- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #13.341
Kramp gibi oldu şimdi sağ tarafımda :|Canim o kasik agrilarini bana sor sen 24 saat agrim oluyo bazen hafif bazen cok bazen felaket☺cok normal merak etme
olabılır bak canım bende bı ara doktora gıttıgımde sogukta karda usumustum baya ultrasonda bıle bellı oldu usudugum kasılman var dedı doktor heralde soguktan geldıgın ıcındır dedı bı yarım saat sonra aldı gecmıstı o kasılma sende de agrı yapmıs olabılır hıc takılma bebısın ıyıdırİş yapmadım canım ama bugün ev soguktu bi ara yanmadı kalorifer o zaman mı usudum acaba
Yok yok korkma bendr cok oluyo bir sag bi sol gazdan da olabilir ben bgn sordum dr.a magnezyuma devam dedi cok normal dedi kanama olmazsa korkma bse olmaz.dediKramp gibi oldu şimdi sağ tarafımda :|
canım bana da aynısını dedi, ama tek başına hiçbi anlam ifade etmiyomuş korkma yakında kaybolur dedi, burda bikaç kişide de aynı şey olmuş, merak etme cnm hiç kafamıza takmıyoruzBosuna pinpiriklenmedim ben dun aksam.
Sabah kayinvalidemle doktors gittik.
Bebegimin beyninde kist var.
Kaybolabilir kendiliginden dedi.
3 hafta snra detayli ultrasona girmen lazm dedi.
Off off
evet cnm duydum onu da, ama denemedim çünkü beğendiğim her doktora gitmek istiyorum vazgeçemiyorum :)Yine beceremedim ya skelebeks sana alintiyla cevap yazmayi coklu alintidan alinti yapamiyormcanim ben farabide mehmet bardakciya gidiyorum ben de cok memnunum
Benim doktorum istedi hastanede varmış zaten doppler 50 lira iki ve dörtlü testim düzgün çıkmasına rağmen bakıcaz ona da.
Ne kadar pahalı ki devlet ve üniversitelerde ücretsiz yapmak zorundalar canım yaptırın mutlaka önemli o.
Ay ne ucuzmuş öyle ya Salihlide de öyle. Burda 1100 sezeryan 1300 de normal doğum normal neden pahalı anlamadım zaten.
Cnm Konak ta...Çok teşekkür ederim canım mutlaka araştıracagim. Ben Karataş hastanesini hiç duymamistim nerde tam olarak? Bana da ben sormadan pat pat herseyi soylecek bir doktor lazım zaten:)
Ben aydindayım ama doğumu izmirde yapacağım canım doktor bakiodum zaten ayrıntılı ultrason için gideyim memnun kalırsam ki senin söylediklerine ve araştırmama göre memnun kalacağım doğumu da aysel hanımla yaparım çok teşekkür ederim tavsiyen içinCnm Konak ta...
Google map den kolayca bulursunuz...
Dr harika bir hanim... cok samimi sarilacak nerdeyse insana...
Onceki drum amniyosentez diye tutturmustu ama Aysel hn dk bir daha ben soylemeden ALLAHIN verdigi nimeye raziysan ben amniyosenteze karsiyim dedi... ilk cumlesinde esime dondum doru secim yapmisim dr konusunda dedim...
Baya sohbet etti bizimle
Bence mutlaka muayene ol gelince inan çok rahatlayacaksin
Tatlım valla benim de öyle burda her arkadaşın öyle hiç korkulacak bir şey değil zaten o gibi durumlarda doktor söyler sen boş yere sıkma canını.C
Canim sen iyi ki varsin ya hep beni rahatlatiyosun
İş yapmadım canım ama bugün ev soguktu bi ara yanmadı kalorifer o zaman mı usudum acaba
Çok teşekkür ederim canım mutlaka araştıracagim. Ben Karataş hastanesini hiç duymamistim nerde tam olarak? Bana da ben sormadan pat pat herseyi soylecek bir doktor lazım zaten:)
canım sana özelden mesaj attım ben hiç duymamıştım merak edip sormamıştim da doğum fiyatlarını maşallah çokmuş ya detaylı ultrason yaptılar mı canım sana
Ne demek cnm benim ya...Ben aydindayım ama doğumu izmirde yapacağım canım doktor bakiodum zaten ayrıntılı ultrason için gideyim memnun kalırsam ki senin söylediklerine ve araştırmama göre memnun kalacağım doğumu da aysel hanımla yaparım çok teşekkür ederim tavsiyen için
canım bende korktum bak şimdi. iyi araştırmak gerek geçekten. vakum olayına kesinlikle karşıyım. bir öğrencim vardı vakumla alınan. zekası normal yani iyi ama oksijensizlikten kas hareketleri istemsiz olabiliyor. yürüyüşünü hatırlıyorum Allah ım göstermesin kimseye. konuşamıyordu birdecanım 5 cm açılana kadar bekliyorlarmış yani sancı çekiyomuşuz sonra uyuşturuluyomuşuz, normale göre yavaşlıyomış doğum o ara annenin tansiyonu düşebiliyomuş, kalp atım ritmi bozulaniliyomuş bi de hissetmeyince okunma zorlaşabiliyomuş oyüzden vakumla almak zorunda kalabiliyolarmışiyice kafam karıştı
Canım gerekmedikçe kesi atmaması bence çok iyi bişi :) bazı doktorlar keyfi kesip atıyolar , doğum sonrası iyileşmek çok zaman alıyo
Tmm cnm bende uzun uzadıysa araştırırım bu konuyu daha
Evet cnm, Hikmet karabacağa gidiyorum, ama yeni Fuat Demir'i denedim o daha ilgili, şimdilik ikisine birden gidicem :) sen kime gidiyosun?
ayy yerim onu, eminim çok güzel bi duygudur bende sabırsızlıkla bekliyorum :)
Şubat tatiline denk gelio canım ayrıntılı ultrason zamanım. O yüzden izmirde yaptircam.ama medline da gideceğim bi kere muayene ücreti 79 lira olsa da :) Aslında ucreti bi tarafa aydin merkezde olsam giderdim ama gidip gelmek sıkıntı benim için.Canım medline da 50 lira detaylı ultrason.
Hemen bakıyorum canım çok sağol tekrar :)Ne demek cnm benim ya...
Ben cok kurcalarim dr gecmislerini ...
Nette buldugum yorum linkini veriyorum asagida bak istersen...
http://www.eniyihekim.com/aysel-taser/kadin-hastaliklari-ve-dogum/izmir
Hayirlisi olsun...
bende iyice heyecan yaptım bakalım hayırlısı olsunAyni durum 11haftalikken erkek gibi dedi simdi kiz gibi diolar hep kapali bacaklar:) insan metaktan catliyor
canım bende oldu dediğinBu arada kızlar halk arasında konuşulan hurafelere inanmazdim ama inanmaliymisim megerkız bebek annenin güzelliğini alıp götürür erkek bebek güzellik katar derler hep, aynen öyleymis. Normalde cildim cok güzeldi ne bi leke ne de sivilce ama ergenlige geri döndüm resmen alnim falan küçük küçük sivilce doldu. ergen ergen dolaşıyorum ortalıkta. tatlı kızım napiyosun anneye
bir kızın kesinlikle kız kardeşi olmalı. benim ikisi de var ama kız kardeş çok farklı. dert ortağı olur ona, sırdaşı. çok güzel bence canım. hiç merak etme sıkıntı yoktur. olsa söylerdi zaten doktorun.Kizlar bgn dr kontrolum vardi bebegin olcunlerinden bazilari yine 4-5gun geri cikti bazilari tam normal kafam karisti dr. Da sezeryana gitti benden sonra soramadim bi anormallik yoktur dimi buarada cinsiyetimiz de kiz3 bucuk yasinda bir kizim vardi zaten ona kardes geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?