2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ay aglama canım kıyamam ,bebişlerın şaşırmış şimdı annemıze noldu dıye

Merhabalar aranıza yeni katıldım bende haziran annesi olucam inşallah ilk bebeğim çok heyecanlıyım :)
İlk sayfada istenilen biilgileri verirsen seni de listeye eklerim ,
Hoşgeldin aramıza

Benim oğlumun adıda nasip olursa Ahmet Muhsin olacak. Eline sağlık kuzum.

Çok güzel bir isim...
Ahmed ve Muhsin çok yakışmış..
Adıyla yaşasın inşaAllah canım benimm

Canim Allah nasip eder insallah bebegimizin ismi Ali olacak,sana zahmet eklermisin )
Oyy Ali ismine bizde bayılırız eşimle...
Çok tatlı biri isim...
Adıyla yaşasın Alimiz
Bizimde ahmed akif inşallah canim

Ahmed ve Akif ikisi yine çok yakışmış...
Tanıdığım Akif ve Ahmedlerin çok sessiz ve ağırbaşlı olduğunu düşünürsem harika bir uyum olmuş...
Adıyla yaşasın minik oğlan canım

Benim bebeğim dün de tekmelemedi bugün de ultrasonda da ççok hafif bacağını oynatıyordu sadece noldu benim bebişime

Kuzuuumm sıvısının içinde yüzme alıştırması yapıyordur o sen hiç merak etme..
Bişey olmadı ki bebişine , hem görmüşsün de , uykucu olacak sıpan demek ki ,
üzme minik yareni , gayet iyidir o

28 benımdı cnım gırmeyı unuttun sanırım :d

Yaa inan bugün diyorum ki ben bu cüzü birine verdim ,
ama o biri kim tüh mesaj geçmişi araştır şimdi bide demiştiiimm ki çok şükür sen geldin... düzenliyorum şimdi

Kafana takma sakın..
Sende biliyorsun ki , senin ruh halin çok etkili bebeğin gelişiminde...
Her şey şu anda yolunda öyle değil mi ?
O zaman elindeki verilerle hareket ederek Rabbimize şükür edip , hamileliğini tamamlamaya gayret et
Rabbim sağlık sıhhat versin bebeklerimize...

Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!

Hatm-i Şerif başlattık 3.ayımızdayız... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)

Öpüyorum güzel anneleri

3.hatimi de başlatıyorum...
cüz almak isteyenler mesajımı alıntılayıp yazabilirler...

3.Hatme Bismillahirrahmanirrahim...

1.Cüz : mehtaphk
2.Cüz: seyma2009
3.Cüz: @haziran yagmuru
4.Cüz: umutmerve
5.Cüz: mirac75
6.Cüz: mirac75
7.Cüz: mirac75
8.Cüz: mirac75
9.Cüz: mirac75
10.cüz: PaytiPo
11.Cüz: PaytiPo
12.cüz: SirriEyvan
13.Cüz: @haziran yagmuru
14.Cüz: damlasssss
15.cüz: baldamlam
16.Cüz:
17.Cüz:
18.cüz:
19.Cüz:
20.Cüz:
21.Cüz:
22.Cüz:
23.Cüz: @jnaz
24.Cüz: @jnaz
25.Cüz: @jnaz
26.Cüz

27.Cüz: gulsah1489
28.Cüz: burcu0303
29.Cüz:
30.Cüz: ECD75 okundu

29.cüzü ben birine vermiştim af olsun ben not almamışım..okuduğunda bildirirse ekleyeceğim

Cnm onceki bebegini ne sebeple kaybetmstin? Bnm kaybimda ayni bu haftalarda olmustu
Canim ben ilkini 15 haftalikken kalbi durup kaybettim karninda odem vardi sonra 5 haftalik dusuk yasadm sonra da bos gebelik yasadim 8 haftalikken alindi yani bu 4. Oluyor ilk defa bu kadar ilerleyebildm 3.den sonra testler tapildi pihtilasma cikti simdi her gun igne oluyorum kan sulandiricii

Zor seyler yasamissin ama Bundan sonrasi guzel olacak insallah cnm. Allah sifa versin.

Eklersen çok mutlu olurum canım tahmini doğum tarihimiz 15-06-2015 ilk bebeğim cinsiyetimiz erkek ismimiz de kadir Rabbim hepimize sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin

tmmdır sımdık oldu

Canim 26.06.2015 tarih cinsiyetimiz kız 2.bebis 28 yasindayim

Canim ben defacto ve lcw den aldim simdilik memnunum

Herseyi cok bilmis prof.dr.doc.ordinaryusss sevgili kocamdan cilt kremi tarfi..
Krem icin aldigim avakadonun bizim evde basina gelenler..

Bir avakado sert alinacak gazete kagidina sarilip bikac gun yumusamasi beklenecek...
Blendira atilip üstüne yarim cay bardagi zeytinyagi bi cay bardagi süt 2 kasik un isteğe bagli kivi karistir sampuan kutusuna koy sakla...
Kavanoz olmaz mi dedim zor ikna ettim
Her derde deva cilt maskesiymis kizlar....

Benim cok bilmis kocam pahali goz kremlerimi ayaklarina sürer...
Yarim şampuanları birbirine karıştırır...
Klorak tuzruhu bir sisede toparlar....
ALLAHIM sana geliyorum...
Bu adamin oglu nasil olacak ALLAH bilir...
Senelerdir evde pesinden dolanirim sesi cikmiosa bi halt yiyodur...
SAKIN DENEMEYIN !!!

Canim cok cok sevindim senin adına Allah hepimize saglikli bebisler dogurmayi nasip etsin insallah

Tamam ekleyecegim canimm... Cinsiyet belli olmadi mi daha :)

Haftaya crs insallah cnm

Canım ben yokum 11 Haziran doğum tarihi 27 yaşındayım erkek bebek bekliyorum

Nasıl gisiyor canım hamileiiğn her şey yolunda demi?

Tatlim cok sukur diyeyım sikayete hakkim yok ama cokta iyi gecmiyor , hani tadini cikar diyorlar ama t0adim tuzum kalmadi. Bi sorun war ar ama bulan yok hangi bolume gitsem bilmiyorum ?

Canım hepsini geçtim de tuz ruhu ve klorağı karıştırmasın ya ülkede kaç kişi hayatınınkaybetti onun yüzÜnden. Hele sen sakın onunla temizlik yapma.

detaylı ultrason olanlar sızın ultrason surunız ne kadardı ya TomrisHatun cok kısa dıyınce korktum bırden :S o kadr ccabuk mu bakıyolar onemsız gıbı

Canım hepsini geçtim de tuz ruhu ve klorağı karıştırmasın ya ülkede kaç kişi hayatınınkaybetti onun yüzÜnden. Hele sen sakın onunla temizlik yapma.
Cnm bi kere yapti gordu ne oldugunu...
Klorak ve deterjan gurubuma dokunmuyor artik
Nerdeeeee onla temizlik yapmak...
Temizlik yaptigim gun mutlaka matkapla delcek bi yerler yapcak bi is bulur...
Diyorum ya hiperaktif mübarek

Kızlar bgn asi oldum kolum ağrıycak diye bekliyorum ama tık yok ay kendi kendime nazar degdircem ama ne bilim agriyi bekler oldum :)

detaylı ultrason olanlar sızın ultrason surunız ne kadardı ya TomrisHatun cok kısa dıyınce korktum bırden :S o kadr ccabuk mu bakıyolar onemsız gıbı

Ben kısa demedim canım 25 dakka falan sürdü tek ekran vardı haliyle kendi inceledi radyoloji uzmanıydı bu detaylıya bakan. 20 dk bile fazla aslında çünkü o cihazın zararını bilemiyoruz. Bana her şey iyi demesi yeterli kendi baksın tek tek bi an önce bana böbreğini gösterse ne olacak yani :)))

Kızlar bgn asi oldum kolum ağrıycak diye bekliyorum ama tık yok ay kendi kendime nazar degdircem ama ne bilim agriyi bekler oldum :)
Cnm bende aşıyı oldugum gece esime bak bakayim dedim aşı izi varmi?
Iz bile yoktu...
Hicbisey hissetmedim...
Hemsirenin elide cok hafifti...
Ne agri yapti ne sislik...
Demek bünyeye bagli sansliyiz

Erkek tahmini dogum 29.6.2015. Ilk gebelik 32 yasli anasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…