2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Temizlikleri saymıyorum bile yazlık dönüşü temizlikçi tutan kadın bana sürekli bu sefer tutmuycam sana yaptırıcam demeye başladı ve bunu utanmadan şaka gibi ama gayet ciddi söylüyordu. Hamileyken bile bütün mutfak dolabını bana sildirdi ve bir işin ucundan tutmadı mutfak sandalyesine oturup beni izlesi ruh hastası. Ne salakmışım diyorum şimdi ama bunun yarını da var kime ne olacağı belli olmaz tabii de yaşlanacak elden ayaktan düşecek kızı da yok kim bakacak acaba ona..

İlk hamileliğimde de bunda da hareketlerini net olarak 19. haftada hissetmeye başladım.

Hatta şimdi pıt pıt yapıyor maşallah. :)

Saol canim:) ne bilim yaptırmak mantıklı gelio bana da 50 gram yuklicez dedi ama bi de kesin kararlimisin deyince acaba dedim.bir de gayet yiyorum tatlı falan yaptırcam sanirim

aynen canım unutacaklar bugünleri. ama kızı olmaması daha iyi biliyormusun benim üç tane görümcem var ikisi bekar biri evli ve hep onların kıskançlıkları yüzünden oldu ne olduysa. aramızda da yaş farkı var görümcemlerle 10 yaş hemde. onlar olmasaydı daha iyi anlaşırdık sanırım çünkü kayınvaldemle kayınpeder fransadalar 3 ay burdalarsa 6 ay ordalar. Hep diyordum benim alnım ak acaba nasıl yüzüme bakacaklar diye ki öyle bir baktılar ki şimdi maşallahımız var :)
İlk hamileliğimde de bunda da hareketlerini net olarak 19. haftada hissetmeye başladım.

maşallah sübhanallah prensese o zaman canım bende beklemeye devam edeyim.

Aynen benim kayınvalidemi anlatmışsın.

2 Oğlu var biri almanyada, benide kendinden nefret ettirmeyi başardı, Allah sonunu hayır etsin.

az kaldı annesi, bir kaç günde hissedersin.

Saclarim rofle. Baya baya dip geldi hemde beyaz beyazzź:) ne yapam bebisten önemli degil. Doguma yakin boyamayi dusunuyorum

Ah cananincim su gecen bir bucuk eenemin dili olsa da bi anlatsa...ama seni anlayan bi kocan var..ama esim hep beni suclu buluyor..kadin hasta..sirf onun yuzunden eskm ortak yerde yasamaktan vazgecti onlarin memlektine geldim.gurbetteyim.kimim kimsem yok.ben yuksek lisans mezunu isi gucu olan birisydim memlektmde.buraya geldim ne is var ne cevre..tek gahemiz kayinvalidemin mutlulugu..evlendim yas tuttu.on dk uzakliktayiz.her gun oglu orda..ayda bir memleketime giderim.surat on karis..yine mi gittin der..oglu benle gelir otuz kere arar ne zaman geleceksinz diye..ben esime diyorum ben ev hanimi degilim.kayinvalidemle oturup orgu orecek basma giyecek bi kadin degilm.ama kadin onu istiyor..ve inanilmaz otoriter.kayinpederim sessiz.zaten hep ondan.kadin eline almis herseyi..benimkide annem hasta o yasli kadin sen onu idare etmiyorsun sen suclusun diyor..annesi saygi duyuyrm bakmaya calisiyorum ama kadin doyumsuz..oglan benim kiz benim damat benim gelin benim olsun diyor..kendi kizlari bayramin ilk gunu bizde..ama ben gitmesemde olur..artik tahammul edemiyorum.yine ameliyat oldu..ve bu hataliklarini cok iyi kullaniyor..gercekten cildircam.. ;(

Haha güldüm canım eşine yazık seni üzmek istememis aman ne uzuleceksin zaten..Bu konuda sansliyim sanırım ben saçımı 4 sene önce karamele boyamistim ama nefret ettim o renkten 4 senedir boyamiyorum kendi rengi simsiyah çok şükür beyazım da hic yok ama olsaydi da kesinlikle boyamazdim

Zarari olmazmis degilmi son zamanlar cnm? Bende oyle düşünüyorum da.

İlk hamileliğimde doktorum doğuma 1 ay kala izin vermişti ama ben boyatmadan 4 gün önce kızım doğdu boyatamadım.

Şimdi de aynı doktora gidiyorum yine izin verir diye düşünüyorum.

bende çok heyecanlanıyorum cnm ya az çok hissediyorum kalbım hızlanıyor :) şimdi bundan sonra daha yoğun hissederiz allah mutluluğumuzu bozmasın inş..

Birz zor oluyor ama kolilerken düzenli kolileyip üstlerine hangi odaya ait olduğunu yazarsan çok rahat olur Yerlestirmesii de...
Ben ıvır zıvır ve büyük parçalar için kocaman bir hurç almıştım...o kadar şey almıştı ki işimi çok gördü tatlim, yani tavsiye ederim...en büyük boyuna her şey sigiyor
Tavsiyelerim.bu kadar ,Rabbim.yardımcin olsun :)

Aynen canım, benim kayınpederin de sesi çıkmıyor yemekten temizliğe söylemeden yapıyor adam her şeyi ama yaranamıyor kadına. Yazın öksürüyor diye elini suya sokmadı. Üşüyorum diye yalan atıyor ben oturuyorum şunu getir gidip getiriyorum bunungetir bin kez kaldırıyor beni sofradan ben çorbamı içmeden onlar sofradan kalkmış oluyorlar. Benimki emekli öğretmen ben de bankacıydım Ankara finansbank genel müdürlük kariyerim var eşimin işi ve düğün sebebiyle işi bıraktım. Bana sürekli eşimin parasını yiyen bir ... Şeymiş gibi davranıyor, karısı olduğumun farkında bile değil. Ben ayaklarından sorunlu biriyim indirimden 25 liraya sandalet aldım geçen yaz bir hafta çok para harcıyorsunuz ona ne gerek vardı ayakkabı aldınız diye konuşup durdu. Eşim de para konusunda bir şey diyemiyor çünkü çok lüks yaşayan ve inanılmaz ekekrronik hastası. Çok borcunu ödemişler o konuda susyor. Ama normalde annesiyle küsüp üç yıl konuşmamışlığı var eşim de çok baskın o yüzden hiç konuşmamışlar üç sene evlenmeden önce biz nişanlıyken ankarada yaşıyorduk ve hiç konuşmazdı annesiyle ama evlendikten sonra kadına bir şey oldu sürekli özgürü arayıp sarılr hale geldi. Benim de erkek kardeşim var 24 yaşında hiç böyle değil bir de küçüğüm yani düşün. Biz erkek kardeşime birinin yanında animiş gubicik agucuk diye sarılaak afedersin ağzımıza eder. Çünkü erkek dediğin brbrk gibi sevilmez.

Seninki hastaymış da Çalışmadığımız sürece çok zor canım işimi bıraktığıma çok pişmanım bebek kreşe gidecek yaşa geldiğinde kesinlikle her banka sınavına tekrar girmeyi planlıyorum.

Aynen benim kayınvalidemi anlatmışsın.

2 Oğlu var biri almanyada, benide kendinden nefret ettirmeyi başardı, Allah sonunu hayır etsin.

Çok zor ya böyle ben eşime güveniyorum işte tek şansım bu, benim ailm eşime öyle bir davranıp seviyorlar ki eşim kendi silesine bakınca farkı anlıyor açıkcası bu da çok önemli diye düşünüyorum.

herkes bi şekilde şikayetçi...şükrediyorum ama artık gerçekten kaldıramıyorum...her tatilde her bayramda ben memleket kavgası yaşayarak mı ömür çürtcem diye düşünüyorum..ben dersane öğretmenydim..koleji bıraktım geldim..81 puan aldım atamam çıkmadı..şuan geçici çalışıyrm.çalısmasam çıldırcam..ama bebek oluktan sonra kariyer yapamam..çoçugu bakıcıya verdirmez kocam ve ben yine büyük konuşuyorm ama kayınvalideme verip de çoçuğumu rezil edemem..ona baktrmam..şurdaki yorumlara bakıyorum herkes bebklerinden atışlarından bahsediyor...ama ben bu stersi çocuğuma yansıttığım için çok üzülüyrm..ve düşünsene keşkelerle dolu bir ortamın içindeyim..neyse güzün abla platformuna çevrrmeyim burayıanlatsam vala yol olur burası...ama şunu anladım bazen hayatına sen yön veremiyorsun..umarım sağlıklı bir bebeğim olur ve kızım bana şans getirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…