2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Oyy gayet normalmis tatlim... Bizimki yan yatmasına rağmen kasıklarimda atıyor...
Hiç merak etme annesiii...
Evet yollar yarilaniyor elhamdülillah... Zaman au gibi akıp gidiyor çok şükür...

Oyyy :)
Genelde bu haftalarda hamilelerde böyle olurmus...
Bende sabah gece uyuyamadim sabah namazına kalkınca da utku tutmadı elime örgümu aldım uykum gelsin diye
Bundan sonra yavaş yavaş uyuyamayacaviz herhalde :)

Oyyy :)
Genelde bu haftalarda hamilelerde böyle olurmus...
Bende sabah gece uyuyamadim sabah namazına kalkınca da utku tutmadı elime örgümu aldım uykum gelsin diye
Bundan sonra yavaş yavaş uyuyamayacaviz herhalde :)

ayy benım bu yıl ıcınde 3 arkadasım dogum yaptı yazık canlarım 8. 9 aylarda karın buyudugunden burun tıkandıgından nefes darlıgından hıc uyuyamazlardı bızde ole olucaz sanırım kızlar aman kılolara dıkkat cok etkılıyor kılo alımı

Canim benim hala devam ediyor. 16.haftada bulanti ilacini biraktim o ana kadar siddetli bulanti kusma yasadim. Ama simdi Allahima şükürler olsun günde 1-2 kere felan oluyor. Ben buna da sukrediyorum cunku cok zor gunler gecirdim. Bugune kadar 6kg verdim ve hala hic kilo almadim. Bulanti ilaci olarak da metpamid ise yaramiyordu zofran kullaniyordum haberin olsun belki isine yarar Rabbim hepimizin yardimcisi olsun
haziran anneleri bulantilariniz ne zaman bitti ben on iknci haftadayim kusmaktan harap oldum

zofran cok ıse yarıyor anneler bıraz agır bır ılac ama ben gunde bı kez alıyordum 24 saat cok guzel gecıyordu cok fena olanlar doktorunuza bı danısın metpamıt emedur fln banada kar etmedı

Arkadaslar cevap veren herkeae tskler. Gunduz olunca kabariklar indi kasinti azaldi. Doktordan geldim doçent cildiyeciydi. Adam hamilesin sana hangi ilaci versem imza alip vermem gerekir dedi. Bebk icin riskliymis. Iyiki acil doktorlarina güvenip de gidip bi ilac almadim. Rahatlatmasi acisindan bi krem verdi yine artarsa goruselim dedi. Yediklerindendir muhtemelen dedi dikkat edersem ins gecer bakalim bu geceee.... ürtiker dedi.

Etkiler canim haklısın...
Hamileliğin ilk 3 ve son 3 ayı zor diye bosuna uyarmiyor bizi doktorlar :)
Zor zamanlar kolay değil iki canlı.olmak ama bebeğimiz kucagimiza gelince hepsi geçecek inşaAllah :)

Hmm çok geçmiş olsun canim. İnşaAllah tekrarlamaz
İyi bir doktora denk gelmene çok sevindim

saol canımm cok tesekkur ederim

Cnm limon domates ve aci yememeye calis... kasinti arttirir bunlar...
Geçmiş olsun

Oyy gayet normalmis tatlim... Bizimki yan yatmasına rağmen kasıklarimda atıyor...
Hiç merak etme annesiii...
Evet yollar yarilaniyor elhamdülillah... Zaman au gibi akıp gidiyor çok şükür...

Evet canim zamanin masallahi var 10 haftadan sonrasi nasil cabuk geçti anlamadim dogrusu :)
Bundan sonra dahada hizli geçecektir yapilan alisverislerle :)

Cok geçmis olsun
öyle abarti ne yemis olabilirsin ki bu kadar kasindircak ?
Insallah geçer tez zamanda..
Nerende vardi kasintilar tam olarak?

Merhaba arkadaslar aklima bisey takiliyo da sizinle paylasmak istedim ben clexan ve coraspin kullaniyorun kan sulandirici ve kan sulandirici kullananlar normal dogum yapamaz diye okudum sezaryen oluyolarmis.siz biseyler biliyomusunuz???
Canim bende hem coraspin hem clexane kullaniyorum nasipse normal dogum istiyorum. Bir arkadaş da kullaniyor ve 40haftasini doldurmasina 2 hafta kaldi normal dogum yapacak. 30.haftada coraspini bıraktı.

aman ne catlak anneler olduk cıktık :) çarşamba gunu gebelik eğitimine gidicektim gitmişken bide bebişimi görim die randevu aldım oysaki daha c.tesi kontroldeydim napim dayanamadım bide eşimide alet ettim işin içine oda izin alıp gelicek çarsamba gunu

sağol cnm akşam olunca kasıklarımdaki kasılmalar daha çok artıyor geriliyor baya karnım o yüzden merak etmiştim sağol

Evet canim zamanin masallahi var 10 haftadan sonrasi nasil cabuk geçti anlamadim dogrusu :)
Bundan sonra dahada hizli geçecektir yapilan alisverislerle :)
Evet tatlim haklısın öyle olacak... Ben dört gözle tekmelerini bekledimm içim rahat etsin kızımı hep hissedeyim diye...
Şükür Rabbime gösterdi bu günleri şimdi 14 gözle doğumu beklemeye başladım :))))

sağol cnm akşam olunca kasıklarımdaki kasılmalar daha çok artıyor geriliyor baya karnım o yüzden merak etmiştim sağol
Hmm anladim tatlim kasilma denebilir mi bilemem ama bende batma oluyor rahmimde o da genişledigi içinmis...doktoeum her şey yolunda hiç bir riskin yok demişti sorduğumda...çok şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…