- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #13.801
Kizlar bebeginizin 16 haftalikken boyunun kac oldugunu hatirliyor musunuz benimki 12 cmmis neden okdr kisa acaba internette 17 civarindadir yaziyor o zaman yaklasik 5 cm kisa(((
Canım benim 16+6 da 17 cm di, ama galiba normal deil :) ben de eşimde çok uzunuz, ben doğduğumda 60 cm mişim, hastanedeki doktorlar izinlileri arayıp çağırmışlar beni göstermek için :) Guinness rekorlar kitabına gircek kızmışım ama cahiliye devrinde düşünememişler :)
canım ben de kronik ürtiker hastasıyım, yumurta çok fena yapardı beni, Bi de bende ilk stresten başlamıştı, aman strese dikkat et.. Çok zor bir hastalık Allah yardımcın olsun..Arkadaslar cevap veren herkeae tskler. Gunduz olunca kabariklar indi kasinti azaldi. Doktordan geldim doçent cildiyeciydi. Adam hamilesin sana hangi ilaci versem imza alip vermem gerekir dedi. Bebk icin riskliymis. Iyiki acil doktorlarina güvenip de gidip bi ilac almadim. Rahatlatmasi acisindan bi krem verdi yine artarsa goruselim dedi. Yediklerindendir muhtemelen dedi dikkat edersem ins gecer bakalim bu geceee.... ürtiker dedi.
doğru canım haklısın rahatladım şimdi herkesin haftası benden ileride sanırım ondan su anda herkes hıssediyor karnım geceleri biraz daha büyük oluyor sabahları ıyıce ınıyor normal sanırım bende merakla beklıyorum hıssedecegım gunlerıBitanem bir sorun gördüklerinde doktorlar zaten güzel bir yolla söylüyorlar hem ultrason ölçümlerimde bir kaç cm ve kg olarak tutmayabiliyor. Boşuna tedirgin olma.
Ne güzel işte canım bu tedirgin olacak bir şey değil. Ben de öyleydimbazen kocaman oluyordu bazen kayboluyordu onda gazdı zaten. Senin durumun çok normal. Hissetmeye gelirsek ben 4 gündür hissediyorum 16. Haftada ancak ikinci hamşleliğini yaşayan anneler hiisediyor ilk gebelerde mümkün değil bu 100 gram bebeğin kası kemiği gücü neki hissedesin di mi?
canım bu çook güzel olmuş aynı hazır satılanlar gibi beceriklisin valla ne güzel bende istiyorum bunun pembesindenKızlar bunu eşimin kuzenine yaptım hatta o kadar gaza geldim ki yapıp satmaya karar verdim. Bez pasta kendi kendime de yapıcam sanırım pembiş pembiş. Lavanta kesesi de yapıp mıknatıs yapıştırıp nikah şekeri olarak dağıtıcam. kurabiye de yapıp bebek şekeri olarak eve gelenlere vermek istiyoeum. Kapı süsümü de kendim yapıcam. Doğuma az kala odayı da süsliycem inşallah.
Sizin var mı farklı fikirleriniz?
Ben de geçen hafta gittim doktora 15 haftalık olması gerekirken 16 haftalık görünüyordu. Ama boyu 10 cm'di. Normal bence. Zaten eşim de ben de ufak tefeğiz belki ondandır :)Kizlar bebeginizin 16 haftalikken boyunun kac oldugunu hatirliyor musunuz benimki 12 cmmis neden okdr kisa acaba internette 17 civarindadir yaziyor o zaman yaklasik 5 cm kisa(((
. 17 cm olması gerekiyormuş demiş arkadaş, bende benimkinin 17 cm olduğunu ama normal olmadığını belirttim. Anormallik asıl bukadar uzun olması normal olması deil, genetik olarak diye belirttim.. Eğer Safiyane bi niyetle okursanız cm le hava atma gibi saçma bi niyetim olmadığını anlarsınız die ümit ediyorum..Orada arkadaşın morali bozulmuş kısa mı diye siz benimki 17 cm di diyerek moral verdiğinizi mi sanıyorsunuz? Normal değil sizinki evet normali 20 haftalıkken o boyda oluyor.
Hoşgeldin cnm...İyi aksamlar arkadaşlar, ben de nasip olursa haziran annesi olacağım.Aranıza katılmak,sohbet etmek çok isterim.Hatta kafama takılan bir soru soracağım benim hala kokusuz su gibi akıntılarım devam ediyor.Acaba sadece bende mi böyle yoksa sizlerde de var mı?
.İyi aksamlar arkadaşlar, ben de nasip olursa haziran annesi olacağım.Aranıza katılmak,sohbet etmek çok isterim.Hatta kafama takılan bir soru soracağım benim hala kokusuz su gibi akıntılarım devam ediyor.Acaba sadece bende mi böyle yoksa sizlerde de var mı?
Hosgeldinnnİyi aksamlar arkadaşlar, ben de nasip olursa haziran annesi olacağım.Aranıza katılmak,sohbet etmek çok isterim.Hatta kafama takılan bir soru soracağım benim hala kokusuz su gibi akıntılarım devam ediyor.Acaba sadece bende mi böyle yoksa sizlerde de var mı?
Tşk ederim cnm amin cümlemiz inş.Hoşgeldin cnm...
Hayirlisi ile kucagina alirsin inşaallah...
Akinti cok normal kokusuz ve duru ise...
Olmamasi sorun zayen gayet sagliklisin üzülme :)
Ilerki aylarda daha artacak bu akintilarimiz...
Rahim kendini savunmak icin uretiyormus....
Mikrobik durumlara karsi yani...
Hoşbulduk rahatladım biraz saol.
Hoşgeldin canım. Benimde devam ediyo, bazen sarı ama genelde beyaz renkte, normal galiba
Tşker cvp için insan tedirgin oluyor çalıştığım için günboyu ayaktayım bazen çok net hissediyorum ıslaklığı panikliyorum bişey mi oldu suyum mu geldi diyeHosgeldinnnakintilar normal bende de var kokusuz olduğu sürece sorun yok
canım bu çook güzel olmuş aynı hazır satılanlar gibi beceriklisin valla ne güzel bende istiyorum bunun pembesindenyaptıklarının fotograflarını koyar mısın canım hem bize de fikir olur
canım boyu mu yoksa baştan popoya olan mesafe mi?Kizlar bebeginizin 16 haftalikken boyunun kac oldugunu hatirliyor musunuz benimki 12 cmmis neden okdr kisa acaba internette 17 civarindadir yaziyor o zaman yaklasik 5 cm kisa(((
Ben de esime soyledim kapida bekle diyeYaaaaa şu Paramparça dizisini seyrederken paronayak oldum!!! Ya benimde bebeklerim hastanede karışırsa diye kendime dert arıyorum galiba)))
canım çok sağol site için. hepsi çok güzellerrrr yaa. insan seçemez bunların içindenBen de bi kaç parça kıyafet dışında henüz bişey almadım kızıma. Hem yazlık kıyafetlerin cikmasini bekliyorum hem de nisanda izne ayrılınca rahat rahat bakarım diyorum.ama Şubat tatilinde netten başlayacağım artık dayanamiyorum çünkübu arada kız anneleri puiko ' yu öneriyorum size harika saç bantları bere ler ve patikler var hepsini hepsini almak istiyorum hele o anne kız takımları tam benlik
canım göbek olayı kişiden kişiye değişiyor. kiminin iç karnı geniş oluyor, kiminin hemen çıkıyor.iyi akşamlar kızlar ya benim ne göbeğim çıktı nede bebeğimin hareketlerini hissediyorum benimle aynı haftada olan birini gördüm bugün 6 aylık gibiydi benim hiç belli degil tedirgin oldum herkes bişey söylüyor yarın devlet hastanesine gitcem bakalım bikaç gündür akıntım da var umarım kötü bişey çıkmaz
Rica ederim canım tabiki gördüklerimizi begendiklerimizi paylaşacağızcanım çok sağol site için. hepsi çok güzellerrrr yaa. insan seçemez bunların içinden
canım ben de bu gidişimde doktoruma iç karnım geniş mi die sordum, güldü :) o halk arasında bişey, tıpta yeri yok dedi :)canım göbek olayı kişiden kişiye değişiyor. kiminin iç karnı geniş oluyor, kiminin hemen çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?