2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
bir bana geçmiyor herhalde bu günler valla o kadar bunaldım ki artık ne işe gelesin var ne iş yapasın şu nisan bir gelse hemen çıkacağım doğum iznine dayanamıyorum (((

geçiyor geçiyor, bak daha daha dün hamileyim dedin şimdi yolu yarıladın. :)

Canim Allah nasip eder insallah bebegimizin ismi Ali olacak,sana zahmet eklermisin )

Iyi aksamlar kizlar,oglen ben cok kotu oldum yediklerimi cikardim,bas agrisi,titreme falan derken usutmusumuyudum bi saat falan gecti sukurler olsun, bebisime bi sey oldu diye cok korktum iyi ki tekmeliyor da icim rahat

Benim bebeğim dün de tekmelemedi bugün de ultrasonda da ççok hafif bacağını oynatıyordu sadece noldu benim bebişime

Benim bebeğim dün de tekmelemedi bugün de ultrasonda da ççok hafif bacağını oynatıyordu sadece noldu benim bebişime
Uyuyordur annesi sen ultrasondayken. Benimkide son gidisimde mal gibiydi dayak yemis gibi:))) 10.haftamda hostu yaaa ultrasonda takla atmisti. Sekerli biseyleerr ye de oynar o oynar meraklanmaaa

Uyuyordur annesi sen ultrasondayken. Benimkide son gidisimde mal gibiydi dayak yemis gibi:))) 10.haftamda hostu yaaa ultrasonda takla atmisti. Sekerli biseyleerr ye de oynar o oynar meraklanmaaa

Yiyorum kuzum yemez miyim gitmeden tatlı yedim bi kase sevdiği müziği dinlettim ama bilmiyorum ultrasona bakan da öyle bir bastırdı ki karnıma çok acıdı canım hareket ediyor galiba hafif hafif ama işte tekmik istiyorum

Canim ne guzel haberllerle gelmissin Aramizda 3 gun var benim de kontrolum var yarin sabah dua et nolur cok heyecanliyim ilk kaybim bu haftalarda olmustu mide yanmam var bu araalr o bile korkutuyo beni acaba bebgime bisey mi oldu diye
Cnm onceki bebegini ne sebeple kaybetmstin? Bnm kaybimda ayni bu haftalarda olmustu

28 benımdı cnım gırmeyı unuttun sanırım :d

Masallah sana annesi:) sut neden bi bucuk dediki alla alaahh

Canım fazla süt kansızlık yapıyor özellikle gece içmemek lazım diye biliyorum ama bunu doktora sormadım. Demir. Ve balık hapını içince iki saat önce ve sonra sütlü ürünler tüketmemek lazım.
hadi gözün aydın canım
Teşekkür ederim tatlım.

Maşallah Cnm da neden bir buçuk bardak sut sabah iki bardak içtim ben :)
Kansızlık yapıyor öyle dedi doktor yani.

ıyı sevındım adına ınsallah gecer dıger arkadaslarınkı da ,nesguıkı unuttum detaylı doktorma sormayı ama senın sorman ıyı olmus devam edeyım tekrar sute
Sağol canım çok sevindim güzel haberlerine böyle iyi ve kötü durumlarda ne konuşacağını bilemeyenlerdenim kelimelere inanmam keşke yanında olsaydım sarılırdım sımsıkı :)))

Ben doktoruma sordum canım nesquikli iç hatta içine muz at blanderdan geçirmöyle iç çok faydalı.

Doktor bu gün 22. Haftaya kadar düzenli hissedemezsin telaşlanma dedi.

sag ol canım doktor konusu da ayrı bı dert degıstırmeyı dusunuyorum Atıl bey degısme cok ıyı bı doktor alanında falan dedı kararsızım ben de

Kızlar sabahtan akşama kadar sokaktaydık eşimle o kadar yoruldum ki anlatamam makarnaya tövbe demiştik ama bir kilo vermişim hemen makarnayla kutladım :)))

Detaylı güzeldi ama radyoloji uzmanı ben kendi çocuklarıma bile bakmadım bunlar kesin değil ki dedi. Ben de bir kalp rahatsızlığı olsa görürsünüz ama değil mi dedin hayır %50 dedi. O yüzden çok sarsıldım. Yaptırdığıma pişmanım yani.

Benim gittiğim doğum doktorum trama testlerine çok güveniyordu hatta orada risk yüksek çıkmış yani çocuğu down sendromlu bilim bu ama anlatamıyoruz ki ille de doğurcam diyorlar demişliği var bana. Ama bu radyoloji uzmanı da amiyosentez sıvısına bakılsa bile sonuç doğru olmayabilir falan dedi.

Demek istediğim yani işte insanoğlu riskli bir durumum olsa bu konuşmaya sevinirdim kesin değil diye ama şimsi bebeğim çok şükür sağlıklı ama kafama takıyorum kesin değil diye.

Kızlar ben geldim. Detaylı ultrason dediler ama benim doktoru daha detaylı bakıyordu valla anlamadım. organlarını iincelemedi detaylı 10 dk falan sürmedi bile ultrasonum. kafam karıştı
Sana rapor cd vermedımı ,benım 2 saatden fazla surdu valla ,ama arada kalkıp yruyus yaptımpozısyonu degıssın.Rapor verıyor ve bır bır gosterıyor tum organlarını ,kalp borek kulak,odacıkları,burunu ,kemıklerı ve s

Anaaaa
Kız ne kadar duygulandım yaaa...
Çok teşekkür ederiiimm...

Kimmiş o öyle kuzuma abayı yakmııışşşş, aman babamız görmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…