- 31 Aralık 2014
- 937
- 791
- 138
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #13.841
canım bebek kurabiyesi oğlumda yapmıştım çok basit oluyor bütün kalıplarıda almıştım bu seferde yaparım diye ama vazgeçtim hiç kendini yorma derim. geçenlerde nette karşılaştığım bir iki örnek var onları yapmayı düşünüyorum nasıl resim ekleyeceğimi bilmediğimden ekleyemedim. inşallah ocak sonu istanbula gittiğimde eminönüne gidip malzemelerini alıp kendim yapacağım.bende bebek kurabiyesi düşünüyorum canım yanında belki lokum falan da olabilir lohusa şerbeti hastanede mi dağıtılıyormus onu hiç duymamıştım hemşire ve doktorlara da bi pasta tatlı falan olabilir diye düşünmüştüm bakalım o zamana kadar arastırırım bıraz karar veririm peki bu bebek kurabiyelerini kendimiz yapabilir miyiz acaba hiç yapmadım öyle şeyleri ama tarih işi biraz zor bakalım
maşallahhh sübhanallahh kızına canım
canım hiç bakmadım. sende hiç takılma derim ilk çocuğumda ultrasonla hiç uymadı çünkü bilgiler boşunada korkutuldum zaten.Kizlar bebeginizin 16 haftalikken boyunun kac oldugunu hatirliyor musunuz benimki 12 cmmis neden okdr kisa acaba internette 17 civarindadir yaziyor o zaman yaklasik 5 cm kisa(((
bende şubatı dört gözle bekliyorum canım istanbula gittiğimde birşeyler almak istiyorum kuzuma. ama annemler hem bana alma diyor hemde kendileri hiç boş durmuyor.Ben de bi kaç parça kıyafet dışında henüz bişey almadım kızıma. Hem yazlık kıyafetlerin cikmasini bekliyorum hem de nisanda izne ayrılınca rahat rahat bakarım diyorum.ama Şubat tatilinde netten başlayacağım artık dayanamiyorum çünkübu arada kız anneleri puiko ' yu öneriyorum size harika saç bantları bere ler ve patikler var hepsini hepsini almak istiyorum hele o anne kız takımları tam benlik
canım benimm hiç takılma benimde karnım çok büyüdü utanıyorum valla haftamı söylemeye kabanımın alt düğmesi kapanmıyor.iyi akşamlar kızlar ya benim ne göbeğim çıktı nede bebeğimin hareketlerini hissediyorum benimle aynı haftada olan birini gördüm bugün 6 aylık gibiydi benim hiç belli degil tedirgin oldum herkes bişey söylüyor yarın devlet hastanesine gitcem bakalım bikaç gündür akıntım da var umarım kötü bişey çıkmaz
ellerine sağlık canım çok hoş olmuş. ben kurabiye değilde renkli kolonyalar hazırlayacağım.Kızlar bunu eşimin kuzenine yaptım hatta o kadar gaza geldim ki yapıp satmaya karar verdim. Bez pasta kendi kendime de yapıcam sanırım pembiş pembiş. Lavanta kesesi de yapıp mıknatıs yapıştırıp nikah şekeri olarak dağıtıcam. kurabiye de yapıp bebek şekeri olarak eve gelenlere vermek istiyoeum. Kapı süsümü de kendim yapıcam. Doğuma az kala odayı da süsliycem inşallah.
Sizin var mı farklı fikirleriniz?
hoşgeldin canım bende de devam ediyor normal dedi doktorum.İyi aksamlar arkadaşlar, ben de nasip olursa haziran annesi olacağım.Aranıza katılmak,sohbet etmek çok isterim.Hatta kafama takılan bir soru soracağım benim hala kokusuz su gibi akıntılarım devam ediyor.Acaba sadece bende mi böyle yoksa sizlerde de var mı?
tatlım o yüzden bebeğinin babası hiç yalnız bırakmasın ben doktoruma ve hastaneye doğum öncesi istediklerime dair yazı vereceğim. ve onlar için uğraşacağım . ten tene temas, eşimin yanında olması, kordonunu kesmesi, bana danışılmadan epizyo yapılmaması vs diye uzuyor isterseniz sizinlede paylaşabilirim listemi:)Yaaaaa şu Paramparça dizisini seyrederken paronayak oldum!!! Ya benimde bebeklerim hastanede karışırsa diye kendime dert arıyorum galiba)))
günaydın canımm ben doktoruma sordum gerek yok dedi ilk çocuğumdada vurdurmuştum. ama şimdi doğumlar zaten hastane ortamında oluyor o yüzden gerek görmedi sanırım doktorum.günaydın kızlar ben 18+3 oldum 18+5 te sağlık ocağında tetanoz aşısı vuracaklar sanırım doktoruma sormadım ama bi sıkıntı yok değil mi herkes oluyor hangi haftada olmanız söylendi aşıyı erken mi acaba
bana birşey demedi canım ama 20. haftada kontrolüm o zaman yaptırırım diye düşündüm.Gunayyydinnn arkadaslar.dr nuz size detayli ultrason icin kacinci haftanizda gelin dedi acaba???
Bana dr un verdigi tarih 21+3 oluyo bende erken gidip gormek istiyorum yavrumu da bide sizlere sorim dedim canin sagol:))bana birşey demedi canım ama 20. haftada kontrolüm o zaman yaptırırım diye düşündüm.
Kizlar bebeginizin 16 haftalikken boyunun kac oldugunu hatirliyor musunuz benimki 12 cmmis neden okdr kisa acaba internette 17 civarindadir yaziyor o zaman yaklasik 5 cm kisa(((
Ben 19+2 de oldum canim sana saglik ocagi mi gel dedigünaydın kızlar ben 18+3 oldum 18+5 te sağlık ocağında tetanoz aşısı vuracaklar sanırım doktoruma sormadım ama bi sıkıntı yok değil mi herkes oluyor hangi haftada olmanız söylendi aşıyı erken mi acaba
benim en son 15+2 de görmüştüm kuzumu canım o yüzden daha fazla beklemek istemiyorum.Bana dr un verdigi tarih 21+3 oluyo bende erken gidip gormek istiyorum yavrumu da bide sizlere sorim dedim canin sagol:))
günaydınn tatlımmgünaydın canlarr
günaydın canımm çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin.Günaydin arkadaslar,
dün ögrendim insallah bizim bir kizimiz olucak :)
canım ya Allah kolaylık versin sanada bende atanmadan önce ücretli öğetmenlik yaptım donuyorduk resmen okulda.canım geçmiş olun. bizim okulda buz gibiydi. normalde de sıcak değil, bugün felaketti resmen
çokk teşekkür ederim canım dün eve gittim sıcak duşa girdimde öyle ısındım.geçmiş olsun canım.. sağlık olsun geçer gider üzülme
maşallahhh canım Rabbim nazarlardan saklasın kuzularımızı.Kızlar selammmmmmaşallah kuzucukları ultrason fotoları koyulmus benim 10 gun oncenin görüntüsü var hiç aklıma gelmemişti koymak sizden görüp koycammm ben de Eki Görüntüle 1371545
Ben 19+2 de oldum canim sana saglik ocagi mi gel dedi
günaydın canımmGünaydiiiiiiiiiiiinlarrrrrrr
Yaptirirsin canim onlar biliyolar zamaninievet canım sömestr a gidicem diyince 15 ocakada gelsen olur dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?