2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canım geçmiş olun. bizim okulda buz gibiydi. normalde de sıcak değil, bugün felaketti resmen

saol cnm kampanya takip edip ilk fırsatta alayım bari :) sen de denk gelirsen bana haber ver olur mu

Kizlar bebeginizin 16 haftalikken boyunun kac oldugunu hatirliyor musunuz benimki 12 cmmis neden okdr kisa acaba internette 17 civarindadir yaziyor o zaman yaklasik 5 cm kisa(((

Kizlar bebeginizin 16 haftalikken boyunun kac oldugunu hatirliyor musunuz benimki 12 cmmis neden okdr kisa acaba internette 17 civarindadir yaziyor o zaman yaklasik 5 cm kisa(((
Benim 17+4e 15 cm di canım gayet normal dedi doktor 16.haftada 12 olmasi da normaldir bu durumda. Internet büyük nimet ama bazen bizi yanlış yonlendiriyor

Selam kizlar ne cok konu konusulmus. Benim suan 14 haftalik hamile bir arkadasim esi ile bosanma asamasina geldi. 3 gundur bu konu ile yatip kalkiyoruz ve yaklasik 2 saatir telefon kavgalarina sahit oluyorum. Ruhum daraldi cok bunaldim. Allah yardimcimiz olsun.

Ben cok cahil kaliyorum sanirim sizin yaninizda. Ne o 4lu ultrason cihazindan haberim var nede alisveris yapiyorum. Hatta ne alinmali hic bir fikrim yok.

İnternette kan sulandirici kullananlar normale dogum yapamaz yaziyodu bende normal istiyorum da onu soracaktim

Canim ben hem coraspin hem clexane 0.6 kullaniyorum. 34de coraspin dogumdan bikac gün önce de igne kesilcek. Bu durumda normal dogum ıcin sıkıntı olmuyor. Tabi plansiz acil bi dogum olunca durum farklı olabilir

Ben de bi kaç parça kıyafet dışında henüz bişey almadım kızıma. Hem yazlık kıyafetlerin cikmasini bekliyorum hem de nisanda izne ayrılınca rahat rahat bakarım diyorum.ama Şubat tatilinde netten başlayacağım artık dayanamiyorum çünkü bu arada kız anneleri puiko ' yu öneriyorum size harika saç bantları bere ler ve patikler var hepsini hepsini almak istiyorum hele o anne kız takımları tam benlik

ayy canım arkadasına allah sabır versın tam hamılelık ewresınde koca bı yıkım
sende telas yapma boswer zaaman var daha herseyı ogrenır alırsın

Canim ben hem coraspin hem clexane 0.6 kullaniyorum. 34de coraspin dogumdan bikac gün önce de igne kesilcek. Bu durumda normal dogum ıcin sıkıntı olmuyor. Tabi plansiz acil bi dogum olunca durum farklı olabilir
ben 0.4 luk kullanıyorum coraspin de kullanıyorum bilgi verdiğiniçin saol canım tesekkür ederim:))

iyi akşamlar kızlar ya benim ne göbeğim çıktı nede bebeğimin hareketlerini hissediyorum benimle aynı haftada olan birini gördüm bugün 6 aylık gibiydi benim hiç belli degil tedirgin oldum herkes bişey söylüyor yarın devlet hastanesine gitcem bakalım bikaç gündür akıntım da var umarım kötü bişey çıkmaz

Bitanem bir sorun gördüklerinde doktorlar zaten güzel bir yolla söylüyorlar hem ultrason ölçümlerimde bir kaç cm ve kg olarak tutmayabiliyor. Boşuna tedirgin olma.

Ne güzel işte canım bu tedirgin olacak bir şey değil. Ben de öyleydimbazen kocaman oluyordu bazen kayboluyordu onda gazdı zaten. Senin durumun çok normal. Hissetmeye gelirsek ben 4 gündür hissediyorum 16. Haftada ancak ikinci hamşleliğini yaşayan anneler hiisediyor ilk gebelerde mümkün değil bu 100 gram bebeğin kası kemiği gücü neki hissedesin di mi?

E

Kızlar bunu eşimin kuzenine yaptım hatta o kadar gaza geldim ki yapıp satmaya karar verdim. Bez pasta kendi kendime de yapıcam sanırım pembiş pembiş. Lavanta kesesi de yapıp mıknatıs yapıştırıp nikah şekeri olarak dağıtıcam. kurabiye de yapıp bebek şekeri olarak eve gelenlere vermek istiyoeum. Kapı süsümü de kendim yapıcam. Doğuma az kala odayı da süsliycem inşallah.

Sizin var mı farklı fikirleriniz?

Eklentiler

• image.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 110
Maşallah canım ne güzelmiş yaratıcısı keşke benim de enerjim ve boş vaktim olsa da yapabilsem severim aslında bu tarz şeyleri. Pembik de çok güzel olur bu satıyosan ben alırım valla

Maşallah canım ne güzelmiş yaratıcısı keşke benim de enerjim ve boş vaktim olsa da yapabilsem severim aslında bu tarz şeyleri. Pembik de çok güzel olur bu satıyosan ben alırım valla

Beğenmene çok sevindim canım senin de kızın olacak di mi? Bir ara İzmire alışverişe gidicem pembe malzeme alayım da kendime yapayım beğenirsen sana da yaparım tabii ki. Hatta istersen internetten model beğen ben bakıp bakıp yapıyorum üç arkadaşıma yaptım böyle.

Evet canım kızım olacak:) tamam canım çok sevinirim yaparsan

Canım benim 16+6 da 17 cm di, ama galiba normal deil :) ben de eşimde çok uzunuz, ben doğduğumda 60 cm mişim, hastanedeki doktorlar izinlileri arayıp çağırmışlar beni göstermek için :) Guinness rekorlar kitabına gircek kızmışım ama cahiliye devrinde düşünememişler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…