- 12 Ağustos 2014
- 663
- 560
- 158
- 37
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #14.281
ay canım aynı şeyleri yaşamışız bende tek başıma ev taşıdım bi buraya geldim ev tuttum babanem vefat etti burda bursa gittim ordan orduya geçtim evi topladım tekrar nazilliye geldim evi tek başıma yerleştirdim temizledim bir hafta sonra konyaya bayrama gittik döndüğümüz gün hamile olduğumu öğrendim bu kadar şeye iyi bişey olmadı bizim bebeklere
canım herkesin karakteri farklı burçlara pek takılmamak gerek ama örnek istersen ikizlere iki yüzlü derler ama asla değildir ama duyguları anlık değişir gülerken ağlar ağlarken güler hislidirler bence en kötü tarafı kararsızlıklarıdır asla karar veremezler kendilerine sürekli seçenek yaratırlar çünkü herşeyin en iyisini isterler mükemmeliyetçidirler.
Ben de cok bi sey soylemiyorum cunki bebis hep agliyacak falan gece yaninda yatsa uyuyamaz bizimki soylenmeye baslar simdi boyle demesine takmiyorum yani sabah erken kalkiyo cunki anladigin ben bebisi kendi yatagina yatirtcamAyy eşim de bizimle yatacak diyor ben kabul etmem ama tam bir oğlağım o konuda disipline çok önem veriyorum ikizler kocam bile benim kurallarımla yaşıyor evde :))
kıslarrrr kıslarrr.. çok heyecanlıyım... birazdan detaylı ultrasona giricem..oğluşumla capcanlı ilk buluşma anımız...
arkadasım bende ogretmenım doktorum ara tatılde ızmıre arabayla gıdebılecegımı soyledı hemde tokattan 14 saatlık yol dusun yanı :) 6 saat ne kı, mola vererek gıt dedı sen 1 kere versen yıne yetergünaydın kızlar bugün yine mutsuzm ya sömestrda tatil hayalleri kuruyordum annemlerin yanına gitmek için çünkü burda gerçekten bunaldım artık annemin yemekleri evim akrabalarım herşeyi büyüdüüm sokaklarda gezmeyi o kadar çok özledim ki ama dün doktorum 6 saatin üstünde kara yolculuğu yasak dedi benim yolumda 6 saat sürüyor burdan 1,5 saat izmire gitsem 2 gün sonrada 4 saat daha bursaya gitsem sıkıntı olur mu aranızda yolculuk yapan var mı kendi arabamızla gidicektik ayrıca sıkıntı olmaz diyin nolur eşimlede konuşamıyorum daha gitmek istiyorum diye doktor zararlı olabilir diyince direk sildi attı kafasından gitmek işini bu kez gitmezsem kayınvalidemler biz gelelim diyorlar tatilimi evde birileriyle geçirmek istemiyorum daha çok psikolojim bozuluyor onlarla zaten şimdi kayınpederim geldi işten çıkıyorum hiç oturmadan yemek yap topla çay ikram derken gece 11 oluyor uyanıp okula geliyorum 2 günde yoruldum bile napıcam ben bana akıl verin
ben de ikizlerim. bebeğimin şu anki tahmini doğum tarihiyle benim doğumgünüm arasında 1 gün varcenk beye 26 sında gidicem zaten detaylı ultrasona ordanda geçicem bursaya ya dediğiniz gibi dinlene dinlene
ikizler bizim ailede bol canım baba ikizler anne ikizler bi ikizler daha geliyor tam bir kararsızlıklar ailesi olucaz muhtemelen bakalım bebek benim doğum günüme mi babasının doğum gününe mi gelicek biz haftada bir doğum günü kutlucaz sanırım:)
Cnm sende kendi aileni cagir bu sefer annenler gelsinsağol canım umarım eşime söz geçirebilirim biz bugüne kadar hep bu tatil dönemlerinde gelip gitme mezvularından tartıştık zaten bu konuda pek anlayışlı değil ailesine çok düşkün olduğu için kendiside kendi ailesinin yanına gitmek isticek ama beni yalnız bıırakamayağı için muhtemelen hiçbiri yere gitmeyelim diyecek yine tartışıcaz artık tartışılmak değil anlaşılmak istiyorum ya bıktım hep bişeyleri iki taraflı yapmaktan kendi ailemle bişey yapamıyorum evlendiğimizden beri hep ön plana geçiyor benim ailemede kendi ailesinede herkes onu seviyor :) benimle ilgilenen yok
Hee numaralara bak heleee :)Saçınızı boyamıyorsunuz dğil mi?
Ben kendimi bildim bileli saçımı kendi rnginen bir koyusuna boyarım, tabii eylülden beri boyamıyorum. Dün eşim antrede durdurdu beni, kafamı tuttu saçıma bakıyor böyle ama ağlamaklı oldu saçımdaki beyazları ilk kez görüyor hatta boyadığını bile bilmiyordu herhalde doğal renkleri seçtiğimden. Ne oldu neye bakıyorsun desim bilerek, sana çok kısa saç çok yakışır onu hayal ediyordum dediyalancııııı. Ki benim saçım belimdeydi düğünde kestiricem diye bin kavga ettim istemiyordu tabi gittim küt kestirdim yazın bunaldığımdan şimdi gelmiş çaktırmıyor da beyazıma üzüldüğünü kısa yakışıyor diyor.
Be neyse de saçı açık renk olanlar da çok fena oluyor diplerin çıkması sizde durumlar nasıl?
o hayal kursun dursun bırakCanim sen sanki benim esimi anlattin galiba ikizler erkegi ayni oluyr o da bebegim gelsin sana vermiycem diyor sarilip uyuyucagiz diyorsenin pabucun dama artik diyor ama ikizler kadini farkli ya simdi kendimi nasil anlatayim overim hep kendimi
Canim bende korkuyorum doktor bana oyle bir sey diyecek yola cikma felan der diye aklm kaciyor..ve tam okullarin kapanacagi gun detayli ultrasonn tarama var..ve ben o gun ailemin yanina Gitmek istiyorum..kocam kendi ailesiyle olsun gerisi onemli degil..dusunun onun memleketindeyiz ama tatillerde bile kaynanam agladigi icin sknti yasiyorum..3 saat felan yolum..ama gercekten stresli gunler yasiyorum ;(ay canım aynı şeyleri yaşamışız bende tek başıma ev taşıdım bi buraya geldim ev tuttum babanem vefat etti burda bursa gittim ordan orduya geçtim evi topladım tekrar nazilliye geldim evi tek başıma yerleştirdim temizledim bir hafta sonra konyaya bayrama gittik döndüğümüz gün hamile olduğumu öğrendim bu kadar şeye iyi bişey olmadı bizim bebeklere
canım herkesin karakteri farklı burçlara pek takılmamak gerek ama örnek istersen ikizlere iki yüzlü derler ama asla değildir ama duyguları anlık değişir gülerken ağlar ağlarken güler hislidirler bence en kötü tarafı kararsızlıklarıdır asla karar veremezler kendilerine sürekli seçenek yaratırlar çünkü herşeyin en iyisini isterler mükemmeliyetçidirler.
canım sıgara deyınce ya hamıle kalınca sıgarayı naptın cok merak edıyorum bende sen gbı ıcıyordum hamıle oldugumu bılmeden ıctımde
Arkadaslar aranızda öncesinde veya şimdi CRİNONE JEL kullanan varmıydı?
Eğer varsa ne kadar kullanmıştınız? Ben halen kullanıyorum da ne zaman kesecek acaba doktor merak ediyorum...
canım biz 17+3 olduk. 22 haziran tahmini doğum tarihimizzhoşgeldin aramıza canım benimde bi oğlum olacak kac haftalık senin bebeğin
canlar bizim evden taşınma durumumuz çıktı... netçem hiç bilmiyom. ben çok istedim taşınmayı ama iş ciddiye binince korku başladıtemizliği 2 günde eşimle hallederiz de kolileme işi zor değil mi? ben hayatımda hiç taşınmadım desem yeridir. bi evlenirken ev düzdük o kadar. bekarken de kendi evimizdi, hiç taşınmadık yani korkuyorum
cnm ben kullandım tüp bebek benımki, 12. haftada kesti. 12 den sonra plesenta zaten o hormonu üretmeyı devralıyormuş, kanama vs bı durum olmadıkça gerek görmüyor doktorlar.
sen neden kullanıyorsun o jeli ?
çok akıntı yapar pis jel yabıraktıımda bayram etmiştim
Bıraktım valla zaten eşim içmiyordu sorun oluyordu o da içmeyince çabucak bırwktım.
canım Allah kolaylık versin inşallah yoluna girer herşey takma kafana yavaş yavaş halledersiniz. bende kendi evimdeyim ama daha büyük bir ev almak istiyoruz belkide doğuma yakın taşınmak nasip olur kimbilir.canlar bizim evden taşınma durumumuz çıktı... netçem hiç bilmiyom. ben çok istedim taşınmayı ama iş ciddiye binince korku başladıtemizliği 2 günde eşimle hallederiz de kolileme işi zor değil mi? ben hayatımda hiç taşınmadım desem yeridir. bi evlenirken ev düzdük o kadar. bekarken de kendi evimizdi, hiç taşınmadık yani korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?