2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Eşimi anlattın valla o kadar kararsız ki deliriyorum bazen bir de çok uyuşuk inşallah kızım öyle olmaz ikimiz hazırlanıyoruz kadın olarak kapıda onu brn bekliyorum hadi diye,

Ayy eşim de bizimle yatacak diyor ben kabul etmem ama tam bir oğlağım o konuda disipline çok önem veriyorum ikizler kocam bile benim kurallarımla yaşıyor evde :))
Ben de cok bi sey soylemiyorum cunki bebis hep agliyacak falan gece yaninda yatsa uyuyamaz bizimki soylenmeye baslar simdi boyle demesine takmiyorum yani sabah erken kalkiyo cunki anladigin ben bebisi kendi yatagina yatirtcam ben zaten sonda hep kendi istedigimi yaparim o yuzden simdi ses cikarmiyom

arkadasım bende ogretmenım doktorum ara tatılde ızmıre arabayla gıdebılecegımı soyledı hemde tokattan 14 saatlık yol dusun yanı :) 6 saat ne kı, mola vererek gıt dedı sen 1 kere versen yıne yeter

ben de ikizlerim. bebeğimin şu anki tahmini doğum tarihiyle benim doğumgünüm arasında 1 gün var şanslıysam doğumgünümde doğar prensesim

Cnm sende kendi aileni cagir bu sefer annenler gelsin
Hee numaralara bak heleee :)
Benimkini de ben tras ediyorum...
Evde makinemiz var bayiliyor ay bi dort kose
Tutturdu bi senedir senide 1 numara yapalim soyle kendi sacin ciksin diye...
Benim sacimida kendi boyuyordu ama hep illa kendi rengin kalsin cok istiyorum dedi durdu...
Bi senedir kendi sacim cikio boyatmadim...
Ay cok gur masaalah bide 1 numara yaparsak basa cikamam delimi ne
Bak annem tutturmus ceviz kabuguyla abimin beyazlari kapayacakmis...
Gebelikte sakincasi yoksa bi arastir bakalim... cok rahatsiz olduysan yani

Canim sen sanki benim esimi anlattin galiba ikizler erkegi ayni oluyr o da bebegim gelsin sana vermiycem diyor sarilip uyuyucagiz diyor senin pabucun dama artik diyor ama ikizler kadini farkli ya simdi kendimi nasil anlatayim overim hep kendimi
o hayal kursun dursun bırak oğlun senin yanından ayrılmak istemeyecek babasının yüzüne bakmayacak haha erkek cocuklar babaya gıcık oluyo belli bi yaşa kadar

Canim bende korkuyorum doktor bana oyle bir sey diyecek yola cikma felan der diye aklm kaciyor..ve tam okullarin kapanacagi gun detayli ultrasonn tarama var..ve ben o gun ailemin yanina Gitmek istiyorum..kocam kendi ailesiyle olsun gerisi onemli degil..dusunun onun memleketindeyiz ama tatillerde bile kaynanam agladigi icin sknti yasiyorum..3 saat felan yolum..ama gercekten stresli gunler yasiyorum ;(

canlar bizim evden taşınma durumumuz çıktı... netçem hiç bilmiyom. ben çok istedim taşınmayı ama iş ciddiye binince korku başladı temizliği 2 günde eşimle hallederiz de kolileme işi zor değil mi? ben hayatımda hiç taşınmadım desem yeridir. bi evlenirken ev düzdük o kadar. bekarken de kendi evimizdi, hiç taşınmadık yani korkuyorum

bende doktorumla görüşüm doğuma 15-20 gün kala boyatmayı düşünüyorum.

@Canandemirel kayinvalideme gitmiyorum kafam rahat demisti..gercekten bunu yapan insanlar nasil yapiyor..ben tam bi oglak burcuyum esimde tam bir boga burcu..ikimizde baskiniz..araya birde kayinvalide kiskancligi girince seytan ucgeni oluyor..oglunu hala paylasamiyor..ve ben tahammul edemiyorum buna..utanmadan ariyor hadi gelin yemek yaptim diye.ben isimiz var diyorum bu sefer esimi ariyor..gercekten delirmemek icten degil

Arkadaslar aranızda öncesinde veya şimdi CRİNONE JEL kullanan varmıydı?
Eğer varsa ne kadar kullanmıştınız? Ben halen kullanıyorum da ne zaman kesecek acaba doktor merak ediyorum...

Arkadaslar aranızda öncesinde veya şimdi CRİNONE JEL kullanan varmıydı?
Eğer varsa ne kadar kullanmıştınız? Ben halen kullanıyorum da ne zaman kesecek acaba doktor merak ediyorum...

cnm ben kullandım tüp bebek benımki, 12. haftada kesti. 12 den sonra plesenta zaten o hormonu üretmeyı devralıyormuş, kanama vs bı durum olmadıkça gerek görmüyor doktorlar.
sen neden kullanıyorsun o jeli ?
çok akıntı yapar pis jel ya bıraktıımda bayram etmiştim

Hem kış hemde hamilelik zorlar diye düşünüyorum annenlerden falan destek alsan olmaz mı?

Canım benimki tüp bebek değil ama 2 düşüğüm vardı. hamile olduğumu öğrenir öğrenmez başlatmıştı halende devam ediyorum işte. Evet sorma çok akıntı yapıyor canım ya hep ıslağım zaten

Bırakmak istemiştim ama hayır demişti senin ve bebeğin için çok iyi bu demişti bende bırakmamıştım, yarın yada cuma günü gidecem bu sefer keser inş.yaa.

Peki kesilme kanaması diye bişey duymuştum, ilacı kesince kanama lekelenme vs.bişey yapıyor mu bu ilaç canım

merhaba arkadaşlarr
gece yine uykusuzdum o yüzden hiç keyfim yok bugün. bide üstüne işyerinde stres gerildim iyice. öğretmen arkadaşlar üstünüze alınmayın lütfen ama bazı meslektaşlarınız o kadar çıkarcı ve bencil ki. hep kendi istedikleri olsun diye yapmayacakları yok. meb de memurum illallah dedim resmen ve bugün birine hakkını helal etmiyorum bebeğimle beni boş yere gerdiği için.

canım Allah kolaylık versin inşallah yoluna girer herşey takma kafana yavaş yavaş halledersiniz. bende kendi evimdeyim ama daha büyük bir ev almak istiyoruz belkide doğuma yakın taşınmak nasip olur kimbilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…