2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Sıkıntılar konuşulunca azalır derler ben konuştukça sinirleniyorum valla. En iyisi düşünmemek ama bu memlekete gitme kavgası her evde oluyor çalışınca şki taraf o yüzden tek olmadığını düşün canım

Kızlar bu arada adımı değiştirdim kabak gibi kimliğim belli oluyordu rahatsız oldum :))

:) bende tomris kim diyorumm..iyi olmuş

Canım etrafındaki insnala yardıma gelsin onun dışında nakliyatçı firmala anlaşın canım senin için daha kolay olur

Canım odediğin insanlarda her yerde var ben her gün çok saçma şeylerden dolayı gerginlik yaratıtorlar iş yerimde bu gidişle bebeğim diken doğacak.
Canım bende yaptıracam tedbir amaçlı

Kizlar Allah kolaylik versin size,benimse kv,kp,baldiz melek ya melek masallah ama buyuk eltim tam bi cadi kiskaniyor hep beni senin kocan hep yaninda seni cok seviyor falan filan belli etmese de hep kiskaniyo kendi kocasinin baska bi kadindan bi kizi var onlara vakit daha cok ayiriyo diye kotu oluyo bense hep ona destek ciktim o ise ne zamn benle konussa hep konuyu kavgaya bagliyo yilbasindan bi gun once deli etti beni yine sinirden kaskati olmusdum kac gun karnim sertlesdi zar zor kendime geldim ben onun durumuna uzulup ona destek oluyim o ise beni kotu niyetli goruyo ben hic bir zaman kotu niyetli biri olmadim o ise kendisi gibi goruyo,ben de soz verdim kendime onla sadece bundan sonra meraba meraba en iyisi bu

Günaydın canlar... Bugün sabah devlet hastanesine gittim ve detaylı ultrason için gün aldım. 4boyutlu değilmiş ama olsun. Su anda nasıl midem kotu anlatamam size biraz uyumaya çalışayım en iyisi
canım kaşüstünemi gittin, doktor nasıl dı, direk detaylı ultrason için gün verdimi, ya da sen yapmak istediğini söyledinmi.bende Trabzon da detaylı ultrason için yer arıyorum da ondan bu kadar soru sordum kusura bakma

C Canım numuneye gittip recep erin'e dedim 19haftalık hamileyim ayrıntılı ultrason için gün almaya geldim o da bi sıkıntın varmı agrın sızın diye güzel sordu ilaçlarımı falan da sordu hemen yazdı ultrasonu bu cuma cektiricem inşallah :)

illa sorun çıkartacaklar :) huzur bozan biri illa oluyor

az kaldı annesi, bir kaç günde hissedersin.
inşallahh canımm
Ya iki aileye uzak olunacak ya ikisinede yakin...gercekten arada kalmak cok zor..kimseye tavsiye etmem koca memleketini
aynen canım bende evlendim eşimin memleketine geldim ne zamanki atandım o zaman kıymete bindim. deli oluyorum bu durumada.
canım nasılsın ne zamandır denk gelemedik ocak ayı hatim listesinde eksik var mı bakındım ama göremedim bende okuyayım.
sorma canım aynen öyle az önce geldi delirtti beni vır vır kasıldı yine karnım.

Var eksik tatlim
Annem bende olunca giremiyorum canim benim...
Kaç cüz istersin tatlim ?...eksik bu ay baya var sirkeli de paylasamayinca listeyi...

Ohh içim rahatladı çok işe yarar önerileriniz olmuş canlarım sağolun. Kolileri marketlerden vs buluruz artık. hurç var ben kıyafetlerimi getirirken çok işime yaramıştı bakalım duruma göre 1 hafta ya da 10 gün içinde taşınıcaz galiba. kurtulmak istiyorum bu evden çok bunalıyorum

canım benim bebişim de Kız

canım Allah kolaylık versin inşallah yoluna girer herşey takma kafana yavaş yavaş halledersiniz. bende kendi evimdeyim ama daha büyük bir ev almak istiyoruz belkide doğuma yakın taşınmak nasip olur kimbilir.
inşallah gönlündeki gibi bir eviniz olur canım taşınırsınız bebiş gelmeden bebişle çok zor oluyormuş çünkü öyle duydum.

Hem kış hemde hamilelik zorlar diye düşünüyorum annenlerden falan destek alsan olmaz mı?
ah keşke annem yardım edecek kadar sağlıklı olsa.. kendine hayrı yok derler ya öyle durumda. annem, babam, kayınvalidem rahatsız. anneciğim lenf kanseri. babam böbrek yetmezliği çekiyor. kayınvalidem kalp hastası.. ablam desen kendi evine temizlikçi alıyor belfıtığı var diye. kardeşim askerde. görümcem bursada. geriye bir tek kayınbabam kalıyor o da kendi babasına bakmak için afyonda... yani eşim ve benden başka ailemiz yok yardım edecek arkadaşlarımız komşularımız var çok severler bizi ama nereye kadar yardım ederler. temizliği eşimle ben yapıcaz yavaş yavaş ben süpürürüm o siler. banyoyu mutfak dolaplarını siler. bana yaptırmıyo domestos koklamayayım tenime değmesin diye. Eşime üzülüyorum sadece oyh ne çok konustum

canım haklısın. bazi meslektaşlarımız konumlarını gözlerinde fazla büyütüyorlar. ben atanamadığım için memurluk istiyorum. ama kesinlikle MEB de çalışmam. Çalışacagım yerde herkes memur olsun. Hizmet sınıfı farklı olunca, konum farklı olunca, alınan maaş farklı olunca insanların karakteri bozuluyor. Okulda memur olmak çok zor bana göre. İş yükünü geçtim psikolojik olarak.Benden düşük puanla üniversite okuyan, benden düşük puanla atanan öğretmen bana üstten bakmasın.
Allah sabır versin canım benim.

ayyy kızlar bu magnezyum ne ıyı geldı kasıklarıma benım bıde parol attım ustune sukur cok ıyıyım ben ıyı olunca bebısımde ıyı oynasıp duruyor yahu allahım herkese nasıp etsın o etının etıme surtunup gectıgını hıssetmem varya ömür ömür velhasıl kasık bel agrısı cekenler magnezyumunuzu eksık etmeyın

Bende iki ay sonra taşınacağım. Anneme yakın taşınmam lazım iki çocukla tek başıma baş edemem bakıcı desen iki bebeğe birden bakmaz o yüzden anneme yakın olmam lazım. Taşınmayı gözümde büyütmüyorum o konuda şanslıyım Annem, Babam, Ablam, Kayınvalidem, Kayınpederim kuzenlerim vs herkes arkamdalar sağolsunlar var olsunlar. Temizlik konusunda da hamile kaldığımdan beri eşim süpürgeyi aldırtmadı elime. Ütü, temizlik ne varsa kendi yapmaya çalışıyor valla hatta itiraf edeyim benden bile güzel temizlik yapıyor. Ama kıyamıyorum adama da yazık günah bütün gün canı çıkıyor işyerinde bide hafta sonu evde temizlik yapması hoşuma gitmiyor. Benim bir ablam var Allah gönderdi vallahi onu bana. Haftada bir yarım gün temizliğe gelir ayda birde tam gün temizliğe geliyor. Dolap içlerine varana kadar herşeyi temizler kendi evi gibi. Abla kardeş gibiyiz o kadar çok seviyorum allah başımdan eksik etmesin. Bir dönem hastaydı çalışamıyordu o dönem içinde de sağolsun eşim çok yardımcı oldu. Rabbim herkese bu konularda kolaylık versin cidden çok zor çalışan insan için özellikle gerçekten zor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…