- 12 Ağustos 2014
- 663
- 560
- 158
- 37
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #13.821
Rica ederim canım tabiki gördüklerimizi begendiklerimizi paylaşacağızaynen hepsini mi alsak ne yapsak kız bebekte en sevdiğim aksesuar saç bandı hele bir de anne kız takım olunca bayılıyorum
canım bende anne kız takımlarına bayılıyorum yaa. beraber takarız inşallah kuzucuklarımızlaRica ederim canım tabiki gördüklerimizi begendiklerimizi paylaşacağızaynen hepsini mi alsak ne yapsak kız bebekte en sevdiğim aksesuar saç bandı hele bir de anne kız takım olunca bayılıyorum
:))) bizim uydurmamız yani. benim göbüş tam hamile göbeği oldu hafta sonucanım ben de bu gidişimde doktoruma iç karnım geniş mi die sordum, güldü :) o halk arasında bişey, tıpta yeri yok dedi :)
bu da çok güzel olmuş canım ama diğeri hazır gibiydi gerçekten bence sen bebişine çok güzel şeyler hazırlarsın hatta hiç hazır almana bile gerek yok bence o şeker hamuru ile yapılan bebek kurabiyeleri zaten uzun süre bozulmuyor yaparsın önceden paketlersin doğumda dağıtırsın bişey sorcam doğumda bebeği göremeye gelenlere hastanede misafirlere neler dağıtılır biliyor musun canımPembesini hiç yapmadım canım yapınca koyarım bir tane daha yapmıştım farklı erkek göstereyim. Bunu annemlere gittiğimde eksik malzemeyle yaptım içine arkadaşım olduğu için hediyeler kıyafetler koydum. Tülünü beyaz istedi o dışına nazar boncukları süsler taktım. Arkadaşımın istediği gibi oldu yani. Tek bu fotoyu buldum.
Dur alma hemennn Kargo bedava kampanyaları oluyo indirime girio face sayfası da var ordan takip etAyyy bu neeeee bayıldım kızz ben nasıl almadan durcam şimdiiii
Ayy inşallah canım çok cici olcazcanım bende anne kız takımlarına bayılıyorum yaa. beraber takarız inşallah kuzucuklarımızla
o zaman benim iç karnım geniştir belki umarım öyledir canım sağol yarın gitcem bakalım bide devletteki doktor baksın merak ediyorum kuzumucanım göbek olayı kişiden kişiye değişiyor. kiminin iç karnı geniş oluyor, kiminin hemen çıkıyor.
bu da çok güzel olmuş canım ama diğeri hazır gibiydi gerçekten bence sen bebişine çok güzel şeyler hazırlarsın hatta hiç hazır almana bile gerek yok bence o şeker hamuru ile yapılan bebek kurabiyeleri zaten uzun süre bozulmuyor yaparsın önceden paketlersin doğumda dağıtırsın bişey sorcam doğumda bebeği göremeye gelenlere hastanede misafirlere neler dağıtılır biliyor musun canım
içini rahatlatmış olursun canım. git bak kuzucuğunao zaman benim iç karnım geniştir belki umarım öyledir canım sağol yarın gitcem bakalım bide devletteki doktor baksın merak ediyorum kuzumu
Maşallah tatlım :) benimde büyüdü artık, okulda herkes kar tatili sana yaramış dedi :) ama sanki içime taş oturmuş gibi, yada içimdeki şey içime sığmıyor gibi kendimi rahatsız hissediyorum , sanki biraz genişlesem rahatlıcak gibiyim :) çok farklı bi tasvir oldu, bilmem anlatabildim mi :):))) bizim uydurmamız yani. benim göbüş tam hamile göbeği oldu hafta sonuçok güzel gözüküyor
Maşallah tatlım :) benimde büyüdü artık, okulda herkes kar tatili sana yaramış dedi :) ama sanki içime taş oturmuş gibi, yada içimdeki şey içime sığmıyor gibi kendimi rahatsız hissediyorum , sanki biraz genişlesem rahatlıcak gibiyim :) çok farklı bi tasvir oldu, bilmem anlatabildim mi :)
kesinlikle anladım çünkü az önce eşime aynen senin dediğini dedim :))) içimde taş, ağırlık varmış gibiMaşallah tatlım :) benimde büyüdü artık, okulda herkes kar tatili sana yaramış dedi :) ama sanki içime taş oturmuş gibi, yada içimdeki şey içime sığmıyor gibi kendimi rahatsız hissediyorum , sanki biraz genişlesem rahatlıcak gibiyim :) çok farklı bi tasvir oldu, bilmem anlatabildim mi :)
canımferrum fort diye bi ilaçtıCanim bende hap kullaniyordum once sonra igneye gectim. Senin hangileri heterozigottu
aynen canım ya uyuyamıyorummmmmmAynı beni anlatmışsı sanki cnm benimde bi haftadır öyle ve çok rahatsız oluyorum gece uyanmamak için çok geç saatte yatıyorum yine olmuyor bel ağrılarımda artmaya başladı
bende bebek kurabiyesi düşünüyorum canım yanında belki lokum falan da olabilir lohusa şerbeti hastanede mi dağıtılıyormus onu hiç duymamıştım hemşire ve doktorlara da bi pasta tatlı falan olabilir diye düşünmüştüm bakalım o zamana kadar arastırırım bıraz karar veririm peki bu bebek kurabiyelerini kendimiz yapabilir miyiz acaba hiç yapmadım öyle şeyleri ama tarih işi biraz zor bakalımCanım o bütçeye göre değişiyor. Eskiden lokum dağıtılırmış, şimdi lohusa şerbetiyle bebek kurabiyesi dağıtıyorlar. Bazıları bebek şekerini dağıtıyor. Ben Aydınlı değilim kayınvalidemle de görüşmüyorum o yüzden kimsenin hastaneye geleceğini sanmıyorum sadece yanıma biraz şeker alıcam belki orda doktor ve hemşirelere vermek için gerçi onlarda tarih oluyor/ olması lazım. Normal doğum ani olursa asıl olur bir fikrim yok. Belki sen hastanedeyken bir yakının ekleyebilir kağıtlı tarihleri.
Güzel bir de sepet alırsın senin çevren varsa yakınından biri gelenlere verir.
Evet çok basit ben tarif veririm size önce bi denersin sonra ilerde tekrsr yaparsın canım çok lezzetsiz bir şey zaten ben sevmiyoru. Sırf şekil :)))bende bebek kurabiyesi düşünüyorum canım yanında belki lokum falan da olabilir lohusa şerbeti hastanede mi dağıtılıyormus onu hiç duymamıştım hemşire ve doktorlara da bi pasta tatlı falan olabilir diye düşünmüştüm bakalım o zamana kadar arastırırım bıraz karar veririm peki bu bebek kurabiyelerini kendimiz yapabilir miyiz acaba hiç yapmadım öyle şeyleri ama tarih işi biraz zor bakalım
Son ana kadar kullanacak canm
canım normal o akıntı hormonlardan oluyor benimde arada oluyo kokusuz ve seffaf oldugu surece korkma ama cok fazla olursa dr una sorarsınİyi aksamlar arkadaşlar, ben de nasip olursa haziran annesi olacağım.Aranıza katılmak,sohbet etmek çok isterim.Hatta kafama takılan bir soru soracağım benim hala kokusuz su gibi akıntılarım devam ediyor.Acaba sadece bende mi böyle yoksa sizlerde de var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?