- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #14.361
iyiyim kuzucuuuummmm sen napıyosun bebiş napıyo pofuduklar siziiii
evet canım eşim için üzülüyorum ben de. ben kendime acımam hiç. canı pek derler ya öyleyim. o yüzden simdiye kadar herşeyi kendim yaptım ama taşınma işinde eşime o kadar yük düşecek ki.Bende iki ay sonra taşınacağım. Anneme yakın taşınmam lazım iki çocukla tek başıma baş edemem bakıcı desen iki bebeğe birden bakmaz o yüzden anneme yakın olmam lazım. Taşınmayı gözümde büyütmüyorum o konuda şanslıyım Annem, Babam, Ablam, Kayınvalidem, Kayınpederim kuzenlerim vs herkes arkamdalar sağolsunlar var olsunlar. Temizlik konusunda da hamile kaldığımdan beri eşim süpürgeyi aldırtmadı elime. Ütü, temizlik ne varsa kendi yapmaya çalışıyor valla hatta itiraf edeyim benden bile güzel temizlik yapıyor. Ama kıyamıyorum adama da yazık günah bütün gün canı çıkıyor işyerinde bide hafta sonu evde temizlik yapması hoşuma gitmiyor. Benim bir ablam var Allah gönderdi vallahi onu bana. Haftada bir yarım gün temizliğe gelir ayda birde tam gün temizliğe geliyor. Dolap içlerine varana kadar herşeyi temizler kendi evi gibi. Abla kardeş gibiyiz o kadar çok seviyorum allah başımdan eksik etmesin. Bir dönem hastaydı çalışamıyordu o dönem içinde de sağolsun eşim çok yardımcı oldu. Rabbim herkese bu konularda kolaylık versin cidden çok zor çalışan insan için özellikle gerçekten zor....
Oyyyyy o hanımefendyi yerim beeennnn ısırırım yanaklardanBen iyiyim canım da kızım galiba korktu bugün komşuya gitmiştim onun arkadaşları ççocuklar vs hep gürültü gürültü kaldı sol tarafıma sindi orda öylece yattı kıpırdamadı sabah bi oynaştı arabada hadise çalınca şimdi de açtımm müzik ona oynaşsın diye ama bakalımtaşınıyormuşsun hayırlı olsun allah kolaylık versin canıımm
Oyyyyy o hanımefendyi yerim beeennnn ısırırım yanaklardanbi müzik türüne veya bi sarkıcıya alışınca doğumdan sonra da onunla sakinleşiyolarmış bebişler oyy canım benim
Taşınma işi zor be pofudukumm. şimdiden gözüm korktubu kışta kıyamette deli miyiz neyiz? ama ev çok güzel ve kirası da uygun aynı apartmandakilere göre. merkezi ısıtma fln. o yüzden istiyorum bebişko üşütmesin
ah keşke annem yardım edecek kadar sağlıklı olsa.. kendine hayrı yok derler ya öyle durumda. annem, babam, kayınvalidem rahatsız. anneciğim lenf kanseri. babam böbrek yetmezliği çekiyor. kayınvalidem kalp hastası.. ablam desen kendi evine temizlikçi alıyor belfıtığı var diye. kardeşim askerde. görümcem bursada. geriye bir tek kayınbabam kalıyor o da kendi babasına bakmak için afyonda... yani eşim ve benden başka ailemiz yok yardım edecekarkadaşlarımız komşularımız var çok severler bizi ama nereye kadar yardım ederler. temizliği eşimle ben yapıcaz yavaş yavaş ben süpürürüm o siler. banyoyu mutfak dolaplarını siler. bana yaptırmıyo domestos koklamayayım tenime değmesin diye. Eşime üzülüyorum sadece oyh ne çok konustum
Hayırlı olsun canım benim :)Nihayet bizim de cinsiyetimiz kesinleşti. Bi prenses daha geliyor :)) :)) :)) Herşey yolunda dedi doktorumuz :) Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
amin canımHayırlı olsun canım benim :)
Nihayet bizim de cinsiyetimiz kesinleşti. Bi prenses daha geliyor :)) :)) :)) Herşey yolunda dedi doktorumuz :) Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
amin cnm inşallahsağlıkla gelsin prensesin.
çok sağol canım benimmHastalarınıza Allah acil şifalar versin canım.
size de şimdiden kolay gelsin.
benim işle sıkıntım yok şimdilik her işimi yapıyorum itme çekme hariç.
sende fazla yormadan kendini yaparsın inş.
hayırlı olsun canı bebeklerimizi sağsalim kucağımıza almayı nasip etsinNihayet bizim de cinsiyetimiz kesinleşti. Bi prenses daha geliyor :)) :)) :)) Herşey yolunda dedi doktorumuz :) Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
sağol canım. amin inşallah.hayırlı olsun canı bebeklerimizi sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin
Gittim canım. Cuma gunune randevu verdi. 15dkda hallettim doktor da hemen yazdı ultrasonu allaha şukur bi sıkıntı cıkmadıpofuduk dr. ye gittin mi detaylı için?
Canım bana da torchyapılmadı, yeni bi doktora gittim anlattım , bu 3 çeşit testten oluşur, 2 türlüsü artık ülkemizde yapılmıyo gerek görülmüyo 10 yıldır dedi, ama 3. Sü kızamıkçık tahlili imiş, geçen hafta yaptı bana, önceden geçirip geçirmediğine bakılıyormuş . Sen de bi sor istersenBen Trabzon'dayım canım. En iyi doktor dedikleri için doktoruma gidiyorum. aslında çok fazla da takip yapmadı bana bir troid konusunu tespit etti doktorum bende. Zamanında yapılması gereken toksoplazma testi vs bir şey de yapılmadı bana. belki bir bildiği vardır bilemiyorum ama işte tedirgin oluyoruz biz anneler. mesela ikili test yaptıracaksınız dedi. hani ne için yaptırıcaz vs bilgilendirme yapmıyor biz sormadıkça anlatmıyor. şunu yaptırcaksınız aşağıdan randevu alın bunu yaptırıcaksınız şöyle böyle. yaşından ötürü de olabilir bilemiyorum ama kafam karışık açıkçası ....
çok şirinmiş canım yaakolonya yapayım dedim
canım dönem dönem ileride yada geride olması çok normalmiş, ben sorun olduğunu sanmıyorum ama yine de içinin rahat etmesini istiyorsan başka bi doktora git, sen bişey sormadan açıklıcakmı bekle, sonra sorularını sorarsınM
Canim ya benim asil kafama takilan once 4 gun geriledi.sonra 10 gun sonra tekrar gittim merakimdan 10 gunde sadece 2 gun kadar buyumus tam boyu 12 cm dedi ama olumlu veya olumsuz bse demedi cook merak ediyorum baska bir dr.a gitsem mi
Oyyyyy o hanımefendyi yerim beeennnn ısırırım yanaklardanbi müzik türüne veya bi sarkıcıya alışınca doğumdan sonra da onunla sakinleşiyolarmış bebişler oyy canım benim
Taşınma işi zor be pofudukumm. şimdiden gözüm korktubu kışta kıyamette deli miyiz neyiz? ama ev çok güzel ve kirası da uygun aynı apartmandakilere göre. merkezi ısıtma fln. o yüzden istiyorum bebişko üşütmesin
Gittim canım. Cuma gunune randevu verdi. 15dkda hallettim doktor da hemen yazdı ultrasonu allaha şukur bi sıkıntı cıkmadı
Benim de geceleri çok kasılıyordu karnım kaskatı oluyordu. Doktor magnezyum verdi ben de kullanıyorum her günOhhh rahatladim ya içince ne kasildim oyle bide bgn çok hissettim minigimin hareketlerini beni baya sarstı galiba kaskatı kesildim bi an .. Netten araştırdım cnm sağol mide bağırsak kramplarında hamilelerde vs kullanilir diyo sadece bacak kasılması için değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?