2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
İş yapmadım canım ama bugün ev soguktu bi ara yanmadı kalorifer o zaman mı usudum acaba
olabılır bak canım bende bı ara doktora gıttıgımde sogukta karda usumustum baya ultrasonda bıle bellı oldu usudugum kasılman var dedı doktor heralde soguktan geldıgın ıcındır dedı bı yarım saat sonra aldı gecmıstı o kasılma sende de agrı yapmıs olabılır hıc takılma bebısın ıyıdır

Bosuna pinpiriklenmedim ben dun aksam.
Sabah kayinvalidemle doktors gittik.
Bebegimin beyninde kist var.
Kaybolabilir kendiliginden dedi.
3 hafta snra detayli ultrasona girmen lazm dedi.
Off off
canım bana da aynısını dedi, ama tek başına hiçbi anlam ifade etmiyomuş korkma yakında kaybolur dedi, burda bikaç kişide de aynı şey olmuş, merak etme cnm hiç kafamıza takmıyoruz

Yine beceremedim ya skelebeks sana alintiyla cevap yazmayi coklu alintidan alinti yapamiyormcanim ben farabide mehmet bardakciya gidiyorum ben de cok memnunum
evet cnm duydum onu da, ama denemedim çünkü beğendiğim her doktora gitmek istiyorum vazgeçemiyorum :)

Iyi aksamlar annisler
Biz bugun detayli ultrasonumuzu yaptirdik 19+5deyiz. Rabbime sukurler olsun hicbir sorunu yokmus 2li ve 4lu testlerimizde iyi cikmisti yoluda yariladik bundan sonrasi Allah kerim duayla artik kalan gunleri beklemek kaldi sanirim riskli testleri atlattik bebisimi bu sefer cok gostermedi doktorumuz organlarini inceledigimiz icin tam boydan cok goremedim ama cok sukur kilosu 285grammis 19.hafta 280gr olmasi gerekiyormus zaten, normal dedi. Insallah hepimiz sorunsuz bir sekilde hamilelik surecimizi atlatiriz rabbim sorunlari olan arkadaslarimizinda yuzunu guldurecegi gunleri gostersin

canım sana özelden mesaj attım ben hiç duymamıştım merak edip sormamıştim da doğum fiyatlarını maşallah çokmuş ya detaylı ultrason yaptılar mı canım sana

Kizlaaaarrrrrrr ilk tekmelerimiziii yediikkkk... Allahım ne kadar güzel bir duygu...bildiğiniz ayağıni mi artık neresini degdiriyor...o kadar güzel ki... Heyecandan cümle kuramiyorum... Önce değişik bir hareketlenme bekledim sonra elimi koyup hareketlerini bekledim, ve aralıklarla değdirdi kizim bir yerlerini...
Bütün annnelerimiz en kısa zamanda yaşar inşaAllah mükemmeldi... Sabırsızlıkla elim karnımda gezecegim artık herhalde

Kizzzlarrrrrrrr ben de yarım saat önce sıkı bi tekme yedimmm ilk önce tık tık vurmaya başladı sonra gobegimi açtım hemen dalgalanmalarini gördüm karnıma ordan oraya oynuodu arada da yedim tekmeyi allahım ne güzel bişey mis bu şükürler olsunnnnn

Çok teşekkür ederim canım mutlaka araştıracagim. Ben Karataş hastanesini hiç duymamistim nerde tam olarak? Bana da ben sormadan pat pat herseyi soylecek bir doktor lazım zaten:)
Cnm Konak ta...
Google map den kolayca bulursunuz...
Dr harika bir hanim... cok samimi sarilacak nerdeyse insana...
Onceki drum amniyosentez diye tutturmustu ama Aysel hn dk bir daha ben soylemeden ALLAHIN verdigi nimeye raziysan ben amniyosenteze karsiyim dedi... ilk cumlesinde esime dondum doru secim yapmisim dr konusunda dedim...
Baya sohbet etti bizimle
Bence mutlaka muayene ol gelince inan çok rahatlayacaksin

Ben aydindayım ama doğumu izmirde yapacağım canım doktor bakiodum zaten ayrıntılı ultrason için gideyim memnun kalırsam ki senin söylediklerine ve araştırmama göre memnun kalacağım doğumu da aysel hanımla yaparım çok teşekkür ederim tavsiyen için

C

Canim sen iyi ki varsin ya hep beni rahatlatiyosun
Tatlım valla benim de öyle burda her arkadaşın öyle hiç korkulacak bir şey değil zaten o gibi durumlarda doktor söyler sen boş yere sıkma canını.

İş yapmadım canım ama bugün ev soguktu bi ara yanmadı kalorifer o zaman mı usudum acaba

Canım arkadaşları. Dediği gibi kanama olmadıkça kasık ağrıları çok normal ben de bir kez şiddetli ağrıyla gittim doktor hamilelik böyle bir şey dedi.

Çok teşekkür ederim canım mutlaka araştıracagim. Ben Karataş hastanesini hiç duymamistim nerde tam olarak? Bana da ben sormadan pat pat herseyi soylecek bir doktor lazım zaten:)

Canım medline da 50 lira detaylı ultrason.

canım sana özelden mesaj attım ben hiç duymamıştım merak edip sormamıştim da doğum fiyatlarını maşallah çokmuş ya detaylı ultrason yaptılar mı canım sana

Doğum evet çok pahalı ben de baya sordum hastanelerde kalite standartı oluyormuş otel gibi bu sanırım 5 yıldızlı bir hastane odalar hep tek kişilik. Ben buralı değilim de eşimin tüm kuzenleri medline da doğum yaptı. Doktor kuzeni var o da çok övüyor pahalı ama içim rahat en azından.

Ne demek cnm benim ya...
Ben cok kurcalarim dr gecmislerini ...
Nette buldugum yorum linkini veriyorum asagida bak istersen...

http://www.eniyihekim.com/aysel-taser/kadin-hastaliklari-ve-dogum/izmir

Hayirlisi olsun...

canım bende korktum bak şimdi. iyi araştırmak gerek geçekten. vakum olayına kesinlikle karşıyım. bir öğrencim vardı vakumla alınan. zekası normal yani iyi ama oksijensizlikten kas hareketleri istemsiz olabiliyor. yürüyüşünü hatırlıyorum Allah ım göstermesin kimseye. konuşamıyordu birde

Canım medline da 50 lira detaylı ultrason.
Şubat tatiline denk gelio canım ayrıntılı ultrason zamanım. O yüzden izmirde yaptircam.ama medline da gideceğim bi kere muayene ücreti 79 lira olsa da :) Aslında ucreti bi tarafa aydin merkezde olsam giderdim ama gidip gelmek sıkıntı benim için.

Ne demek cnm benim ya...
Ben cok kurcalarim dr gecmislerini ...
Nette buldugum yorum linkini veriyorum asagida bak istersen...

http://www.eniyihekim.com/aysel-taser/kadin-hastaliklari-ve-dogum/izmir

Hayirlisi olsun...
Hemen bakıyorum canım çok sağol tekrar :)

kızlar kontrolden geldim
prensesimi gördüm nihayet. çoookkk büyümüş, ekrana tam sığamıyor artık 20 cm boyumuz 240 g ağırlığımız olmuş maşallah herşeyi yerinde çok şükür. ayakları 4 cm olmuş miniğimin. beyincik, mide, kalp hepsini gösterdi doktor amcası sağolsun. binlerce şükür, bugünlere geldik nihayet.
3 lü ve 4 lü testleri önermedi doktorum. yaşın genç ve sonuçların iyi dedi. ayrıntılıya da gerek yok, ben zaten hepsine bakıyorum dedi. para tuzağı, ben önermiyorum dedi. bir şey olsa müdehale de edilemiyor doğuma kadar dedi. ben yaptırmayacağım yani detaylı ultrasonu. 25 dk kaldım odasında. güveniyorum doktoruma...

canım bende oldu dediğin yüzümü bir ara nasıl sivilce bastı ki normalde yoktur. ergenlikte bile çıkmadı sivilcem. kızlarımızın kastı var bize

bir kızın kesinlikle kız kardeşi olmalı. benim ikisi de var ama kız kardeş çok farklı. dert ortağı olur ona, sırdaşı. çok güzel bence canım. hiç merak etme sıkıntı yoktur. olsa söylerdi zaten doktorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…