mesela O istedi ayrıntılı ultrasonu, 5.ayda gel yaptıralım diye, bende yaptırcam hem o görür hem kendi doktorum, evet oldukça pahalı ama olsun napalım biraz dişimizi sıkıcaz
aynen canım ikili testten sonra afp testi yaptı bana başka bişeye gerek yok dedi.ben de yaptircam sanırım ayrıntılı canım içime sinmicek yoksa
Birsey soracagim kizlarrrr bacaklar kapali ve bebek cinsiyeti göstermiyorsa kiz midir:) sakliyosa erkek olma ihtimali varmidir yada pipi saklanir mi:)) doktorlar bilmiyor bari siz bilin:))
canım bu hurafeler çok doğru kız bebeklerin anne karnında yumurtaları oluşurken annenin hormonlarını daha fazla alt üst ederlermiş bu durum ondanmış. büyüklerimizin tecrübe ettiği her şeyin bilimsel bir açıklaması var gerçekten.Bu arada kızlar halk arasında konuşulan hurafelere inanmazdim ama inanmaliymisim megerkız bebek annenin güzelliğini alıp götürür erkek bebek güzellik katar derler hep, aynen öyleymis. Normalde cildim cok güzeldi ne bi leke ne de sivilce ama ergenlige geri döndüm resmen alnim falan küçük küçük sivilce doldu. ergen ergen dolaşıyorum ortalıkta. tatlı kızım napiyosun anneye
Allahtan hayrlisiiiii:)Canım kapalıda olsa bacakları eminim ki vardır doktorunun bi fikri ama kesin olmadan söylemek istemiyodur
Bu haftalarda öğrenenler hep kız diye geldi malum erkekler biraz daha erken gösterdi ama sende durum ne olur bakalım merak ettim bende
Yaptır canım bakalım ben devletet ilgili arastırma yapayim dedim Türkan Saylanı aradım yarım ağız konusşdu benimle Yok gidecekmişim muyaneye doktor uygun görürse randevuyu alacakmısım takrar gidecekmişim net konuşmadı benimle yaptırıyoruz dese gidecem ama birde terslerse ondna korkuyorum iş yeirndne sürekli iizn almada ismetiyorum kafam karışıkKoşulsuz güvenmek istiyorum doktoruma ama işte içimde kurt yok değilaynen canım doğruyu vallahi kızım cirkinlestirio beni
Aynen canım ben bakcam zaten diyor ama benim içime sinmio işte
aynen canım ikili testten sonra afp testi yaptı bana başka bişeye gerek yok dedi.ben de yaptircam sanırım ayrıntılı canım içime sinmicek yoksa
Canım şimdi kiyle o zamanın fiyatı farklı olur zam geliyır sürekli Vera Hastanesinde 650 TL sezeryan 550TL de normal doğumdu.Kızlar hastaneyle doğum ücretini konuşmak için erken mi acaba? Geçen sene bizim hastanede (güneşli medicine) 900TL idi sezeryan. Bu sene nedir bilmiyorum
Tabi zamlanmıştır kesin.Vera hangi ildeCanım şimdi kiyle o zamanın fiyatı farklı olur zam geliyır sürekli Vera Hastanesinde 650 TL sezeryan 550TL de normal doğumdu.
Canım benim doktorum henüz daha ayrıntılı ultrasondan bahsetmedi, sanırım bahsetmicekte, rahat ve kendinden emin birisi güveniyorum ama ben yaptırcam. Mesela 2li testim şükür güzel çıktı diye bundan sonra başka teste gerek yok, rutin kontrollere devam demişti...
Ben aynı zamanda başka bi hastanede başka doktorada gidiyorum(kendi doktorumun arkadası) Mesela O istedi ayrıntılı ultrasonu, 5.ayda gel yaptıralım diye, bende yaptırcam hem o görür hem kendi doktorum, evet oldukça pahalı ama olsun napalım biraz dişimizi sıkıcaz
Canım şimdi kiyle o zamanın fiyatı farklı olur zam geliyır sürekli Vera Hastanesinde 650 TL sezeryan 550TL de normal doğumdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?