2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar ne guzel ciciler almissiniz masallah saglikla giydirin insallh bebislerinize sizi gorup men de heves ediyorum ama daha erken gibi

Bu arada 3 ayi gectikten sonra bende de bi uykusuzluk var ilk 3 ay kafami yastiga koydugum gibi uyuyodum simdise saat 1de yataga giriyorum instagram falan derken saat 3 de 4de zor uyuyorum sabah 12de kalkiyorum bi de yuz ustu yatmayi cok ozledim ben onceler sadece yuz ustu yatiyodum bebis icin yatmiyorum artik sirt ustu uyuyorum sadece sag sol hic uyuyamadim

canım doktorunla hiç dogum hakkında konustun mu ben kan sulandırıcı kullananlar normal doğum yapamaz diye okudum da bi sorayım dedim sezeryan olurlarmıs mecbur sen bişey biliyomusun
Ben de kullanıyorum, sordum.Hatta iki ayrı doktora sordum. Öyle yazıyor evet internette onun nedeni ise iğnenin etkisi 24 saat sürüyor, normal doğumun ne zaman başlayacağını bilemedikleri için kanı durduramama tehlikesi, doktorlar sezaryan deyip 1 gün öncesinden iğneyi kesiyorlar ertesi gün alıyorlar bebeği. Doktorum bana bunun şart olmadığını, normal doğumdada kanı kontrol altına alabileceklerini başkada bir sakıncasının olmadığını söyledi.

Kızım zamanında türkiye de next mağazası vardı, ingiltere markası ama türkiyede de vardı 2008-2009 da kapandı, türkiyeye ürün göndermemeye başladı.

Bana oradan mesaj gelirdi bugün saat 4 ten gece 10 a kadar bütün ürünlerde %50 indirim var diye. Ben daha hamileyken gider 500-600 lük ürün alır yarısını öder çıkardım.

Hatta mağaza kapanacağı zaman bütün ürünlerde %70 indirim yaptılar, artık mağazadaki kızlar beni tanımıştı ve mağazanın kapanacağını söylemişlerdi o indirimi kaçırmadım söylemesi ayıptır 1 milyara yakın alışveriş yapıp 300 civarı bir para ödemiştim ama ne alışverişti 6 yaşa kadar kıyafetlerini almıştım. :)

Hem kızım nasiplendi hemde Allah nasip ederse bu kızım nasiplenecek.

Canim sirt ustu yatmakta iyi degil..suan link atamayorum telefondan giriyorum..ama sol tarafina yatmayi aliskanlik haline getirmelisin bence..hele son zamanlarda riskliymis sirt ustu..istersen bi arastir..

doktorum 300 gram olmuş bak ablası dedi (kızıma gösteriyordu, kızımda da aynı doktora gidiyordum) ama değerlere göre netten baktım 320 gram diyor. Hangisi doğru acaba:)

20 Gramın lafını eden de bir benimdir herhalde. :)

Nasıldı kolay oldumu Cnm doğumun? normal yanlısıyım bende tecrübelisin sen bu konuda :)

yaa kızlar ne güzel kıyafetler almaya başlamışsınız ben daha hiç birşey almadım en azından 30. haftama gireyimde öyle bakayım diyorum internettende pek alışveriş yapmadım şimdiye kadar. hem izne ayrıldığımda kendim alırım kafama göre diyorum hemde oğluşun küçüklerinden de var biraz karma olacak ama çok çabuk büyüyorlar ne yapayım :)))

kızlar, omega 3 tableti kullanıyor musunuz ekstradan?
ben kullanmıyorum canım ama almam gerek.
Canım ağzımda hep bir kuruluk var zaten ama susuz kalma gibi bir ihtimalim yok Her gün 3 litreden fazla içiyorum su ama hep bir ağzımda kuruluk var.
malesef aynı sıkıntı bende de var özelliklede geceleri ama ilk 3 ay çok daha fenaydı konuşamıyordum nerdeyse.
inşallahh canım benim ailem kalabalık sayılır ve 4 kızdan sonra ilk erkek torun olunca baya heveslendiler erkek kıyafeti konusunda o yüzden bir dünya kıyafeti oldu kuzumun. birde kayınvaldemle kayınpederim fransada onlarda sağolsunlar indirimleri hiç kaçırmıyorlardı:)
Buda benim pıtırcık kızımın bugünkü hali.

Maşallah demeyi ihmal etmeyin teyzeleri.

maşallah sübhanallahh sana yaa Rabbimin mucizesi resmen

haklısın tabii canım bende 24 ocaktan sonra 1 hafta izin kullanıp istanbula gideceğim annemlere. o zaman birşeyler alırım diye düşündüm. birde hastanede ve eve gelenler içinde birşeyler beğendim onlarıda eminönünden alırım dedim. ağırlaşınca gezecek halim olmaz biliyorum.

Kızlar bir sorum olacak devlet hastanesinde 4 boyutlu ultrason çektiren ve çektirecek arkadaşlara.
Ne kadar zaman sonraya gün veriyorlar acaba ortalama? Benim normalde gittiğim özel hastanede randevum vardı fakat 220 tl düşünnce çok fazla geldi ve devlet hastanesinde yaptırmaya karar verdim herhangi bir doktordan randevu aldım durumu anlatıp gün isticem de. ne kadar sonraya verirler merak ediyorum. Bir de kacıncı haftaya kadar yaptırmamız gerek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…