- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #13.581
Oyy gayet normalmis tatlim... Bizimki yan yatmasına rağmen kasıklarimda atıyor...Günaydin anneler
Kizimi görecegim bugün Allah'in izniyle
Hareketleri hep kasiklarimda merak ediyorum durumu iyi mi cok asagida degil mi diye..
En son gittigimde bas asagi duruyordu sadece cinsiyeti ögrenmistik, simdi durusu normaldir insallah.. Hersey yolundadir insallah bakalim
Yolun yarisi bitti benim için çok sükür, bugün 20+0'dayiz, artik çogu gitti azi kaldi diyebilirim
Oyyy :)kızlar ben iki gwcwden beri uyuyamıyorum sağa dönüyorum olmuyo sola dönüyorum olmuyo 3 4 saat uyuyamıyorum daha sonra uyuyup kalıyorum ama sabaha karşı uyanırsam yine uyuyamıyorum ya benim gibi uyuyamayan var mı uyumak istiyorum yaaaa
Oyyy :)
Genelde bu haftalarda hamilelerde böyle olurmus...
Bende sabah gece uyuyamadim sabah namazına kalkınca da utku tutmadı elime örgümu aldım uykum gelsin diye
Bundan sonra yavaş yavaş uyuyamayacaviz herhalde :)
haziran anneleri bulantilariniz ne zaman bitti ben on iknci haftadayim kusmaktan harap oldum
Canim benim hala devam ediyor. 16.haftada bulanti ilacini biraktim o ana kadar siddetli bulanti kusma yasadim. Ama simdi Allahima şükürler olsun günde 1-2 kere felan oluyor. Ben buna da sukrediyorum cunku cok zor gunler gecirdim. Bugune kadar 6kg verdim ve hala hic kilo almadim. Bulanti ilaci olarak da metpamid ise yaramiyordu zofran kullaniyordum haberin olsun belki isine yarar Rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Etkiler canim haklısın...ayy benım bu yıl ıcınde 3 arkadasım dogum yaptı yazık canlarım 8. 9 aylarda karın buyudugunden burun tıkandıgından nefes darlıgından hıc uyuyamazlardı bızde ole olucaz sanırım kızlar aman kılolara dıkkat cok etkılıyor kılo alımı
Hmm çok geçmiş olsun canim. İnşaAllah tekrarlamazArkadaslar cevap veren herkeae tskler. Gunduz olunca kabariklar indi kasinti azaldi. Doktordan geldim doçent cildiyeciydi. Adam hamilesin sana hangi ilaci versem imza alip vermem gerekir dedi. Bebk icin riskliymis. Iyiki acil doktorlarina güvenip de gidip bi ilac almadim. Rahatlatmasi acisindan bi krem verdi yine artarsa goruselim dedi. Yediklerindendir muhtemelen dedi dikkat edersem ins gecer bakalim bu geceee.... ürtiker dedi.
saol canımm cok tesekkur ederimyok canım oyle bısey ben sezaaryen dogumdan cok korkar ve nefret ederım doktoruma benı kesmeyın ne olrsa olsun normal olsun dedım doktorum zamanı geldıgınde kan sulandırıcıları hapı ıgneyı kesersek olabılırsın dedı 24. haftada coraspırını 30 kusurdede hiboru kesıcek bakalım
benım bı esı asagıdaydı o zaman dedı es cıkmazsa sezaryen olursun dıye esde cıktı yukarı sımdılık sorun kalmadı sende korkma doktorun ılaclarını gereken zamanda keserse normal olabılırsın o zaman kan akımına sahıp cıkabılıyolarmıs dıger turlu durmayabılıyormus
Cnm limon domates ve aci yememeye calis... kasinti arttirir bunlar...Arkadaslar cevap veren herkeae tskler. Gunduz olunca kabariklar indi kasinti azaldi. Doktordan geldim doçent cildiyeciydi. Adam hamilesin sana hangi ilaci versem imza alip vermem gerekir dedi. Bebk icin riskliymis. Iyiki acil doktorlarina güvenip de gidip bi ilac almadim. Rahatlatmasi acisindan bi krem verdi yine artarsa goruselim dedi. Yediklerindendir muhtemelen dedi dikkat edersem ins gecer bakalim bu geceee.... ürtiker dedi.
Canim bende hap kullaniyordum once sonra igneye gectim. Senin hangileri heterozigottucanım ben hap kullanıyorum iğne kullanmadım hiç
Ben varım canım, noldu?clexan kullanan yok mu kızlar aranızda bi ben miyim kullanan
Oyy gayet normalmis tatlim... Bizimki yan yatmasına rağmen kasıklarimda atıyor...
Hiç merak etme annesiii...
Evet yollar yarilaniyor elhamdülillah... Zaman au gibi akıp gidiyor çok şükür...
Arkadaslar cevap veren herkeae tskler. Gunduz olunca kabariklar indi kasinti azaldi. Doktordan geldim doçent cildiyeciydi. Adam hamilesin sana hangi ilaci versem imza alip vermem gerekir dedi. Bebk icin riskliymis. Iyiki acil doktorlarina güvenip de gidip bi ilac almadim. Rahatlatmasi acisindan bi krem verdi yine artarsa goruselim dedi. Yediklerindendir muhtemelen dedi dikkat edersem ins gecer bakalim bu geceee.... ürtiker dedi.
Canim bende hem coraspin hem clexane kullaniyorum nasipse normal dogum istiyorum. Bir arkadaş da kullaniyor ve 40haftasini doldurmasina 2 hafta kaldi normal dogum yapacak. 30.haftada coraspini bıraktı.Merhaba arkadaslar aklima bisey takiliyo da sizinle paylasmak istedim ben clexan ve coraspin kullaniyorun kan sulandirici ve kan sulandirici kullananlar normal dogum yapamaz diye okudum sezaryen oluyolarmis.siz biseyler biliyomusunuz???
sağol cnm akşam olunca kasıklarımdaki kasılmalar daha çok artıyor geriliyor baya karnım o yüzden merak etmiştim sağolCanim ben kasiklarimin ortasında , sağda, soldahissediyorum ama genelde kasigimin ortasında... Ve ordaki tekmeleri daha belirgin... Korkma canim orda olması gayet normal... 5.ayda daha yukarıya çıkacak inşaAllah sonra 6.ayda en yukarı çıktığı ay olmli :)
Evet tatlim haklısın öyle olacak... Ben dört gözle tekmelerini bekledimm içim rahat etsin kızımı hep hissedeyim diye...Evet canim zamanin masallahi var 10 haftadan sonrasi nasil cabuk geçti anlamadim dogrusu :)
Bundan sonra dahada hizli geçecektir yapilan alisverislerle :)
Hmm anladim tatlim kasilma denebilir mi bilemem ama bende batma oluyor rahmimde o da genişledigi içinmis...doktoeum her şey yolunda hiç bir riskin yok demişti sorduğumda...çok şükür...sağol cnm akşam olunca kasıklarımdaki kasılmalar daha çok artıyor geriliyor baya karnım o yüzden merak etmiştim sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?