2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ohh super ya nihayet. Valla dert oldun icime. Rabbim cok sukur

karatay duymasın ben 2 yumurta yiyorum günde.süt bazen ama yoğurt öğlen ve akşam yiyorum.
Evet duymasin :))) Yogurtta sikinti yok canım sutu abartmicakmisiz. Ama sut ic hergun en azindan bir bardak icmek onemli. Icinde baska vitaminlerde var. Yumurta ise bende 2 bazen 3 yiyordum. Ama simdi bire indirdim. Yersende beyazıni ye dedi canim.

Ohh super ya nihayet. Valla dert oldun icime. Rabbim cok sukur
oyle canım tam beklemedıgım anda tokat gıbı oldu bana ıyıcedemek kı kucuk seylerı bıle dert etmıyeceksın. Allah hepımızın bebısını korusun,kılosu azmıs cokmus hıc onemlı degıl

Ayni ben. En cok annem babam ve kardeslerim merak eden. Evin temizligi is güç yemek hep bende . Birde calisiyorum ve bir delikanlim var uc yasinda

oyle canım tam beklemedıgım anda tokat gıbı oldu bana ıyıcedemek kı kucuk seylerı bıle dert etmıyeceksın. Allah hepımızın bebısını korusun,kılosu azmıs cokmus hıc onemlı degıl
Evet kesinlikle canim. Benim abim 35 yil once1750 kg dogmus hemde bes yil sonra olan bir bebekmis

ıyı sevındım adına ınsallah gecer dıger arkadaslarınkı da ,nesguıkı unuttum detaylı doktorma sormayı ama senın sorman ıyı olmus devam edeyım tekrar sute

tesekkur ederım canım bı daha hamıle kalırsam ben de kesın yaptırmam valla hayatımı alt ust ettı bı anda ,Allah buyuk sans verdı hemen Atıl beye randevu ala bılmem de yoksa yuz doktor baksaydı hayla aklımda kalacaktı,ama bu adam en ıyısı ıkna ettı ıyıce benı tedırgın olma dedı benım gordugumu her kes gormuyor ama ben sende bısey gormedım dedı,kızımda kusmustu resmen bana uzun sure arkasını cevırdı oturdu hıc bı olcum alamadı ,1 saat dolastım geldım oyle baktı.

Sukurler olsun canim benim senincin cok dua ettim insallah bundan sonra hic bir sorun cikmaz,sana demisdim dimi iyi olacaginizi artik guzelce beslenin ac kalmayin

Saol cnm konuşum ben bi geç gibi geldi banada

Kızlar ben yoğurdu çok seviyorum ama sütü sevmiyorum herakşam bi bardak yoğurt yerim sabahlarıda zorlada olsa bi çay bardağı süt yeterli oluyomudur ev süpürünce kuyruk sokumu denen yer kaa çok fena ağrıyo yattığım yerden kalkamıuorum tutulmuş gibi yürüyorum

insanın ömründe almaktan mutlu olduğu kilolar sanırım. biraz daha büyüsünler bebiş figürlü kıyafatler giyeriz evet :)) Allah hepimize o günleri görmeyi nasip etsin...

aynen canım doğru soyluyosun insan baska omrunun hangi aşamasında kilo aldım diye sevinir :))) tabiki eriten hastalıklar hariç. son aylarda çok şişiyormuş karınlar artık zor yurunuyormuş anamm bunlar iyi gunlerimiz bol bol yürümek enerjimiz henuz varken harcamak lazım :))

sağlık ocaginda ki aile hekimi bole sapmalar oluyor dedi canım. Zaten olcmeyi yapan aleti Çeyiz Sandığı gibi biyerde zar zor çıkardılar. Bir daha o şeyi icebilecegimi sanmıyorum doktoruma bi danisacagim bakalım. Ama dikkat etmeye başladım yedigime ictigin tatlı ekmek tarzı şeyler yok artık bebeğim iyi olsun ben yemesem de olur

Saol canım. benim ailemde de yok şeker hastası falan ama ben hamileliğin de verdiği istahla ne var ne yok herseyi yedim maşallah. Ye tatlıyı dogur hakkını tezini bile curuttum çok yedim tatlı ya bana hakti bu.ama dediğin gibi söylediğin gıdaları hayatımdan çıkarmaya karar verdim. Normalde ilk yüklemede yüksek çıkarsa ikinci bi yükleme daha yapiliyormus doz arttirilarak ama kesinlikle yaptırmayacağım. Inan çok korktum bayılacak gibi oldum bebeğim bişey olmamıştır umarim

arkadaşlar dün gece yattığımdan beri dönerken kalkarken kasıklarım ağrıyor mu batıyor mu anlamadım bugünde yürürken aslında karnımın alt bölgesine doğru kasıkta değil doktora gitmeli miyim bunun için yoksa normal mi

Çok geçmiş olsun Cnm takma kafana bişe olmamıştır miniğimize ama dediğin gibi beslenmene dikkat et gerisini Rabbime bırak..

kızlar, hamilelik diyabeti çıkarsa hiç endişelenmeyin. sadece bir önlem, uygun diyet ve egzersizle, bazen de ilaç takviyesi ile her şey yoluna giriyormuş. zaten endişeliyiz, bir de buna endişenmeyelim, bebişlerimizi ve kendimizi üzmeyelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…