2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Hava buuuzzzzz bir rüzgar var kızlar sormayın... Bu havada yapılacak en güzel şeyy yiyip içip yatmak sanırım allah çalışanlara kolaylık versin... Nasilsiniz bakalım minnaklar nasıl Benim minnak hareketlerinihissettirmeye başladı şükürler olsun çok güzel birduygu hastaneye gitmek için sabirsizlaniyordum hareketini hissedince hastane merakım bitiyor iyi olduğunu hissetmek harika birduygu... Saglik ocağına gittim dunhaftaya asi yapılacak bide kan degerlerimebakılacak sonucuyla da dr uma gidicemdetaylı yı şubatta yaptiricam gibi çünkü eniyi zaman 22.Haftaymis. İİnş güzelsonuçlar alırız. Benim minnak cinsiyeti de
belli değil hala ne nazlı bidikmis ayni anasıherkese iyi haftasonlariiiiii

Kizlar bgn dr kontrolum vardi bebegin olcunlerinden bazilari yine 4-5gun geri cikti bazilari tam normal kafam karisti dr. Da sezeryana gitti benden sonra soramadim bi anormallik yoktur dimi buarada cinsiyetimiz de kiz3 bucuk yasinda bir kizim vardi zaten ona kardes geliyo

Günaydınnnnn saat 12'de kontrolümüz var bi
Bosuna pinpiriklenmedim ben dun aksam.
Sabah kayinvalidemle doktors gittik.
Bebegimin beyninde kist var.
Kaybolabilir kendiliginden dedi.
3 hafta snra detayli ultrasona girmen lazm dedi.
Off off
allah şifa versin canım inşallah kaybolur sağlıkla sıhhatle alırsın yavrunu kucağına ;(

Canim ben mehmet bardakciya gido

Yine beceremedim ya skelebeks sana alintiyla cevap yazmayi coklu alintidan alinti yapamiyormcanim ben farabide mehmet bardakciya gidiyorum ben de cok memnunum

Ne kadar pahalı ki devlet ve üniversitelerde ücretsiz yapmak zorundalar canım yaptırın mutlaka önemli o.

Öyle canımm önemli mutlaka yaptırcam ben zaten, özel hastanede ücretler benim durumum için pahalı değil ama durumu olmayanlar için oldukça pahalı onlar içinde dediğin gibi devlet ve üniversite hastaneleri varken özele bütce ayırmaya calışmaya gerek yok...

Bosuna pinpiriklenmedim ben dun aksam.
Sabah kayinvalidemle doktors gittik.
Bebegimin beyninde kist var.
Kaybolabilir kendiliginden dedi.
3 hafta snra detayli ultrasona girmen lazm dedi.
Off off

Canım burda böyle bikaç arkadas daha paylaşmıştı hatta sanırım dündü geçmişe bakarsan görürsün, tek başına bişey ifade etmeyen ilerde kaybolan bi durummuş bu, anne karnında coğu bebekte gözükebiliyormuş, bebek büyüdükçe kayboluyormuş, canını sıkma bebeğin çok iyi

Aynen canım en güzeli evde bebişle pineklemek
İyi olmanıza sevindim, ne güzel hissetmeye başlamışsın, bende bi an önce hissetmek için can atıyorum inan
Ben sevinmiştim benim kızıma kız arkadas geldi senden diye ama görüyorum ki net değil, hayırlısı olsun inş.canım, ama bence kız

Canım 1 hafta geriden-önden gitmesi önemli bi mesele değilmiş, ultrasondan ultrasona bile değişiyor ölçümler, ben iki doktora gidiyorum mesela, birbirnden farklı oluyor 2 gün fark oluyor hep ölcümlerde, bebeğin için doktor bi sıkıntı yok diyosa kafana takma sende bunu

Cnm izmirde ayrıntılı usg girmek istersen benim gittigim hastaneyi tavsiye ederim...
Özel Karataş Hastanesi ayrıntılı usg 20 TL...
Inanamadim iki kere ayrı gunlerde sordum ...
Doktorum da harika bir bayan...
Opr dr Aysel Zabit Taşer...
Hem ondan da randevu alirsin istersen...
Kafanda soracak soru kalmaz inan herseyi anlatiyor hic susmuyor...
Kendi bebisi gibi sevgiyle bakiyor usgde bebege seviyor onu :)...
Muayene ücreti ise 40 TL...
Randevu alirsin onceden cok yogun çünkü... diger ilcelerden bile gelenler var izmire bu dr...
Dr adini netten arastir yorumlari oku istetsen...
Senin icin bir avantaj olur

Birsey soracagim kizlarrrr bacaklar kapali ve bebek cinsiyeti göstermiyorsa kiz midir:) sakliyosa erkek olma ihtimali varmidir yada pipi saklanir mi:)) doktorlar bilmiyor bari siz bilin:))
Cnm erkek bebeklerde kalabalik oldugu icin bacaklar iki yanda :)
Bizimki usgde ilk karede gosteriodu ne var ne yok :)

Çok normal canım bu ay hatta bu haftalarda çok hızlı büyüdüklerinden bunlar oluyormuş bir dahaki ay orantılanacak daha çok hepimizin öyle.

ayyy kızlar bnım elıfimm dunden bugune ıyce hareketlendı karnımın ustunde bıldıgın gezıyo ogleden bu saate 22 kez tekmeledii :) mısır patlamııyo artık bıldıgın elı ayagı degıyo cok sewındım

Sagol canim ya valla rahatladim iki hafta once gittigimde de geriydi biraz simdi 4 gun falan daha geri olunca korktum biraz tesekkurler canim...

selam kızlar bir prenses haberi de benden radyoloji uzmanına baktırdım %90 kız dedi çok mutluyum rabbim çok büyük gönlüme göre verdi umarım sağlıklı bi şekilde kucağımıza da alırızbenim çin takvimi rus takvimi bebeğin kesedeki konumu ikili testteki free bhcg hepsi tuttu bu arada inşallah öğrenemeyenler de bi an önce öğrenir rabbim gönlünüze göre versin hepinizin

Kızlar agrım var kasığımın tam ortasında :/ neden oldu ki simdi :| iki saat falan oluyo acıyo sanki

Çok teşekkür ederim canım mutlaka araştıracagim. Ben Karataş hastanesini hiç duymamistim nerde tam olarak? Bana da ben sormadan pat pat herseyi soylecek bir doktor lazım zaten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…