2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Günaydın kızlar. Bugünlerde çok halsizlik var bende. Dün akşam 9 gibi uyudum. Tabi gece tuvalete taşınmalar, su içmeler derken bölük pörçük bi uıykuyla sabah tekrar işe gel. Sizde durumlar nasıl?
bende de durum aynı canım 2 saatte bir wc ye kalktım. ama suç bende ne derdim var gece su içiyorum o kadar. kendi kendime kızayım biras

2li teste tok gitmiştim canım ama 4 lü yaptırmadım bilmiyorum
doğumun bnden 2hafta kadar önde doktor mu istemedi 4lü testi sen mi yaptırmadın canım.

Günaydın kızlar. Bugünlerde çok halsizlik var bende. Dün akşam 9 gibi uyudum. Tabi gece tuvalete taşınmalar, su içmeler derken bölük pörçük bi uıykuyla sabah tekrar işe gel. Sizde durumlar nasıl?
bnm cok şükür halsizliklerim bitti. gece de tuvalete kalkmıyorum artık ama 10 gün önceye kadar gece 2 defa kalkıyodum en az
4lü testte sadece kan veriyosun canım kahvaltını yapıp git. aç olmaya gerek yok şimdiden geçmiş olsunn
tesekkür ederim canımsen yaptırdın mı 4 lü testini canım. ben korkuyorum nedense ya bişey cıkarsa diye. 2li test sonuclarım iyi gelmişti

ben yaptırdım geçen hafta kuzucum iyi çıktı. 2li testin iyiyse genelde bu da iyi oluyor takılma hiç

ben yaptırdım geçen hafta kuzucum iyi çıktı. 2li testin iyiyse genelde bu da iyi oluyor takılma hiç
ben duyduklarımdan cok etkileniyorum gecen gün bi arkadas riskinin yüksek olduğunu yazmıstı o günden beri bnm nası cıkacak derdindeyim
inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız

ben duyduklarımdan cok etkileniyorum gecen gün bi arkadas riskinin yüksek olduğunu yazmıstı o günden beri bnm nası cıkacak derdindeyim
inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
evet canım ama her gebelik farklı oluyor. J jasminka83 arkadaşımızdan haber alamıyorum. onun detaylı ultrasonu bu hafta ypılacaktı. tarama testlerinde risk çıksa bile kesinliği yok. detaylı ultrasonda herşey belli olur. biz düşünsek de düşünmesek de olabilir. O yüzden canımızı sıkmayalım, aklımızı takmayalım

Canim 3 hafta once bende de cikti 6- 7 tane sabahlari misket gibiydi aksamustu ceviz kadar oluyordu sisiyordu. Doktora gittim vajinal varis dediler. Internetten biraz arastir cok fazla sikintisi yok ama takip edilmesi gerekiyor. 10 dk dab fazla ayakta kalmamalisin, oturmak bile yanlis ayaklarini yuksege koyarak kaldirmalisin.
Gebelikte cikabilen bisey cok rastlanmasa da. Gecmis olsub

bundan sonra hep buradayim insallah canm☺

Gunaydin annisler,biz tembeliz gec uyandik kahvaltimizi yeni yaptik,yarin insallah bebisimi gorucem cook ozledim bi de arkadaslar tetanoz asisini yaptirmak sartmi? yaptirsam ne zaman yaptirmaliyim?

kızlar, tetanoz aşınsını kaçıncı haftada yapıyorlar aile sağlığı merkezlerinde? bir defa mı yapılıyor?

Sevindim canım senin adına .İnş bizim halsizliklerde geçer kısa zamanda

Dizinden 1karis yukarısı iyi canim

kızlar bu göbekte çıkan kahverengi çizgi beliren varmı aranız da merak ediyorum ne zaman çıkmaya başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…