2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ayy canım benim Allah kolaylık versin. Kesinlikle çalıştığın ortamda huzurlu olmak gerek yoksa insan işe bile gitmek istemiyor. İnşallah bir an önce düzelir. Ev kredileri bitiriyor bizi
Evet canım ev kredileri insanın elini ayağını bağlıyor her şeyin hayırlısı

kilo almaman çok güzel bir şey canım şu an kilosun ben hareketli birisiyim iş yerinde sürekli kat çıkarinerim evdede yemeğimi falan yaparım her gün servis durumundan dolayı birde yirmi dakika yürüyorum

Canım biz ayrıntılı olarak yirminci haftada gittiğimizde konusacaz doktorumla ama telefonlda aradığımda söyledi 22.haftada yapılamsı gerekiyor dedi bazı doktorlar istemiyormus haklısın canım fiyatı pahalı 220 TL

Evet canım cidden pahalı ama yaptircam sanırım başka bi hastanede nedense doktorumun rahatlığı beni tedirgin ediyor

Bu arada kızlar halk arasında konuşulan hurafelere inanmazdim ama inanmaliymisim meger kız bebek annenin güzelliğini alıp götürür erkek bebek güzellik katar derler hep, aynen öyleymis. Normalde cildim cok güzeldi ne bi leke ne de sivilce ama ergenlige geri döndüm resmen alnim falan küçük küçük sivilce doldu. ergen ergen dolaşıyorum ortalıkta. tatlı kızım napiyosun anneye

Evet canım cidden pahalı ama yaptircam sanırım başka bi hastanede nedense doktorumun rahatlığı beni tedirgin ediyor
Eder canım benimkisi de mesala yemek konusund ane yemem yemem gerekiğini söylememişdi ben o zamn tedirgin olmmuştum sorudm hatta neden söylemiyrsunuz diye oda mide soorunları olanalr sunu ye dediçe baskı olur dedi o yüzden

Canım bence bu doğru herkes bebeğini cinsiyeti belli olmadan erkek olacak dedi bana yüüzme güzelik gelmişmiş nitkeim erkek bebek bekliyorum

benim doktorumda herseye bakıyor..dediki ayrıntılı ultrason öneririm neden?ben burda bir göz olarak bakıyorum bir ikinci gözde baksin derim dedi..ama illa yaptır demedi birde fiyatlar ucuk dedi..yoksa herseye doktorda bakıyor kemik kafa ölçümü kalbi vs

Canım benim doktorum henüz daha ayrıntılı ultrasondan bahsetmedi, sanırım bahsetmicekte, rahat ve kendinden emin birisi güveniyorum ama ben yaptırcam. Mesela 2li testim şükür güzel çıktı diye bundan sonra başka teste gerek yok, rutin kontrollere devam demişti...

Ben aynı zamanda başka bi hastanede başka doktorada gidiyorum(kendi doktorumun arkadası) Mesela O istedi ayrıntılı ultrasonu, 5.ayda gel yaptıralım diye, bende yaptırcam hem o görür hem kendi doktorum, evet oldukça pahalı ama olsun napalım biraz dişimizi sıkıcaz

Ayni durum 11haftalikken erkek gibi dedi simdi kiz gibi diolar hep kapali bacaklar:) insan metaktan catliyor

Koşulsuz güvenmek istiyorum doktoruma ama işte içimde kurt yok değil aynen canım doğruyu vallahi kızım cirkinlestirio beni
Aynen canım ben bakcam zaten diyor ama benim içime sinmio işte
aynen canım ikili testten sonra afp testi yaptı bana başka bişeye gerek yok dedi.ben de yaptircam sanırım ayrıntılı canım içime sinmicek yoksa

Birsey soracagim kizlarrrr bacaklar kapali ve bebek cinsiyeti göstermiyorsa kiz midir:) sakliyosa erkek olma ihtimali varmidir yada pipi saklanir mi:)) doktorlar bilmiyor bari siz bilin:))

aynen canım ikili testten sonra afp testi yaptı bana başka bişeye gerek yok dedi.ben de yaptircam sanırım ayrıntılı canım içime sinmicek yoksa

Evet canım benimde içime sinmez, düşünür dururum kesin, zaten 2 kaybımda var benim, iyice pimpirikliyim, aklımızda bisey kalacağına yaptırırırz, hem kuzularımızı görürüz ne güzel

Birsey soracagim kizlarrrr bacaklar kapali ve bebek cinsiyeti göstermiyorsa kiz midir:) sakliyosa erkek olma ihtimali varmidir yada pipi saklanir mi:)) doktorlar bilmiyor bari siz bilin:))

Canım kapalıda olsa bacakları eminim ki vardır doktorunun bi fikri ama kesin olmadan söylemek istemiyodur
Bu haftalarda öğrenenler hep kız diye geldi malum erkekler biraz daha erken gösterdi ama sende durum ne olur bakalım merak ettim bende

canım bu hurafeler çok doğru kız bebeklerin anne karnında yumurtaları oluşurken annenin hormonlarını daha fazla alt üst ederlermiş bu durum ondanmış. büyüklerimizin tecrübe ettiği her şeyin bilimsel bir açıklaması var gerçekten.

Allahtan hayrlisiiiii:)

Kızlar hastaneyle doğum ücretini konuşmak için erken mi acaba? Geçen sene bizim hastanede (güneşli medicine) 900TL idi sezeryan. Bu sene nedir bilmiyorum

Yaptır canım bakalım ben devletet ilgili arastırma yapayim dedim Türkan Saylanı aradım yarım ağız konusşdu benimle Yok gidecekmişim muyaneye doktor uygun görürse randevuyu alacakmısım takrar gidecekmişim net konuşmadı benimle yaptırıyoruz dese gidecem ama birde terslerse ondna korkuyorum iş yeirndne sürekli iizn almada ismetiyorum kafam karışık

Kızlar hastaneyle doğum ücretini konuşmak için erken mi acaba? Geçen sene bizim hastanede (güneşli medicine) 900TL idi sezeryan. Bu sene nedir bilmiyorum
Canım şimdi kiyle o zamanın fiyatı farklı olur zam geliyır sürekli Vera Hastanesinde 650 TL sezeryan 550TL de normal doğumdu.

Benim doktorum istedi hastanede varmış zaten doppler 50 lira iki ve dörtlü testim düzgün çıkmasına rağmen bakıcaz ona da.

Ne kadar pahalı ki devlet ve üniversitelerde ücretsiz yapmak zorundalar canım yaptırın mutlaka önemli o.

Canım şimdi kiyle o zamanın fiyatı farklı olur zam geliyır sürekli Vera Hastanesinde 650 TL sezeryan 550TL de normal doğumdu.

Ay ne ucuzmuş öyle ya Salihlide de öyle. Burda 1100 sezeryan 1300 de normal doğum normal neden pahalı anlamadım zaten.

Bosuna pinpiriklenmedim ben dun aksam.
Sabah kayinvalidemle doktors gittik.
Bebegimin beyninde kist var.
Kaybolabilir kendiliginden dedi.
3 hafta snra detayli ultrasona girmen lazm dedi.
Off off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…