2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Ben 2 doktora gidiyorum. Birisinin dedigi sonucta biz kuluz tahminimiz %60kesinlik tasiyor ama bu dusuk ihtimal yuzunden teknolojiden faydalanmamak olmaz dedi. Bu devlet hastanesi doktorum. Birde acibadem de gittigim var. Bazi down sendromlari varki ultrasonla gorulmez 2 yasinda ortaya cikar ama elbetteki tum olcumlere gitmen iyi olur dedi. Sonucta dr.larin yanilma payi varmis. Birde almanya ve usa de bir test annenin kaninin icindeki bebegin dna sini bulup cozumluyorlar cok nitelikli bir test ama dogrulugu %99 onun bile kesinligi yok yani dedi.
Oyuzden hiiic canini sikma.

29 benimdi. Henuz okumadim

Amin canim benim Allah hepimize bebislerimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Kızlar çok kötüyüm az bi lekelenmem oldu çok korkuyorum. Ne yapmalıyım. Merkeze çok uzağız hastaneye gitmemiz bi saati alır bişey olur mu yavruma ne yapacağım ben yaa

Kızlar çok kötüyüm az bi lekelenmem oldu çok korkuyorum. Ne yapmalıyım. Merkeze çok uzağız hastaneye gitmemiz bi saati alır bişey olur mu yavruma ne yapacağım ben yaa
rengı nasıl canım kırmızı mı kahve mı,progestan varsa ıc bı tane hemen uzan ayaklarnı yuksekte tut nıraz

Canim doktorunun numarasi yokmu ara bi sor belirtilerini soyle belki normaldir insallah hic bir sorun olmaz Allah korusun sizi

Canim doktorunun numarasi yokmu ara bi sor belirtilerini soyle belki normaldir insallah hic bir sorun olmaz Allah korusun sizi
Kahverenginde. Dr numarasını almayı akıl edemedim ebeye sordum enfeksiyon olabilir dedi. Sabah gideceğim hastaneye inşallah
"jasminka83, post: 38915809, member: 455614"]rengı nasıl canım kırmızı mı kahve mı,progestan varsa ıc bı tane hemen uzan ayaklarnı yuksekte tut nıraz[/QUOTE]
Kahvere

Her hamilenin yaninda progestan ve proluton igne olmali kizlarrrr. Allah korusun aniden lazim olabiliyor. Sende Korkma arkadaşım sabaha kadar tuvalet disinda kalkma dinlen... doktor bulana kadar

Eczane yok ki köydeyiz görev nedeniyle
Canım biraZ kendini kontrol et çamaşırını değiştir ve beyaz giy. Saat başı kontrol et devam ederse git ihmal etme bir şey olmazsa da en yakın zamanda kontrole gidersin. Bazen benim akıntım da çok koyu oluyor ama kahverengi olmadı hiç

selam kızlarrrrrr pek okuyamadım geçmişi J jasminka83 ün iyi haberini görmek beni çok çok mutlu etti.canım benim okadar sevindim ki..burada hepinizin sevinci sevincim, hüznü hüznüm oluyor resmen.
ben de açlık şekerim için sağlık ocağına gittim tekrar 80 çıktı normalmiş çok şükür. bu arada SirriEyvan canım benim tatlı kızımın adı da Asya olacak

Yok canım. Yanlış baktılar bence. Devlet hastanesine gitmiştim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…