2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Orada arkadaşın morali bozulmuş kısa mı diye siz benimki 17 cm di diyerek moral verdiğinizi mi sanıyorsunuz? Normal değil sizinki evet normali 20 haftalıkken o boyda oluyor.

canım ben de kronik ürtiker hastasıyım, yumurta çok fena yapardı beni, Bi de bende ilk stresten başlamıştı, aman strese dikkat et.. Çok zor bir hastalık Allah yardımcın olsun..

doğru canım haklısın rahatladım şimdi herkesin haftası benden ileride sanırım ondan su anda herkes hıssediyor karnım geceleri biraz daha büyük oluyor sabahları ıyıce ınıyor normal sanırım bende merakla beklıyorum hıssedecegım gunlerı

canım bu çook güzel olmuş aynı hazır satılanlar gibi beceriklisin valla ne güzel bende istiyorum bunun pembesindenyaptıklarının fotograflarını koyar mısın canım hem bize de fikir olur

Kizlar bebeginizin 16 haftalikken boyunun kac oldugunu hatirliyor musunuz benimki 12 cmmis neden okdr kisa acaba internette 17 civarindadir yaziyor o zaman yaklasik 5 cm kisa(((
Ben de geçen hafta gittim doktora 15 haftalık olması gerekirken 16 haftalık görünüyordu. Ama boyu 10 cm'di. Normal bence. Zaten eşim de ben de ufak tefeğiz belki ondandır :)

İyi aksamlar arkadaşlar, ben de nasip olursa haziran annesi olacağım.Aranıza katılmak,sohbet etmek çok isterim.Hatta kafama takılan bir soru soracağım benim hala kokusuz su gibi akıntılarım devam ediyor.Acaba sadece bende mi böyle yoksa sizlerde de var mı?

Orada arkadaşın morali bozulmuş kısa mı diye siz benimki 17 cm di diyerek moral verdiğinizi mi sanıyorsunuz? Normal değil sizinki evet normali 20 haftalıkken o boyda oluyor.
. 17 cm olması gerekiyormuş demiş arkadaş, bende benimkinin 17 cm olduğunu ama normal olmadığını belirttim. Anormallik asıl bukadar uzun olması normal olması deil, genetik olarak diye belirttim.. Eğer Safiyane bi niyetle okursanız cm le hava atma gibi saçma bi niyetim olmadığını anlarsınız die ümit ediyorum..

Hoşgeldin cnm...
Hayirlisi ile kucagina alirsin inşaallah...
Akinti cok normal kokusuz ve duru ise...
Olmamasi sorun zayen gayet sagliklisin üzülme :)
Ilerki aylarda daha artacak bu akintilarimiz...
Rahim kendini savunmak icin uretiyormus....
Mikrobik durumlara karsi yani...

.
Hoşgeldin canım. Benimde devam ediyo, bazen sarı ama genelde beyaz renkte, normal galiba

Hosgeldinnn akintilar normal bende de var kokusuz olduğu sürece sorun yok

Yaaaaa şu Paramparça dizisini seyrederken paronayak oldum!!! Ya benimde bebeklerim hastanede karışırsa diye kendime dert arıyorum galiba )))

Tşk ederim cnm amin cümlemiz inş.

.
Hoşgeldin canım. Benimde devam ediyo, bazen sarı ama genelde beyaz renkte, normal galiba
Hoşbulduk rahatladım biraz saol

Hosgeldinnn akintilar normal bende de var kokusuz olduğu sürece sorun yok
Tşker cvp için insan tedirgin oluyor çalıştığım için günboyu ayaktayım bazen çok net hissediyorum ıslaklığı panikliyorum bişey mi oldu suyum mu geldi diye

canım bu çook güzel olmuş aynı hazır satılanlar gibi beceriklisin valla ne güzel bende istiyorum bunun pembesindenyaptıklarının fotograflarını koyar mısın canım hem bize de fikir olur

Pembesini hiç yapmadım canım yapınca koyarım bir tane daha yapmıştım farklı erkek göstereyim. Bunu annemlere gittiğimde eksik malzemeyle yaptım içine arkadaşım olduğu için hediyeler kıyafetler koydum. Tülünü beyaz istedi o dışına nazar boncukları süsler taktım. Arkadaşımın istediği gibi oldu yani. Tek bu fotoyu buldum.

Eklentiler

• image.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 148
Kizlar bebeginizin 16 haftalikken boyunun kac oldugunu hatirliyor musunuz benimki 12 cmmis neden okdr kisa acaba internette 17 civarindadir yaziyor o zaman yaklasik 5 cm kisa(((
canım boyu mu yoksa baştan popoya olan mesafe mi?
bazen baş popo arası söyleniyor
doktorun fark ederdi bir şey olsa
burada mesela baş popo mesafesi yazıyor

canım çok sağol site için. hepsi çok güzellerrrr yaa. insan seçemez bunların içinden

canım göbek olayı kişiden kişiye değişiyor. kiminin iç karnı geniş oluyor, kiminin hemen çıkıyor.

canım çok sağol site için. hepsi çok güzellerrrr yaa. insan seçemez bunların içinden
Rica ederim canım tabiki gördüklerimizi begendiklerimizi paylaşacağız aynen hepsini mi alsak ne yapsak kız bebekte en sevdiğim aksesuar saç bandı hele bir de anne kız takım olunca bayılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…