- 27 Ekim 2014
- 71
- 90
- 8
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #14.861
Internetten aldim memnunum:) hem uygun fiyat hemde cok hoslar. Markfoniden.Annişler hayırlı Cumalar
Hamile kıyafetlerini nerelerden aldınız? çok memnun olup önereceğiniz mağazalar varsa bildirirseniz çok sevinirim.
Bu arada detaylı taramada oğlumu gördüm, herşey yolunda dedi dr çok şükür...
öptüm çok
kızlar ben geldım.Atıl bey ıkı kere baktı bebek gostermıyordu kendını bı turlu,cok sukur ıyıymıs,neden yuksek cıktıgını afp ın anlayamadı.Bebişte anormali yok dedı 98%.İkıncı sebeperken dogum ya da gelişim gerılıyı ola bılırmiş.Ben de zaten 18+1 olmam gerekırdi ama 17+4 haftayım.O yuzden bunu takıpe almam gerek 3 hafta sonraya kontrola cagırd.Her swyıne baktı ılk plasenta prevıa dedı sonra kalkıp gezdım bıraz baktı tekrar eş sukur az da olsa kalkmıs bıraz .Kzımız 189 gr,babası ılk kez boyle buyuk gordu,ama kucuk oldugu ıcın adam renglıde bakmadı,onemlı olan bı seyı yok ya dunyalar benım oldu.Aksam cıktık esm yemeye goturdu bızı 6 gunde ılk kez yemek yedım soyleye bılırım.Hepınızı optum dualaınız ıcın eksık olmayın.Artık erken dogumu falan takmamayı dusundum kızım uzmez ınsallah annesını.Hepımız ınsallah saglıkla alırız kucagımıza bebişlerımızı.
taam hemen bakayım:) teşekkürler şekerInternetten aldim memnunum:) hem uygun fiyat hemde cok hoslar. Markfoniden.
normal canım rahim genişlediği ve bebek yukarıya doğru cıktığı için etkiye tepki gibi düşün çok uzun süren aşırı sancı seklinde olmadıktan sonra doktora gitmene gerek yok bence ama yinede sen bilirsin :)arkadaşlar dün gece yattığımdan beri dönerken kalkarken kasıklarım ağrıyor mu batıyor mu anlamadım bugünde yürürken aslında karnımın alt bölgesine doğru kasıkta değil doktora gitmeli miyim bunun için yoksa normal mi
maşallah canım oğluşuna :) ben nerde ne gorursem begenirsem alıyorum gerci daha geniş kapsamlı bi alışveriş yapmadık ama genelde lc wakikide guzel seyler oluyor birde defactoda yine hamile reyonu var internetteki sayfalarındanda bakabilirsin bide salı gunleri trendyolda hamileler için butik açılıyor. ablamda bi kaç elbise verdi ama yazlık onları anca son aylarda giyebilirim çokta almaya gerek yok canım sonucta 3-4 ay şişik karınla gezicez değiştirip değiştirip giyeriz aldıklarımızı :)Annişler hayırlı Cumalar
Hamile kıyafetlerini nerelerden aldınız? çok memnun olup önereceğiniz mağazalar varsa bildirirseniz çok sevinirim.
öptüm çok
Ben LCW'den alıyorum fiyatları uygun memnunum da :)Annişler hayırlı Cumalar
öptüm çok
canımmmm çok sevindim senin adına çok mutlu oldumoyle canım tam beklemedıgım anda tokat gıbı oldu bana ıyıcedemek kı kucuk seylerı bıle dert etmıyeceksın. Allah hepımızın bebısını korusun,kılosu azmıs cokmus hıc onemlı degıl
olmamıştır canım sen dikkat et yeterSaol canım. benim ailemde de yok şeker hastası falan ama ben hamileliğin de verdiği istahla ne var ne yok herseyi yedim maşallah. Ye tatlıyı dogur hakkını tezini bile curuttumçok yedim tatlı ya bana hakti bu.ama dediğin gibi söylediğin gıdaları hayatımdan çıkarmaya karar verdim. Normalde ilk yüklemede yüksek çıkarsa ikinci bi yükleme daha yapiliyormus doz arttirilarak ama kesinlikle yaptırmayacağım. Inan çok korktum bayılacak gibi oldum bebeğim bişey olmamıştır umarim
benim de kuyruk sokumuna yakın bi yerde kemik ağrıyo.her zaman değil ama bazen gün içinde yorulduysam aksamları ağrıyor. uzanınca geçiyor. çok normal hamilelikte. kanaman vs yoksa sıkıntı etme derim ben ama yine de için rahat etmeyecekse doktoruna bir danış canımGünaydın kızlar.. İki gündür belin ağrıyo annemle konuştuk Dr gidersen sor bebek aşağıda olabilir dedi bu bi sorunmu sıkıntı yaratırmı bebeğime ?
ayyyy tam bir tavşaaannnn yerim ben senii
bende de oldu 3-4 gün sürdü canım o durum. üşüttüm sanırım ayaklarımı. gaz veya kabızlıktan oluyormuş. gece hiç ağrımıyo uyanınca ağrı yok ama biraz ayakta kalınca ağrı baslıyodu. bağırsaklardanmış canım ben gitmiştim doktora o dönem sorma fırsatım oldu.arkadaşlar dün gece yattığımdan beri dönerken kalkarken kasıklarım ağrıyor mu batıyor mu anlamadım bugünde yürürken aslında karnımın alt bölgesine doğru kasıkta değil doktora gitmeli miyim bunun için yoksa normal mi
hiç normal dedi ama şu yüksek çıkmış demedi ben kağıda bakınca gördüm. devlet hastanesi bi de. iki hafta sonra üçlüye gel dedi.gerek var mı dedim herkese yapılıyo dedi. bişi diye
ama açıklama yapması gerekli yaa yada gittiğinde mutlaka sor aklında kalmasın ben ikili testi yaptırdım digerlerini yaptırmayı düşünmüyorum sadece merakla renkli ultrasonu bekliyorum
Kızlar ben geldim. Detaylı ultrason dediler ama benim doktoru daha detaylı bakıyordu valla anlamadım. organlarını iincelemedi detaylı 10 dk falan sürmedi bile ultrasonum. kafam karıştı
büyük hevesle onu bekliyorum ben ama öyle mi oluyor ki hep üzüldüm
Bende yoruldum aslında temizlik yapmıştım ondan olabilir ama bu bebek aşağıda konusunu sorucam haftaya kontrolüm var zatenbenim de kuyruk sokumuna yakın bi yerde kemik ağrıyo.her zaman değil ama bazen gün içinde yorulduysam aksamları ağrıyor. uzanınca geçiyor. çok normal hamilelikte. kanaman vs yoksa sıkıntı etme derim ben ama yine de için rahat etmeyecekse doktoruna bir danış canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?