2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Gunaydin kizlar.hamileligimin basindan beri bende takipcinizdim,sizinle gun gun buyuduk.Dun ayrintili ultrasonumuz vardi.bebegimin bagirsaginda parlaklik goruldu.Dunden beri dunya basima yikildi.Dualarinizi bekliyorum ne olur dua edin bebegim icin.

Canım konu hakkında bilgim yok, ne olduğunu bilmiyorum sorunun ama umarım herşey yoluna girer, bebeğin iyi, o sorunda düzelir inş.kendini çok üzüp bebeğini etkileme lütfen..
Doktorun ne dedi bu konu hakkında?

Günaydın kızlar bende kızıma isim bulamadım kuranda geçsin ve anlamlı olsun istiyorum

Canım biz beğendiğimiz isimleri anlamlarıyla beraber liste yapıp içinden eleyerek sectik, en kolayı öyle

Merhaba hanımlar bi sorum var size göğüs ucunu sikinca kan gibi bisey geliyo ve uzayan bi akıntı olan varmı boyle sorunmu var anlayamadim

Canım süt, sarı akıntı falan gelebilir normal ama kan geliyor demişsin o konu hakkında bi fikrim yok, doktoruna sor ama canım bence...

Canım kadın doğum hastanelerinde ya da özel hastanelerde oluyor ayrıca kadın doğum hastanesi var mı?

Var canım. Ama Burası yeni büyükşehir oldu o yüzden ilçelere yerleştirdiler çoğu şeyi biz merkezdeyiz uzak kalıyor. Gittiğim hastaneye sorarım olmadı var mı diye. internette bulamadım :/

Var canım. Ama Burası yeni büyükşehir oldu o yüzden ilçelere yerleştirdiler çoğu şeyi biz merkezdeyiz uzak kalıyor. Gittiğim hastaneye sorarım olmadı var mı diye. internette bulamadım :/

Telefon aç canım ben de internette bulamadım tek tek aradım hepsini kadın doğum hastanesinde varmış eşli olanına katıldık biz de çarşamba başlıycaz bakalım :)

canım benimki kız kesinleşti
adı Bade olacak

kızlar 2 li testimde küçük bi prüz çıkmıştı önemsememiştim 3lü riskli çıktı trisomy 21 riski var denildi amniyosentez önerildi ben amniyosentezden korktum yaptırmadım onun yerine bi kan testi var harmony diye belki duymuşsunuzdur onu yaptırdım 2 gün önce. inşallah iyi sonuçlar alırız. 15 gün sonra belli olacak dua edin .

Aman canim affedersin evini b.kta goturse sakin camasir suyu kullanma allah korusun bebegine bisey olsa mesuliyet kbl etceklermi hadi kbl ettiler diyelim telafisi mumkun olabilecekmi ?
Benimde ablamin ilk bebeginde lekelenmesi olmus eltisi korkma bndede olmustu demis oda doktora gitmemis bigun snra cogaldi ve dusuk yapti sonra biz nie doktora gitmedin en bastan dedik oda eltim bisey olmaz dedi die gitmedim dedi hem yasi kucuktu ablamin o zmnlar hemde ilk gebeligiydi. eltiside ben ole bisey demedim sucu bana atma dedi yani insanlar lafa gelince bol keseden atarlar is ciddiye binince kivirirlar.

Cnm benimde ikili tesr uclu hicbisey yapilmadi...
Amniyosentez istedi ilk gittigim dr kabul etmedik dr degistirdim...
Risk varmi yok mu bilmiyoruz bile...
ALLAH büyüktür...
Canini sıkma...
Bikac tanidiga bebekleri icin neler dediler hemde cok pahali hastanelerdi masaallah bebisleri sahlikli dunyaya geldi...
Testlere takilma emi...
Harmonyi bende arastirdim onu bile yaptirmadim... %99 dogruluk payi olan bir test...
Yinede la gaybi illallah...
Cenabi Hak koruyan kollayandir...
Saglikla dunyaya gelecek insaallah bebislerimiz...
Rabbim hayırlı sonucla karsilastirsin insaallah...

canım ben çok kötü olmuştum yemeden içmeden kesilmiştim. eşim,böyle geçmez beş ay test yaptıralım dedi inşallah sonuç iyi çıkar şimdi biraz iyiyim

Canim insallah sonuc cok iyi cikacak Rabbim yardimciniz olsun)

Aynen kızlar sanırım aşıyı yapan kişinin eliyle de alakalı :) ne iğne canımı yaktı ne de sonrası.. Gece kolumun üstüne yattım ssanırım hafif bi ağrı var ama yokla var arası maşallah iyi boyle
Cnm bende aşıyı oldugum gece esime bak bakayim dedim aşı izi varmi?
Iz bile yoktu...
Hicbisey hissetmedim...
Hemsirenin elide cok hafifti...
Ne agri yapti ne sislik...
Demek bünyeye bagli sansliyiz

Cnm ikinci gununden snra hafif bir agri gibi aci oluo dokununca oda geciyor snradan :)))

Canim insallah sonuc cok iyi cikacak Rabbim yardimciniz olsun)

: 38926380, member: 638154"]Canim insallah sonuc cok iyi cikacak Rabbim yardimciniz olsun)[/QUOTE]
Canim hic endiselenme sonucun cok iyi cikacak emin ol benim ikili testte kwn degerim 1/7 riskli cikmisti amniyosentez yapildi temiz cikti cok sukur seninki de iyi gelcek

Canım UOTE="karem, post: 38926512, member: 222904"]amin inşallah. sonuç çıkınca buraya yazarım.[/QUOTE]
Canim sakin uzulme sonucun iyi cikacak benimde ikili testte kan degerlerim 1/7 cikmisti amniyosentez yapildi sonucum temiz cikti cok sukur seninki de oyle çıkacak

E="mirac75, post: 38926281, member: 630785"]Cnm benimde ikili tesr uclu hicbisey yapilmadi...
Amniyosentez istedi ilk gittigim dr kabul etmedik dr degistirdim...
Risk varmi yok mu bilmiyoruz bile...
ALLAH büyüktür...
Canini sıkma...
Bikac tanidiga bebekleri icin neler dediler hemde cok pahali hastanelerdi masaallah bebisleri sahlikli dunyaya geldi...
Testlere takilma emi...
Harmonyi bende arastirdim onu bile yaptirmadim... %99 dogruluk payi olan bir test...
Yinede la gaybi illallah...
Cenabi Hak koruyan kollayandir...
Saglikla dunyaya gelecek insaallah bebislerimiz...
Rabbim hayırlı sonucla karsilastirsin insaallah...[/QUOTE]
Kizlar hic uzumeyin ben amniyo oldum ikili testim kotuyru sonuc temiz cikti bebisler saglikli allhin izniyle

Canım eminim ki sonucun temiz çıkacak ve bebeğini sağlıkla alacaksın kucağına inşallah
Sonucunu bekliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…