- 12 Ağustos 2014
- 663
- 560
- 158
- 37
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #13.621
Benim bebisim gobek deligimin bir az altinda hep sol tarafda hareket ediyor yukari cikmis yani ama hep solda oynuyr bi kac kez ortada hissetdim ama hic sagda hissetmedimanneme sordum erkek bebek solda hareket eder dedi ne kadar dogru bilemem ama ilginc
maşallahh güle güle kullansın bebişin inşallah. bende daha bir çöp almadım desem yeridir. sağolsun teyzeleri ananesi başladılar bile nevresimleri, battaniyeleri herşeyi hazır. birde benim 2. oğlum olacak abisinden bir dünya şeyi kaldı zaten onları bi ayırıp öyle alışveriş yapayım diye tutuyorum kendimi.
Aynı beni anlatmışsı sanki cnm benimde bi haftadır öyle ve çok rahatsız oluyorum gece uyanmamak için çok geç saatte yatıyorum yine olmuyor bel ağrılarımda artmaya başladıkızlar ben iki gwcwden beri uyuyamıyorum sağa dönüyorum olmuyo sola dönüyorum olmuyo 3 4 saat uyuyamıyorum daha sonra uyuyup kalıyorum ama sabaha karşı uyanırsam yine uyuyamıyorum ya benim gibi uyuyamayan var mı uyumak istiyorum yaaaa
bende fazla birşey almayacağım canım dün oğlumun kaldırdığım eşyalarından bir kısmına baktım hepsi yepyeni zaten fazla giydiremeden büyümüştü. bir dünya kıyafet var. anca hastane çıkışı, alt açma vs lazım olacak. birde oğlum mart bebeğiydi o zamanki tulumları daha kalındı bu sefer 0-3 ay arası daha ince şeylere ihtiyacımız olacak.sağol canım, daha güzelleri sizlerin olsun.
dediğim gibi fazla bir şey almam herhalde çünkü kızımdan kalanlar tertemiz duruyorlar.
inşallahh canımAllah razı olsun hepsinden, benim de hiç çocuğu olmayan teyzemle anneannem baya şeyler almışlar inşallah mutlu hünlerde giydiririz.
bende aynıyım malesef ama tek farkı hamileliğimin başından beri gece uyku sorunum var bugün o kadar keyifsizimki.Aynı beni anlatmışsı sanki cnm benimde bi haftadır öyle ve çok rahatsız oluyorum gece uyanmamak için çok geç saatte yatıyorum yine olmuyor bel ağrılarımda artmaya başladı
aynen canım napalım ilk hamilelik olunca herseyi yapmak istiyor insan :)Senin kocan katılmış senin bu catlakligina... Benimki katılmıyor ki bana...ikimiz de çatlak olamıyoruz onun yüzündensurejki engel oluyor ben böyle şeyler yayaak istediğimde... Amaaan öyle de tadı çıkmıyor kii azcik çatlak olacan a
evet canım artık bişey olduğunda o hareketlerle acile gerek kalmadan bebişimizin bizimle olduğunu anlayacak ve derin bir ohh cekeceğizMeraba kizlaarrrr en son hastaydim şükür bugün daha iyiyim... Bebegimin hareketlerini hissedince iyi oldum hemencikyoksa acili boylardim kalp atışı var mi acabaaa diye :) şükürler olsun artik haftada bir acil yolu tutmak bitti bi pitliyor meleğim ohh diyorum :) sizler ne durumdasiniz benim minnak kasigimda orta kısımda pitliyor hep kızlar.. baya
assada ustlerde atmiyor. Bi gün babamız
yakaladı pitini ama o günden beri daha ne zaman eşimelini koysa sesi cçıkmıyor :) simdilik bi kere yeter sana dedi sanirim :) baktım da baya çiviler almissiniz minnaklariniza maşallah güle güle giysinler melekleriniz ins sağlıkla güzel günlerde :) ben daha bir cop almadim tabiri caizse öyle ki daha cinsiyet bile muamma ne alim kibi ay sonra falan alırım heralde ufaktan inş
bende fazla birşey almayacağım canım dün oğlumun kaldırdığım eşyalarından bir kısmına baktım hepsi yepyeni zaten fazla giydiremeden büyümüştü. bir dünya kıyafet var. anca hastane çıkışı, alt açma vs lazım olacak. birde oğlum mart bebeğiydi o zamanki tulumları daha kalındı bu sefer 0-3 ay arası daha ince şeylere ihtiyacımız olacak.
Meraba kizlaarrrr en son hastaydim şükür bugün daha iyiyim... Bebegimin hareketlerini hissedince iyi oldum hemencikyoksa acili boylardim kalp atışı var mi acabaaa diye :) şükürler olsun artik haftada bir acil yolu tutmak bitti bi pitliyor meleğim ohh diyorum :) sizler ne durumdasiniz benim minnak kasigimda orta kısımda pitliyor hep kızlar.. baya
yakaladı pitini ama o günden beri daha ne zaman eşimelini koysa sesi cçıkmıyor :) simdilik bi kere yeter sana dedi sanirim :) baktım da baya çiviler almissiniz minnaklariniza maşallah güle güle giysinler melekleriniz ins sağlıkla güzel günlerde :) ben daha bir cop almadim tabiri caizse öyle ki daha cinsiyet bile muamma ne alim kibi ay sonra falan alırım heralde ufaktan inş
Canim bende hem coraspin hem clexane kullaniyorum nasipse normal dogum istiyorum. Bir arkadaş da kullaniyor ve 40haftasini doldurmasina 2 hafta kaldi normal dogum yapacak. 30.haftada coraspini bıraktı.
hahaha aynen valla canim
o kadar bekledimki tekmeleri hissedeyim saglikli oldugunu bilirim diye
simdi o kadar doktora gitmeye heyecan yapmiyorum; yeterki o oynasin içerde onun iyi oldugunu biliyorum..
Dogum zamani gelse hayirlisiyla insallah :)
içimden bi ses kizim erken gelicek diyor, mayis ortasi gibi sanki
Canım ağzımda hep bir kuruluk var zaten ama susuz kalma gibi bir ihtimalim yok Her gün 3 litreden fazla içiyorum su ama hep bir ağzımda kuruluk var.Canım baş ağrısı için bol bol su için hormonlardan ötürü baş ağrısı yaşamaz hamileler ya burnun tıkalıdrı ya da susuz kalmış olabilirsin ben de sık yaşıyorum.
ben 3 gün önceye kadar hiçbir şey hissetmiyordum yeni başladım. Göbeğindeki gazdan kurtulmuşsundır benim de bir y önce göbeğim daha büyüktü ama bebek değil şişkinlikti. Kız ben 10 kilo aldım 65 kilo oldum beim gibi olmak hiç istemezsin emin ol :)))
Canım bizim o kadar çok borcumuz var ki her ay avanstan yiyoruz ben de artık çalışamıyorum ailelerin de bi hayrı yok hatta olsa da istemem :))) o yüzden almak zorundayım. Yoksa gönül ister ki son ay tamamlıyım. Allah aldığım gibi giydirdiğim günleri de nasip etsin inşallah.
Valla bazen bana da öyle geliyor da sanki kusar eder terler sürekli değiştiririm gibi de geliyor. Dediğim gibi borç çok olunca yavaş yavaş tamamlamak zorundayım.
İzin alma şansın yok mu canım ya mazaretin gayet yeterli çünkü hamilesin.
kızlar bir şey soracağım minikleriniz nerde hareket ediyor benimki hala kasıklarımda yukarı çıkmadı göbeğimin hemen altında ve merak ediyorum ne zaman yukarıya çıkar çünkü aşağıda hareket ettikçe çok kasılıyorum buda beni korkutuyor...
merhaba canım maşallahh bebişine.Meraba kizlaarrrr en son hastaydim şükür bugün daha iyiyim... Bebegimin hareketlerini hissedince iyi oldum hemencikyoksa acili boylardim kalp atışı var mi acabaaa diye :) şükürler olsun artik haftada bir acil yolu tutmak bitti bi pitliyor meleğim ohh diyorum :) sizler ne durumdasiniz benim minnak kasigimda orta kısımda pitliyor hep kızlar.. baya
oyy oyy benim bahanemde yok birden uyanıyorumkızlar ben de çok kalitesiz uyuyorum malesef. tedirgin uyuyorum sanırım. bir de gece acıkıyorum. birşeyler yemek için ve tabii ki tuvalete gitmek için uyanıyorum. bu arada uykum acılıyor.
kızlar sola donup yatmak gerekirmiş hamileyken, aklınızda olsun.
aynen öyle canım onlarda bizde şanşlıyız birde oğluma çok beğenerek aldığım ama nerdeyse bir iki defa giydirdiğim kıyafetler vardı onları görünce iyikide duruyorlar diyorum ben 2. bebeğin cinsiyeti belli olmaz diye kıyıpta verememiştim kimseye:)Valla 2. bebekler ablalarının / abilerinin yeni kalan cicileri ile büyüyecek gibiler.
Onlar mı şanslı biz mi şanslıyız anlamadım.
Benim kızım da aralık ayında doğmuştu buda mayıs sonu haziran başı gibi.
Ama yeni doğan bebekler fazla kendilerini ısıtamadıkları için kalınlara da ihtiyaç olacak düşüncesindeyim.
kızlar, omega 3 tableti kullanıyor musunuz ekstradan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?