2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

evet canim öyle ama fazla kilolu bi bebegin normal dogumla nasil cikacagini düsünemiyorum, dogrusu bende bundan cok korkuyorum o yuzden kilosu baya ilerdeyse erken getirmelerini tercih ederim dogrusu ama normal dogumla tabi sezeryan degil..
insallah oyle cok kilolu olmazda zamaninda normal dogum yapabilirim

canım benimde çilekle çavdara alerjim var normalde. ama kaşıntımın nedeni karaciğer enzimlerim olunca gastroentolojinin verdiği ilaçla jinekoloğun verdiği tutmadı. bende bu konuda jinekoloğa güvendim açıkçası oda losyon verdi ovadril . ellerim ve cilt kuruluğu içinde eğitim araştıma hastanesinden randevu aldım orda çok övülen bir doktor var ona danışacağım.
sanada çok geçmiş olsun herşey bebeklerimiz için.

Ercan Aydemir'e ilk başta gitmiştim. Devlet hastanesine. Resmen başından savdı. Folik asit bile vermedi elevit verdi bıraktı 6 haftalık hamileydim o zaman.
Diğerlerini bende duymadım açıkçası. Özel muaynehane tercih etmek istemiyorum. çünkü muayne ücretleri özel hastanelere göre daha uçuk oluyor diye biliyorum. Tabi doktoruna göre değişiyordur muhakkak.
İmperyal hastanesi düşünebilirim aslında. Şimdi gittiğim Medical Park oldu büyük ihtimal muayene ücreti de artmıştır aynı zamanda tetkikler vs. 4 boyutlu ultrasonumu çektirdikten sonra başka bir doktora gitmek istiyorum aslında. Evet öyle yapayım.
Benimle arasında 1 ay olan bir hamile arkadaşm da benimle aynı doktora gidiyordu değiştirdi. Çok övüyor şimdiki doktorunu. Bir sürü tahlil yapmış depolarına vs bakmış. Belki onu da düşünebilirim.

haklısın canım benimde doktor ücretim 78 tl dört boyutlunun içinde doktor ücretide dahil 160 tl istediler. devlet hastanesi o kadar ters bir yerdeki ne zamana gün verirler bilmiyoruz da eşim uğraşma dediği için beklemedeyim. ama şubat tatilinde annemlere gittiğimde istanbuldada fiyat alacağım.

hiç düşünme onları tatlım gebe eğitimine katılmanı tavsiye ederim korkularından kurtulmak için. inşallahh hayırlısı ile gelir meleğin.

İstanbul'da Anadolu yakasına mı gidiyorsun canım?

inşallahh gönlüne göre olur canımya. bende o yüzden 3 doktor değiştirdim. biri çok güleryüzlüydü ama sıkıntım olduğunda hiç bağlamadılar bile tlf lara çıkmadı özel hastane birde o yüzden değiştirdim. ilk gittiğimde çok korkutmuştu keseyi göremedi yok sezeryan kesisine yapışmış dedi 7 . hafta dolana kadar almamız gerek vs o yüzden değiştirdim. 3. doktor için düzce akçakocaya gittim şehir değiştirdim içime en çok sinen o oldu zaten ama oda 2,5 saatlik uzaklıkta her defasında gelme rutin tahlillerini bulunduğun yerde yaptır 32. den sonra ben takip ederim dedi ama irtibatta kalacağız. birde doğumdan önce kısmet olursa bana yakın bir ile gelecek. burda şimdi devam ettiğim bir doktor oda iyi gibi tlf lara çıkıyor ama sorunca cevaplıyor sadece nasılsa onda doğum yapmayacağım diye rahatım:)

Benimde 20 haziran görünüyo Doğumum ama çevremdekiler erkek bebekler geç doğar haziran sonunu bulur dediler kafam karıştı
evet canım kuzenimde bana gecen gun öyle dedi bnm normalde sat a gore doğum tarihi 06haziran, ultrasona göre 01haziran ama eger 01haziranda doğarsa benim sat 30agustostu bu durumda tam 9aylık doğmuş olacak ama normalde 9ay 10gun derler ya bence tam 9ayda doğmaz benimkisi biraz daha gec doğar gibime geliyor :)

Cilek mi dedinn bak canim cekti:))))))

hiçç kafanı karıştırma canım bebeğin geleceği vakti biliyor ve zamanı gelincede sinyallerini gönderecek sana. inşallah kısmet olursa burda bu süreci hep birlikte yaşayacağız inşallahh
Saol cnm inşlhhh sağlıklı bi şekilde dünyaya getirelimde bebişlerimizi başka ne isteriz :)

kızlar Anadolu yakasında ACIBADEM e giden var mı,
kadıkoy acıbadem yada kozyatağı acıbadem. ikisi arasında kaldım varsa biri konuşmak isterim.

Söyleyenlerde tecrübeli olduklari için bende öyle tahmin ediyorum Cnm kendileri gelecekleri zamanı bilirler bekleyip görecez artık

kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar ben dün 23:30 da vurmam gereken iğneyi unutmuşum sabah 08:30 da vurdum. gecikmeler sıkıntı yaratıyormu çok. bilginiz var mı? 3 gen heterozigot benim 2000 lik clexane kullanıyorum. yeterlimi diye de tereddütteyim bu aralar. gerçi profa gidiyorum ama içim rahat etmiyor bir türlü belki doktor gözden kaçırmıştır diye ne biliyim.
birde doktor her gittiğimde kan akımına bakıyor bebeğe giden. ordan pıhtılaşmanın artıp artmadığımı belli oluyor acaba. yoksa bu pıhtılaşma dediğimiz şey Allah korusun bir an da mı bebeğin beslendiği damarları tıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…