2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
iyiyim kuzucuuuummmm sen napıyosun bebiş napıyo pofuduklar siziiii

Ben iyiyim canım da kızım galiba korktu bugün komşuya gitmiştim onun arkadaşları ççocuklar vs hep gürültü gürültü kaldı sol tarafıma sindi orda öylece yattı kıpırdamadı sabah bi oynaştı arabada hadise çalınca şimdi de açtımm müzik ona oynaşsın diye ama bakalım taşınıyormuşsun hayırlı olsun allah kolaylık versin canıımm

evet canım eşim için üzülüyorum ben de. ben kendime acımam hiç. canı pek derler ya öyleyim. o yüzden simdiye kadar herşeyi kendim yaptım ama taşınma işinde eşime o kadar yük düşecek ki.
ben yerleştirmeleri yaparım giysiler mutfak vs fakat temizlikten korkmuştu gözüm. bir temizlikçiyle anlaşıcaz artık yapıcak bişey yok. temizlikçi ben ve eşim girdikmi bi günde biter diye düşünüyorum. Ev sıfır oldugu için kirli de değil dün gidip gördük harika bi ev ama 170 m2.
Sizin bebişler ikiz oldugu için her zorlugu iki kat çekeceksiniz ama her mutluluğu da iki kat tadacaksınız anneciğin yardımcı olur üstesinden gelirsiniz alimallah

Oyyyyy o hanımefendyi yerim beeennnn ısırırım yanaklardan bi müzik türüne veya bi sarkıcıya alışınca doğumdan sonra da onunla sakinleşiyolarmış bebişler oyy canım benim
Taşınma işi zor be pofudukumm. şimdiden gözüm korktu bu kışta kıyamette deli miyiz neyiz? ama ev çok güzel ve kirası da uygun aynı apartmandakilere göre. merkezi ısıtma fln. o yüzden istiyorum bebişko üşütmesin

Merkezi ısıtma evleri hamam gibi oluyor canım benim. bizim de öyleydi ama doğalgaz geldi buraya herkes bireysel yaptırdı seneye biz kendimiz yakıcaz mecbur bebekte var evin iyice sıcak olması gerek. zorlanıcaz herhalde bakalım artık.. Cefasız sefa olmaz demiişler sen sonuca odaklan eziyetini düşünüpte kendine zehir etme canım kış diye ucuza yazmıştır onlarda yazın evler hep pahalı oluyorr kışın ucuzluyor canını sıkma kuzuşuum

Hastalarınıza Allah acil şifalar versin canım.

size de şimdiden kolay gelsin.

benim işle sıkıntım yok şimdilik her işimi yapıyorum itme çekme hariç.

sende fazla yormadan kendini yaparsın inş.

SirriEyvan canım cinsiyetimiz kesinleşmeden listeye ekletmemiştim. beni de ekler misin? yaşım 27. beklenen doğum tarihi 13.06.2015 ilk çocuk. kızımız olacak kısmetse :)

Hastalarınıza Allah acil şifalar versin canım.

size de şimdiden kolay gelsin.

benim işle sıkıntım yok şimdilik her işimi yapıyorum itme çekme hariç.

sende fazla yormadan kendini yaparsın inş.
çok sağol canım benimm

Nihayet bizim de cinsiyetimiz kesinleşti. Bi prenses daha geliyor :)) :)) :)) Herşey yolunda dedi doktorumuz :) Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
hayırlı olsun canı bebeklerimizi sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin

Canım bana da torchyapılmadı, yeni bi doktora gittim anlattım , bu 3 çeşit testten oluşur, 2 türlüsü artık ülkemizde yapılmıyo gerek görülmüyo 10 yıldır dedi, ama 3. Sü kızamıkçık tahlili imiş, geçen hafta yaptı bana, önceden geçirip geçirmediğine bakılıyormuş . Sen de bi sor istersen
kolonya yapayım dedim
çok şirinmiş canım yaa

M

Canim ya benim asil kafama takilan once 4 gun geriledi.sonra 10 gun sonra tekrar gittim merakimdan 10 gunde sadece 2 gun kadar buyumus tam boyu 12 cm dedi ama olumlu veya olumsuz bse demedi cook merak ediyorum baska bir dr.a gitsem mi
canım dönem dönem ileride yada geride olması çok normalmiş, ben sorun olduğunu sanmıyorum ama yine de içinin rahat etmesini istiyorsan başka bi doktora git, sen bişey sormadan açıklıcakmı bekle, sonra sorularını sorarsın

Tasiniyor musunuz sizde?
Bizde tasincaz bende hamile hamile tek tasinan biziz diye içim içimi yiyordu ama anca ev bulabildik..
Hayirlisi olsun hakkinizda, tam olarak ne zaman tasincaksiniz?
Bizim nisan ayini bulcak sanirim ama bu ay sonunda yavas yavas kolilemeye baslicam kullanmadigim esyalarimizi..

Benim de geceleri çok kasılıyordu karnım kaskatı oluyordu. Doktor magnezyum verdi ben de kullanıyorum her gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…