- 16 Kasım 2014
- 1.153
- 1.050
- 88
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #14.261
Cok seker evt:))Ayyy annesi olsam ayı misali yerdim bu bebeği herhalde kedilerimi bile severken ısırıyorum bazen kendi bebeğime ne yapıcam acaba allahım aklıma mukayet ol :)))))
sağol canım umarım eşime söz geçirebilirim biz bugüne kadar hep bu tatil dönemlerinde gelip gitme mezvularından tartıştık zaten bu konuda pek anlayışlı değil ailesine çok düşkün olduğu için kendiside kendi ailesinin yanına gitmek isticek ama beni yalnız bıırakamayağı için muhtemelen hiçbiri yere gitmeyelim diyecek yine tartışıcaz artık tartışılmak değil anlaşılmak istiyorum ya bıktım hep bişeyleri iki taraflı yapmaktan kendi ailemle bişey yapamıyorum evlendiğimizden beri hep ön plana geçiyor benim ailemede kendi ailesinede herkes onu seviyor :) benimle ilgilenen yok
kızlar bendede tüylenme oldu ya sarı sarı duruyor eşim bebeğe bakım diye karnıma dokunduğunda utanıyorm ağdayla alsam bebeğe zararı olur mu ağdanın acaba
dogumdan sonra dökülüyo sakın alma o tüyleri canım. sonra uğraşır durursun
Geçti canım ya sabah biraz bulanıyor ama ona da şükür ben dün eskisi gibiydim aynı
Ay iki gündür ben de çok mutsuzum hormonlarım birbirine giriyor. Uzn süre oturur pozisyonda kalma diye demiştir canım ya eskiden annemler 24 saat yolculuk yaparlarmış. cenk beye telefon aç sor bnce uzun uzun molalar verrk gitsek ne olur diye. Bursa şurası zaten.
Hoş geldin canım bol bol ikizler doğurucaz desenize :)))
cenk beye 26 sında gidicem zaten detaylı ultrasona ordanda geçicem bursaya ya dediğiniz gibi dinlene dinlene
ikizler bizim ailede bol canım baba ikizler anne ikizler bi ikizler daha geliyor tam bir kararsızlıklar ailesi olucaz muhtemelen bakalım bebek benim doğum günüme mi babasının doğum gününe mi gelicek biz haftada bir doğum günü kutlucaz sanırım:)
Ben de esim de ikizler bebisimiz de ikizler olacak bizde de insallah
bende daha öğrenmeden 8 saat otobüs gittim 8 saatte geldim 12 haftalıkken falan bodruma gittim 3 saat gittim geldim aynı gün içinde ama bebek biraz büyüyünce eşim pimpiriklendi sadece kendi aileme gidicem ya onu dert etti kendine muhtemelen:)
Allah bize sabır versin ikizler kadını zor derler ama erkekler emin olun daha zorlar iki erkek ikizlerle başım dertte olacak:)
annişler merhaba,
bugün detaylı taramamız var:) çok heyecanlı:) benim 2li testlerim çok iyi çıkmıştı arada mecburiyetten dr değiştirdim. Yeni dr amniyosentez önerdi yaştan dolayı37 yaş
ben çok istemiyorum bugün sonuçlar iyi çıkarsa yptırmıcam.
yaptıran var mı aranızda? öptüm hepinizin bebişlerini:)
annişler merhaba,
bugün detaylı taramamız var:) çok heyecanlı:) benim 2li testlerim çok iyi çıkmıştı arada mecburiyetten dr değiştirdim. Yeni dr amniyosentez önerdi yaştan dolayı37 yaş
ben çok istemiyorum bugün sonuçlar iyi çıkarsa yptırmıcam.
yaptıran var mı aranızda? öptüm hepinizin bebişlerini:)
Canım ya ben de bu cumartesi gitmeliyim aslında ama bir hafta bekliyim detaylıyla aynı tarihe denk gelsin istiyorum malum çok pahalı ücreti hastanenin. Valla ben de bilmediğim zaman ev taşıdım beşinci kata sırtımda kolilerle koca evi tek başıma temizledim yerlerde yattım belimin ağrısından kaynanamın sinirinden yemek yemeyi unutmuştum sigara ve kahveyle besleniyordum meğer hamileymişim ondan beri hiç takmıyorum pimpiriklenmemeye çalışıyorum kısmeti olan yaşayacak diye. Benim eşim de ikizler :))) sizlerden duyunca çok şaşırıyorum dünyanın en rahat adamı hiç öyle aman yoruldun dur aman dikkat eti yok, sadece ağır bişi taşırken yakalanınca kızıyor başka zaman yatıp uyuyor valla dünya umrunda değil söylersem yapıyor bir şeyi. Bebek konusunda tek hevesi kanguru alıp kızını kucağında kendi gezdirecekmiş asla bana vermeyecekmiş. Ben bin tane ihtiyaç listesi çıkarıyorum ona soruyorum var mı sence eksik diye kucak taşıması kucak diyor yani kangurudan bahsediyor. İkizler böyle oluyorsa boğa olsun valla :)))
Gerçi benim kız olacak her burcun kzıı erkeği farklıdıe sen nasılsın huy olarak ikizler kızını çok bilmiyprum :))
Ayy eşim de bizimle yatacak diyor ben kabul etmem ama tam bir oğlağım o konuda disipline çok önem veriyorum ikizler kocam bile benim kurallarımla yaşıyor evde :))Canim sen sanki benim esimi anlattin galiba ikizler erkegi ayni oluyr o da bebegim gelsin sana vermiycem diyor sarilip uyuyucagiz diyorsenin pabucun dama artik diyor ama ikizler kadini farkli ya simdi kendimi nasil anlatayim overim hep kendimi
Canım ya ben de bu cumartesi gitmeliyim aslında ama bir hafta bekliyim detaylıyla aynı tarihe denk gelsin istiyorum malum çok pahalı ücreti hastanenin. Valla ben de bilmediğim zaman ev taşıdım beşinci kata sırtımda kolilerle koca evi tek başıma temizledim yerlerde yattım belimin ağrısından kaynanamın sinirinden yemek yemeyi unutmuştum sigara ve kahveyle besleniyordum meğer hamileymişim ondan beri hiç takmıyorum pimpiriklenmemeye çalışıyorum kısmeti olan yaşayacak diye. Benim eşim de ikizler :))) sizlerden duyunca çok şaşırıyorum dünyanın en rahat adamı hiç öyle aman yoruldun dur aman dikkat eti yok, sadece ağır bişi taşırken yakalanınca kızıyor başka zaman yatıp uyuyor valla dünya umrunda değil söylersem yapıyor bir şeyi. Bebek konusunda tek hevesi kanguru alıp kızını kucağında kendi gezdirecekmiş asla bana vermeyecekmiş. Ben bin tane ihtiyaç listesi çıkarıyorum ona soruyorum var mı sence eksik diye kucak taşıması kucak diyor yani kangurudan bahsediyor. İkizler böyle oluyorsa boğa olsun valla :)))
Gerçi benim kız olacak her burcun kzıı erkeği farklıdıe sen nasılsın huy olarak ikizler kızını çok bilmiyprum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?