2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

aynen cnm hamileliğe ii tarafından bakmak lazım aynı senin de söylediklerin gibi..
eşimle biz zaten çook çok istedik bebişi. ben kıpırdadı coştu senın oğlan deyince hayat duruyor onun için nasıl mutlu oluyor :)
ben etrafıma daha yeni söylemeye başladım genelde de bol giyıyorum pek anlaşılmıyor daha ama benım her sabah uyandığımda oğğlum uyandık demem bile dunyalar bedel bi mutluluk :))

günaydın kızlarrr bugün pek bir keyifliyim aslında yataktan zor kalktım gece yine uyuyamadım ama üstümü giydim göbişimi gördümki artık göbişlikten çıkmış durumda pek bir mutlu oldum sevdim kuzumu. Rabbim iyiki vermiş onu bana. aslında hep diyordum nasılsa 2. bebek ilki gibi olmaz ama hepsi ayrı bir heyecan kızlarya. feci alışveriş yapasım var ama kendimide frenliyorum istanbula gidene kadar.
birde mutlu olmamın başka bir nedeni birlikte gebe eğitimine katıldığım bir arkadaşım doğum yaptı dün akşam hemde sezeryan sonrası normal doğum iyice umutlandım çok sevindim onun adına çünkü ben 3 çocuk istiyorum eğer buda sezeryan olursa yapamam diyordu.

hadi gözün aydın canım

Maşallah Cnm da neden bir buçuk bardak sut sabah iki bardak içtim ben :)

cnm benım şöyle oldu, benım gaz sancısı sandığım olay kasılmaymış megerse.. tabı nerden biliyım ilk hamılelıkti. 2 cm açılmış 1.5 gunde. gece acıle gıttım iş çıkışı öğrendim. sonra hemen antibiyotık başlattılar endol verdiler kasılmam durdu ve rahım tamen kapandı. ıkı hafta çok iiydim sonra kesemdekı su azalmaya başlamış enfeksyon keseye zarar vermiş işte şanssızlık mı dıyım kadaer mı dıyım bilmiyorum
neyse inş bundan sonra herşey yolunda gidecek..
yüksek riskli gebeliker grubu var facede yatanlar var orada senın gibi sen de gruptamısın cnm?

Günaydın kızlar.. İki gündür belin ağrıyo annemle konuştuk Dr gidersen sor bebek aşağıda olabilir dedi bu bi sorunmu sıkıntı yaratırmı bebeğime ?

Yok valla bakayim orayada. Benn daha cok rahim agzi yetmezligi taraflarina bakiyorum orayada bakayim. Allah sifa versi ins guzel olur. Bişey daha. Doktora dikia gerekirmi diye sordunmuu. Cunku acilma kisalma olsa 25.haftadan sonrra falan atmiyolar diye biliyorum. Cunku o bolgeye dokunulursa dogum baslatiyormus. Yani kisalmayi bekleyecegine dikis biraz daha garanti gibi geliyor

Günaydın kızlar.. İki gündür belin ağrıyo annemle konuştuk Dr gidersen sor bebek aşağıda olabilir dedi bu bi sorunmu sıkıntı yaratırmı bebeğime ?
Vucudundaki degisiklikleri gormeDen gelmeyin. Bence gorun doktora. Bisey yoksa ne guEl. Varaada tedbir alirsin.

cnm doktorum kısalma olucaksa, 12. haftadan sonra yavaştan başlıcağını söylemişti. 12,14,16. haftalarda ölçtü bi durum yok. şimdi 18. hafta kontrolume gıdıcem yarın yine sorarrım bakalım ne diyecek. sen o gruba istek gönder cnm çok yardımcı oluyolar her konuda.

çokk güzel bir isim canım bende çok severim zülal ismini ama eğer kız olursa diye eşime söylediğimde beğenmemişti niyeyse. birde secda isminde bir öğretmenimiz var burda ismini o kadar güzel taşıyorki o takıldı aklıma.
canımm çok çok çokk sevindim ciddenn Rabbim sağlıcakla kucağındada göstersin.

hiç önemli değil canım ne güzel haberlerle gelmişsin maşallah prensese
bende kasık ağrısı oldu dün gece canım ama normaldir diyip kasmıyorum kendimi. güzel haberlerle gel
canımm ben çok çektim ilk hamileliğimde bundada başladı yavaş yavaş sana tavsiyem nefes egzersizleri inan çok işe yarıyor. birde yere sırt üstü uzan ayakları uzat nefes alırken ayak parmaklarını içe çek verirken dışa esnet inan çok işe yarıyor.
merhaba canım
Kizlarrr gunaydinnnnn bgn minnakimla güne çok erken başladık tahlillerimizi yaptırdık asimizi olduk eve gelip hemen kahvaltimizi yaptık simdi uyuyor minnakim herkese güzel bir gün diliyorum
günaydın canımm hadi geçmiş olsun.
Günaydın canım bende bugün detaylıya gidip Bebişimi gorucem inşaAllah :)
güzel haberlerle gel canım.
Valla bilemiyorum allah saglikli evlat versinn):) evet canim dikis var bende. Yatiyorym iste zor oluyo ama ne yapalim. Deger.
Allah yardımcın olsun mehtapcım
26 mart geç sanki canım
inşallah sıkıntısız atlatırsın canım
canım kısmet benim oğlumda 2 nisan grünüyordu ama 18 martta geldi. sezeryan olsanda bebeğin kendi karar verse doğum gününe daha iyi olur bence doktorla kendilerince bir plan yapıyorlar ama randevulu sezeryan bebek için en kötüsü. doğum sancılarında hem bebek hem anne için çok güzel faydalar var.
maşallah size canım. bende işyerimde aynıyım tek bayanım sağolsun arkadaşlarım bütün yükümü alıyorlar geçenlerde oda değişti masa sandalyeler vs bana klasör bile taşıtmadılar.
çokk güzel haberler canım maşallah minnakına

Ya pardon ben unuttm facemi kaptmstim en son:) cnm kisalma olmamasina sevindim ins bi problm cikmaz ikimizdede. Mutlu haberlerimizi paylasiriz burdan:)

bence onu nesquikli süt için demiştir. sade sütü istediğin kadar içebilirsin
Yok canim icmememiz gerekiyormus. Ben cok iciyordum doktoruma sordum en fazla 2 su bardagi dedi kansizlik yapıyormuş fazlasi. Ayni sekilde yumurtada gunde bir tane olmalıymis. (Ben yumurtaya doyamiyordum). Kolesterolu yükseltiyormus fazlasi. Zaten hamilelikten dolayi kolesterolumyz yuksekmis.

J jasminka cnm bnm cok sukur:) sevindm adına. Bak bisey anlatayim.teyzemin ufak kızına hamileyken doktorlar yuzde yuz engelli dediler. Teyzemin dunyaai basina yikildi zehir gibi bi hamilelik donemi gecirdi. Simdi dogdu, masallah senden benden zeki. Ezberlemedigi sure kalmamisss. Iste bu testlere bu sebeple karsiyim hatali sonuc veriyor. Ne ikili ne uclu hicbiaey yapmadim yapmayacag8mda. Bi risk ciksa düzelme durumu yok ve keainlikle bi cana kiyip da aldirmamda. E ne diye hamileyken kendimi sikintya aokup zehir edeyim... yani benm fikrim bu. Tekrar cok gecms olsn inan çok sevindm:)

karatay duymasın ben 2 yumurta yiyorum günde.süt bazen ama yoğurt öğlen ve akşam yiyorum.

ayy sagoasin cnm bilgi verdigin icin gec kalmiyorum o halde . senin durumunada cok sevindim artik iyi bak besle minnigini Allahim hepimizjnkini bagislasin benim bu gunlerde midem yanmaya basladi sac cikiyor olamaz demi
erken daha yapma bebişi ıyıce tukylü müylü ettın,soguk sut yudum yudum ıc en ıyısı o mıde eskımesıne,sag ol canım ınsallah hepımız alırız kucagımıza,yalnız 23 cu haftadan sonra bakılınca bazı seyler gozukmuyor o yuzden 23 haftaya kadar gorun detaylıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…