2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Gunaydin annisler,biz tembeliz gec uyandik kahvaltimizi yeni yaptik,yarin insallah bebisimi gorucem cook ozledim bi de arkadaslar tetanoz asisini yaptirmak sartmi? yaptirsam ne zaman yaptirmaliyim?
canım dogum için yapıyolar tetanozu aletlerden pas falan varsa bişey olmasın diye.bence yaptır riske gerek yok tam haftasındasın aslında hemen yaptırabilirsin

kızlar, tetanoz aşınsını kaçıncı haftada yapıyorlar aile sağlığı merkezlerinde? bir defa mı yapılıyor?
19. 20. haftada yapıyolar canım bildiğim kadarıyla 24 e kadar yapılıyo.sonra 1 tane daha oluyosun aşı sonrada 6 ay sonra oluyosun kaca tamamlayacaklarına bağlı benimkine 5 e tamamlayacaklar bidahaki gebeliklerde vurulmayayım diye son 2 tanesini de 1 er sene arayla olucam

kızlar bendede tüylenme oldu ya sarı sarı duruyor eşim bebeğe bakım diye karnıma dokunduğunda utanıyorm ağdayla alsam bebeğe zararı olur mu ağdanın acaba
dogumdan sonra dökülüyo sakın alma o tüyleri canım. sonra uğraşır durursun

Gunaydin annisler,biz tembeliz gec uyandik kahvaltimizi yeni yaptik,yarin insallah bebisimi gorucem cook ozledim bi de arkadaslar tetanoz asisini yaptirmak sartmi? yaptirsam ne zaman yaptirmaliyim?
yaptırmalısın canım bebeğin tetanoz olmasın dogunca diye yapıyolar. toplam 5 kere yapılıyor. ilkini yaptırma zamanımız. 2.si de bi ay sonra.

Herkeseee merhabaa.. ben de buranın sessiz müdavimlerindendim bir süredir. Ama o kadar tatlı, o kadar heyecanlısınız ki dayanamadım ben de size katılmak istedim. Özellikle herkesin birbirini düşünmesi, öğrendiklerini paylaşması çok güzel. Herkesi bu iyi niyetinden dolayı tebrik ediyorum gerçekten.
Bana gelecek olursak ben de haziran annesi olacağım inşallah Bebeğim de erkek. Rabbim herkese gönlünden geçenleri en güzel şekilde versin inşallah, bundan sonra bol bol görüşmek üzere

hoşgeldin aramıza canım benimde bi oğlum olacak kac haftalık senin bebeğin

Canim gecti mi bulantin umarim bir sorun yoktur

Geçti canım ya sabah biraz bulanıyor ama ona da şükür ben dün eskisi gibiydim aynı.

Merhaba canım ben de bu gün farkettim afedersin kocaman olmuş tayt giydiğimde çok rahatsız oldum çıkardım. Kilo aldık diye mi yoksa büyüme mi oluyor orada da rahimden ötürü doktora sorucam gittiğimde.

Ay iki gündür ben de çok mutsuzum hormonlarım birbirine giriyor. Uzn süre oturur pozisyonda kalma diye demiştir canım ya eskiden annemler 24 saat yolculuk yaparlarmış. cenk beye telefon aç sor bnce uzun uzun molalar verrk gitsek ne olur diye. Bursa şurası zaten.

Hemen yaptır canım önemli bir aşı o hem senin hem bebeğin sağlığı için. Koruma iğnesi gibi düşün.

kızlar, tetanoz aşınsını kaçıncı haftada yapıyorlar aile sağlığı merkezlerinde? bir defa mı yapılıyor?
16 / 20. Haftada ilk dos yapılıyor canım ben iki kez gibi anlamıştım ebedeb ama arkadaşlar tecrübeli 5 kez diyor.

benimkini yarın yapacaklar canım 18+5 te olmuş olacak sağlık ocağı yapıyor çok gerekli mi bilmiyorum ama yaptırıcam yinede
Yaptır yaptır canım sakın ihmal etme.

kızlar hareket etmiyor diyordum ya galiba az önce tepik yedim:) hafif hafif iki kez
Ayyy ben de 5 gündür hissediyorum daha güzel bir şey olamaz herhalde.

kızlar bu göbekte çıkan kahverengi çizgi beliren varmı aranız da merak ediyorum ne zaman çıkmaya başlıyor
Bende de hafiften başladı ama kıllanmam orada arttığı için kıllar da öyle gösteriyor.

Kizlar sezeryan olursak normal dogum tarihindeen ne kadar once aliyorlar bebegi?

Ay onu ben de çok merak ediyorum, genelde bebeğin kilosu gelişimi öncelikle bakılıyor ama her gebeye göre de değişir sanırım.

kızlar bendede tüylenme oldu ya sarı sarı duruyor eşim bebeğe bakım diye karnıma dokunduğunda utanıyorm ağdayla alsam bebeğe zararı olur mu ağdanın acaba
Ay dün eşim göbeğimi seviyordu sonra bu kıllar var mıydı ya ben hiç görmedim daha önce dedi çok utandım ben de yoktu hamşlelikten dedim. Bebek kıymetini bilmek zorunda dedi :)

Hoş geldin canım bol bol ikizler doğurucaz desenize :)))

Kızlar tutumluanne diye bir site var çok güzel ve bir kaç ay kullanılmış ve bir kaç kullanılacak şeyler çok ucuza satılıyor. Hatta sıfır ürün satan da oluyor hediye gelmiş kullanamamışlar falan. Şahsen ben bir kaç şeyi burdan almayı planlıyorum. Bir bakın derim. Güvenilir bir site.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…