- 5 Mayıs 2010
- 106
- 47
- 298
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #13.281
Seni çok iyi anlıyorum canım ve bebk olunca daha çok zorumza gidecek dah açok bunalacazgünaydın güzel anneler bu gün kalıp iş gelmek o kadar koyuyor ki evde oğluşumla uyumak varken offf...
Aynen cnm bende hiç kilo almadım ama alırım buay fazlasıyla:)Gunaydin canım. Benim sabaha karsi olmuyor ama bu hafta muthis istahim acildi doymak bilmiyorum. Hic kilo almadim.derken bu ay baya alicam sanirim :)
Canim doktor solgar in demirini kullanmami istedi haberin olsunçok saol bilgi için benim bulantım yok ama midem sürekli ekşiyor agzımda kötü bir tat var oda iştahımı kacırıyor yiceklere karsı istek duymuyorum ama mecburen yemekte ne varsa onu yiyorum. ama saydıgın yasak olan seyleri bende yediğimde mide şikayetim daha da artıyor muhtemelen bende de aynı problem var ve demir hapı kullanıyordum bitti yeniden yazdırcaktım. o zaman sen yazdır bende senin yazdırdığın ilacın ismini sorarım kullanabilir miyim diye doktoruma :)
Canım bende 16. haftaya kadar 1700 gram la tamamladım sonra 3 hafta tarılmadım üzerine 2.500 kilo daha almışım 4.300 almış oldummmm nerelere gideyim ben sadece yeni yılın olduğu hafta çok çikolaya geldi o zman attım çerz falana ma onun dışında dıkkaet eden birisiyim makrana pilav yemem çikolata olark iki küp sadece ama vucumd hızlı kilo yapıyor hafif yaht olsam sonuç bu yani bulgıuru çok yedims evidğimdne dolayı ama hiç midem bulanmadı iştagımda nomraldi son zmanalrda daha rahat yedim ama sağlıklı seylerdenAynen cnm bende hiç kilo almadım ama alırım buay fazlasıyla:)
Ayy canım benim Allah kolaylık versin. Kesinlikle çalıştığın ortamda huzurlu olmak gerek yoksa insan işe bile gitmek istemiyor. İnşallah bir an önce düzelir. Ev kredileri bitiriyor biziGünaydın Herkese
Bugün gine hafta sonu demeden her zamanki gibi çalışıyorum insan kaynakları gelince ilk vaati cumartesi yi dönüşümlü yapacam demek oldu hatta tarih bile verdi 3 Ocak ama ortada yok bir şey sonrada bu personel olamaza getirdi ... Sözünü tutmadı hiç olmazsa iş yerindeki ortamızı bozmasaydı ya bu Gruplaşma yaptı kendi grubunu oluşturdu o grubtaki leri de galiyana getirip üzerimize saldı bu hamilelik döneminde kızlar çok stersli dönemden geçiyorum her ne kadar takmasak kafaya takıyorum sır b uyüzden arkasaşımız ayrıldı işten bakalım ben ne olacam.Çalışmak zorundayımda ev krediisiödüyoruz
canım belki soğuktan filandır. hemen kötü düşünme, inşallah geri gelmezGünaydınnnnn güzel annelergüzel bir haftasonu olsun hepimiz için. Bugüne pek iyi başlamadım ben sabah bulantilarim geri geldi çıkardım bi sürü nerden çıktı ki şimdi bu 20.haftaya girecekken 19 - 20 haftalarinda olup bulanti yaşayan var mı hala yahu?
Valla canım ne yalan söylim ben hiç sağlıklı beslenmedim pilav makarna tatlı gece onikide ekmek arası bunun acısı çıkıcak bekliyorum :) iki tane çocuğum var onlarla uğraşıyorum hiç oturmuyorum doğru düZgün yediğimi yakıyorum herhalde :)Canım bende 16. haftaya kadar 1700 gram la tamamladım sonra 3 hafta tarılmadım üzerine 2.500 kilo daha almışım 4.300 almış oldummmm nerelere gideyim ben sadece yeni yılın olduğu hafta çok çikolaya geldi o zman attım çerz falana ma onun dışında dıkkaet eden birisiyim makrana pilav yemem çikolata olark iki küp sadece ama vucumd hızlı kilo yapıyor hafif yaht olsam sonuç bu yani bulgıuru çok yedims evidğimdne dolayı ama hiç midem bulanmadı iştagımda nomraldi son zmanalrda daha rahat yedim ama sağlıklı seylerden
Olabilir canım inşallah devamı gelmez :)canım belki soğuktan filandır. hemen kötü düşünme, inşallah geri gelmez
Ayy yerim onun hareketini gerçekten harika birsey canım. Her gün birkez daha sukretmek için en büyük nedenlerimiz onlar.kontrolun de iyi geçer inş. Havadisleri bekliyorumkızlar öncelikle hepinize günaydın. biraz geç oldu ama
ben sabah ilk kez bebişimin hareketlerini dışarıdan hissettim ve eşime de gösterdim. çooookkkkk güzel bir duygu gerçekten. içimde hareket ettiğini hissettim ama bu bambaşkaymış...
birazdan kontrole gidiyorum. babasıyla göreceğiz prensesimi
bana doktorum yaptırmamı onerdi. eğer kalbinde filan bir sorun varsa doğumda ona göre önlem alırız dedi.Kızlar hepiniz ayrıntılı ultrason yaptıracak misiniz? Benim doktorum aşırı rahat biri.eger çok paran varsa git yaptır dediama ben burda kendi muayenemde yapıyorum radyoloji uzmanına falan gondermiyorum dedi.gel 22.haftanda ben bakarım dedi ha zaten kalbinde vs.bisey görsem suan için yapacak hiçbişey yok doğumu bekleyeceğiz dedi. Çok kararsizim başka hastanede yaptırsam mi. Şubat tatiline girmeden önce kendi doktoruma baktirip Şubat tatilinde izmirde olcam izmirde ayrıntılı ultrason mu yaptırsam karar veremedim
Ben görürüm bişey varsa diyor.sen kız mi erkek mi onu bile karıştırdın diyemiyorum iştebana doktorum yaptırmamı onerdi. eğer kalbinde filan bir sorun varsa doğumda ona göre önlem alırız dedi.
canım 5 cm açılana kadar bekliyorlarmış yani sancı çekiyomuşuz sonra uyuşturuluyomuşuz, normale göre yavaşlıyomış doğum o ara annenin tansiyonu düşebiliyomuş, kalp atım ritmi bozulaniliyomuş bi de hissetmeyince okunma zorlaşabiliyomuş oyüzden vakumla almak zorunda kalabiliyolarmış:)) son dediğine çok güldüm... epidural normalin ne sıkıntısı varmış canım. ben düşünüyordum açıkçası
Canım gerekmedikçe kesi atmaması bence çok iyi bişi :) bazı doktorlar keyfi kesip atıyolar , doğum sonrası iyileşmek çok zaman alıyobenim yeni haberim oldu canım tesadüfen baktım geçmişi de okuyorum ama görmedim malesef kalan cicileri de ben aldm ama çok begendıklerım bıtmıstıbende epidural normal düşünüyordum ama malesef benım doktor sadece normal doğum yapıyormuş hatta gerekmedikçe kesi bile atmıyormus oraya
Tmm cnm bende uzun uzadıysa araştırırım bu konuyu dahaCnm benim carpintim 16 senedir var...
Kadin dogum dr bahsedince k endi yolladi kardiyolojiye...
Kalp atim hiziyla alakası var yok bilemem...
Carpinti vs varsa söyle druna...
Kardiyolojinin kalple ilgili verecegi rapora gore epidural dusunulecek hepsi bu
Ayrica iyi bir anestezi ekibi varsa hastanede epidural korkulacak ya da riskli degil...
Gittigin hastanenin epidural dogum gecmisini oku cnm... etraftan da bilgi al...
Hastanen basariliysa bu konuda endise etme :)
Evet cnm, Hikmet karabacağa gidiyorum, ama yeni Fuat Demir'i denedim o daha ilgili, şimdilik ikisine birden gidicem :) sen kime gidiyosun?Konya merkez mi canim ben de konyadayim is geregi hangi.dr.a gidiyosun
ayy yerim onu, eminim çok güzel bi duygudur bende sabırsızlıkla bekliyorum :)kızlar öncelikle hepinize günaydın. biraz geç oldu ama
ben sabah ilk kez bebişimin hareketlerini dışarıdan hissettim ve eşime de gösterdim. çooookkkkk güzel bir duygu gerçekten. içimde hareket ettiğini hissettim ama bu bambaşkaymış...
birazdan kontrole gidiyorum. babasıyla göreceğiz prensesimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?