- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #13.601
Senin kocan katılmış senin bu catlakligina... Benimki katılmıyor ki bana...ikimiz de çatlak olamıyoruz onun yüzündenaman ne catlak anneler olduk cıktık :) çarşamba gunu gebelik eğitimine gidicektim gitmişken bide bebişimi görim die randevu aldım oysaki daha c.tesi kontroldeydim napim dayanamadım bide eşimide alet ettim işin içine oda izin alıp gelicek çarsamba gunu
Evet tatlim haklısın öyle olacak... Ben dört gözle tekmelerini bekledimm içim rahat etsin kızımı hep hissedeyim diye...
Şükür Rabbime gösterdi bu günleri şimdi 14 gözle doğumu beklemeye başladım:))))
Aaaa benim içimdeki ses de erken gelecek diyorhahaha aynen valla canim
o kadar bekledimki tekmeleri hissedeyim saglikli oldugunu bilirim diye
simdi o kadar doktora gitmeye heyecan yapmiyorum; yeterki o oynasin içerde onun iyi oldugunu biliyorum..
Dogum zamani gelse hayirlisiyla insallah :)
içimden bi ses kizim erken gelicek diyor, mayis ortasi gibi sanki
Oyy maasAllahhh yerler o kızıii...hosgelmis elif bahar aramızaKizlaaaarrrryuzde elli birlik ihtimalim yuzde yüz oldu cinsiyet netlesti kizim olacak Listeye beni de eklebeyilirsiniz...elif bahar geliyor
Sagol cnm. Sicak banyo tetiklemiş de olabilir cnku hergunku seylerdi yedikleri m. Kollarimda basladi sirt karin bacaklar ve sonunda yüz. Simdi geçmiş ti ama yine ufaktan başladı kasintim. Allah kimseye yasatmasin zormusssCok geçmis olsun
öyle abarti ne yemis olabilirsin ki bu kadar kasindircak ?
Insallah geçer tez zamanda..
Nerende vardi kasintilar tam olarak?
Oyy maasAllahhh yerler o kızıii...hosgelmis elif bahar aramıza
Öncelikle söylemeliyim ki bunu neden yaptıklarını anlamazdım ama insan başına gelince anlıyor. :)))
İşte kızımın bu gün kargodan gelen cicileri ve benim görerek aldığım bir kaç şey :)) bazılarını o kadar beğendim ki beden beden aldım. Zaten acemi olduüum için bol bol kaka bulaştırıp sürekli yıkayacağımı düşünüyorum.Eki Görüntüle 1371334 Eki Görüntüle 1371333
Öncelikle söylemeliyim ki bunu neden yaptıklarını anlamazdım ama insan başına gelince anlıyor. :)))
İşte kızımın bu gün kargodan gelen cicileri ve benim görerek aldığım bir kaç şey :)) bazılarını o kadar beğendim ki beden beden aldım. Zaten acemi olduüum için bol bol kaka bulaştırıp sürekli yıkayacağımı düşünüyorum.Eki Görüntüle 1371334 Eki Görüntüle 1371333
maşallahh güle güle kullansın bebişin inşallah. bende daha bir çöp almadım desem yeridir. sağolsun teyzeleri ananesi başladılar bile nevresimleri, battaniyeleri herşeyi hazır. birde benim 2. oğlum olacak abisinden bir dünya şeyi kaldı zaten onları bi ayırıp öyle alışveriş yapayım diye tutuyorum kendimi.Öncelikle söylemeliyim ki bunu neden yaptıklarını anlamazdım ama insan başına gelince anlıyor. :)))
Canim ben.kullaniyorum her ikisinide fakat doktorumuza sormaliyiz ben duymadim oyle birseyclexan kullanan yok mu kızlar aranızda bi ben miyim kullanan
Günaydın Herkese ,
Nedense bugün çok yorgun hissediyorum kendimi Halsizlik baş ağrısı havaldaki basınç da bu hale getirmiş olabilir.
kızlar üzgünüm mutsuzum herkes tekmelerini hissetmeye başladı ben hissediceğime karnım küçülmeye başladı önceden daha büyüktü kimse anlamıyor hamile olduğumu bi de önceden top gibi karnımda sağda solda toplanma olurdu 5 gün oldu hiçbir şey yok doktora gitmek istemiyorum bişey olduysa onu benden almasınlarhamile olduğuma dair hiçbir belirti yok unutucam nerdeyse ne canım bişey çekiyor ne acıkıyorum ne susuyorum bu aralar korkuyorum
Kız daha şimdiden ne kadar çok şey almışsın öyle :) benim bebişimin daha hiç bir şeyi yok :/ internetten bakıyorum ama ben biraz zor beğendiğimden karar veripte alamıyorum bir türlü,
Hepsiburada'dan süt sağma makinesi sipariş ettim bi de süt saklama torbası. O kadar. Çarşıdan almayı düşünüyorum kıyafetleri. Eşim de öyle yap dedi. Kumaşını falan görürsün içine siner dedi. Bende öyle yapmaya karar verdim 1-2 ay sonra başlarım herhalde kıyafetlere yazlık ciciler çıksın iyice :)
Valla bazen bana da öyle geliyor da sanki kusar eder terler sürekli değiştiririm gibi de geliyor. Dediğim gibi borç çok olunca yavaş yavaş tamamlamak zorundayım.Ayyy cicileriniz çooook güzel. Güzel ve sağlıklı günlerde giysin inş.
Bende ilk kızıma hamileyken aynen sizin gibi doldurmuştum, bazısını giymeye zaman bile kalmada büyüdü kızım.
Onun için şimdiki kızımda fazla bir masrafım olmayacak.
merhaba arkadaşlarr
nasılsınız? ben hiç iyi değilim gece uyuyamadım sabah işe bir geldim su basmış odamızı temizlediler falan ama kalorifer yandığı halde ısınmadı daha klimamızda bozuk ayaklarım dondu resmen. üstüne öğle arası dışarı kar fırtına çıkmayayım dedim sipariş verdim yemekte gelmedi. açım, üşüyorum eve gidip uyumak istiyorum sadece
Benim bebisim gobek deligimin bir az altinda hep sol tarafda hareket ediyor yukari cikmis yani ama hep solda oynuyr bi kac kez ortada hissetdim ama hic sagda hissetmedimkızlar bir şey soracağım minikleriniz nerde hareket ediyor benimki hala kasıklarımda yukarı çıkmadı göbeğimin hemen altında ve merak ediyorum ne zaman yukarıya çıkar çünkü aşağıda hareket ettikçe çok kasılıyorum buda beni korkutuyor...
ne güzel pembe pembe güzel günlerde giysin meleğin
canım bugün şefim yok izinli o yüzden söyleyemedim birşey yoğun dönemdeyiz meb de çalışıyorum öğretmenlerin özür grubu tayinleri vs var. zaten kendileride asla akıl etmez bizim şube müdürlerin geçen hafta kar tatili olduğunda bile işe geldim iki gün.C
İzin alma şansın yok mu canım ya mazaretin gayet yeterli çünkü hamilesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?