2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bunlarda bizim ilk cicilerimiz, set hariç diğerlerini anneannesi aldı.

Ay ne kadar güzel anneannem de üç tane hastane çıkışı almış ama ben kendim alıcam onu. Çok güzel ya Allah giydirmeyi nasip etsin. Maşallah.

Yaa mesajının sonuna gelmeden ben de annem haklı herhalde diyordum ki sizin anne de haklı çıkmış :) benim de kızım göbek deliğimde ya da hemen sağında tekme atıyor annnem de hep kızlar sağda gelişir diyor. Son aylarda her tarafta dolanırmış.

Allah razı olsun hepsinden, benim de hiç çocuğu olmayan teyzemle anneannem baya şeyler almışlar inşallah mutlu hünlerde giydiririz.

Aynı beni anlatmışsı sanki cnm benimde bi haftadır öyle ve çok rahatsız oluyorum gece uyanmamak için çok geç saatte yatıyorum yine olmuyor bel ağrılarımda artmaya başladı

sağol canım, daha güzelleri sizlerin olsun.

dediğim gibi fazla bir şey almam herhalde çünkü kızımdan kalanlar tertemiz duruyorlar.
bende fazla birşey almayacağım canım dün oğlumun kaldırdığım eşyalarından bir kısmına baktım hepsi yepyeni zaten fazla giydiremeden büyümüştü. bir dünya kıyafet var. anca hastane çıkışı, alt açma vs lazım olacak. birde oğlum mart bebeğiydi o zamanki tulumları daha kalındı bu sefer 0-3 ay arası daha ince şeylere ihtiyacımız olacak.

Aynı beni anlatmışsı sanki cnm benimde bi haftadır öyle ve çok rahatsız oluyorum gece uyanmamak için çok geç saatte yatıyorum yine olmuyor bel ağrılarımda artmaya başladı
bende aynıyım malesef ama tek farkı hamileliğimin başından beri gece uyku sorunum var bugün o kadar keyifsizimki.

Meraba kizlaarrrr en son hastaydim şükür bugün daha iyiyim... Bebegimin hareketlerini hissedince iyi oldum hemencik yoksa acili boylardim kalp atışı var mi acabaaa diye :) şükürler olsun artik haftada bir acil yolu tutmak bitti bi pitliyor meleğim ohh diyorum :) sizler ne durumdasiniz benim minnak kasigimda orta kısımda pitliyor hep kızlar.. baya
assada ustlerde atmiyor. Bi gün babamız
yakaladı pitini ama o günden beri daha ne zaman eşimelini koysa sesi cçıkmıyor :) simdilik bi kere yeter sana dedi sanirim :) baktım da baya çiviler almissiniz minnaklariniza maşallah güle güle giysinler melekleriniz ins sağlıkla güzel günlerde :) ben daha bir cop almadim tabiri caizse öyle ki daha cinsiyet bile muamma ne alim ki bi ay sonra falan alırım heralde ufaktan inş

kızlar ben de çok kalitesiz uyuyorum malesef. tedirgin uyuyorum sanırım. bir de gece acıkıyorum. birşeyler yemek için ve tabii ki tuvalete gitmek için uyanıyorum. bu arada uykum acılıyor.
kızlar sola donup yatmak gerekirmiş hamileyken, aklınızda olsun.

aynen canım napalım ilk hamilelik olunca herseyi yapmak istiyor insan :)
bizde coğu konuda zıtlasıyoruz canım hatta dusun zeytinin bile o siyahını sever ben yeşilini ama dediğin gibi birazda böle tadı cıkıyor

evet canım artık bişey olduğunda o hareketlerle acile gerek kalmadan bebişimizin bizimle olduğunu anlayacak ve derin bir ohh cekeceğiz

Valla 2. bebekler ablalarının / abilerinin yeni kalan cicileri ile büyüyecek gibiler.

Onlar mı şanslı biz mi şanslıyız anlamadım.

Benim kızım da aralık ayında doğmuştu buda mayıs sonu haziran başı gibi.

Ama yeni doğan bebekler fazla kendilerini ısıtamadıkları için kalınlara da ihtiyaç olacak düşüncesindeyim.

Dogruymus o zaman ben de niye hic saga gitmiyor diyordum aksam yaramaz bebis oyle bi tekme attiki solumdan bagirdim o neydi die korktum ya esim de guldu bana bokscu olacak benimki galiba saglikla kucagimiza alalim hepimiz insallah

Hissetmeyen arkadaslar 22ci haftaya kadar normal her kesde farkli oluyor,ben de bi ara hareket hissediyodum sonra etmiyo diyodum 1 hafta sonra buyuk tekmeler geldi

Son düzenleme:

Maşallah yavruşuna, şükür hareketleri hissediliyor artık, acaba soruları azaldı kafamızda.

Bende bu aralar bayağı hissediyorum hatta şimdi bile pıt pıt ben buradayım diyor çok şükür.

Canim bende hem coraspin hem clexane kullaniyorum nasipse normal dogum istiyorum. Bir arkadaş da kullaniyor ve 40haftasini doldurmasina 2 hafta kaldi normal dogum yapacak. 30.haftada coraspini bıraktı.

Aspirini bende ilk hamileliğimde de bunda da kullanıyorum.

Kızımı normal doğumla dünyaya getirdim, inş. bunu da normal nasip eder rabbim.

Ben aspirini son dönemde çıkan tansiyon problemim için kullanıyorum fark etmezsem bebek tansiyondan fazla etkilenmesin diye.

Benim ilk kızım ocak ortalarında doğacaktı 35+6 günlükken 13 aralıkta doğdu.

Bende sizin gibi bununda erken doğacağını düşünüyorum ama kızım kadar da erken doğmasın çünkü çoook küçüktü 2.310 gram.

Benim nedende içimden 25,05,2015 tarihi geçiyor.

Sata göre 8 haziran, bugünkü ultrasona göre 31 mayıs.

Bakalım Allah ne zaman nasip edecek.

Canım ağzımda hep bir kuruluk var zaten ama susuz kalma gibi bir ihtimalim yok Her gün 3 litreden fazla içiyorum su ama hep bir ağzımda kuruluk var.

benim cadı kızım göbeğimin tam ortasında hareket ediyor.

merhaba canım maşallahh bebişine.
oyy oyy benim bahanemde yok birden uyanıyorum
aynen öyle canım onlarda bizde şanşlıyız birde oğluma çok beğenerek aldığım ama nerdeyse bir iki defa giydirdiğim kıyafetler vardı onları görünce iyikide duruyorlar diyorum ben 2. bebeğin cinsiyeti belli olmaz diye kıyıpta verememiştim kimseye:)
kendini ısıtma konusunda haklısın ama bari onları alayım diyorum heveslendim baya minik minik görünce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…