2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Gunayyydinnn arkadaslar.dr nuz size detayli ultrason icin kacinci haftanizda gelin dedi acaba???

günaydın kızlarrr 8 de iş başı yaptım yine. işlerimi toparlayıp öyle bakayım istedim. uykumm varr sabah yataktan çıkmak öyle zor geldiki dışarısıda buz gibi. bugünlerimize hamdolsun tabiki. birde masa başı çalışan arkadaşlar sizdede ayağa kalktığınızda kasık ağrısı oluyor mu? evde hiç sıkıntım yok ama ne zamanki masadan kalkıyorum ağrım başlıyor ilk bir iki dk zor yürüyorum.

canım bebek kurabiyesi oğlumda yapmıştım çok basit oluyor bütün kalıplarıda almıştım bu seferde yaparım diye ama vazgeçtim hiç kendini yorma derim. geçenlerde nette karşılaştığım bir iki örnek var onları yapmayı düşünüyorum nasıl resim ekleyeceğimi bilmediğimden ekleyemedim. inşallah ocak sonu istanbula gittiğimde eminönüne gidip malzemelerini alıp kendim yapacağım.

günaydın kızlar ben 18+3 oldum 18+5 te sağlık ocağında tetanoz aşısı vuracaklar sanırım doktoruma sormadım ama bi sıkıntı yok değil mi herkes oluyor hangi haftada olmanız söylendi aşıyı erken mi acaba

Peki bakalım bu da benim koca kızım
Eki Görüntüle 1371480
maşallahhh sübhanallahh kızına canım
Kizlar bebeginizin 16 haftalikken boyunun kac oldugunu hatirliyor musunuz benimki 12 cmmis neden okdr kisa acaba internette 17 civarindadir yaziyor o zaman yaklasik 5 cm kisa(((
canım hiç bakmadım. sende hiç takılma derim ilk çocuğumda ultrasonla hiç uymadı çünkü bilgiler boşunada korkutuldum zaten.
bende şubatı dört gözle bekliyorum canım istanbula gittiğimde birşeyler almak istiyorum kuzuma. ama annemler hem bana alma diyor hemde kendileri hiç boş durmuyor.
canım benimm hiç takılma benimde karnım çok büyüdü utanıyorum valla haftamı söylemeye kabanımın alt düğmesi kapanmıyor.
ellerine sağlık canım çok hoş olmuş. ben kurabiye değilde renkli kolonyalar hazırlayacağım.
hoşgeldin canım bende de devam ediyor normal dedi doktorum.
Yaaaaa şu Paramparça dizisini seyrederken paronayak oldum!!! Ya benimde bebeklerim hastanede karışırsa diye kendime dert arıyorum galiba )))
tatlım o yüzden bebeğinin babası hiç yalnız bırakmasın ben doktoruma ve hastaneye doğum öncesi istediklerime dair yazı vereceğim. ve onlar için uğraşacağım . ten tene temas, eşimin yanında olması, kordonunu kesmesi, bana danışılmadan epizyo yapılmaması vs diye uzuyor isterseniz sizinlede paylaşabilirim listemi:)

günaydın canımm ben doktoruma sordum gerek yok dedi ilk çocuğumdada vurdurmuştum. ama şimdi doğumlar zaten hastane ortamında oluyor o yüzden gerek görmedi sanırım doktorum.

Kizlar bebeginizin 16 haftalikken boyunun kac oldugunu hatirliyor musunuz benimki 12 cmmis neden okdr kisa acaba internette 17 civarindadir yaziyor o zaman yaklasik 5 cm kisa(((

cnm baş popo mesafesidir o.
bazı doktorlar oyle söylüyor bazısı da kemik ölçümüne göre bacak boyunu da toplayıp tamını söylüyor. kafana takma yani bidakine tam boyunu sor cnm :) bacakları da toplayınca 17-18 olur bebişinin gerçek boyu

Ben 19+2 de oldum canim sana saglik ocagi mi gel dedi

Bana dr un verdigi tarih 21+3 oluyo bende erken gidip gormek istiyorum yavrumu da bide sizlere sorim dedim canin sagol:))
benim en son 15+2 de görmüştüm kuzumu canım o yüzden daha fazla beklemek istemiyorum.
günaydın canlarr
günaydınn tatlımm
Günaydin arkadaslar,
dün ögrendim insallah bizim bir kizimiz olucak :)
günaydın canımm çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…