2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

canım ben 6 haftalıkken marmarıse gıtmıstım 7 saat te gıttık mola vere vere gıt hıc bısey olmaz koltugu ayarla kendın gore gerekıyosa yata yata gıt

kızlar bendede tüylenme oldu ya sarı sarı duruyor eşim bebeğe bakım diye karnıma dokunduğunda utanıyorm ağdayla alsam bebeğe zararı olur mu ağdanın acaba

agda fln degdırme canım onlar dokuluo dogumdan sonra hepımızde var cıktı ne olacak utanma eındende agdanın bebege bı zararı olmazda sen yınede dokulcek olan seyleı alma ne gerek vrkı

annişler merhaba,

bugün detaylı taramamız var:) çok heyecanlı:) benim 2li testlerim çok iyi çıkmıştı arada mecburiyetten dr değiştirdim. Yeni dr amniyosentez önerdi yaştan dolayı 37 yaş
ben çok istemiyorum bugün sonuçlar iyi çıkarsa yptırmıcam.

yaptıran var mı aranızda? öptüm hepinizin bebişlerini:)

cenk beye 26 sında gidicem zaten detaylı ultrasona ordanda geçicem bursaya ya dediğiniz gibi dinlene dinlene
ikizler bizim ailede bol canım baba ikizler anne ikizler bi ikizler daha geliyor tam bir kararsızlıklar ailesi olucaz muhtemelen bakalım bebek benim doğum günüme mi babasının doğum gününe mi gelicek biz haftada bir doğum günü kutlucaz sanırım:)

bende daha öğrenmeden 8 saat otobüs gittim 8 saatte geldim 12 haftalıkken falan bodruma gittim 3 saat gittim geldim aynı gün içinde ama bebek biraz büyüyünce eşim pimpiriklendi sadece kendi aileme gidicem ya onu dert etti kendine muhtemelen:)

Saçınızı boyamıyorsunuz dğil mi?

Ben kendimi bildim bileli saçımı kendi rnginen bir koyusuna boyarım, tabii eylülden beri boyamıyorum. Dün eşim antrede durdurdu beni, kafamı tuttu saçıma bakıyor böyle ama ağlamaklı oldu saçımdaki beyazları ilk kez görüyor hatta boyadığını bile bilmiyordu herhalde doğal renkleri seçtiğimden. Ne oldu neye bakıyorsun desim bilerek, sana çok kısa saç çok yakışır onu hayal ediyordum dedi yalancııııı. Ki benim saçım belimdeydi düğünde kestiricem diye bin kavga ettim istemiyordu tabi gittim küt kestirdim yazın bunaldığımdan şimdi gelmiş çaktırmıyor da beyazıma üzüldüğünü kısa yakışıyor diyor.

Be neyse de saçı açık renk olanlar da çok fena oluyor diplerin çıkması sizde durumlar nasıl?

Ben de esim de ikizler bebisimiz de ikizler olacak bizde de insallah

Canım ya ben de bu cumartesi gitmeliyim aslında ama bir hafta bekliyim detaylıyla aynı tarihe denk gelsin istiyorum malum çok pahalı ücreti hastanenin. Valla ben de bilmediğim zaman ev taşıdım beşinci kata sırtımda kolilerle koca evi tek başıma temizledim yerlerde yattım belimin ağrısından kaynanamın sinirinden yemek yemeyi unutmuştum sigara ve kahveyle besleniyordum meğer hamileymişim ondan beri hiç takmıyorum pimpiriklenmemeye çalışıyorum kısmeti olan yaşayacak diye. Benim eşim de ikizler :))) sizlerden duyunca çok şaşırıyorum dünyanın en rahat adamı hiç öyle aman yoruldun dur aman dikkat eti yok, sadece ağır bişi taşırken yakalanınca kızıyor başka zaman yatıp uyuyor valla dünya umrunda değil söylersem yapıyor bir şeyi. Bebek konusunda tek hevesi kanguru alıp kızını kucağında kendi gezdirecekmiş asla bana vermeyecekmiş. Ben bin tane ihtiyaç listesi çıkarıyorum ona soruyorum var mı sence eksik diye kucak taşıması kucak diyor yani kangurudan bahsediyor. İkizler böyle oluyorsa boğa olsun valla :)))

Gerçi benim kız olacak her burcun kzıı erkeği farklıdıe sen nasılsın huy olarak ikizler kızını çok bilmiyprum :))

canım ben de 37 yaşındayım..doktorumla en başta konuştum hiçbir tarama testi istemiyorum diye..sadece 2 li tarama yapalım dedi..sonuçlar da iyi çıktı..şükür...diğerlerini yaptırmıcam...başka bir doktora gitmiştim hastane değiştirmek için.. o doktorda down sendromlu çocukların yaşamaya hakkı yok mu demişti..stressiz bir hamilelik için kendime en iyisinin bu olduğunu düşünüyorum...

Bence de yaptırma detaylı varken ne gerek var ki, şu saatten sonra bir şey olsa allah korusun ne değişecek ki. Allahın izniyle bir şey olmaz eskidenmiş 37 yaşa geç demek şimdi genç deniyor valla. Ben de 27 yaşındayım senin yaşında da 3. Yü düşünüyorum :))))

Canim sen sanki benim esimi anlattin galiba ikizler erkegi ayni oluyr o da bebegim gelsin sana vermiycem diyor sarilip uyuyucagiz diyor senin pabucun dama artik diyor ama ikizler kadini farkli ya simdi kendimi nasil anlatayim overim hep kendimi

ay canım aynı şeyleri yaşamışız bende tek başıma ev taşıdım bi buraya geldim ev tuttum babanem vefat etti burda bursa gittim ordan orduya geçtim evi topladım tekrar nazilliye geldim evi tek başıma yerleştirdim temizledim bir hafta sonra konyaya bayrama gittik döndüğümüz gün hamile olduğumu öğrendim bu kadar şeye iyi bişey olmadı bizim bebeklere

canım herkesin karakteri farklı burçlara pek takılmamak gerek ama örnek istersen ikizlere iki yüzlü derler ama asla değildir ama duyguları anlık değişir gülerken ağlar ağlarken güler hislidirler bence en kötü tarafı kararsızlıklarıdır asla karar veremezler kendilerine sürekli seçenek yaratırlar çünkü herşeyin en iyisini isterler mükemmeliyetçidirler.

Canim sen sanki benim esimi anlattin galiba ikizler erkegi ayni oluyr o da bebegim gelsin sana vermiycem diyor sarilip uyuyucagiz diyor senin pabucun dama artik diyor ama ikizler kadini farkli ya simdi kendimi nasil anlatayim overim hep kendimi
Ayy eşim de bizimle yatacak diyor ben kabul etmem ama tam bir oğlağım o konuda disipline çok önem veriyorum ikizler kocam bile benim kurallarımla yaşıyor evde :))

canım sıgara deyınce ya hamıle kalınca sıgarayı naptın cok merak edıyorum bende sen gbı ıcıyordum hamıle oldugumu bılmeden ıctımde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…