2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Rica ederim canım tabiki gördüklerimizi begendiklerimizi paylaşacağız aynen hepsini mi alsak ne yapsak kız bebekte en sevdiğim aksesuar saç bandı hele bir de anne kız takım olunca bayılıyorum

Ayyy bu neeeee bayıldım kızz ben nasıl almadan durcam şimdiiii

Rica ederim canım tabiki gördüklerimizi begendiklerimizi paylaşacağız aynen hepsini mi alsak ne yapsak kız bebekte en sevdiğim aksesuar saç bandı hele bir de anne kız takım olunca bayılıyorum
canım bende anne kız takımlarına bayılıyorum yaa. beraber takarız inşallah kuzucuklarımızla

bu da çok güzel olmuş canım ama diğeri hazır gibiydi gerçekten bence sen bebişine çok güzel şeyler hazırlarsın hatta hiç hazır almana bile gerek yok bence o şeker hamuru ile yapılan bebek kurabiyeleri zaten uzun süre bozulmuyor yaparsın önceden paketlersin doğumda dağıtırsın bişey sorcam doğumda bebeği göremeye gelenlere hastanede misafirlere neler dağıtılır biliyor musun canım

Canım o bütçeye göre değişiyor. Eskiden lokum dağıtılırmış, şimdi lohusa şerbetiyle bebek kurabiyesi dağıtıyorlar. Bazıları bebek şekerini dağıtıyor. Ben Aydınlı değilim kayınvalidemle de görüşmüyorum o yüzden kimsenin hastaneye geleceğini sanmıyorum sadece yanıma biraz şeker alıcam belki orda doktor ve hemşirelere vermek için gerçi onlarda tarih oluyor/ olması lazım. Normal doğum ani olursa asıl olur bir fikrim yok. Belki sen hastanedeyken bir yakının ekleyebilir kağıtlı tarihleri.

Güzel bir de sepet alırsın senin çevren varsa yakınından biri gelenlere verir.

:))) bizim uydurmamız yani. benim göbüş tam hamile göbeği oldu hafta sonu çok güzel gözüküyor
Maşallah tatlım :) benimde büyüdü artık, okulda herkes kar tatili sana yaramış dedi :) ama sanki içime taş oturmuş gibi, yada içimdeki şey içime sığmıyor gibi kendimi rahatsız hissediyorum , sanki biraz genişlesem rahatlıcak gibiyim :) çok farklı bi tasvir oldu, bilmem anlatabildim mi :)

Ay o gerginlik hissi bende de vardı ama yeni geçti çok yediğimde ya da gaz yapan şeyler yediğimde patlayacak sıkışmış sanki dar giymiş gibi oluyor karnım. Ama geçti.

kesinlikle anladım çünkü az önce eşime aynen senin dediğini dedim :))) içimde taş, ağırlık varmış gibi

Aynı beni anlatmışsı sanki cnm benimde bi haftadır öyle ve çok rahatsız oluyorum gece uyanmamak için çok geç saatte yatıyorum yine olmuyor bel ağrılarımda artmaya başladı
aynen canım ya uyuyamıyorummmmmm

Herkese selamlar güzellikler

Ultrasonda boy kilo olcumlerine takilmissiniz hic takmayin ben ultrasona inanmıyorum oglumda bizzat yasadim çünkü 38 haftalik normal dogumla dunyaya geldi dr biray kala doguma dedibu iri bebek olcak kilo 3400 diyet yap 3500 u gecmesin normal ddoğum da sıkıntı olur.diyet yaptik oglum 3 kilo doğdu velhasi olcumlere takılmyin

bende bebek kurabiyesi düşünüyorum canım yanında belki lokum falan da olabilir lohusa şerbeti hastanede mi dağıtılıyormus onu hiç duymamıştım hemşire ve doktorlara da bi pasta tatlı falan olabilir diye düşünmüştüm bakalım o zamana kadar arastırırım bıraz karar veririm peki bu bebek kurabiyelerini kendimiz yapabilir miyiz acaba hiç yapmadım öyle şeyleri ama tarih işi biraz zor bakalım

Evet çok basit ben tarif veririm size önce bi denersin sonra ilerde tekrsr yaparsın canım çok lezzetsiz bir şey zaten ben sevmiyoru. Sırf şekil :)))

Aktif olarak yazamasamda takip ediyorum grubu gerçekten çok iyi geliyor sizleri okumak
Yarın sabah kontrolümuz var bizinde bakalım ne kadar büyümüş minik kızımız
Hala cok kuvvetli bi hareket hissedemedim ama henüz o yavaş hareketlenmelerle devam ediyoruz hayırlısı bakalım

Son ana kadar kullanacak canm
canım normal o akıntı hormonlardan oluyor benimde arada oluyo kokusuz ve seffaf oldugu surece korkma ama cok fazla olursa dr una sorarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…